Arkadaşlar
Çikolata yenerek zayıflanabiliyor.
Bu bir şok rejim.. ben bayılıyorum, 3. gün ise çikolataya bayıyuorum - çünkü.. sadece çikolata yeniyor.
çikolata sade olmalı, yani içinde fındık, fıstık, crispi vs hiç bir şey olmayacak.
sütlü çikolata da olur, beyaz çikolata da. günde 200-400 gram arası çikolata yiyorsunuz ve ilk gün kilo alsanız bile 2. ve 3. gün veriyorsunuz. Dikkat! Bu şok diyet sağlıklı değil. Vücut besinsiz kalıyor. Bende başağrısı yapıyordu. Ama işe yarıyor ve yurtdışında bunu yapan 100lerce insan var. Dediğim gibi 3 gün yapılacak ise yine bir nebze olabilir.
Merhaba
Zaten 10 kg vermişsin. bundan sonra zor olabilir. benim bildiğim kadarıyla kilo vermen durunca 1-2 gün gayet normal.. yiyorsun.... hatta fazla biraz... tabi çok kilo alacak kadar değil. vücut kıtlıktan çıktığını düşünüp tekrar kilo vermeye başlıyor. metabolizmayı yanıltıyorsun yani..
hoşgeldin deryacığım tabiki sanada yerimiz var a.s. sondaki rakamı sıfırlamak için neler yapıyorsun?
selam kızlar,
ben 60-69 grubundanım. sizlere bir şey danısmak istiyorum.belki bılenınız vardır. ben uzun zamandır 62ye takılmıs durumdayım.protein diyetı yaptım 2 gun. gene olmadı. 62nın altı cok yerleşmiş kılolar oldugu ıcın olsa gerek gitmek bılmıyor.cok bunaldım gercekten..
çözüm önerisi olan varsa zevkle dinlerım.
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum..
günaydın kızlar !!!
kilom 55 oldu çok mutluyum, artık herkes farkediyor, iyice eridin diyorlar, bazı 36 beden pantolonlarımı da giymeye başladım bugün onlardan biri de üzerimde çok güzel bir duygu gerçekten
çizelgemi yarın değiştiricem
öpüyorum hepinizizemuszemusopuyorumnanaktan
şu kilo verme işi ne zamanki 1000 kaloriyi geçirmemeye başladım o zaman takılı olan kilom inmeye başladı
kilosu kıpırdamayan arkadaşlara burdan tüyo veriyim dedim.
Günaydın. Şu 1000 kalori olayını nasıl ayarlıyorsun? Bir çizelgenmi var? Ben o işi bir türlü beceremedim. HEsap ederek nereye kadar yaşanabilirki? Sıkılıyorum bırakıveriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?