50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Demek ki yiyorsun bol bol aklinialirimsmile

:umursamaz: hayırrrrrrrrrrr:sinifsinif:
bi dün öğlen yidim sağlıksız bir sabahla karışık öğle fisfisfis nasıl oluyosa artık:1ninca: ondan sonrakilr hep düzenlisositososito

bugün aslında bi tuhaf sabah yarım dilim ekmek 2 kaşık lor 1 çay kaşığı vişne reçeli

ve arada yarım kiloya yakın erikakannehir

ŞULECİM ara menüdeki poğaça olmasaymış daha olurmuş tabi ama ne de olsa hedefine ulaştın sayılır, çok katı olmaya gerek yok. Canın çekmiş, afiyet olsun :))

evet canım sabahta yemiştim.....bir anda boş bulundum aldım.yanımda sütüm de vardı....napalım önümüzüde ki maçlara bakalım günün diğer saatlerini kurtarmaya çalışacam......

Selam kızlar, yassemincim hoşgeldin, yesa doktor ne dedi paylaşmayı unutma.
ben de 5 mil yapmaya kalktım ağırlıklı ama 4 de kollarım ve burnum zonklayınca bıraktım. Fazla spor burnuma iyi gelmiyor galiba.
Bugünlük 625 kalorideyim şuan, saçlarımı kestirmeye giderken de yürürüm 100 kalori yaparım gerisini ne yapıcam bilmiyorum, ay ben bir hafta sürdüremiycem galiba bu 1000 kalori şeysini mafoldumben

Her gun 1000 kalori yakmak zorunda misin lachesis? Niye boyle bir programa basladin?

lachecim 1000 çok zaten yaaa..onu yapacağına düzenli olarak 200-300 kalori harcasan daha iyi değil mi?

ya bu yesayı bulup yanaklarını mıncırmak istiyorum. nası hareketlendiriyor ortalığıopuyorumnanaktan

yasemin ablam nasılsın? ben gündüz giriyorum,sen gece görüşemiyoruz hiç.kaydirigubbakcemile5

dalsi aynı kilodayız, ben de 54.5 çıktım bu sabahkaydirigubbakcemile2

gamişcim bence sen çıkma diyetisyeninin sözünden. boşver detoksu filankaydirigubbakcemile

kızlar benim adımın altındaki yazılar kaybolmuş meslek,medeni durum filan.niye ki?

hoşbuldum bebişim kaydirigubbakcemile5

burnun sızlamasa yapardında üzme kendini birde senin üst zaten çok zayıf kalçaya yönelsen daha iyi olmazmıCADIARZU

YASEMİNCİM dünden bugün sağlıklı, hatta dün gitmiş, sadece bugün sağlıklı, e peki dünden öncesi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

ŞULECİM ben senin yerinde olsa daha rahat olurdum, kurtarılacak bişi yok ortada kaydirigubbakcemile5

LACHESISCİM istersen ara ver ya da hedefini düşür, çünkü baksana burnun hala etkileyomuş lmaz:

SPATZCIM ay sen miydin bugün kilo veren, tebrikler opuyorumnanaktan Ama yarın ben kesin daha az çıkcam ona göre aklinialirimsmile hem detoks, hem de zımbırtının son zamanları...

Hızlı yanıtla yazdığın için öyle oluyo spatzcım sayfayı yenile düzelir kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben ara öğün olarak biraz kuru siyah üzüm yicem, sonrasında belki spor yaparım, olmadı sadece tibet. Görüşürük.

Buarada son günlerde wc problemi yaşıyordum kısmen, detoks işe yaradı :kedi:

Her gun 1000 kalori yakmak zorunda misin lachesis? Niye boyle bir programa basladin?

Ay ne biliyim, bu hafta evdeyim fazla işim yok bir yarın dolu, öyle kendimi gaza getirdim işte, metabolizmam hızlansın diye, ama devam edemiycem galiba

lachecim 1000 çok zaten yaaa..onu yapacağına düzenli olarak 200-300 kalori harcasan daha iyi değil mi?

Ay öyle yapıcam artık napıyım, bu detoxu da yapmıycam ben galiba ya, hiç bana göre değil.

kızlar benim adımın altındaki yazılar kaybolmuş meslek,medeni durum filan.niye ki?

Yooo duruyor.
hoşbuldum bebişim kaydirigubbakcemile5

burnun sızlamasa yapardında üzme kendini birde senin üst zaten çok zayıf kalçaya yönelsen daha iyi olmazmıCADIARZU

Callan ile bisiklete devam ediyim ben bari, doğru diyorsun kuzum.

evet tatlım çıkmamam lazım iyi bir uzman şimdiye kadar bu dr a gelenler başarılı olmus alkisalkisalkis

YASEMİNCİM dünden bugün sağlıklı, hatta dün gitmiş, sadece bugün sağlıklı, e peki dünden öncesi

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

inan onlarda sağlıklııı ama spor yok aslında oda var gün içinde yaptığım işler bayaa yoğundum

hoşgeldin canımmmmŞeniz
ben 3 & 4 gündür bayaa geziyorumm aklinialirimsmile
dünde oğluşumu dr a götürdüm öksürüğünü kesememiştim bir haftadır bilmiyorumkismile

geçmiş olsun.ya bu öksürük benimde başladı mı sürünürde sürünür.geçmek bilmez. ne dedi dr ?öksürük şurubu vermiştir kesin.

Kızlar ben kaçıyım saçlarımı kestircem çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

geçmiş olsun.ya bu öksürük benimde başladı mı sürünürde sürünür.geçmek bilmez. ne dedi dr ?öksürük şurubu vermiştir kesin.

onların dilinde bişey dedi :sm_confused: çocularda büyüyünce bu işleri bayaa unutmuşum iyice haftaya gel bi kontol daha yapalım dedi film falan çekti bronşt değil ama olabilirmiş neredeyse:1shok: eczacımıza sordum:bbo:

öksürük şurubu vermedi asist diye bişey veriyor lar böyle durumlarda bide antibiyotikCADIARZU

biz çok şükür bu kış öksürük yaşamadık ama çocuklar kendini koruyamıyor işte:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…