@kuzucum diyet komposto tarifim ;
Dilimlenmiş 8 adet elma
3-4 adet kabuk tarçın
5-6 adet karanfil
15-20 adet kuru üzüm
Canim ben evde yapiyorum sarimskali ekmegi.. firinima ekmekleri surup kizartiyorum. Eger diyette degilsem biraz zeytinyaginin icine sarimsaklari ezip karistirip fircayla ekmeklerin uzerine suuryorum firinlamadan once. Diyetteysem de ya da mangalda yapiyorsak bunu disarda firinlanmis kitir kitir ekmekleri cikarip sarimsagi her yerine surtuyorum. Sarimsakla ekmegi torpuluyor gibi.Sarimsak bitip gidiyor oyle..
Hii bu benim hafta sonu kahvaltim. ama hafta ici yaparsam boyle kahvalti kilo alirim diye korkuyorum ben..
Bende deneyecegim bunu
ohaoldumsmile
canım ya bozma moralini....en azından bak çok büyümeden farkedip tedavine başlayacaksın.Allah başka dertler vermesin
Ben bekliyordum bunu acikcasi senden.. Neyse daha baslangic seviyesinde ise sanslisin. Bozma moralini...Her seyin bir cozumu var...
kızlar size bi soru ne zamandır soracdam unutuyorum
özellikle yemek yapanlar
şimdi ben yemeklerimi zeytinyağıyla yaparım sebze yemeklerini özellikle
ama sıvı yağ özellikle zeytinyağı kızarınca kavrulunca tamamen zararlı oluyormuş.hatta diyorlarki zetinyağını yemek piştikten sonra üstüne dökün.
peki yemek kavrulmadan özellikle soğan salça yağda ölmeden nasıl pişer?
benim annem soğanı salçayı sebzeyi yağı hepsini aynı anda koyar tencereye içine hç su koymadan öldürür hepsini aynı anda. erçi artık bende öyle yapıyorumda
siz?*?
sagolun kizlar;
umarim dediginiz gibi ufakken tedavi ile iyilesir :-(
a.s
Canim benim bildigim hakiki sizma zeytinyagi icin bu gecerli.ben butun yemekleri zeytinyagli yaparim ve sizma degilde oburunu kullanirim.Sizmayi bir tek salatalara ve ateste pismeyen yemeklere kullanirim. Islem gormus zeytinyagi oldugu icin diger zeytinyagini kullanmanda bir problem yok...
selam kızlar akşama misafir var kayseri mantısı, hasan paşa ve pilav, yayla çorbası gibi klasik bir menü hazırladım.
aslında daha önemlisi cips yedim ben bugün yaaa
hiç de hoşuma gitmedi ama ziyan olmasın dedim yedim doritos yeni tatlar geliştiriyomuşya
selam kızlar akşama misafir var kayseri mantısı, hasan paşa ve pilav, yayla çorbası gibi klasik bir menü hazırladım.
hiç de hoşuma gitmedi ama ziyan olmasın dedim yedim doritos yeni tatlar geliştiriyomuşya
aaa öylemi bak hiç bilmiyordum ben bunu.kullandıklarım hakiki değil benim. marketten alınma zeytinyağı ama sızma mı rivieramı(diğeri bu oluyor galiba)bilmiyorum. hiç dikkat etmezdim ben buna
yukarda bi reklam var dr ötker böğürtlenli sos çıkarmışilginç güze olur ama dimi krem şantinin üstüne
Ay ben de ziyan olmasin diye yediklerimi bir saysam truf. Esimin cok pis bir huyu var. ekmegi yarim birakir, yemegi yarim birakir. Ben de cok kizarim ve habire onun arkasini toplarim. ziyan olmasin diye de istemesemde cogunu lupletirim. ama neyse o da ogreniyor yavas yavas. Eskisi gibi birakmiyor.
Kayseri mantsiina gerek var mi ? Kofte pilav corba yeter. Onun yerine bir zeytinyagli hep daha kolay olur hem dahab hafif bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?