50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Salatada yağ tuz falan yok.

Güzel dulcineacığım kahvaltı menünü biraz az ama güzel buldumm.

YESACIM CADICIM sen ne engelleri aştın o sivilce lekeleri cazibene dayanamaz uçar gider puf olur olumunekankayizsmile

Öptüm fıstık, yarın sen de katılırsın bana artıkın :dance:

nebilim bende anlamadım bakalım ne kadar başarılı olcaz eyvahedigeldismile
Bu kadar az yersen kesin başarılı olursun da... ömür boyu bu kadar az yemeyeceğine göre alma geri alma riskin olur. Çünkü çok az yemek şok diyet katagorisine giriyor. Tabi şu an senin menüye tam yorum yapamıyom, akşam topluca yazarsın. Belki ara öğünlerin çok olduğundan doktor gerek görmedi 1 dilim ekmeğe.

Güzel dulcineacığım kahvaltı menünü biraz az ama güzel buldumm.

Koçluğun hayırlı olsun klikcim kaydirigubbakcemile3 Bi koca tabak salataydı canım, detoks olunca evde başka yicek bişi bulamadım sabah kahvaltısına uyacak.

koçlığuma övgünden dolayı çok teşekür ederim yesacımmm Şeniz

4 ay kilo verme programı 8 ayda koruma progtramı olcak bu kadın burda olduktan sonra benim kilo almam imkansız gibi görünüyor :roflol:

selam kızlarr nassınınız bakayım olumunekankayizsmile

anacım coşmuşsunuz :uhm: siz yaaa vereliniortak

klikçim tebrik ederim opuyorumnanaktan
dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
yesacım işleri bitirdin varlığını iyicene hissttiriyonaklinialirimsmile

aaa sen detoksa başlamışsın canım benim yaa
o zaman detoks menüleri benden değil yesadan sorulur bence

Kızlar ya, tuncelide yine karakola baskın yapmaya çalışmış pislikler (( Allahtan bu sefer başarılı bi şekilde püskürtülmüş.

hoşgeldin canım
Kızlar ya, tuncelide yine karakola baskın yapmaya çalışmış pislikler (( Allahtan bu sefer başarılı bi şekilde püskürtülmüş.

allah tüm askerlerimizi korusun:Saruboceq:

teşekür ederim yasemincimmm Şeniz

4 ay kilo verme programı 8 ayda koruma progtramı olcak bu kadın burda olduktan sonra benim kilo almam imkansız gibi görünüyor :roflol:
Başarılıar fıstık kaydirigubbakcemile5
dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sen naptın kilo işini?
Bayadır görüşmeyince sevindirik oldum Aklıma geldin bugün ama beklemiyordum seni görmeyi.

aaa sen detoksa başlamışsın canım benim yaa
o zaman detoks menüleri benden değil yesadan sorulur bence
Niye koçum yaw, uyarılarını dikkate alıcam buyrunnnnnnnnn

Başarılıar fıstık kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Sen naptın kilo işini?
Bayadır görüşmeyince sevindirik oldum Aklıma geldin bugün ama beklemiyordum seni görmeyi.

olumunekankayizsmile Şeniz
aynıyım 58 de takıldım gerçi bugün tartılmadım zımbırtımda bitti ama değişmemiştir

selam şekerler........
sabah poğacayla beraber yeşillikli,peynir zeytin domates biber salatalıklı 500 ml ilik portakal suyundan oluşan bir kahvaltım vardı

ara bir elma ( ne yazıkki küçük poğaca (okulda satılıyordu dayanamadım aldım)

öğle yeşil mercimek salatası ( kuskuslu közlenmiş biberli bol yeşillikli) tavsiye ederim acayip doyurucu ve lezzetli.....

ŞULECıM ara menüdeki poğaça olmasaymış daha olurmuş tabi ama ne de olsa hedefine ulaştın sayılır, çok katı olmaya gerek yok. Canın çekmiş, afiyet olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…