50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@kahve kokusu çilek kompostosuna şeker atma bence.. ben şeker yerine kuru üzüm atıcam.. tam dietlik olur ozaman

dulci bugünden başlamış bile..

yesada yarın başlıycakmış benim gibi..

Bende perşembe günü başlayacağım detoksa
bugün pazardan malzemelerimide aldım. umarım başarıyla başlar ve sürdürürüm.

menün güzel.sabahki börek ve ekmek birlikteliğinin olumsuzluğundan bahsetmiştik zaten :) valla bu senin artmış menünse süper yanii.. akşam salata ve 1 dilim ekmek de az gledi bana ama salata ultra mega boymuşş.. telafi eder yani vereliniortak
bu arada bu sarmısaklı ekmek nerde satılıyor yaa
ben bir kere bir pizzacıda yemiştim ama başka nerden alabliirim ?
canım istedi yaaa boshayallersmile

arakadşalr mrb bende kendimce kilo vermeye çalışıyorum sıkı bi diet yapıyoruma ma gayet sağlıklı yeşillik meyve hertürlü gıdaya yer var kilo yapdırıcı bezinleri tüketmemeye gayret ediyorum, yalnız bişey danışmak istedim yarın bi doğum gübü var muhakak pastata olucak haytımda ilkdefa diyet yapıyorum vede güzel gidiyor bozmak isteiyorum, siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz. gerimi çevriyorsunuz yoksa azda olsa yiyormusunuz.

ben şu an diyetteyim..ama böyle durumlarda minik parça da olsa bakarım tadına :asigim:
tabii iradene sahip olabiliyorsan bakmaman daha iyidir.

Kuvvetli kahvaltidan kastin nedir kuzucum??

1-dışarda yaptığım kahvaltılar
2-börek-çörek olan kahvaltılar
3- yumurtalı herhangi bişi yediysem omlet veya haşlama onlar
4-geçen ablam krep yapmıştı iki tane yedim oda aynı etkiyi gösterdi

falan şey benimki abartı oldu galiba :kedi: :kedi:

Canim ben evde yapiyorum sarimskali ekmegi.. firinima ekmekleri surup kizartiyorum. Eger diyette degilsem biraz zeytinyaginin icine sarimsaklari ezip karistirip fircayla ekmeklerin uzerine suuryorum firinlamadan once. Diyetteysem de ya da mangalda yapiyorsak bunu disarda firinlanmis kitir kitir ekmekleri cikarip sarimsagi her yerine surtuyorum. Sarimsakla ekmegi torpuluyor gibi.Sarimsak bitip gidiyor oyle..

merhaba smrisk ,
çok aşırı fazlalığın yoksa ,
bu hafta tüketeceğin tatlı miktarında bir ayarlama yaparak incecik bir dilim alabilirsin nacizaneyerimseniben

Hii bu benim hafta sonu kahvaltim. ama hafta ici yaparsam boyle kahvalti kilo alirim diye korkuyorum ben..

ben yerim.:icecream:

koçum benim 3 mil 10 poundda lesli yaptım

bide kışlaıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım.. oda hareket dimi ama...

ooo süper yaa alkisalkisalkis leslielere bayılıyorum benn
severek de yapıyorum. düşünsene işten çıkıp eve gidip yemek yapıyorum,yediktten sonra mutfağı temizliyorum ve o kadar şeyin üstüne birde leslielerimi yapıyorum ve hiçde zorsunmuyorum. (bizim oranın lafı :)
sende hem leslie yapmışsın hemde dolap yerleştime yapmışsınn.
tabii o da harekete girer.

Dogumgununde tabii ki yiyeceksin soru mu bu yani??? Kendini simartacaksin elbette. Sonra 3 gun ac gezersin...

Hii bu benim hafta sonu kahvaltim. ama hafta ici yaparsam boyle kahvalti kilo alirim diye korkuyorum ben..

hmm.. anladım cnm ozaman normal kahvaltını biraz artırırsın sende yazarken farkettimde bunları hergün yesen olmass tabi.. açlığıma ver sen benim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oo tebrikler klikcim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…