mrb kuzularrrr
o ku oku bitmedi anam masallah bu ne performans
detoks olsun diye bekleyip duruyodummm eee ne zaman yapıyossss :))
baklagilli olan di mi?
ben onu yapmayı düsünüyorum da.
bu arada lingucummmmm çooooooooooooooook sağol canım bugün la rochenin günes kremini aldım ve bi kaç ürün daha aldım ordaki uzman öve öve bitiremedi hem o aldıgım günes kremini hem de vichy ninkini ve diğer
dayanamdım hepsini aldım çok sağol canım bu la rochede sebamed de yasadıgım kızarma sorununu yasamayacagımı söyedi. senin o dediğin çok yüvsek faktörün ciltteki hücrelere zarrı oldup olmadıgını sordum la rochenin en az kimyasala sahip ürünelrden oldugunu söyedi
bi de bissürü yağ aldım insallah yarın baslıycamm :)
dulcim sen görcektin geçen hafta ben,m yüzümü hala gçmedi canım uzun uazadıya yazamıycam simdi ama berbattı tek kelimeye kıpkırmızı pul pul.
dr a gittim bi kaç yapma ilaç verdi dün. daha baslamadım kullanmaya
Benimki ev yapımı bile değildi cokacimcoook Ossun arada bi yemeliyiz bence cokacimcoook
Canım evdeki tüm sebzeler kızartılmış.. Sabah yine aynı olur, ama akşama, bol biber ve patlıcan közlemesi yicem, tavsiye ederim sana da kaydirigubbakcemile5
Çubuk kraker olmaz canım, hem tuz hem karbonhidrat hem katkı maddesi... fasülye iyi oluyo, tok da tutuyo hem.
öğle canım ama çarsambaları bazen okulda kalıyrmda yarın eve gelmeye gayret edeyım
Aaaa çileğin kalorisinin az olduğunu bilmiyordum. Ama zuzum o da çok hormonlu yaw boshayallersmile
canım o kabak corbasını pek tavsıye etmem ben kokusuna dayanamamıstım ama bol limonlu fena olmamıstı ama senın menunde guzel sendende kopyalar alayım barıyaaaaaaaaa yıne ay dır dır dır dır bıdı bıdı bıdı :mymeka: bugunku saymıyorum yarın basla bızımle :lepi:
saolasın kuzum benım de yarın ılk gunum olacak doktora da cıldıyecıye gıttım canım:)) bı de dahılıye oksurugum az da olsa var dıye de doktoru begenmedım yazdıgı ılacı da almayacagım:)) baska bırıne gıdecegım canım ama cıldıye begendım cok ılgılendı onun ılaclarını aldım:))
insaallah önemli birseyın yoktur canım geçmıs olsun
menum de tam hazır olmasa da soyle canım
sabah kalkınca
her bı seyden ıcecegım sısecegım:)) (lımonlu su- karanfıl karabıber cayı- yesıl cay)
domates
salatalık
maydonoz (amanınn suyunu da ıcebılırım:)
doymazsam bı de patates haslama artık
ara
meyve
ogle
kabak detox corbası (YAGSIZZZZZZZZ TUZSUZZZZZZZZZZ:)
salata (YAGSIZZZZZZZZZZZZZZZ TUZSUZZZZZZZZZZZ:)
ara
meyve
aksam
brokolı
karnıbahar haslama
ara
cok acıkırsam meyve
Rica ederim canım, gayet eğlenceliBi önceki mesajımda gereken bilgileri şey ettim kaydirigubbakcemile5 İngilizce biliyon diye ayrıntı bilgiye girmedim kaydirigubbakcemile3
canım yanılıyo olabilirim ama dediğin ürün sadece kuru ciltler içindi benimki karma oldundan bilmiyorum nasıl bişi ..La Roche'un hangi güneş kremini kullanıyorsun ben jel ve nemlendirici de onu kullanıyordum da, şimdi renkli bir güneş kremi varmış onu merak ettim, hafif renk veriyormuş, nemlendirme özelliği de nasıl acaba?
canım o kabak corbasını pek tavsıye etmem ben kokusuna dayanamamıstım ama bol limonlu fena olmamıstı ama senın menunde guzel sendende kopyalar alayım barı
tamam canım kaydettım sıfremı ezberledım kolay bısey zaten tekrar tesekkur ettım
linguistcim benim memleket ısparta oradada guzel kırazlar olur
yaa kızlar bende sebamed kullanıyrm ve cok yaglı hergun surunce sıvılce yapıo normalde sıvılcem olmaz bende roche nın yağ oranı nasılkı sıvılce yaparmıkı
canım yanılıyo olabilirim ama dediğin ürün sadece kuru ciltler içindi benimki karma oldundan bilmiyorum nasıl bişi ..
yok canım seba med daha öncede yazmıştım katı olduğundan sürerken kızartıyodu yüzümü ve güneşte de kıpkırmızı yapıyodu kokusuda değişiyo ya sıcakta iğrenç geliyodu bana...la roche da yüz tipine göre alıyosun kuru yağlı karma ... ve hafif sıwı halde olduğundan ben 1 yıldır onu kullanıyom memnunum önerdiğim kişilerde beğendiler hep
Baya durulduk kızlar :))) Acaip uyku bastırdı bende ayıptır sülemesi :))
Baya durulduk kızlar :))) Acaip uyku bastırdı bende ayıptır sülemesi :))
bende ıkı tane sebamed var bırı 25 faktor dıgerı 60 faktor 25 faktör olan bırazdaha sıvı dıgerı daha katı ama cıdden guneste sankı krem yuzumde agırlasıo gıbı oluyor hıc rahat etmedım bende roche u deneyebılırım
Ne oynuyon gamyoncuiremsuBen gidip oyuna devam ediyim en iyisi:)
Ay sorma zuzum, bugün yine geç saatte uykum geldi, önceki yıllarda şöyle uyuz bi özelliğim vardı benim: Saat 9 civari acaip uyku basardı, tabi uyumazdım sonra gece 4 e kadar falan cin gibi dolanırdım, erken yatsam da yatakta dönerdim. Şu an ev müsait olsa hemen yatardım amasen ve bu saatte uyku haaa kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar... opuyorumnanaktan Kolay gelsin. kaydirigubbakcemile5aynen bende dızı bıtse yatacagım bırde detoksda sabah erken kalkıp spor yapmak ıyı gelırmıs bu arada dızıde bıttı kacarım ben sabah erken kalkıp plates yapıp okuluma gıdeyım bugun sızle konusayım derken saat gectı bırde bugun nobetcıydım aksama kadar oturmamıstım yorgundum
Ne oynuyon gamyoncuiremsu
Ay sorma zuzum, bugün yine geç saatte uykum geldi, önceki yıllarda şöyle uyuz bi özelliğim vardı benim: Saat 9 civari acaip uyku basardı, tabi uyumazdım sonra gece 4 e kadar falan cin gibi dolanırdım, erken yatsam da yatakta dönerdim. Şu an ev müsait olsa hemen yatardım ama
Senin uyku varsa hiç durma ama, yarın erken kalkcan ne de olsa...
Tatlı rüyalar... opuyorumnanaktan Kolay gelsin. kaydirigubbakcemile5
dene canım la roche posay cilt tipine göre alabiliyon işte yalnız sitesinden bak burda 3 eczanedemi ne war opuyorumnanaktan
sitesinde yokmuş canımda benim elimde tohturun wetrdiği broşür war ege ve akdeniz bölgesi eczanelerinin adı ...burlarda bi yerdeysen yazabilirim :))
uykum yok canım yaaa baya bi çay içtim ondan sanırım :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?