50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya korumada sorun yaşamıyorum aslında ama verme konusu sıkıntıda...2 3 kilocuk daha vermem lazım yaa...şeytana uydum yine:gitme:
bu arada enişte gelince seni kaybetmeyik demü dalsi cadısısempatiksalakcinni

ya korumada sorun yaşamıyorum aslında ama verme konusu sıkıntıda...2 3 kilocuk daha vermem lazım yaa...şeytana uydum yine:gitme:
bu arada enişte gelince seni kaybetmeyik demü dalsi cadısısempatiksalakcinni

Cadıcım yerinde olsam şöyle bi karar alırdım. 2-3 kilo dediğin az miktar neticede, onu verene kadar sadece ve sadece sağlıklı şeyler yerdim ve 1 öğün bile cozutmazdım, sonra da göbek ata ata kilomu korurdum :teytey:

Ay çok güzel bi soru kaydirigubbakcemile3 En erken saat 10 da falan girerim siteye, ama hayatta sizleri bırakmam, çünkü sizsiz %100 kilo alırım olumunekankayizsmile

Siz olmasaydınız, ben çoktan diyet olayını unutmuştum (resmen unutuyorum valla, eskiden öyle oluyodu)

hehe...enüşteyle hasret giderene kaadar izin veririk canım sana..gece gündüz takılın birlikte..sonra girmessen :mymeka:

ben yokken neler kaynatıldı konuya hakim olamıyorum da
Cadıcım büyük oranda detoks muhabbeti yapıldı, ne yenir ne içilir falan...

yeşil çayımı da içtim ohhh misss!

yatıyorum güzellikler ben! öptüm yumuk nanaklardannnopuyorumnanaktan

Tatlı rüyalar fıstık opuyorumnanaktan

yeşil çayı içip uyuyabiliyon mu canım ya ben gece geç saatlere bırakmamaya çalışıyom akannehir
Doğru diyon zuzum, ben tarçınlı karanfilli yeşil çayı içtim de kendime geldim valla delikafadulden

hehe...enüşteyle hasret giderene kaadar izin veririk canım sana..gece gündüz takılın birlikte..sonra girmessen :mymeka:

Ayyy heyecanlanıyom valla bu muhabbetlerle birlikte delikafadulden :dance: opuyorumnanaktan

Bi tek ilk gece giremeyebilirim... Onun dışında her akşam/gece gelirim cadıcım Şeniz

tamam canım..
ısparta merkez :
büşra ecz.
cevher ecz.
ezgi ecz.
pınar ecz.

tamam canım ben not aldım tesekkur edrım yardımların ıcın

hafta soları yapıyom spor ben ama hafta içi daha erken yatmak lasım o zaman bayanssulusmile

benımde en cok yapamadıgım sey bu zaten erken yatmak benım ıcın erken 11 falan oluo

evet kızlar sutlu kahvemı ıctım rahatladım yarına kendımı psıkolojıkmen hazrladım sımdı gercekten yatyrm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan dulcicim linguistcim ev cadısı spatzcım tatlı ruyalar ıyı geceler:teytey:

ben yine cehalet kıyılarında yüzüyorum...detox ne detoxu onu bile bilmiyorum....oooff offf...

iyi madem yatıyo herkes bende yatayım bari

O ekmeği yemezsen okulda kötü olur miden canım, zaten sadece salatayı sabah sabah mide almaz...
Tatlı rüyalar WATERCIM

Ayyy heyecanlanıyom valla bu muhabbetlerle birlikte delikafadulden :dance: opuyorumnanaktan

Bi tek ilk gece giremeyebilirim... Onun dışında her akşam/gece gelirim cadıcım Şeniz

gel canım özlerük seni sora sempatiksalakcinni uykunu düzene sok guzum ama bide sen 12.00-02.00 de uykuda salgılanan hormonları kaçırıyon walla kaydirigubbakcemile

rica ederim canımm.... ben de pek erken yatmıyom yaw eyvahedigeldismile
bende seni öptüm canımcım iii uykular :1hug:

gel canım özlerük seni sora sempatiksalakcinni uykunu düzene sok guzum ama bide sen 12.00-02.00 de uykuda salgılanan hormonları kaçırıyon walla kaydirigubbakcemile

Düzen çalışmalarına tam gaz devam ediyom canım, yarın 10 da kalkcam, çarş 9 da sempatiksalakcinni (ay günlerden bile haberim yok yaw :kedi:) perş 9 da...

Gız zuzu, o hormonlar ne ola ki :uhm: Ben de o hormonları 4-6 arası salgılıyom belki :ecrin_bebek:

oo kalaba olmuş bura yaa...benim bildiğim saat 11le 4 arası en önemlisi de 2 ile 4 arası salgılanıyo gençlik hormanları uyurken...

Niye güneşe bağlı olarak değişiyor ki bu hormon salgılanma olayı... bence vücut saatine bağlı olarak kişiden kişiye göre değişmeli :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…