Demek ki yiyorsun bol bol aklinialirimsmile
ŞULECİM ara menüdeki poğaça olmasaymış daha olurmuş tabi ama ne de olsa hedefine ulaştın sayılır, çok katı olmaya gerek yok. Canın çekmiş, afiyet olsun :))
Selam kızlar, yassemincim hoşgeldin, yesa doktor ne dedi paylaşmayı unutma.
ben de 5 mil yapmaya kalktım ağırlıklı ama 4 de kollarım ve burnum zonklayınca bıraktım. Fazla spor burnuma iyi gelmiyor galiba.
Bugünlük 625 kalorideyim şuan, saçlarımı kestirmeye giderken de yürürüm 100 kalori yaparım gerisini ne yapıcam bilmiyorum, ay ben bir hafta sürdüremiycem galiba bu 1000 kalori şeysini mafoldumben
Selam kızlar, yassemincim hoşgeldin, yesa doktor ne dedi paylaşmayı unutma.
ben de 5 mil yapmaya kalktım ağırlıklı ama 4 de kollarım ve burnum zonklayınca bıraktım. Fazla spor burnuma iyi gelmiyor galiba.
Bugünlük 625 kalorideyim şuan, saçlarımı kestirmeye giderken de yürürüm 100 kalori yaparım gerisini ne yapıcam bilmiyorum, ay ben bir hafta sürdüremiycem galiba bu 1000 kalori şeysini mafoldumben
la
yasemin ablam nasılsın? ben gündüz giriyorum,sen gece görüşemiyoruz hiç.kaydirigubbakcemile5
Her gun 1000 kalori yakmak zorunda misin lachesis? Niye boyle bir programa basladin?
lachecim 1000 çok zaten yaaa..onu yapacağına düzenli olarak 200-300 kalori harcasan daha iyi değil mi?
kızlar benim adımın altındaki yazılar kaybolmuş meslek,medeni durum filan.niye ki?
hoşbuldum bebişim kaydirigubbakcemile5
burnun sızlamasa yapardında üzme kendini birde senin üst zaten çok zayıf kalçaya yönelsen daha iyi olmazmıCADIARZU
lachecim 1000 çok zaten yaaa..onu yapacağına düzenli olarak 200-300 kalori harcasan daha iyi değil mi?
ya bu yesayı bulup yanaklarını mıncırmak istiyorum. nası hareketlendiriyor ortalığıopuyorumnanaktan
yasemin ablam nasılsın? ben gündüz giriyorum,sen gece görüşemiyoruz hiç.kaydirigubbakcemile5
dalsi aynı kilodayız, ben de 54.5 çıktım bu sabahkaydirigubbakcemile2
gamişcim bence sen çıkma diyetisyeninin sözünden. boşver detoksu filankaydirigubbakcemile
Callan ile bisiklete devam ediyim ben bari, doğru diyorsun kuzum.
iyiyim tatlışım bende 3 gündür yoktum zaten senide tebrik ederim bu arada hayatımm olumunekankayizsmile
yaseminnn nerelerdeydin kız?yoksa gün mü gezdinsengözlerimebaksanab
hoşgeldin canımmmmŞeniz
ben 3 & 4 gündür bayaa geziyorumm aklinialirimsmile
dünde oğluşumu dr a götürdüm öksürüğünü kesememiştim bir haftadır bilmiyorumkismile
LACHESISCİM istersen ara ver ya da hedefini düşür, çünkü baksana burnun hala etkileyomuşlmaz:
geçmiş olsun.ya bu öksürük benimde başladı mı sürünürde sürünür.geçmek bilmez. ne dedi dr ?öksürük şurubu vermiştir kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?