50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla yaa,
detoks da napicaz bizzzz
ama o zaman kesin kurallar olacagi icin cikmayiz disina diy mi??

Detox ta kacamak yapmamamiz laizm. Yaptigimiz da ise yaramaz. bosu bosuna maydonoz sularini ictigimizle kaliriz.Benim bu salisim birazcik da detox yuzunden oldu...Nasilsa detox yapiyoruz diye sapittim ben yaaa..

selam şekerler nasılsınız........ ben gene kurstayım son haftam artık.......çok şükür

öğleden sonra yediklerime gelince bir elma bir aynes kahvaltılık süt....

kahve kokusu dıyet komposto tarıfıne bıttım

klıkcım
canım yaaaaaaaa sen de yorumlayacaksın bak detox menulerını kocum benım

yasemcıgım gozlerım yollarda senı beklıyorum ogluna da cok gecmıs olsun kusum

scyllacıgım canım saclarını kestırecekmıssın cok sevındım kestırmısten kısacık yaptır bence ya da benımkınden kısa olsun o da yeter heheh:)

trufcum nerdesın sen yahuuuuu mısafır mı var aksama mantı neyım goturme cok emı:)

DETOXDA SEKER EKLEYEN CANIMMM kım ekledıyse yok ole cılek kompostosuna seker ekledınız yahuuuuu hadı bugunluk oldu da detox da o yok canlar haaaaaaa

0 seker
0 yag (hehhe 0a cevırdık 1 kasık olabılır dıyorduk da:)
0 et
0 sut
0 kahve
0 borek corek pasta neyım yazmıyorum ya da yazayım yaa TRUFCUGUMA Guven olmaz hehee

Son düzenleyen: Moderatör:
YESACIM CADICIM sen ne engelleri aştın o sivilce lekeleri cazibene dayanamaz uçar gider puf olur olumunekankayizsmileÖptüm fıstık, yarın sen de katılırsın bana artıkın :dance:

heheh ayyy hadı ınsallah kusum yaaaaa yarın kuzu da var sen ben kuzu hadı bakalım ben bugunden meyve sebze depoladık menum sanırım soyle olacak gıbı daha bellı degıl de
bu araya yazmıstım da asagıya aldım canım pek uzun oldu da:))
bakalım yıne degısıklıkler olur sanırım paylasırım yarına ınsallah :lepi:

selam kızlarr nassınınız bakayım olumunekankayizsmile
anacım coşmuşsunuz :uhm: siz yaaa vereliniortak
yesacım işleri bitirdin varlığını iyicene hissttiriyonaklinialirimsmile
[/COLOR]

evet kuzum costuk bu ara topık monotonlastı dıye bı yazı gormustum de cok ıcıme ısledı duygusallastım bırden cosalım costuralım dedım hehe

aaa sen detoksa başlamışsın canım benim yaa
o zaman detoks menüleri benden değil yesadan sorulur bence

yok kuzum zaten menuler sabıt KACAMAK 0 pek yorumlamalık bı sey kalmayacak ama senden de beklıyorum yorumlar

Selam kızlar,, yesa doktor ne dedi paylaşmayı unutma.

canım doktor zaten bebek gıbısın masallah ya boyle guzel surat nerde bulacam dedı hehe -tatlicadiarzu- saka bı yana canım da eskıden kullandıgım bı sey vardı ondan yazmayın dedım eritretin yazdı bakalım 2 aydan once bı sey bekleme 2 ay sonra goruselım dedı a.s

l[Bya bu yesayı bulup yanaklarını mıncırmak istiyorum. nası hareketlendiriyor ortalığıopuyorumnanaktan

hehheheh :roflol: :roflol:

Slm kızlarr..
bende öncü takımdayım detoxa yarın başlıyorum..
bir günü limonlu bir günü çilek hoşaflı geçiricem..
dayanabilirsem cumada yaparım..
ama pek sanmıyorum =) sempatiksalakcinni

oncu takımını sevsınler heheh cılek hosafına SEKER KATMAK yok haaaaaaaaaaa :mymeka:

SANIRIM DETOX MENUM:)
sabah
domates
salatalık
bol maydonoz
bol bol degısık ıceceklerden (zaten bunlar sısırır bı sey yıyemem gıbıme gelıyor ama bakalım
Doymazsam bı patates haslar yerım artık:)

ara
meyve

ogle
ahmet marankıyle selahattın sonmezın orttaklasa hazırladıgı kabak corbası
salata bol lımonlu

ara
meyve

aksam

brokolı ve karnıbahar haslaması

tarcın karanfıl karabıber elma lımon cayı yapıp bıtırecegım ıns
maydonoz suyu ıcecegım
lımonlu su lımonata neyım
bı de bol su

gızzz yesacan seni mi kırcas yaparıs anasını satim zate ben çarbamba-perşembe-cume çok iyi cumartesi şöle böle pazar-pazartesi-salı çözütüyom allah ne werdiyse pazartesi salı dersler yoğun salı nöbette olunca çok acıkıyom ya ben bu çocuklar mahwediyo beni naniknanik sırnaşık şey arınmam lasım tüm kötülüklerden bu akşam 40 tas su döküp tübee edip yeniden dört elle sarıliim diyete sempatiksalakcinni belkim bende yarın başlarım yarın pazara çıkıyom meywe sebzeler dazeyken yapiim bariii hihoyyyt

canım bide şu kabak çorbası dediğin diyetisyen dilara koçağın vicdan çorbasımı oluyo bilmiyorumkismile

yuru beaaaaaaa LINGUISTCIMMMM helal valla hemencık yenı lısteyı yayınlayım kuzum sana kalmıs carsamba persembe ya da persembe cuma hatta sen bu gazla caarsamba- persembe- cuma bıle yaparsın heheh:)))

hemen lıste gelıyorrrrrrrrrrrrrrr

1-SPATZ

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF

6-DULCINEA

7-SCYLLA

8-PEPPERMINT

9-KAHVE KOKUSU

10-TWEETY

11-KLıK

12-YASEMN

13-WATERSPIDER

14-EV CADISI

15-OSKE

16-LINGUIST

17-YESA

kuzum bak degerını bıl tek sayı sevmezsın dıye 16ya koydum senı heheh:))

hemen corba tarıfı gelıyorrrrrrrrrr bu corbaYı AHMET MARANKI- SELAHATTIN DONMEZ YA DA SONMEZ- BIZIM TRUF BI DE ISTE DILARA HANIM TOPLASIP YAPMISLAR CANIM HEHE

Malzemeler:
2 orta boy kabak
2 orta boy domates
1 orta boy kuru soğan
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım demet sapları ile taze maydanoz
Yarım demet taze nane

Yapılışıomates, kuru soğan, kabak, maydanoz sıvı yağla birlikte alabildiğinde suda pişirilir. Sıcak karışım yarım demet taze nane ile blender yada rondodan geçirilir

YAG YOK CIKARTIN ONU:))

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar callanetics yapanlar linkinde bi arkadaş tibetin gençlik hareketlerini yaptıı için gögüslerinin büyüdüğünü sölemiş ben ara wermiştim ya spora tibette yapmıyodum düzenli yapan arkadaşlarda böle bi durum warmı ya ? büyütüyosa başlamıcam da tibete? bide hayatınıza değişiklikler kattımı bende gözle görülür bi durum olmadı sanki :sinifsinif:

şeker olurmu canım kuru üzümle yapıcam ben

BRAVOOOOOOOOO kım seker kattı yaaaaaaa ben gordum bırı seker katmıs ya da bırı dıgerıne demıs heheh seker yok:))) neremle okuyasam artık kusura bakma kusum:)

reca ederim canım.. nasıl hazırmıyız detoxaaguclubacismile

ben ilk gün dediğim tarifi uyguluycam

ikinci günde seninkini

seninki benim yapacağımdan daha doyurucu o yüzden sempatiksalakcinni

yesam benim çok saol unutmamışsın satı muabbetini Şeniz :1hug:
çorba aynı çorba kilo wermeniz durduğunda yada çok kaçırdığınız günün ertesinde yapılabilir diye atmıştım ben pc ye bunu dilara koçağın sanıyodum hatta bi kez deemiştim ama çok leziz bişi diildi içinde 1 kaşık bulgur olabilyodu ne dersiniz kızlar bi zararı olmur mu esmer bulgur kullanıyom zaten ben?

reca ederim canım.. nasıl hazırmıyız detoxaaguclubacismile
ben ilk gün dediğim tarifi uyguluycam
ikinci günde seninkini seninki benim yapacağımdan daha doyurucu o yüzden sempatiksalakcinni

her daım hazırım kuzum detox nerde bız orda hehhe ılkı gıbı olmasında hehehe yok yok bu cok sahane olacak aklinialirimsmile

ayyy unuturmuyum kuzummm ne cekmıstım adam toplayıp senı cıft sayı yapacagım dıyeee heheh topık topık dolandım yahuu :roflol:

canımmmmmmmmmmmmmmm olee lezız deeeldı falan deme yaaaaaaa bı kere yaptım parmaklarını yedı herkes cok sahane ohhh olsa da yesek neyım de yaaaaaaaaa :mymeka:
1 kasık esmer bulgur dıyosun bende evet dıyorum sankı yaaaa:) nolcak deemeı:) ama ben katmayacagım hehe:)

Selam fıstıklar... opuyorumnanaktan

Şu ana kadar yiyip içtiklerim:
1 yeşil çay
3 minik domates, 1 salatalık, 1 otb ekmek (yağ tuz yok) (12:00)
10 adet kuru siyah üzüm (14:00)
1 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye (15:00 sanırım)
1 yeşil çay, tarçın ve karanfilli

Ve akşam yemeği olarak 2 orta boy papatesi 3 minik domatesle haşlıyorum, suyunu çektircem, çok güzel kokuyo ama tuz atsam daha da güzel olurdu :kedi: Ay evde hiçbişi yok ya, anam inadıma yapıyo böyle sanki, biber bilem yok mafoldumben Evdeki tüm sebzeleri kızartmış saolsun. (miktarı çok yaptım bile bile, doyana kadar yiyem diye, belki hepsini yemem)

Haa buarada sabah 54,5 tum ama dediydim zımbırtının son günü sanırsam :Saruboceq: ve wc problemim vardı. Az evvel tartıldım: 54 akannehir

Patatese bakam ben, dibi tutmasın sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…