50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar detox yapcak kardeşlerim semizotu salatası da ii bi alternatif olabilir aklınızda olsun ben akşama öle bişiler etcem sanırım liste hazırlıyomda gendüme :)) yarın pazardan alcam işte ona göre :))

Sen açıklama yapınca annadım zuzum ne dediğini bende de var biraz şeylik sempatiksalakcinni
Dediğin şey doğru olabilir. Eğer ki spor yapmadığın için kendini diyetten kopmuş hissediyorsan kesin dediğin gibidir hatta boshayallersmile Motivasyon gidiyo çünkü öyle.
Canım benim de zaman zaman cozutma dönemlerim oldu, aynen senin gibi aldıklarını verdiğinden yerinde sayıyo gibi oluyo ne yazık ki, ama yaza çok var. Bundan sonra tam gaz devam etcez kaydirigubbakcemile5 (abur cubur olmayan, ev yapımı şeylere karşı katı davranmaya gerek yok ama zuzum, kermes falan olursa gözünün yaşına bakma cısların aklinialirimsmile )

kızlar mrb bugun basladınızmı detoksa ben yarın baslarım dıye dusunuyrm bılmıyrm nasıl olacak elma kompostosu tarıfı vvermıssınız ben onu yapmıstım ben cok zor yedım onları sımdı komposto yerıne elmasını yıyecegım daha ıyı

kıslar detox yapcak kardeşlerim semizotu salatası da ii bi alternatif olabilir aklınızda olsun ben akşama öle bişiler etcem sanırım liste hazırlıyomda gendüme :)) yarın pazardan alcam işte ona göre :))

Nasıl yapacan zuzum, yoğurdun yasak olduğunu biliyon di mi fisfisfis

ewet canım tamda dediğin gibi oluyo aynen öle hissediyom alsanaalsanasmile
inş. etces canım saolasın dinledin beni onca zamandır sewiyom seni sewiyom bu topiği olumunekankayizsmile vereliniortak
tamam canım onları affetmem ama dediin gibi ıvır zıwırı ewe sokmayayım bundan sonra hihoyyyt

Nasıl yapacan zuzum, yoğurdun yasak olduğunu biliyon di mi fisfisfis

canım yoğurtsuzda yapıyom ben onu ince doğrayıp dom. domates sal. tabi beyaz peynirde oluyo onda ama onu çıkarırım belki minik bi patates haşlaması koyarım bilmiyom tadı nasıl olur öle ama olmadı sadece dom. salatalık belki taze soğan falan öle yaparım....
waterspiderim hoşgeldin buarada

Oy oy ni demek sportmen zuzum kaydirigubbakcemile3 sen annat ben dinleyem sempatiksalakcinni Bende seviyom, hani insanın kanı kaynar ya, annen öle sırnaşık şey Oh be yaw, sonunda seni yola getirdim tekrardan, neymiş efendim diyete ara vercekmişmiş lülülülülülü Ha şöyle olumunekankayizsmile

Haaa annadım canım, semizotu salatası hep yoğurtla yaparlar ya, ondan şey ettim, yarın bol bol biber patlıcan neyim közleyip yicem ben de.. cokacimcoook

Ben bugün çok meyve yemedim, ama su içiyom çay içiyom... Yağ tuz kullandım ama hiç hayvansal gıda kullanmadım diye kendimi avutuyom :sm_confused:

Hoşbulduk canım.bencede patatesli bir salata guzel olur ama patatesi çok kaçırma kabızlık yapıyor.
Merhaba watercım, bi tek ben başladım detoksa hazır iştahım yok diye :jeyyar:

ıyı yapmıssın canım kendını hazır hıssettıysen baslaman ıyı olmus. eee neler yedın bakalım gecmısı tam okuyamadım da

1 yeşil çay
3 minik domates, 1 salatalık, 1 otb ekmek (yağ tuz yok) (12:00)
10 adet kuru siyah üzüm (14:00)
1 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye (15:00 sanırım)
1 yeşil çay, tarçın ve karanfilli
2 orta boy patatesi, 3 minik domatesle haşladım. Ama çok şekerli bişi ortaya çıktığından bol nane, reyhan, maydonoz, pul biber ekledim. Buna rağmen yencek gibi olmayınca zeytin yağı ve tuz ekledim bilmiyorumkismile ) (19:00)

ılerleyen saatlerde çay içerim, eğer canım istersen meyve yerim bi de.. Yani pek detoks gibi olmadı sanırsam. Bi tek havyansal gıda kullanmamış oldum watercım :sm_confused:

bende bugun yedıklerımı yazmaya baslıyayım bari.yaa cok kızmayın ama yarın toparlanacagım
SABAH
2 kurabıye kahve

ÖĞLE
1 kurabıye
yarım yağlı tarcınlı zencefilli süt

AKŞAM
küçük bir kase tavuk çorbası
cacık
az patates püresi
1 dilim kepek ekmek

aralarda yenidünya kiwi elma erik yedim
yaa cok gozukuo ama az az meyveleri

Watercım tabi sağlıklı bi menü olmamış pek ama benim menülerimle karşılaştırınca bana gayet güzel bi menü gibi geldi Az geldi bana bi de, ben kurabiyeleri yemekten sonra 5er 6 şar tüketiyom ya :)

saol yawriiim benim yerimseniben Şeniz benimde çok kanım kaynadı kaydirigubbakcemile3 çok pozitifsin sabırlısın herkeslen tek tek ilgileniyon datlu zuzum benim olumunekankayizsmile ayy ewet ya bugün onu düşünmüştüm nese geçti gitti tam gaz dewam sempatiksalakcinni
benim anam yoğurtluda yapar bölede yapar peynirsiz nasıl olcak bakalım :1ninca:
ertesi gün bende köz sebze yiyem bari bayılırım kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey (ha şöle sağlıklı şeylere bayıliim dimi ) yağ bende az kullanabilirim çünkü sebze meyweden aldımız vitamin enzimler in hepisi suda parçalanamıyo hemde kabızlık riskini ortadan kaldırmış oluruz gamyoncuiremsu

ewet canım küçük haşlarım zaten :lepi:

canım gayet guzel bir menu olmus ama demın linguiste dedıgım gıbı patatese dıkkat ben de cok severım ama kabız yapıyor dıye korkarm kendısınden

sırnaşık şey sırnaşık şey opuyorumnanaktan Hee ben çok sabırlıyımdır, sabır taşıyım, sabır küpüyüm sempatiksalakcinni Sevgülüm olsa da burda okutsam bu yazdığını, az buçuk sabırsız bi insanımdır da eyvahedigeldismile

Zuzum aynen, közlenmiş sebzelere baylıyom ben de cokacimcoook Öyle ki bi kilo közlenmiş biber koz önüme, afiyetle yerim cokacimcoook Ama tuz da lazım tabi :kedi:

Aaaaaaaaa evet, yağda eriyen vitaminler için yağ da lazım kaydirigubbakcemile5

Zuzum bu detoksu uzun süre yaparım da benim dur diyeceğim nokta peynir özlemim olur. Senin de haşlanmış fasülye ya da nohut yemeni öneririm, protein açısından :1closedeyes: Bunu da senden öğrendiydim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

canım gayet guzel bir menu olmus ama demın linguiste dedıgım gıbı patatese dıkkat ben de cok severım ama kabız yapıyor dıye korkarm kendısınden

Korkmaya gerek yok canım, sabah yeterince çalışıyo bağırsaklar, sadece sebze yiyince Korkun varsa, zeytin yağıyla riski ortadan kaldırabilirsin kaydirigubbakcemile5

Buarada menümü beğenmene çok sevindim opuyorumnanaktan

ayy bende sabırsızım yaw böle çok kıpırdağımdır bide yerimde duramam delikafadulden
ewet ya şöle zeytinyağ tuz az sarımsak ve sirke dökcen üstüne offfff çok sewiyom yada sarımsaklı yoğrt dökcen üstüne :ecrin_bebek:
peynir we yumurtaya bende dayanam :sinifsinif: iyi hatırlattın kıs yarın pazardan taze meyve sebze alırım onları bol bol tüketirim ama ertesi gün nohut yada fasülye koyarım az salatamın içine opuyorumnanaktan

@DULCINEAcım carpmaya geldım sana hehe

1- sen oncu bırlıksın en en en model alınması gerekensın yag tuz yok dıyoruz yag tuz eklemıssın

2- mılletı korkutmussun scylalcıgım ayy ben yapamam falan demıs

3-lınguıst semızotu salatası deyınce de sut ve sut urunlerı yasak dıye hava atmıssın sankı cok uyuyosun da yasak neyım heheh:))

Watercım tabi sağlıklı bi menü olmamış pek ama benim menülerimle karşılaştırınca bana gayet güzel bi menü gibi geldi Az geldi bana bi de, ben kurabiyeleri yemekten sonra 5er 6 şar tüketiyom ya :)

canım yaa bende severim kurabiyeyi ama kurabiye yapılırken gördüm bır butun margarin koyuldu içine bugun dusunyrm bu margarının ne kadarını yemısımdır dıye. ben hıc kurabıye yemezdım margarınden dolayı ama bugun yedıgım gercekten cok guzeldı dayanamadım bence sende cok kacırma kurabıyelerı cok tehlıkelı yarın ne yemegı dusunuyrsun detoksda ben karar veremedım ne yesem kı
sabah elme yesem öğleyinbol salata biraz kuru fasulye haşlar katarım ıcıne ama ogle konusunda suphelıyım okulda cubuk krakerde yıyebılırımkaydirigubbakcemile3 bu detoksda varmıdır acaba bırde detoksda nıye yogurt yok bılen varmı hayvansal gıda oldugu ıcın mı ama saglıklı bır gıda

canımmmmmmm tuz asla yok desem ne fayda ama yıne de deyım ama baharatlardan pek acı olmayanlar olabılırmıs sımdı arastırdım da zencefıl ve kısnıs tavsıye etmısler bılmem senın yemegıne olur muydu ehe laelaelaelaelae

hahah soyleeeeeeee canım ohhhhhh mıs gıbı olumunekankayizsmile

Kızlar naber, geçmişi okuyamadım bana bişey yazan olduysa göremedim, yesacım doktorun ne dedi kuzum, ben de saçlarımı kestirdim ama pek beğendim, önleri çok kısa oldu mafoldumben

canım neresı kısa yaa cok super olurrr doktorum da bı ılac verdı canım bebek gıbısın aslında ama dedı -tatlicadiarzu-

Yağla tuz yasak değil miydi kuzum?:)

YASAK ama laf dınleyen mı var acaba klava:

YESACIM CADICIM menün çok güzel bence kaydirigubbakcemile5 Ama akşama patates haşlaması yiyebilirsin azcuk, tok tutması açısından...

saoalsın kuzum sabah yıyım dıyorum bı de havuc tavsıye edılmıs detox da normalde dıyette pek tavsıye edılmez ama sasırdım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…