Gamişcim kıyafetli olduğundandır. Ama senin doktor sanki çok katı davranıyor, mesela linguistin listesi vardı o daha güzeldi. Çok az yemek de iyi değil.
Hoşbuldum fıstığım Şeniz Bugün daha iyiyim canım, keyifle de çok alakalı benim durum, şu an müzik dinliyom bi taraftan hihoyyyt
Kesinlikle moralini bozma canım ya, ben senin menülerine hep bakıyorum hep de çok güzel, olmadı bi de şey dene, 2 dilim ekmek yediğin zamanları 1 e indir. Yeşil çay bende çok işe yarıyor, vücuttaki fazla suyu atmaya birebir kaydirigubbakcemile5
Burada kızlar ben sizin fazla suya ödem demenizi anlamıyorum, ödem ciddi bi hastalık belirtisi boshayallersmile Daha farklı oluyor.
Canım pek zorlancağımı sanmıyom çünkü bu sıralar az yiyom zaten, ve iştahım yok, evde kızartmalar falan yapılıyo tadına bile bakmıyom. Hemen şu an yaptığım kahvaltımı yazam:
1 yeşil çay (aç karna içtim bitti)
3 minik domates, 1 salatalık, 1 ısıtılmış organik tam buğday ekmek
Salatada yağ tuz falan yok.
Bu kadar az yersen kesin başarılı olursun da... ömür boyu bu kadar az yemeyeceğine göre alma geri alma riskin olur. Çünkü çok az yemek şok diyet katagorisine giriyor. Tabi şu an senin menüye tam yorum yapamıyom, akşam topluca yazarsın. Belki ara öğünlerin çok olduğundan doktor gerek görmedi 1 dilim ekmeğe.nebilim bende anlamadım bakalım ne kadar başarılı olcaz eyvahedigeldismile
Güzel dulcineacığım kahvaltı menünü biraz az ama güzel buldumm.
evet kusum apmıstım ben 2 gunluk pırınc lapası yıyorsun sabah domates salatalık KESINLIKLE YOGURT SUT VE SUT URUNLERI YOK ama bızımkı daha super bosverın sız bunu
PRENSESIM ya bızımkıne katılmıyorsunn tansıyonum duser neyım dıye sonra gıdıyosun pırınc lapası alıntı yapıyosun canım yaaaaaa:mymeka:
amanınnnnnnnnnnnnnnn masallah masallahhhhhhhhhhh afferın yawrım aksam menunu yazmayı unutma kopya cekerız durumları anlat su sıra acıktım acıkmadım sureklı wc neyım yaz emı :))
canım gecmısı okumadıysan gecmısten haberler gelıyor
1- 50-59 grubu olarak bır ılke daha ımza attık artık koclar da yarısıyorrrrrrrrrrr:) her hafta verılen kılolar toplanıp alınan kılolardan cıkarılıp haftanın kocunun verdırdıgı kılo bulunacak sonra da en en en bırıncı koc secılenecek ıns
2- klıkcıgımın koclugu super gıdıyor yorumları falan pek nefıs
3- peppercıgım bana nasılsa ceza verılmıyor dıyee goturuyor pasta gozleme neyım am klıkcıgım durur mu ona da cıkolata yasagı getırdı heh
4-canım spatzıcımmm kılo vermıs pek bı mutlu olduk hepımzı
5- DETOX 16 kısı olduk (ON ALTI) 20YE tamamlayacagız ınsallah hadı bakalım hobaaaaaaaaa
ama ben bırazdan kacar cıldıyecıye gıdecegım bakalım hihoyyyt
Bu kadar az yersen kesin başarılı olursun da... ömür boyu bu kadar az yemeyeceğine göre alma geri alma riskin olur. Çünkü çok az yemek şok diyet katagorisine giriyor. Tabi şu an senin menüye tam yorum yapamıyom, akşam topluca yazarsın. Belki ara öğünlerin çok olduğundan doktor gerek görmedi 1 dilim ekmeğe.
Koçluğun hayırlı olsun klikcim kaydirigubbakcemile3 Bi koca tabak salataydı canım, detoks olunca evde başka yicek bişi bulamadım sabah kahvaltısına uyacak.
Bu kadar az yersen kesin başarılı olursun da... ömür boyu bu kadar az yemeyeceğine göre alma geri alma riskin olur. Çünkü çok az yemek şok diyet katagorisine giriyor. Tabi şu an senin menüye tam yorum yapamıyom, akşam topluca yazarsın. Belki ara öğünlerin çok olduğundan doktor gerek görmedi 1 dilim ekmeğe.
Koçluğun hayırlı olsun klikcim kaydirigubbakcemile3 Bi koca tabak salataydı canım, detoks olunca evde başka yicek bişi bulamadım sabah kahvaltısına uyacak.
AAA YASEMİN :1shok:
Hoşgeldin canım, özlettin kendini kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya, tuncelide yine karakola baskın yapmaya çalışmış pislikler(( Allahtan bu sefer başarılı bi şekilde püskürtülmüş.
hoşgeldin canımselam kızlarr nassınınız bakayım olumunekankayizsmile
anacım coşmuşsunuz :uhm: siz yaaa vereliniortak
klikçim tebrik ederim opuyorumnanaktan
dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
yesacım işleri bitirdin varlığını iyicene hissttiriyonaklinialirimsmile
Kızlar ya, tuncelide yine karakola baskın yapmaya çalışmış pislikler(( Allahtan bu sefer başarılı bi şekilde püskürtülmüş.
4 ay kilo verme programı 8 ayda koruma progtramı olcak bu kadın burda olduktan sonra benim kilo almam imkansız gibi görünüyor :roflol:
selam kızlarr nassınınız bakayım olumunekankayizsmile
anacım coşmuşsunuz :uhm: siz yaaa vereliniortak
klikçim tebrik ederim opuyorumnanaktan
dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
yesacım işleri bitirdin varlığını iyicene hissttiriyonaklinialirimsmile
Başarılıar fıstık kaydirigubbakcemile54 ay kilo verme programı 8 ayda koruma progtramı olcak bu kadın burda olduktan sonra benim kilo almam imkansız gibi görünüyor :roflol:
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sen naptın kilo işini?dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
Niye koçum yaw, uyarılarını dikkate alıcam buyrunnnnnnnnnaaa sen detoksa başlamışsın canım benim yaa
o zaman detoks menüleri benden değil yesadan sorulur bence
Başarılıar fıstık kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sen naptın kilo işini?
Bayadır görüşmeyince sevindirik oldumAklıma geldin bugün ama beklemiyordum seni görmeyi.
olumunekankayizsmile Şeniz
aynıyım 58 de takıldım gerçi bugün tartılmadım zımbırtımda bitti ama değişmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?