Watercım tabi sağlıklı bi menü olmamış pek ama benim menülerimle karşılaştırınca bana gayet güzel bi menü gibi geldiAz geldi bana bi de, ben kurabiyeleri yemekten sonra 5er 6 şar tüketiyom ya :)
WATERCIM boy kilo hedef kilon, diyete başlangıç kilon her bişeyini söyle de ticker yapam sana
delikafadulden kaydirigubbakcemile3ayy bende sabırsızım yaw böle çok kıpırdağımdır bide yerimde duramam delikafadulden
ewet ya şöle zeytinyağ tuz az sarımsak ve sirke dökcen üstüne offfff çok sewiyom yada sarımsaklı yoğrt dökcen üstüne :ecrin_bebek:
peynir we yumurtaya bende dayanam :sinifsinif: iyi hatırlattın kıs yarın pazardan taze meyve sebze alırım onları bol bol tüketirim ama ertesi gün nohut yada fasülye koyarım az salatamın içine opuyorumnanaktan
@DULCINEAcım carpmaya geldım sana hehe
1- sen oncu bırlıksın en en en model alınması gerekensın yag tuz yok dıyoruz yag tuz eklemıssın
2- mılletı korkutmussun scylalcıgım ayy ben yapamam falan demıs
3-lınguıst semızotu salatası deyınce de sut ve sut urunlerı yasak dıye hava atmıssın sankı cok uyuyosun da yasak neyım heheh:))
acaba detox da nıcın sut ve sut urunlerı yok dıyen canlarıma:)
1- Et balık yumurta ve sut urunlerı vucut metabolızmasını yorar (dogmus yaglara sahıptırler) alıntıdır:)
2-
DETOXDA SERBEST BAHARATLAR
Tuzsuz baharatlar, Arnavut biberi, köri, kimyon, keklik otu, biberiye, kekik, dereotu, tarçın, karanfil, defneyaprağı, kakule, fesleğen, kimyon, kişniş, rezene, nane, hardal (bitkisi), safran, adaçayı, zerdeçal, vanilya
DETOXDA SERBEST SEBZELER
Sarımsak, zencefil, lahana ve pancar, domates, havuç, yer elması, tatlı patates, kabak, brokoli, salatalık, kişniş, karalahana yeşilliği, kereviz, lahana, pazı
DETOX OLMAZSA OLMAZLAR
LİMON yesıl cay bol su dıger bıtkı cayları
delikafadulden kaydirigubbakcemile3
Bugün iyice peynir neyim yeseydin keşke zuzum cokacimcoook
Sakın çok yiyip de kilo alma aklinialirimsmile Meyvenin sebzenin de kalorisi var, obur zuzu kaydirigubbakcemile3
mafoldumben mafoldumben mafoldumben Ya benim akşam yemeğimden kaynaklandığını çok net açıkladım ama ohaoldumsmile Bi kez bile açım, yok şöyleyim, yok böyleyim, yok öyleyim dedim mi, demedim :dilcikar: Alt tarafı yemek yencek gibi değildi domates eklediğim için, şekerli bişi olmuştu, mecburen ekledim, hem dedim ki bu sayılmaz, 2 gün daha yapcam sanırım dedim ohaoldumsmile
:dilcikar:
saol canım werdiğin bilgiler için opuyorumnanaktan
2 gün dayancas artık peynirsizliğe :sinifsinif: bayanssulusmile
dikkat ederim bebeeem çilenkkk falan yerim canım hem kalorisi az hemde bağırsakları çalıştırıyo :kedi:
Benimki ev yapımı bile değildi cokacimcoook Ossun arada bi yemeliyiz bence cokacimcoookcanım yaa bende severim kurabiyeyi ama kurabiye yapılırken gördüm bır butun margarin koyuldu içine bugun dusunyrm bu margarının ne kadarını yemısımdır dıye. ben hıc kurabıye yemezdım margarınden dolayı ama bugun yedıgım gercekten cok guzeldı dayanamadım bence sende cok kacırma kurabıyelerı cok tehlıkelı yarın ne yemegı dusunuyrsun detoksda ben karar veremedım ne yesem kı
sabah elme yesem öğleyinbol salata biraz kuru fasulye haşlar katarım ıcıne ama ogle konusunda suphelıyım okulda cubuk krakerde yıyebılırımkaydirigubbakcemile3 bu detoksda varmıdır acaba bırde detoksda nıye yogurt yok bılen varmı hayvansal gıda oldugu ıcın mı ama saglıklı bır gıda
Aaaa çileğin kalorisinin az olduğunu bilmiyordum. Ama zuzum o da çok hormonlu yaw boshayallersmile2 gün dayancas artık peynirsizliğe :sinifsinif: bayanssulusmile
dikkat ederim bebeeem çilenkkk falan yerim canım hem kalorisi az hemde bağırsakları çalıştırıyo :kedi:
aayy ben bayılırım çilege yaa hatta tek çilek yiyerek bile detoks yapabilirim her markete gıttıgımde 1 kılo alırım kesın 2 yada 3 gun dayanır o bana aramızda degısık bır cekım gucu varkaydirigubbakcemile3
Benimki ev yapımı bile değildi cokacimcoook Ossun arada bi yemeliyiz bence cokacimcoook
Canım evdeki tüm sebzeler kızartılmış.. Sabah yine aynı olur, ama akşama, bol biber ve patlıcan közlemesi yicem, tavsiye ederim sana da kaydirigubbakcemile5
Çubuk kraker olmaz canım, hem tuz hem karbonhidrat hem katkı maddesi... fasülye iyi oluyo, tok da tutuyo hem.
Aaaa çileğin kalorisinin az olduğunu bilmiyordum. Ama zuzum o da çok hormonlu yaw boshayallersmile
mafoldumben mafoldumben mafoldumben Ya benim akşam yemeğimden kaynaklandığını çok net açıkladım ama ohaoldumsmile Bi kez bile açım, yok şöyleyim, yok böyleyim, yok öyleyim dedim mi, demedim :dilcikar: Alt tarafı yemek yencek gibi değildi domates eklediğim için, şekerli bişi olmuştu, mecburen ekledim, hem dedim ki bu sayılmaz, 2 gün daha yapcam sanırım dedim ohaoldumsmile
:dilcikar:
YESACIM hayvansal gıdalar konusunda bilgilendirdiğin için sagol hem bu arada neyın var nıcın doktora gıttın ben pek takılamıyrm burada takip edemedım hem bugun detoksada neler yedın bır yazarmısın senden de kopyalar cekeyım kendıme detoks hazrlayayımkaydirigubbakcemile3
ZUZUM cidden şaka gibi :1shok: Ben istanbulda hiç güzel çilek yediğimi hatırlıyorum o yüzden pek sevmem, ancak hoşafını yiyom bu yüzden.
Kiraz
(100 gr. kiraz=70 kalori)
Güçlü bir ağrı kesicidir, 20 kirazda 12-25 miligram arası antosiyanin maddesi bulunduğu ve bu maddenin ağrı kesici etkisinin Aspirinden on kat daha fazla olduğu tespit edilmiştir,
Kolesterolü ve kan şekerini düşürür,
Kirazlarda bulunan flavanoidler vücuttaki zehri temizler,antioksidan etki yapar,
Kabızlık gidericidir,
Nikotinin vücuttan atılmasına yardımcı olur,
Böbreklerin taş ve kum yapmasını önler ve varsa zamanla döker,
Safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olur,
Yüzde oluşan sivilcelerin giderilmesini sağlamaktadır;
Çilek
(100 gr. çilek=30 kalori)
Strese iyi gelir, sakinleştirici etkisi vardır,
Sigara dumanının etkilerini azaltır. Sigara içilen bir odadayken gün boyunca ağza iki çilek atılması önerilir.
Çocuk felci ve ağız-deri yaralarına yol açan virüsleri öldürücü etkisi vardır,
Kansere yakalanma riskini azaltır,
Mide ve bağırsak zayıflıklarını giderir,
Safra kesesi hastalıklarına iyi gelir,
Yüksek ateşi düşürür,
Dişlere ve diş etlerine iyi gelir, diş taşlarının oluşmasını engeller,
Cilde canlılık kazandırır;
100 gr 30 kalori şaka gibi :))
yaaaaaaaaa yıne ay dır dır dır dır bıdı bıdı bıdı :mymeka: bugunku saymıyorum yarın basla bızımle :lepi:
ayy dulcineacım tesekkur ederım tatlım supesın artık benımde bır tıckerım var oleyyy cok sevındım ellerın dert gormesın dulcicim optum senı opuyorumnanaktan
kirazada bayılırım ama memleketde kiraz agaclarımız var evın bahcesınde ve cok oldugu ıcın çilek kadar cekıcı gelmıo kaydirigubbakcemile3 cok guzel bırsey bu çilek yaa ne guzel yararları varmış bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?