ben bu akşam çok fena bi cıs yedim. hatta 1 bardak da cıs içtimeyvahedigeldismile
hangi şehirdesin ege ve akdenizde bi yerse sölerim...canım burda cıkmıyrsa ozele atabılırsın burdayım bırazcık daha cıkamıyrmkı sıze kendımı kaptırınca
iç canım hem uykunu açar opuyorumnanaktanBen de kalkam da yeşil çay yapam da içem bari canım mirmirmirmir
ben bu akşam çok fena bi cıs yedim. hatta 1 bardak da cıs içtimeyvahedigeldismile
Ay evet spatzcım, cısların baş hafini söyle, tahmin oyunu oynayak :icecream:
Tartı sonucu sebebiyle mi canım... Yarın detoksla telafi edersin kaydirigubbakcemile5
kısss baş harfleri p ve k mi cısların kaydirigubbakcemile
Ay evet spatzcım, cısların baş hafini söyle, tahmin oyunu oynayak :icecream:
hangi şehirdesin ege ve akdenizde bi yerse sölerim...
iç canım hem uykunu açar opuyorumnanaktan
kısss baş harfleri p ve k mi cısların kaydirigubbakcemile
aslında tartı yüzünden değil canım. erkek ark.ım iş için şehir dışına gidicek, 1 hafta burda olmayacak. onunla yedik, ben de yalniz bırakmıyım dedim. yani haftasonu yerine şimdi cozuttum.ama haftasonu hiç cıs sürmicem ağzıma...:umursamaz:
aaa aferin kız akıllı lingualkisalkisalkis
lingu tahmin etti bile ne olduklarınıbilmiyorumkismile
ben akşam yemeğinde cozuttum yine...bana iyi bi dayak lazım
aslında tartı yüzünden değil canım. erkek ark.ım iş için şehir dışına gidicek, 1 hafta burda olmayacak. onunla yedik, ben de yalniz bırakmıyım dedim. yani haftasonu yerine şimdi cozuttum.ama haftasonu hiç cıs sürmicem ağzıma...:umursamaz:
aaa aferin kız akıllı lingualkisalkisalkis
lingu tahmin etti bile ne olduklarınıbilmiyorumkismile
Ay kontrollü ise sorun yok bence kaydirigubbakcemile5 Sen bu hafta baya bi özlücen demek ki aklinialirimsmile Özleyin de kıymet bilin iyice lülülülülülü
Ya ben önce 1 bardak içeceği okuyunca sıcak çiko sandıydım, sen hep içiyon ya :içelim: Daha başlamadan bitti oyun sempatiksalakcinni
Ne gerek var cadıcım, yarın tartıl, tartı sana gerekeni yapar aklinialirimsmile
nasılsa detoxda yapcas zaten boş werr canım opuyorumnanaktan
canım su an karadenızdeyım kaydirigubbakcemile3 ama sen akdenızlerı sole yazın memlekete gıdınce alırım
bende detoksa 1 saat kala yatmadan once ıkı yasak olan kahve ve sutu karıstırdım ıcıyrm ıkı gun ıcemıyecegım ya
yaa kızlar sızde sabah kalkınca bıraz hareket yapın metobolızma uyanıyrmus ve detoksda yapılması gerekenler arasında var dı
bende sabah domates salatalık ve 1 adet elma yıyeyım dıye dusunuyrm yesil çay ıcerım artık kahve yerıne:kedi:
1 dilim ekmek hakkımızda var canım sabah cokacimcoookyaa kızlar sızde sabah kalkınca bıraz hareket yapın metobolızma uyanıyrmus ve detoksda yapılması gerekenler arasında var dı
bende sabah domates salatalık ve 1 adet elma yıyeyım dıye dusunuyrm yesil çay ıcerım artık kahve yerıne:kedi:
Pardon canım yaw, kimle karıştırdım ben acep :sm_confused:kuru iftira!!! ben sıcak çiko hiç içmem ki dalsi ?bilmiyorumkismile başkasıyla karıştırdın galiba. ben kahve içerim ama her gün mutlaka
zaten tartı resmen kabusum oldu yaa...:bbo:
ooff offf...bende yiyip yiyip zayıf kalmak istiyorum...yiyeceklerden nefret ediyorum artık...hiçbir şeyi sevmiyorum..her şeyin kalorisi geliyo aklıma.....mafoldumben
ya detoksu da yapamamaktan çok korkuyorum. yicek şey bulamıcakmışım gibi geliyor:1shok: aman yesa duymasın çarpar bana dakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?