kıslar detox yapcak kardeşlerim semizotu salatası da ii bi alternatif olabilir aklınızda olsun ben akşama öle bişiler etcem sanırım liste hazırlıyomda gendüme :)) yarın pazardan alcam işte ona göre :))
Sen açıklama yapınca annadım zuzum ne dediğini bende de var biraz şeylik sempatiksalakcinni
Dediğin şey doğru olabilir. Eğer ki spor yapmadığın için kendini diyetten kopmuş hissediyorsan kesin dediğin gibidir hatta boshayallersmile Motivasyon gidiyo çünkü öyle.
Canım benim de zaman zaman cozutma dönemlerim oldu, aynen senin gibi aldıklarını verdiğinden yerinde sayıyo gibi oluyo ne yazık ki, ama yaza çok var. Bundan sonra tam gaz devam etcez kaydirigubbakcemile5 (abur cubur olmayan, ev yapımı şeylere karşı katı davranmaya gerek yok ama zuzum, kermes falan olursa gözünün yaşına bakma cısların aklinialirimsmile )
Nasıl yapacan zuzum, yoğurdun yasak olduğunu biliyon di mi fisfisfis
Hoşbulduk canım.bencede patatesli bir salata guzel olur ama patatesi çok kaçırma kabızlık yapıyor.ewet canım tamda dediğin gibi oluyo aynen öle hissediyom alsanaalsanasmile
inş. etces canım saolasın dinledin beni onca zamandır sewiyom seni sewiyom bu topiği olumunekankayizsmile vereliniortak
tamam canım onları affetmem ama dediin gibi ıvır zıwırı ewe sokmayayım bundan sonra hihoyyyt
canım yoğurtsuzda yapıyom ben onu ince doğrayıp dom. domates sal. tabi beyaz peynirde oluyo onda ama onu çıkarırım belki minik bi patates haşlaması koyarım bilmiyom tadı nasıl olur öle ama olmadı sadece dom. salatalık belki taze soğan falan öle yaparım....
waterspiderim hoşgeldin buarada
Merhaba watercım, bi tek ben başladım detoksa hazır iştahım yok diye :jeyyar:
Oy oy ni demek sportmen zuzum kaydirigubbakcemile3 sen annat ben dinleyem sempatiksalakcinni Bende seviyom, hani insanın kanı kaynar ya, annen öle sırnaşık şey Oh be yaw, sonunda seni yola getirdim tekrardan, neymiş efendim diyete ara vercekmişmiş lülülülülülü Ha şöyle olumunekankayizsmile
Haaa annadım canım, semizotu salatası hep yoğurtla yaparlar ya, ondan şey ettim, yarın bol bol biber patlıcan neyim közleyip yicem ben de.. cokacimcoook
Ben bugün çok meyve yemedim, ama su içiyom çay içiyom... Yağ tuz kullandım ama hiç hayvansal gıda kullanmadım diye kendimi avutuyom :sm_confused:
Hoşbulduk canım.bencede patatesli bir salata guzel olur ama patatesi çok kaçırma kabızlık yapıyor.
ıyı yapmıssın canım kendını hazır hıssettıysen baslaman ıyı olmus. eee neler yedın bakalım gecmısı tam okuyamadım da
1 yeşil çay
3 minik domates, 1 salatalık, 1 otb ekmek (yağ tuz yok) (12:00)
10 adet kuru siyah üzüm (14:00)
1 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye (15:00 sanırım)
1 yeşil çay, tarçın ve karanfilli
2 orta boy patatesi, 3 minik domatesle haşladım. Ama çok şekerli bişi ortaya çıktığından bol nane, reyhan, maydonoz, pul biber ekledim. Buna rağmen yencek gibi olmayınca zeytin yağı ve tuz ekledim bilmiyorumkismile ) (19:00)
İlerleyen saatlerde çay içerim, eğer canım istersen meyve yerim bi de.. Yani pek detoks gibi olmadı sanırsam. Bi tek havyansal gıda kullanmamış oldum watercım :sm_confused:
saol yawriiim benim yerimseniben Şeniz benimde çok kanım kaynadı kaydirigubbakcemile3 çok pozitifsin sabırlısın herkeslen tek tek ilgileniyon datlu zuzum benim olumunekankayizsmile ayy ewet ya bugün onu düşünmüştüm nese geçti gitti tam gaz dewam sempatiksalakcinni
benim anam yoğurtluda yapar bölede yapar peynirsiz nasıl olcak bakalım :1ninca:
ertesi gün bende köz sebze yiyem bari bayılırım kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey (ha şöle sağlıklı şeylere bayıliim dimi) yağ bende az kullanabilirim çünkü sebze meyweden aldımız vitamin enzimler in hepisi suda parçalanamıyo hemde kabızlık riskini ortadan kaldırmış oluruz gamyoncuiremsu
canım gayet guzel bir menu olmus ama demın linguiste dedıgım gıbı patatese dıkkat ben de cok severım ama kabız yapıyor dıye korkarm kendısınden
sırnaşık şey sırnaşık şey opuyorumnanaktan Hee ben çok sabırlıyımdır, sabır taşıyım, sabır küpüyüm sempatiksalakcinni Sevgülüm olsa da burda okutsam bu yazdığını, az buçuk sabırsız bi insanımdır da eyvahedigeldismile
Zuzum aynen, közlenmiş sebzelere baylıyom ben de cokacimcoook Öyle ki bi kilo közlenmiş biber koz önüme, afiyetle yerim cokacimcoook Ama tuz da lazım tabi :kedi:
Aaaaaaaaa evet, yağda eriyen vitaminler için yağ da lazım kaydirigubbakcemile5
Zuzum bu detoksu uzun süre yaparım da benim dur diyeceğim nokta peynir özlemim olur. Senin de haşlanmış fasülye ya da nohut yemeni öneririm, protein açısından :1closedeyes: Bunu da senden öğrendiydim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Watercım tabi sağlıklı bi menü olmamış pek ama benim menülerimle karşılaştırınca bana gayet güzel bi menü gibi geldiAz geldi bana bi de, ben kurabiyeleri yemekten sonra 5er 6 şar tüketiyom ya :)
Yesacım cadıcım, pişti yemeğim ama çok tatsız tutsuz bişi oldu, pardon daha çok tutsuz oldu :çok üzgünüm: Hangi baharatlar serbest canım???????????????? Pul biber atsam tuzlandırır diye plan yapıyomBi de kekik nane reyhan falan....???? Olur mu atsam?
yirim senii Şeniz
canım böle yeşil yeşil pek güzeldi aslında lezzetli yascaktım alsanaalsanasmile çarpma bana hemen durr yecacım lütfen :mymeka: ayy piskopatlaştım yaw delikafadulden sırnaşık şey
ekmek olmadığından koyarım belkim bi yarına çıkalım da gamyoncuiremsu :
Kızlar naber, geçmişi okuyamadım bana bişey yazan olduysa göremedim, yesacım doktorun ne dedi kuzum, ben de saçlarımı kestirdim ama pek beğendim, önleri çok kısa oldu mafoldumben
Yağla tuz yasak değil miydi kuzum?:)
YESACIM CADICIM menün çok güzel bence kaydirigubbakcemile5 Ama akşama patates haşlaması yiyebilirsin azcuk, tok tutması açısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?