Domatesi ben mantar ile taze fasulye dışında çok fazla pişirmem ocak yemeklerinde, ama bu ikisine hafif tatlımsılık iyi gidiyor:)
Kız o kadar abur cubur detoksu yaptın hala gözün doymadı mı :1shok: O zaman senle anlaşma yapak, eğer ki yok doymadım diyorsan ilk fırsatta gözünü doyur ve 1 ay boyunca başka abur cubur yeme vereliniortak
İnan çok faydasını görcen, ilk fırsatta hedefimize ulaşak da daha mutlu insanlar olak, selülitlerle uğraşırız bol bol o vakitte de sempatiksalakcinni :teytey:
Ay evet canım öyle oldu sankim :kedi: Darısı herkesin başına opuyorumnanaktan
Detoks yemediğimin hepsini yedim afiyetle, zeytin yağlı ve tuzlu sempatiksalakcinni
Normalde patates kavurmasına çok yakışıyor, tavsiye ederim canım. Zaten ben de zeytin yağı ve tuz ekleyince çok leziz oldu :kedi:
lachesiscim saç renginde güzel
Yağla tuz yasak değil miydi kuzum?
Çok sağol canım, röflenin üzerine karamel akınca böyle oldu:) Bu halini daha çok sevdim ama diplerin de böyle boyatırım artık:)
Zuzum bundan sonraki ilk abur cuburunda hesap vercen bana, ona göre :icecream:
Yağla tuz yasak değil miydi kuzum?
bende röflenin üstüne palette altın karamel yaptım pek beğenmedim kızıl kahve gibi oldu küllü açık kumral boyucam bende haftaya
Başka türlü yiyemedim canım bilmiyorumkismile Ben de bugünü tam saymam, 3 güne uzatırım yerimseniben
Afacan ZUZU, hiç menünü falan da yazmıyon :)) Ayağın nasıl?
kızlar ben spor yapmaya gidiyorum öptüm hepinizi
Kızlar ben kaçtım çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Yok ya zor değil, sadece patatesi haşlasaydım böyle olmayacaktı, afiyetle yiyecektim. Açlık falan çekmedim bugün.. yerimsenibenAy çok zor dimi ya, ben yapamam asla bu detox işini
Ayy çok sevindim zuzum yaw, dön tabi yeşil sahalara olumunekankayizsmileafacan mı eşşek mi bilemedim gari delikafadulden
eşşek zuzu al sana :tomato: :mymeka:
heç yazmiyem canım doru dürüst yemek yemedim pazartesi salı erken çıkıyom geç geliyom pazartesi öğle arasında ders war salıda nöbet böle saçmalıyom işte kaydirigubbakcemile
ayağım iyi canım yarın sahalarada geri dönem gari ama tibette kararsızım yaw bide yapsam en baştanmı başlamam lasım :gitme:
bende çarşamba perşembe sebze meywe ağırlıklı cumada protein ağırlıklı besleniim diyom met. hızlansın iyice sırnaşık şey
Yok ya zor değil, sadece patatesi haşlasaydım böyle olmayacaktı, afiyetle yiyecektim. Açlık falan çekmedim bugün.. yerimseniben
Ayy çok sevindim zuzum yaw, dön tabi yeşil sahalara olumunekankayizsmile
15 ya da 13 yap bence canım, yani en son kaç yaptıysan onu bi hafta süreyle yap, sonra arttırTabi başlamak istersen.
Zor oluyo tabi zuzum çalışırken beslenmek ama yine de bu abur cubur yemen anlamına gelmiyo alsanaalsanasmile
Yok eşşek değil zuzusun sen kaydirigubbakcemile3 hemi de afacan olanından opuyorumnanaktan
saol canım benim özledim sporu walla belkim spor yapmadığımda da yapıyom büle ne bilem yaw spor yapınca daha bi düzenli oluym sankim boshayallersmile emeklerime yazık olmasın diye sanırsam :hulya:
Zuzum yaw bu cümle biraz garip olmamış mı kaydirigubbakcemile3
Sporu hiç yapmasan bile komple bırakmak çoooook sakatlmaz: Vücudun kendini salması an meselesi olur, bu yüzden de tibet iyi oluyor, çünkü en azından kollar ve karın çalışmış oluyo.
Biraz araştırsan tibeti, belki yine tekrar gaza gelirsin de istemiyorsan kendini zorlamanın bi anlamı yok tibet başkanım aklinialirimsmile
O yemek olayı tamamen kişinin beyninde bitiyor canım. Ben de bazı şeylerle arama kesin çizgi koymadım, mesela börek pasta falan her zaman evde olan şeyler olmadığı için fırsat bulunca afiyetle yiyorum ama öte yandan kızartmaları düşün, haftalardır evde kızartılıp yeniyor ve ben hiç yemiyorum. Son 5-6 ayda 1 kez yedim sadece, belki süre çok daha fazladır. Bi de düşün, kokuyo ev. Nasıl oluyo bilmiyorum ama ona gıda gözüyle bakmıyom bi şekilde sempatiksalakcinni Sağlıksız olan herşeye savaş açtım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?