50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesacım cadıcım, pişti yemeğim ama çok tatsız tutsuz bişi oldu, pardon daha çok tutsuz oldu :çok üzgünüm: Hangi baharatlar serbest canım???????????????? Pul biber atsam tuzlandırır diye plan yapıyom Bi de kekik nane reyhan falan....???? Olur mu atsam?

yirim senii Şeniz
canım böle yeşil yeşil pek güzeldi aslında lezzetli yascaktım alsanaalsanasmile çarpma bana hemen durr yecacım lütfen :mymeka: ayy piskopatlaştım yaw delikafadulden sırnaşık şey
ekmek olmadığından koyarım belkim bi yarına çıkalım da gamyoncuiremsu

wayyyyy zuzum atağa kalktın walla delikafadulden süper süpper süpper hihoyyyt çok sewindüm canım bende de bu aralar bi bıkkınlık war hatta okulda bi müddet kilo werme işini bıraksam yaza mı dewam etsem dedim o süreye kadar bu kiloda kalmak koşuluyla ama sora buraya bi geldim detox falan en azından bi 54 olem de gerisine bakarıs :sm_cool:

patatese kimyon karabiber kırmızı biber güsel oluyo nane falan da olabülüü canım tamamen sana kalmış :ecrin_bebek:

Zuzum, takım arkadaşının gazına gel, önce ver kiloyu sonra koru kaydirigubbakcemile5 Cidden eğer ara veririm mantığıyla burdan koparsan kilo alırsın. Burası olmasaydı bu kadar istikrarlı devam edemezdim ve kilomu korumada da kendime bu kadar güvenemezdim.

Canım benimkiler bu kadar kilo vermeme rağmen gayet güzel durumlar, küçülmediler... Buarada bugün tibetle ilgili bi kaç araştırma daha yaptım ve tam gaz yola devam ediyom ben :lepi: Karın kaslarını bilem mis gibi geliştiriyo.

Kızlar burda nefesden de bahsetmiş, çok sevdim burdaki anlatımı:
http://semraelmaci.blogspot.com/2007/09/be-tibet.html

bence olmalı kaydirigubbakcemile3 benim dediğim bu kabak çorbasının içinde baya bi baharat wardı ama bilmiyom yinede bilmiyorumkismile ben koyarım da seni yanlış yönlendrmiyem şimdi -tatlicadiarzu-

Önce nane kekik ve reyhan koyam canım, olmadı mecbur koycam... Ben yiyem de gelem cokacimcoook

doğru diyon canım zaten başıma ne geldiyse nisanda mecburi ara werdiğimden geldi bi türlü tam toplayamıyom 2 gün çok çok iyi sonra saçma sapan beslenyom çewredekilerin gazına geliyom benden paso video istiyolar anlat nası ettin neler oldu 55 gibi durmuyon hiç falan diyolar yaz geldi ya kışın pek belli oolmuyodu werilen kilolar bayanssulusmile :kedi: ama detoxla başlayıp inş. 2 kilocuk daha weriim de allah bereket wersin dicem naniknanik laelaelaelaelae sırnaşık şey

afiyet olsun canım opuyorumnanaktan
bende şu linke bi göz atem bari bayanssulusmile

Kızlar naber, geçmişi okuyamadım bana bişey yazan olduysa göremedim, yesacım doktorun ne dedi kuzum, ben de saçlarımı kestirdim ama pek beğendim, önleri çok kısa oldu mafoldumben

Tibet göğüs mü büyütüyormuş ya, ben de m başlasam aklinialirimsmile

ohh hafiflemişsindir canım güle güle kullan opuyorumnanaktan uzar nasılsa dert etme önleride zemuszemus

bak işte edasu diye biri yazmış kopyalıyom buraya

Arkadaşlar bu hareketleri yapanlara bir şey sormak istiyorum.Bu hareketler acaba göğüsleri küçültüyormu?Ben daha evvel TİBETİN GENÇLİK PINARI hareketlerini yapmıştım.Bu hareketler göğüslerimin büyümesine sebep oldu.Halbuki benim zaten biraz büyüktü ve binbir zahmetle,spor,bitkisel küçültücüler kullanarak bayağı küçültmeyi başarmıştım.Bu hareketlerde de aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Tam tersi biraz küçülsün istiyorum.Bir de ben bu hareketleri indirdim ve 2 gün yaptım ama devam edemedim.Bu arada sanki vücudumda özellikle karın bölgemde bir şişkinlik oldu.Yalnız adet zamanıma da 1 hafta gibi bir süre vardı.Acaba bu hareketlermi şişkinlik yaptı yoksa hormonalmi anlayamadım.Sizde de böyle birşey oldumu?Göğüsleri küçültüyormu?Lütfen sorularımı biran önce cevaplandırırmısınız.Ona göre başlayacağım.

Ama onunkiler büyükmüş zaten, bizimkilerden küçük olanlardan büyüyen var mı acaba, seninkiler nasıldı kuzum?:)

Ama onunkiler büyükmüş zaten, bizimkilerden küçük olanlardan büyüyen var mı acaba, seninkiler nasıldı kuzum?:)

benimkiler orta boy :roflol: bende bi değşiklik olmadı sankim ama diyet yapınca oralar eriyo ya biraz belkim onu engellemiş olabilir mi acaba bilmiyorumkismile

Kızlar o dediğim patates ve domatesli tarifi yapmayın sakın şeker gibi oluyo valla, yenmiyo. Ben önce bi sürü baharat koydum, olmadı, pul biber attım, olmadı, olmamakla kalmayıp midemi yaktı, mecbur yanma etkisini hafifletmek için zeytin yağ döktüm, olmadı, bi de tuz kattım Ama cidden yoksa çöpe gitcekti, onu yiyeceğime aç kalmayı yeğlerdim. Hepsini yemedim ama çoğunu yedim. İlerleyen saatlerde meyve yicem, yeşil çay içcem.

selam kızlar
günluk menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 karper peynir light tabiki maydanoz salatalık
arada orta boy bir elma
öğlen 1 kase çorba 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık fasülye
arada yarım paket diet bisküvi (pirinç patlağı olan)
akşamda 5 kaşık nohut 2 dilim etimek tuzsuz

Kızlar tibet hormonlarla da alakalı deniyor ya, o yüzden büyütme ihtimali var, ama doğru yapmak çok önemlidir. Ben hala doğru yaptığımı düşünmüyorum, bugün baya araştırdım hangi türlü daha doğru diye... Eminim bi çoğumuz nefes olayını hesaba katmıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…