Kuzucum sabah kahvaltisini kuvvetli yapinca daha cok acikiyorum. Siz de yokmu boyle bir problem???Ben niye boyle ters bir insanim ki...
@kahve kokusu çilek kompostosuna şeker atma bence.. ben şeker yerine kuru üzüm atıcam.. tam dietlik olur ozaman
dulci bugünden başlamış bile..
yesada yarın başlıycakmış benim gibi..
Menumu tum haliyle yaziyorum kizlar
Sabah: 1 adet kuru kayisi
Yarim fincan sutsuz sekersiz kafeinsiz kahve
70 dk 5 mil lastikli leslie (400-450 kalori yaktim)
Kahvalti:
1 adet tarcinli yesil cay
1 dilim kizarmis kepek ekmegi
1 adet ispanakli borek
1 domates
1 kucuk salatalik
1 kk beyaz peynir
Ara: 1 havuc
Ara: biraz beyaz leblebi
Supermarket alisverisi (100 kalori yakmisimdir herhalde)
Ogle:
1 tabak bezelye yemegi
1 dilim kepekli ekmek
Ara: 1 dilim ananas
Yarim adet salatalik
Aksam: 1 ultra mega boy yagsiz tuzsuz salata
1 dilim sarimsakli ekmek
Kizlar ben bilerek biraz menumdeki besinleri arttirdim. Yakin bir arkadasim diyetisyen ona ne yedigimi yolladim. Cok az yedigimi bu yuzden metabolizmamin durdugunu soyledi..Hic ekmek yemiyordum ya, artik her ogun bir dilim ekmek yemeye basladim.
yani ben sabah kahvaltısını kuvvetli yaptığım zaman anca akşama acıkıyorum :uhm:
kuzucum elma kompostosu yapıcam ben,çilekli yapan anchusa
ona da mı kuru üzüm atsam acep?
bir tavsiyen var mı?
arakadşalr mrb bende kendimce kilo vermeye çalışıyorum sıkı bi diet yapıyoruma ma gayet sağlıklı yeşillik meyve hertürlü gıdaya yer var kilo yapdırıcı bezinleri tüketmemeye gayret ediyorum, yalnız bişey danışmak istedim yarın bi doğum gübü var muhakak pastata olucak haytımda ilkdefa diyet yapıyorum vede güzel gidiyor bozmak isteiyorum, siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz. gerimi çevriyorsunuz yoksa azda olsa yiyormusunuz.
Kuvvetli kahvaltidan kastin nedir kuzucum??
Bende perşembe günü başlayacağım detoksa
bugün pazardan malzemelerimide aldım. umarım başarıyla başlar ve sürdürürüm.
menün güzel.sabahki börek ve ekmek birlikteliğinin olumsuzluğundan bahsetmiştik zaten :) valla bu senin artmış menünse süper yanii.. akşam salata ve 1 dilim ekmek de az gledi bana ama salata ultra mega boymuşş.. telafi eder yani vereliniortak
bu arada bu sarmısaklı ekmek nerde satılıyor yaa
ben bir kere bir pizzacıda yemiştim ama başka nerden alabliirim ?
canım istedi yaaa boshayallersmile
arakadşalr mrb bende kendimce kilo vermeye çalışıyorum sıkı bi diet yapıyoruma ma gayet sağlıklı yeşillik meyve hertürlü gıdaya yer var kilo yapdırıcı bezinleri tüketmemeye gayret ediyorum, yalnız bişey danışmak istedim yarın bi doğum gübü var muhakak pastata olucak haytımda ilkdefa diyet yapıyorum vede güzel gidiyor bozmak isteiyorum, siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz. gerimi çevriyorsunuz yoksa azda olsa yiyormusunuz.
1-dışarda yaptığım kahvaltılar
2-börek-çörek olan kahvaltılar
3- yumurtalı herhangi bişi yediysem omlet veya haşlama onlar
4-geçen ablam krep yapmıştı iki tane yedim oda aynı etkiyi gösterdi
falan şey benimki abartı oldu galiba :kedi: :kedi:
koçum benim 3 mil 10 poundda lesli yaptım
bide kışlaıkları kaldırdım yazlıkları çıkardım.. oda hareket dimi ama...
@kuzucum diyet komposto tarifim ;
Dilimlenmiş 8 adet elma
3-4 adet kabuk tarçın
5-6 adet karanfil
15-20 adet kuru üzüm
ben kaçtım kızlar görüşürüz...
Hii bu benim hafta sonu kahvaltim. ama hafta ici yaparsam boyle kahvalti kilo alirim diye korkuyorum ben..
ooo süper yaa alkisalkisalkis leslielere bayılıyorum benn
severek de yapıyorum. düşünsene işten çıkıp eve gidip yemek yapıyorum,yediktten sonra mutfağı temizliyorum ve o kadar şeyin üstüne birde leslielerimi yapıyorum ve hiçde zorsunmuyorum. (bizim oranın lafı :)
sende hem leslie yapmışsın hemde dolap yerleştime yapmışsınn.
tabii o da harekete girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?