50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim kilomda 57
selishacım canım ben görmedim o çikolata diyetini ama sağlıklımı merak ettim şimdi

Guguzcum..
Yukarıda tekrar yazdım. Sağlıklı değil tabi. Şok diyet. 3 gün yapılıyor. 1-3 kg veriliyor. Dediğim gibi bende besinsizlikten baş ağrısı bile yapıyordu. Yine de çikolata sevenler, şok diyet yapmak isteyenler için iyi bir yöntem. Ayrıca uzun süre çikolata görmek dahi istemiyorsunuz sonrasında :1rolleyes:

selam kıslar ben hala 55 im 1 haftadır yürüyüş bile yapmıyorum malum misfir var
yoksa sabah akşam günde 2 kere yürüyordum kilo almıyımda 55 olıyım ben onada razıyımmm
inşllh siz zayıflamışsınızdır

merhaba kızlar,bende regl den dolayı kilo vermemiş gözüküyorum ayını kilodayım.sizler kilolarınızı yazın ben çok yoğunum bugün gelince eklerim,öpüldünüz şekerler :))

moonserose0 .... ..56kg………….kilo verememiş
me_as ..............54,3.....................
Sportie .............56 kg……………….
guguz .............. 57 kg……………….1 kg almış
selisha ..............51,4kg……………..900 gr vermiş
MissDeFnE....... 50,9 kg……………..200 gr vermiş
bozo85 ..............55 kg……………….200 gr almış
sempatik............56 kg………………..
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54 kg………………..
damla.................48kg………………….
spatz..................56,1 kg……………….kilo verememiş
burcuhayal………57,5 kg………………
sbl.dnz……………59,5……………………
malibu……………..58 kg…………………
elff……………….58 kg…………………….
maeves..............54 kg…………………..
deryacık…………...55 kg……………….

canım ben bugün dışardaydım doğru dürüst bişey yemedim tartıda 53.5 görünüyorum kilo vermiş sayılırmıyım şimdi yani:))

selam kızlar,
ben 60-69 grubundanım. sizlere bir şey danısmak istiyorum.belki bılenınız vardır. ben uzun zamandır 62ye takılmıs durumdayım.protein diyetı yaptım 2 gun. gene olmadı. 62nın altı cok yerleşmiş kılolar oldugu ıcın olsa gerek gitmek bılmıyor.cok bunaldım gercekten..

çözüm önerisi olan varsa zevkle dinlerım.
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum..

Merhaba

Zaten 10 kg vermişsin. bundan sonra zor olabilir. benim bildiğim kadarıyla kilo vermen durunca 1-2 gün gayet normal.. yiyorsun.... hatta fazla biraz... tabi çok kilo alacak kadar değil. vücut kıtlıktan çıktığını düşünüp tekrar kilo vermeye başlıyor. metabolizmayı yanıltıyorsun yani..

tesekkür ederim yanıtınız ıcın.. ama o yolu denedım ..maalesef kar etmedı :1no2:

hoşgeldin deryacığım tabiki sanada yerimiz var a.s. sondaki rakamı sıfırlamak için neler yapıyorsun?

Kusura bakmayın kızlar unutmuşum ben burayı
Hemen soruna cevap veriyorum canım
Neler yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ( bu aralar regl dönemindeyim sürekli yiyorum ne yapıcam bilmiyorummafoldumbenlmaz:)

Hergün mutlaka en az 30 dk plates yapıyorum:lepi:
Seviyorum ben platesii (topum lastiğim herbişeyim var):lepi::lepi::kedi:

benim böyle durumlarda 3 günlük bi diyetim var onu uyguluyorum istersen bi bakyerimseniben
1.GÜN: (800 calori)Sabah: 1 dilim ekmek üzerine 2 dilim kaşar peynir fırında,çay-nescafe(şekersiz)

Öğle: 250 gr. yoğurt,1 salatalık , 2 grissini

Akşam: 1 ortaboy haşlanmış patates,1 porsiyon ızgara veya fırın balık(lüfer,yarım palamut,net ağırlık 200-250 gr. veya 200 gr.lık ton balığı(yağı kurutulacak) ) 1 tabak salata

Yatarken: 1 elma

2.GÜN(950 cal) Sabah: 1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salamı,1 domates,çay kahve

Öğle: 2 şişe ayran 1 salatalık 1 domates

İkindi: 2 grissini, çay kahve

Akşam:1 kase haşlama kepekli makarna,1 porsiyon domatesli parça et(veya 120 gr. kıyma) 1 tabak yağsız cacık

Yatarken: 1 elma

3.GÜN(770 Calori) : Sabah :1 dilim kızarmış ekmek, 40 gr. beyaz peynir,1 ufak boy domates, çay kahve

Öğle:2 katı yumurta,1 salatalık 1 domates

İkindi: 2 grissini ,çay kahve

Akşam: 1 tabak bulyon çorba,120 gr. ızgara ciğer, 1 haşlama kabak,1 kase mevsim salata

Yatarken: 1 bardak süt veya ayran,veya 1 adet meyve

Not : ciğer veya balık sevmeyenler söğüş,derisiz,bütün bir tavuk budunu soğuk yiyebilirler.

günaydın kızlar nasılsınız? kilosunu bildirmeyen çok arkadaşımız olduğu için listeyi bekletiyorum hala ama lütfen acele edin arkadaşlar.ben hala regl yim ve hala şişim,sanırım sıcaklıktan dolayı .herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar !!!

kilom 55 oldu çok mutluyum, artık herkes farkediyor, iyice eridin diyorlar, bazı 36 beden pantolonlarımı da giymeye başladım bugün onlardan biri de üzerimde çok güzel bir duygu gerçekten
çizelgemi yarın değiştiricem

öpüyorum hepinizizemuszemusopuyorumnanaktan

şu kilo verme işi ne zamanki 1000 kaloriyi geçirmemeye başladım o zaman takılı olan kilom inmeye başladı
kilosu kıpırdamayan arkadaşlara burdan tüyo veriyim dedim.

moonserose0 .... ..56kg………….kilo verememiş
me_as ..............54,3.....................
Sportie .............55 kg……………….1 kg vermiş
guguz .............. 57 kg……………….1 kg almış
selisha ..............51,4kg……………..900 gr vermiş
MissDeFnE....... 50,9 kg……………..200 gr vermiş
bozo85 ..............55 kg……………….200 gr almış
sempatik............57 kg………………..1 kg almış
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54 kg………………..
damla.................48kg………………….
spatz..................56,1 kg……………….kilo verememiş
burcuhayal………57,5 kg………………
sbl.dnz……………59,5……………………
malibu……………..58 kg…………………
elff……………….58 kg…………………….
maeves..............53,5 kg…………………..500 gr vermiş
deryacık…………...55 kg……………….

Günaydın. Şu 1000 kalori olayını nasıl ayarlıyorsun? Bir çizelgenmi var? Ben o işi bir türlü beceremedim. HEsap ederek nereye kadar yaşanabilirki? Sıkılıyorum bırakıveriyorum

Günaydın. Şu 1000 kalori olayını nasıl ayarlıyorsun? Bir çizelgenmi var? Ben o işi bir türlü beceremedim. HEsap ederek nereye kadar yaşanabilirki? Sıkılıyorum bırakıveriyorum

valla sayıyorum bitanem ya zaten 1000 kalori nedirki 2 dakkada bitiyor
ben günlük 200-250 kalori sadece kuru kayısıdan alıyorum
bir pakette sunta bitiriyorum o da 180 kalori
süt yoğurt sebze et gibi kalorileri de internetten bakıyorum böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…