benimkiler orta boy :roflol:bende bi değşiklik olmadı sankim ama diyet yapınca oralar eriyo ya biraz belkim onu engellemiş olabilir mi acaba bilmiyorumkismile
Kızlar o dediğim patates ve domatesli tarifi yapmayın sakın şeker gibi oluyo valla, yenmiyo. Ben önce bi sürü baharat koydum, olmadı, pul biber attım, olmadı, olmamakla kalmayıp midemi yaktı, mecbur yanma etkisini hafifletmek için zeytin yağ döktüm, olmadı, bi de tuz kattımAma cidden yoksa çöpe gitcekti, onu yiyeceğime aç kalmayı yeğlerdim. Hepsini yemedim ama çoğunu yedim. İlerleyen saatlerde meyve yicem, yeşil çay içcem.
selam kızlar
günluk menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği 1 karper peynir light tabiki maydanoz salatalık
arada orta boy bir elma
öğlen 1 kase çorba 1 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık fasülye
arada yarım paket diet bisküvi (pirinç patlağı olan)
akşamda 5 kaşık nohut 2 dilim etimek tuzsuz
benimki zati büyükkkkk :1no2:
Kızlar tibet hormonlarla da alakalı deniyor ya, o yüzden büyütme ihtimali var, ama doğru yapmak çok önemlidir. Ben hala doğru yaptığımı düşünmüyorum, bugün baya araştırdım hangi türlü daha doğru diye... Eminim bi çoğumuz nefes olayını hesaba katmıyoruz..
Bilmem benimkiler hafif büyüdü daha doğrusu dikleşti callan sayesinde, ölçü olarak sırttan 3 cm küçülmüş ama.
Ne yemeğiydi ki o?
hmmm anladım guzum sen eridikçe onlarda ericektir opuyorumnanaktan
kıs diyetisyen listesimi buuu çok az deell mi yaw ohaoldumsmile
ben nefes olayını kendi çapımda yapıyodum zaten de şimdi yapmadan hatırlamıyamıyom werdiğin adresle aynımı yapıyom diyemutlaka eksiklerim wardır ama be nefessiz göbek bilem atmıyom :jeyyar: :roflol: delikafadulden nefes çok önemliii -tatlicadiarzu-
ben nefes olayını kendi çapımda yapıyodum zaten de şimdi yapmadan hatırlamıyamıyom werdiğin adresle aynımı yapıyom diyemutlaka eksiklerim wardır ama be nefessiz göbek bilem atmıyom :jeyyar: :roflol: delikafadulden nefes çok önemliii -tatlicadiarzu-
Çok doğru diyon ZUZUM, insan bi cozutunca toparlanamıyo, ama kesin çizgi çizince de çok süper oluyor, kilo verdikçe gaza geliyorsun. Ben şu an o moddayım, iyi ki o 3 gofreti yemişim ardarda sempatiksalakcinni
Bi de dediğin gibi yazlık kıyafetlerle daha da ince gözükcez bayanssulusmile Ben baya kilo almıştım ya, şimdi eski kıyafetlerimi dedim de lisedeki halimdeyim, lisede de 55 kilo civarındaymışım demek... Lise eteğimi falan giydimAy bi de zuzum böyle elimi belime atıyorum, kasları hissediyorum resmen :lepi: Evet yağ da var biraz tabi de, son zamanlara göre 6 kilo falan fark olunca insan bi garip oluyo şimdi :kedi: Sakın bırakmak yok, hedefe ulaşana kadar devam edek :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: Canım benim ya Şeniz kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
Gamişcim karnın yoksa gayet güzel yerimseniben
Lachesiscim kendi uyduruk detoks yemeğim: patates ve domatesleri doğrayıp suyunu çektirerek haşladım. Çok güzel koktu ama domates sebebiyle çok şekerli oldu.
wardır bi bildiği o zaman yaw yerimsenibendiyetisyen bana böyle liste verdi kuzum yaaa az bende farkındayım ama fazlasına müsade yok süt ürünleri bile günde 1 kez ben öğlen ayran içtim mesela başka yok süt canım istese içemicem ohaoldumsmile
:roflol: :roflol: :roflol: Canım benim ya Şeniz kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
Gamişcim karnın yoksa gayet güzel yerimseniben
sempatiksalakcinni Şeniz
Lachesiscim kendi uyduruk detoks yemeğim: patates ve domatesleri doğrayıp suyunu çektirerek haşladım. Çok güzel koktu ama domates sebebiyle çok şekerli oldu.
tok canım karnım birazdanda 1 avuç beyaz leblebi yerim 1 de kayısı oldu bitti listede böyle yok ama nerden bilcek küçücük bir kaçamağı aklinialirimsmile
bitki çayı falanda iç canımm sen tiroidine baktırmışdın dimi? bide bacağın nasıl unuttum sanma gittin mi dr a bayanssulusmile
Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.
Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü
ewewt yaw bende 2-3 gündür ıvır-zıwır detoksu ettim kendime bis. gofret neyim yidim paso :mymeka: :tomato: yaw işte ben kalsiyumdu proteindi sebze yeşillikti zaten öle besleniyom ama işte bu ıvır-zıwırlara bi dadandım mı bırakamıyom mafoldumben
belkim sen gibi üst üste yiyince kendime gelirim :1shok: bıktırma metodu demi :sinifsinif:
demek lisedeki haline geldin haaaa :lepi: baya bi 5-6 yaş gençleştin o zaman zuzum :1hug: benide kurtarın ohaoldumsmile
Ayy demek öyle ha, ben cahilim bu konuda :kedi: Vay be, cidden öngörüne hayran kaldım Şeniz Hemen bakıyom saçına eminim çok yakışmıştır :lepi:Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.
Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü
nerde canım
Ayy demek öyle ha, ben cahilim bu konuda :kedi: Vay be, cidden öngörüne hayran kaldım Şeniz Hemen bakıyom saçına eminim çok yakışmıştır :lepi:
Çokokrem çok şekerli oluyo be canım, onun dışında menün çok güzel. Benim de canım akşam yemeğinden sonra tatlı çeker hep.
albüme koydum canım, sen bende ekli değilmişsin davet gönderdim
kabul ettim canım 1.si çok tatlısın ve zarifsin bu kilonu korusan bile olur
1.si burnun çok güzel olmus canım çok yakışmış Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?