klikkkkk nerdesin nilufert bizi bastan cikarmaya calisiyor..Ama ben krem santi sevmem. dondurma ustune desen gaza gelebilirdim
bak benim teyzem böle kilo aldı işte. eniştem hayyatta ekmek yamez kendine çok iyi bakar sabahları elma bal süt ceviz yer işe öle gider. teyzemde yok çocuklarının yok eşinin kalanlarını yicem diye duba gibi oldu.tabi insan çöpe atmaya üzülüyor ekmeği . ama şöle düşün çöpü de karıştıran kediler köpekler oluyor onların yediklerini düşünüyorum bazen kalan yemek olunca. aslında hiç atmasak iyi ama işte.......
ayy walla baştan çıkarma gibi görünebilir de değil walla. :)))))
ilgimi çekti h. sonuda misafirm gelecekde pasta düşünüyorum
selam peppercim..
fıtık çıkmasına üzüldüm ama tedavisine başladın.hayırlısı ile sağlığına kavuşacaksın inşallah.moralini bozmamaya çalış..
bu arada menünde süperr. tek bir fire yok..kaydirigubbakcemile5
.
http://www.diyetebasliyorum.com/diyet-yemekler/tatlilar/298-etimek-tatlisi.html
misafirine de diyet tatli yedir..
selam kızlar akşama misafir var kayseri mantısı, hasan paşa ve pilav, yayla çorbası gibi klasik bir menü hazırladım.
aslında daha önemlisi cips yedim ben bugün yaaa
hiç de hoşuma gitmedi ama ziyan olmasın dedim yedim doritos yeni tatlar geliştiriyomuşya
yukarda bi reklam var dr ötker böğürtlenli sos çıkarmışilginç güze olur ama dimi krem şantinin üstüne
klikkkkk nerdesin nilufert bizi bastan cikarmaya calisiyor.Kulagini cek nilufertinnnn..Tek ayak ustunde de dursun cop tenekesinin yaninda...
Ama ben krem santi sevmem. dondurma ustune desen gaza gelebilirdim
ayy walla baştan çıkarma gibi görünebilir de değil walla. :)))))
ilgimi çekti h. sonuda misafirm gelecekde pasta düşünüyorum
:roflol::roflol:
kızlar size bi soru ne zamandır soracdam unutuyorum
özellikle yemek yapanlar
şimdi ben yemeklerimi zeytinyağıyla yaparım sebze yemeklerini özellikle
ama sıvı yağ özellikle zeytinyağı kızarınca kavrulunca tamamen zararlı oluyormuş.hatta diyorlarki zetinyağını yemek piştikten sonra üstüne dökün.
peki yemek kavrulmadan özellikle soğan salça yağda ölmeden nasıl pişer?
benim annem soğanı salçayı sebzeyi yağı hepsini aynı anda koyar tencereye içine hç su koymadan öldürür hepsini aynı anda. erçi artık bende öyle yapıyorumda
siz?*?
canimi istettiniz
aksama cilek kompostosu yapicam ben de,
az sekerli yaparim.
yaninda da ne yesem ki yaaa;
???????
Bol salata
Yagsiz makarna
Teflon tavada hic yagsiz kizartilmis fish fingers (yoksa tavuk mu vardi evde? ) O da hafif olur
fish fingers var cnm,
ok o zaman onlari kizartayim yagsiz tavada.
1 dilim ekmek, cilek kopmpostosu,
ohh misssssss
cok aciktim yaa
cokacimcoook
sabah kahvaltın az olmuşş.. yanına salatalık yada domatesde ekleyebilirdinn.
maşşallahhh yarım kilo eriği iyi yemişsinn.
Kuzucum sabah kahvaltisini kuvvetli yapinca daha cok acikiyorum. Siz de yokmu boyle bir problem???Ben niye boyle ters bir insanim ki...
Kizlar ben cok feci bir sey yaptim. Tatliya saldirdim. Iki gundur tatli ataklari yasiyorum. Sanirim kan sekerim cok dusuyor kayisi kurusu bitter cikolata falan kesmiyor. simdi bir 5 millik daha leslie yapmaya karar verdim.Sabah ta yapmistim.. Yediklerimi saymayacagim hic...
Senin dünkü kahvaltında da poğaça vardı galibaa CADIARZU
bence bu hafta yediğin son poğaça olsun öğlenkii
yaa ben de cok acikmistim;
light sutle (200 ml) 2 ad. selanik kurusu yedim;
servisle 1,5 saat yol gidicem, 19.30 a kadar bekleyemeyecektim vallaa
Tutamadik bogazimizi peppermint. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?