her daım hazırım kuzum detox nerde bız orda hehhe ılkı gıbı olmasında hehehe yok yok bu cok sahane olacak aklinialirimsmile
ayyy unuturmuyum kuzummm ne cekmıstım adam toplayıp senı cıft sayı yapacagım dıyeee heheh topık topık dolandım yahuu :roflol:
canımmmmmmmmmmmmmmm olee lezız deeeldı falan deme yaaaaaaa bı kere yaptım parmaklarını yedı herkes cok sahane ohhh olsa da yesek neyım de yaaaaaaaaa :mymeka:
1 kasık esmer bulgur dıyosun bende evet dıyorum sankı yaaaa:) nolcak deemeı:) ama ben katmayacagım hehe:)
Selam fıstıklar... opuyorumnanaktan
Şu ana kadar yiyip içtiklerim:
1 yeşil çay
3 minik domates, 1 salatalık, 1 otb ekmek (yağ tuz yok) (12:00)
10 adet kuru siyah üzüm (14:00)
1 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye (15:00 sanırım)
1 yeşil çay, tarçın ve karanfilli
Ve akşam yemeği olarak 2 orta boy papatesi 2 minik domatesle haşlıyorum, suyunu çektircem, çok güzel kokuyo ama tuz atsam daha da güzel olurdu :kedi: Ay evde hiçbişi yok ya, anam inadıma yapıyo böyle sanki, biber bilem yok mafoldumben Evdeki tüm sebzeleri kızartmış saolsun. (miktarı çok yaptım bile bile, doyana kadar yiyem diye, belki hepsini yemem)
Haa buarada sabah 54,5 tum ama dediydim zımbırtının son günü sanırsam :Saruboceq: ve wc problemim vardı. Az evvel tartıldım: 54 akannehir
Patatese bakam ben, dibi tutmasın sempatiksalakcinni
Yesacım cadıcım, pişti yemeğim ama çok tatsız tutsuz bişi oldu, pardon daha çok tutsuz oldu :çok üzgünüm: Hangi baharatlar serbest canım???????????????? Pul biber atsam tuzlandırır diye plan yapıyomBi de kekik nane reyhan falan....???? Olur mu atsam?
patatese kimyon karabiber kırmızı biber güsel oluyo nane falan da olabülüü canım tamamen sana kalmış :ecrin_bebek:
Canım detoksta izin var mı ki?
kıslar callanetics yapanlar linkinde bi arkadaş tibetin gençlik hareketlerini yaptıı için gögüslerinin büyüdüğünü sölemiş ben ara wermiştim ya spora tibette yapmıyodum düzenli yapan arkadaşlarda böle bi durum warmı ya ? büyütüyosa başlamıcam da tibete? bide hayatınıza değişiklikler kattımı bende gözle görülür bi durum olmadı sanki :sinifsinif:
bence olmalı kaydirigubbakcemile3 benim dediğim bu kabak çorbasının içinde baya bi baharat wardı ama bilmiyom yinede bilmiyorumkismile ben koyarım da seni yanlış yönlendrmiyem şimdi -tatlicadiarzu-
Zuzum, takım arkadaşının gazına gel, önce ver kiloyu sonra koru kaydirigubbakcemile5 Cidden eğer ara veririm mantığıyla burdan koparsan kilo alırsın. Burası olmasaydı bu kadar istikrarlı devam edemezdim ve kilomu korumada da kendime bu kadar güvenemezdim.
Canım benimkiler bu kadar kilo vermeme rağmen gayet güzel durumlar, küçülmediler... Buarada bugün tibetle ilgili bi kaç araştırma daha yaptım ve tam gaz yola devam ediyom ben :lepi: Karın kaslarını bilem mis gibi geliştiriyo.
Kızlar burda nefesden de bahsetmiş, çok sevdim burdaki anlatımı:
http://semraelmaci.blogspot.com/2007/09/be-tibet.html
Kızlar naber, geçmişi okuyamadım bana bişey yazan olduysa göremedim, yesacım doktorun ne dedi kuzum, ben de saçlarımı kestirdim ama pek beğendim, önleri çok kısa oldu mafoldumben
Tibet göğüs mü büyütüyormuş ya, ben de m başlasam aklinialirimsmile
ohh hafiflemişsindir canım güle güle kullan opuyorumnanaktan uzar nasılsa dert etme önleride zemuszemus
bak işte edasu diye biri yazmış kopyalıyom buraya
Arkadaşlar bu hareketleri yapanlara bir şey sormak istiyorum.Bu hareketler acaba göğüsleri küçültüyormu?Ben daha evvel TİBETİN GENÇLİK PINARI hareketlerini yapmıştım.Bu hareketler göğüslerimin büyümesine sebep oldu.Halbuki benim zaten biraz büyüktü ve binbir zahmetle,spor,bitkisel küçültücüler kullanarak bayağı küçültmeyi başarmıştım.Bu hareketlerde de aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Tam tersi biraz küçülsün istiyorum.Bir de ben bu hareketleri indirdim ve 2 gün yaptım ama devam edemedim.Bu arada sanki vücudumda özellikle karın bölgemde bir şişkinlik oldu.Yalnız adet zamanıma da 1 hafta gibi bir süre vardı.Acaba bu hareketlermi şişkinlik yaptı yoksa hormonalmi anlayamadım.Sizde de böyle birşey oldumu?Göğüsleri küçültüyormu?Lütfen sorularımı biran önce cevaplandırırmısınız.Ona göre başlayacağım.
Ama onunkiler büyükmüş zaten, bizimkilerden küçük olanlardan büyüyen var mı acaba, seninkiler nasıldı kuzum?:)
kıs gamiş seninkiler büyüdümü tibetle heee ? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?