50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim tatlışım bende 3 gündür yoktum zaten senide tebrik ederim bu arada hayatımm olumunekankayizsmile

sağol canım benim. oğluşuna çok geçmiş olsunkaydirigubbakcemile3

zımbırtının sonundaysan bir kaç gün sonra sen 54 çıkarsın en faza canım. çünkü geçen haftaydı benimki de, 55 çıkıyordum tartıda. :ecrin_bebek:

etme canım yaa..kendini yorduğunla kalırsın. ama 1000 değil de daha düşük bi hedef koyabilirsin.

kızlar günlük su miktarınız 12 bardagı geçmesin beyinde basınca yol açıyormus

ben 2 bardağı zor içiyorum ne 12si:roflol:

Kızlar ben kaçıyım saçlarımı kestircem çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

nası kestiriceksin ?resim çekin de koy gelince.ben de istiyorum kestirmek. fikre ihtiyacım var.gamyoncuiremsu

ben kaçtım kızlaar bayyyyy

babayy tatlımmmzemuszemus

selambuyrunnnnnnnnn
  • öğlen yenilenler ;
  • tavuk sote
  • makkaroni
  • salatalık
akşama elma kompostosu yapmayı planlıyorum,ilk deneyişim olacak çok heyecanlıyımsositososito

Senin dünkü kahvaltında da poğaça vardı galibaa CADIARZU
bence bu hafta yediğin son poğaça olsun öğlenkii

sabah kahvaltın az olmuşş.. yanına salatalık yada domatesde ekleyebilirdinn.
maşşallahhh yarım kilo eriği iyi yemişsinn.

Slm kızlarr..

bende öncü takımdayım detoxa yarın başlıyorum..

bir günü limonlu bir günü çilek hoşaflı geçiricem..

dayanabilirsem cumada yaparım..

ama pek sanmıyorum =) sempatiksalakcinni

selam kizlar;

yoktum bikac saattir neler yaptiniz;

benim bugun gittigim doktor da emarima bakip ufak bir fitigin var dedi :-((( cookk moralim bozuk.. fizik tedaviye basladim, sukur.

bugun yediklerim;

sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
yesil cay
maydonoz
2 dilim kasar peynir
1 kucuk bal

ara
1 k.k. beyaz peynir

ogle
1 kase ispanak corbasi
3 kasik z.yagli taze fasulye
3 kasik pilav

ara
erik yicem simdi

bu arada kızacağını bile bile menümü yazayım koçum

sabah bir kuru kayısı
kahvaltı domatesli biberli yağsız omlet (nasıl becerdiysem yaptım uyduruk hehe) 1dilim tam buğday ekmeği 3-4 kaşık nutella
ara keten tohumlu yoğurt
öğlen 1tabak patates yemeği 4 kornişon turşu
ara elma yiycem

canım ya bozma moralini....en azından bak çok büyümeden farkedip tedavine başlayacaksın.Allah başka dertler vermesin

selambuyrunnnnnnnnn
  • öğlen yenilenler ;
  • tavuk sote
  • makkaroni
  • salatalık
akşama elma kompostosu yapmayı planlıyorum,ilk deneyişim olacak çok heyecanlıyımsositososito

ben de cilek kompostosu yapacagim. Ablam yapmis cok az sekerli... cok guzel olmustu. Sodayla karistirip ictip dun aksam...a.s

hadi bakalım öncü grubta kimler var ben perşembe cumadayım

Ben bekliyordum bunu acikcasi senden.. Neyse daha baslangic seviyesinde ise sanslisin. Bozma moralini...Her seyin bir cozumu var...

selam peppercim..
fıtık çıkmasına üzüldüm ama tedavisine başladın.hayırlısı ile sağlığına kavuşacaksın inşallah.moralini bozmamaya çalış..
bu arada menünde süperr. tek bir fire yok..kaydirigubbakcemile5

menün güzel kuzucumm. kızmamı beklediğin şey sanırım nutella ama
sabah yemişsinn onu. akşama kadar yakarsın senn..
zaten sonradan düzene sokmuşsunn.

Menumu tum haliyle yaziyorum kizlar
Sabah: 1 adet kuru kayisi
Yarim fincan sutsuz sekersiz kafeinsiz kahve
70 dk 5 mil lastikli leslie (400-450 kalori yaktim)
Kahvalti:
1 adet tarcinli yesil cay
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
1 adet ispanakli borek
1 domates
1 kucuk salatalik
1 kk beyaz peynir

Ara: 1 havuc

Ara: biraz beyaz leblebi

Supermarket alisverisi (100 kalori yakmisimdir herhalde)

Ogle:
1 tabak bezelye yemegi
1 dilim kepekli ekmek

Ara: 1 dilim ananas
Yarim adet salatalik

Aksam: 1 ultra mega boy yagsiz tuzsuz salata
1 dilim sarimsakli ekmek

Kizlar ben bilerek biraz menumdeki besinleri arttirdim. Yakin bir arkadasim diyetisyen ona ne yedigimi yolladim. Cok az yedigimi bu yuzden metabolizmamin durdugunu soyledi..Hic ekmek yemiyordum ya, artik her ogun bir dilim ekmek yemeye basladim.

Son düzenleme:

anchusa senin yerinde olsam sıkı bir kahvaltı yaparım her gün öğle ve akşam hafif yerim.. böylece hem korumuş olursun hemde erken saatlerde yiyerek metobolizmanı durdurmazsın

koçum benim 3 mil 10 poundda lesli yaptım

bide kışlaıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım.. oda hareket dimi ama...

@peppercım menün çok güzel tebrikler..
fıtık olayına gelince ,
hiiç üzülme hayatım , sen takibe aldın fark ettin , kim bilir bizde bilmediğimiz farkında olmadığımız neler var..
artık her şeyin çözümü var ; kaldı ki senin ki küçücük minicik bişeymiş,ayrıca kilo vermen acaip işe yarıycak..

ben de cilek kompostosu yapacagim. Ablam yapmis cok az sekerli... cok guzel olmustu. Sodayla karistirip ictip dun aksam...a.s

soda ile karıştırmak güzel fikir @anchusa..
ben de az şekerli yapıcam 5 bardak suya yarım bardak toz şeker gibi meselayerimseniben

börek haricinde mükemmel bir menü , o da olsun artıkınyerimseniben

anchusa senin yerinde olsam sıkı bir kahvaltı yaparım her gün öğle ve akşam hafif yerim.. böylece hem korumuş olursun hemde erken saatlerde yiyerek metobolizmanı durdurmazsın

Kuzucum sabah kahvaltisini kuvvetli yapinca daha cok acikiyorum. Siz de yokmu boyle bir problem???Ben niye boyle ters bir insanim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…