50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimkiler orta boy :roflol: bende bi değşiklik olmadı sankim ama diyet yapınca oralar eriyo ya biraz belkim onu engellemiş olabilir mi acaba bilmiyorumkismile

Bilmem benimkiler hafif büyüdü daha doğrusu dikleşti callan sayesinde, ölçü olarak sırttan 3 cm küçülmüş ama.

Ne yemeğiydi ki o?

benimki zati büyükkkkk :1no2:

hmmm anladım guzum sen eridikçe onlarda ericektir opuyorumnanaktan
kıs diyetisyen listesimi buuu çok az deell mi yaw ohaoldumsmile

ben nefes olayını kendi çapımda yapıyodum zaten de şimdi yapmadan hatırlamıyamıyom werdiğin adresle aynımı yapıyom diye mutlaka eksiklerim wardır ama be nefessiz göbek bilem atmıyom :jeyyar: :roflol: delikafadulden nefes çok önemliii -tatlicadiarzu-

Çok doğru diyon ZUZUM, insan bi cozutunca toparlanamıyo, ama kesin çizgi çizince de çok süper oluyor, kilo verdikçe gaza geliyorsun. Ben şu an o moddayım, iyi ki o 3 gofreti yemişim ardarda sempatiksalakcinni

Bi de dediğin gibi yazlık kıyafetlerle daha da ince gözükcez bayanssulusmile Ben baya kilo almıştım ya, şimdi eski kıyafetlerimi dedim de lisedeki halimdeyim, lisede de 55 kilo civarındaymışım demek... Lise eteğimi falan giydim Ay bi de zuzum böyle elimi belime atıyorum, kasları hissediyorum resmen :lepi: Evet yağ da var biraz tabi de, son zamanlara göre 6 kilo falan fark olunca insan bi garip oluyo şimdi :kedi: Sakın bırakmak yok, hedefe ulaşana kadar devam edek :lepi:

diyetisyen bana böyle liste verdi kuzum yaaa az bende farkındayım ama fazlasına müsade yok süt ürünleri bile günde 1 kez ben öğlen ayran içtim mesela başka yok süt canım istese içemicem ohaoldumsmile

:roflol: :roflol: :roflol: Canım benim ya Şeniz kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

Gamişcim
karnın yoksa gayet güzel yerimseniben

Lachesiscim kendi uyduruk detoks yemeğim: patates ve domatesleri doğrayıp suyunu çektirerek haşladım. Çok güzel koktu ama domates sebebiyle çok şekerli oldu.

ewewt yaw bende 2-3 gündür ıvır-zıwır detoksu ettim kendime bis. gofret neyim yidim paso :mymeka: :tomato: yaw işte ben kalsiyumdu proteindi sebze yeşillikti zaten öle besleniyom ama işte bu ıvır-zıwırlara bi dadandım mı bırakamıyom mafoldumben
belkim sen gibi üst üste yiyince kendime gelirim :1shok: bıktırma metodu demi :sinifsinif:
demek lisedeki haline geldin haaaa :lepi: baya bi 5-6 yaş gençleştin o zaman zuzum :1hug: benide kurtarın ohaoldumsmile

tok canım karnım birazdanda 1 avuç beyaz leblebi yerim 1 de kayısı oldu bitti listede böyle yok ama nerden bilcek küçücük bir kaçamağı aklinialirimsmile

wardır bi bildiği o zaman yaw yerimseniben

aklımızda bulunsun öle etmiyelim bizde madem olumunekankayizsmile

Lachesiscim kendi uyduruk detoks yemeğim: patates ve domatesleri doğrayıp suyunu çektirerek haşladım. Çok güzel koktu ama domates sebebiyle çok şekerli oldu.

Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.

Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü

tok canım karnım birazdanda 1 avuç beyaz leblebi yerim 1 de kayısı oldu bitti listede böyle yok ama nerden bilcek küçücük bir kaçamağı aklinialirimsmile

bitki çayı falanda iç canımm sen tiroidine baktırmışdın dimi? bide bacağın nasıl unuttum sanma gittin mi dr a bayanssulusmile

bitki çayı falanda iç canımm sen tiroidine baktırmışdın dimi? bide bacağın nasıl unuttum sanma gittin mi dr a bayanssulusmile

bugün biraz daha iyi birazdan spor yapcam o zaman daha cok bellü olur ne durumda oldugu yok kız gitmedim dr zati gidemem ortopedi uzmanı izne ayrıldı alkisalkisalkis

Ben bu arada öğlen 3 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt yedim.
Arada bir ceviz yedim.
Akşam da bir tabak makarna ile yarım tabak mantar yedim.
Ardından da yetmiyormuş gibim 3 kaşık çokokrem yedim. Ay ben kesinlikle çikolatalı şeylere hayır diyemiyorum, irade falan yok ben de

Kız o kadar abur cubur detoksu yaptın hala gözün doymadı mı :1shok: O zaman senle anlaşma yapak, eğer ki yok doymadım diyorsan ilk fırsatta gözünü doyur ve 1 ay boyunca başka abur cubur yeme vereliniortak
İnan çok faydasını görcen, ilk fırsatta hedefimize ulaşak da daha mutlu insanlar olak, selülitlerle uğraşırız bol bol o vakitte de sempatiksalakcinni :teytey:

Ay evet canım öyle oldu sankim :kedi: Darısı herkesin başına opuyorumnanaktan

Detoks yemediğimin hepsini yedim afiyetle, zeytin yağlı ve tuzlu sempatiksalakcinni

Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.

Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü
Ayy demek öyle ha, ben cahilim bu konuda :kedi: Vay be, cidden öngörüne hayran kaldım Şeniz Hemen bakıyom saçına eminim çok yakışmıştır :lepi:

Çokokrem çok şekerli oluyo be canım, onun dışında menün çok güzel. Benim de canım akşam yemeğinden sonra tatlı çeker hep.

Domatesi ben mantar ile taze fasulye dışında çok fazla pişirmem ocak yemeklerinde, ama bu ikisine hafif tatlımsılık iyi gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…