Tebrikler canım, başla da izlenimlerini yazarsın:)
Canım benim tarifim şu
2 poşet yeşil çay
1 poşet ısırgan ya da bir tatlı kaşığı
1 poşet böğürtlen
bir çay kaşığı toz zencefil
bir tutam kiraz sapı
bir limonu 4 bölüyorsun
2 kaşık da dondurulmuş vişne atıyorsun.
bunların hepsini bir litre su da kaynatıp içiyorsun.
Bir de şulenin tarifi var o da güzel, onu da yazıyım.
funda, biberiye, kekik, ısırgan, mate, yeşil çay, karanfil, karabiber,
bitkilerde birer tatlı kaşığı, karabiberle karanfilden 3-4 tane
Bunları da 1 litre suda kaynatıp içiyorsun.
Bunların ikisi de iyi geliyor canım. Birincisi daha etkili ama daha uğraştırıcı geliyor bana, sen hangisini beğenirsen artık.
Hoşbuldum fıstığım Şeniz Bugün daha iyiyim canım, keyifle de çok alakalı benim durum, şu an müzik dinliyom bi taraftan hihoyyythosgeldinn bal kaymagimm
biraz kirikligin varmis nasil oldun hayatim?havalardandir buyuk olasilikla cicim
masallahhhhhhh kirkbirkeree darisi basima insallah ben takildim kaldimm citiriskomm
Canım pek zorlancağımı sanmıyom çünkü bu sıralar az yiyom zaten, ve iştahım yok, evde kızartmalar falan yapılıyo tadına bile bakmıyom. Hemen şu an yaptığım kahvaltımı yazam:Tebrikler canım, başla da izlenimlerini yazarsın:)
Merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
Pazardan bu yana 300 gram daha verip 54,5 a ulaşıp çizelgeyi yarıladım sonunda :lepi:
veeeeeeeeeeeeeeee detoksa başladım bayanssulusmile Normalde çarş başlamayı düşünüyordum, hazır iştahım yok, bari bugün başlayam dedim süprizzzzz
hayatim seninki meyvemsi kokar sanirim icimi daha kolay olur gibi geldi
artik gina geldi valla her gun bitki cayi icmekten kokusu agir gelmeye basladi bende anlamadim noldu boyle bana diye bilmiyorumkismile
kız çok güzel tebrik ederim seni......bugün birer biber zayıflama haberleri geliyor........
ooo detoksa da başlamışız hadi bakalım yapta izlenimlerini paylaş bizimle.....
Hoşbuldum fıstığım Şeniz Bugün daha iyiyim canım, keyifle de çok alakalı benim durum, şu an müzik dinliyom bi taraftan hihoyyyt
Kesinlikle moralini bozma canım ya, ben senin menülerine hep bakıyorum hep de çok güzel, olmadı bi de şey dene, 2 dilim ekmek yediğin zamanları 1 e indir. Yeşil çay bende çok işe yarıyor, vücuttaki fazla suyu atmaya birebir kaydirigubbakcemile5
Burada kızlar ben sizin fazla suya ödem demenizi anlamıyorum, ödem ciddi bi hastalık belirtisi boshayallersmile Daha farklı oluyor.
Canım pek zorlancağımı sanmıyom çünkü bu sıralar az yiyom zaten, ve iştahım yok, evde kızartmalar falan yapılıyo tadına bile bakmıyom. Hemen şu an yaptığım kahvaltımı yazam:
1 yeşil çay (aç karna içtim bitti)
3 minik domates, 1 salatalık, 1 ısıtılmış organik tam buğday ekmek
Bana da oluyor ben her gün içmiyorum o yüzden, neyse ben kaçıyım kuzular leslie beni bekler öpüldünüz opuyorumnanaktan
citiriskom iyi olmana coooookk sevindimm tatliskom
gercekten keyif yerindeyse insan kendini daha iyi hisssedio canim
yesil cayda alayim bakalim umarim ibre deisir artik ciciskom
selam kızlarr nasılsınızzz
Canım yesa bunu yapmıştı galiba, yoğurt koyunca etkisi olmuyormuymuş ne, bu listede yoğurt koymuşlar ondan dedim. Yesa gelsin ona da sorarsın.
Merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
Pazardan bu yana 300 gram daha verip 54,5 a ulaşıp çizelgeyi yarıladım sonunda :lepi:
veeeeeeeeeeeeeeee detoksa başladım bayanssulusmile Normalde çarş başlamayı düşünüyordum, hazır iştahım yok, bari bugün başlayam dedim süprizzzzz
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan
Geçmişi okumadım, kim zayıfladı :teytey: Tebrikler zayıflayan arkadaşa kaydirigubbakcemile5
Saoalsın canım... Eğer ki normalde yeşil çay içmiyorsan garanti veriyorum kilo vereceğine aklinialirimsmile Bundan dolayı hep beraber mutlu olalım diyorum olumunekankayizsmile
Bi de içine karanfil ve tarçın çubuğu da koyabilirsin. Eğer ki tadını sevmiyorsan yaseminli yeşil çay da çok güzel oluyo doğadanın. Ben artık sade alıyom daha ucuz diye sempatiksalakcinni
evet kusum apmıstım ben 2 gunluk pırınc lapası yıyorsun sabah domates salatalık KESINLIKLE YOGURT SUT VE SUT URUNLERI YOK ama bızımkı daha super bosverın sız bunu
PRENSESIM ya bızımkıne katılmıyorsunn tansıyonum duser neyım dıye sonra gıdıyosun pırınc lapası alıntı yapıyosun canım yaaaaaa:mymeka:
amanınnnnnnnnnnnnnnn masallah masallahhhhhhhhhhh afferın yawrım aksam menunu yazmayı unutma kopya cekerız durumları anlat su sıra acıktım acıkmadım sureklı wc neyım yaz emı :))
canım gecmısı okumadıysan gecmısten haberler gelıyor
1- 50-59 grubu olarak bır ılke daha ımza attık artık koclar da yarısıyorrrrrrrrrrr:) her hafta verılen kılolar toplanıp alınan kılolardan cıkarılıp haftanın kocunun verdırdıgı kılo bulunacak sonra da en en en bırıncı koc secılenecek ıns
2- klıkcıgımın koclugu super gıdıyor yorumları falan pek nefıs
3- peppercıgım bana nasılsa ceza verılmıyor dıyee goturuyor pasta gozleme neyım am klıkcıgım durur mu ona da cıkolata yasagı getırdı heh
4-canım spatzıcımmm kılo vermıs pek bı mutlu olduk hepımzı
5- DETOX 16 kısı olduk (ON ALTI) 20YE tamamlayacagız ınsallah hadı bakalım hobaaaaaaaaa
ama ben bırazdan kacar cıldıyecıye gıdecegım bakalım hihoyyyt
Selam gamişcim, iyiyim fıstık, sen nassın?? Kaç kilosun bi de, ne zamandır kilonu söylemiyon, diyetisyen ne kadar tarttı seni?
Buarada detoks yapıyoz, katılmak ister misin???
Hemen ilk izlenimimi yazıyom canım, peynir yemeyinca aç karna salatalık domates belli yerden sonra bayıyo ve zorla bitiyorsun salatayı.amanınnnnnnnnnnnnnnn masallah masallahhhhhhhhhhh afferın yawrım aksam menunu yazmayı unutma kopya cekerız durumları anlat su sıra acıktım acıkmadım sureklı wc neyım yaz emı :))
insallahhh tatlum kaymaklumm
kabuk tarcin atarim severim kokusunu gulparemm
bu arada musade isticemmm cancazimm pazara cikayimm evde sebze salata namina bisey kalmadi acikmadan alayimda pisireyimmm citirimmm
iyiyim canım nolsun söleyemiyom 68 tarttı beni akannehir
detoks yapmıcam canım zaten ölümüne rejime girdim dr yemekte yakaladı beni 1 çorba aldım 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık fasulye 1 dilimde ekmek aldım ekmeği yeme dedi gözü üzerimde alsanaalsanasmile
GAMISSSSSSSSSSS kuzum ekleyım mı detoxa cok sahane zaten dıyetısyenın verdıgı menu gıbı sadece SUT VE SUT URUNLERI ET VE ET URUNLERI yok ama 2 guncuk bea canım:)
@PRENSESIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AYYY sıstım burda
1- eger tansıyonum duse dıye korkuyorsan asıl pırınc lapası yaparsan duser cunku tek yonlu sabahtan aksama kadar sadece pırınc lapası
2- yok aslında tansıyonum belkı dew dusmez dıyorsan bızımkı daha daha daha daha da saglıklı
3- o koca lısteden gore gore bı nohut mu gordun canım SECENEKLI yaptık kı sana nohut uymuyorsa uyan bı seyı sec dıyeeeeeee ayyy yoruldum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?