1 dilim ekmek hakkımızda var canım sabah cokacimcoook
Halim olursa tibeti sabah yaparım o zaman
Pardon canım yaw, kimle karıştırdım ben acep :sm_confused:
Cadıcım o kadar süredir aynı kilodasın, abartmadan yediğin sürece bence istediğini ye. Tartıya yansıdığı günler dikkat et sadece bence.
yeşil çayımı da içtim ohhh misss!
yatıyorum güzellikler ben! öptüm yumuk nanaklardannnopuyorumnanaktan
ya korumada sorun yaşamıyorum aslında ama verme konusu sıkıntıda...2 3 kilocuk daha vermem lazım yaa...şeytana uydum yine:gitme:
bu arada enişte gelince seni kaybetmeyik demü dalsi cadısısempatiksalakcinni
yeşil çayı içip uyuyabiliyon mu canım ya ben gece geç saatlere bırakmamaya çalışıyom akannehir
yeşil çayı içip uyuyabiliyon mu canım ya ben gece geç saatlere bırakmamaya çalışıyom akannehir
Cadıcım yerinde olsam şöyle bi karar alırdım. 2-3 kilo dediğin az miktar neticede, onu verene kadar sadece ve sadece sağlıklı şeyler yerdim ve 1 öğün bile cozutmazdım, sonra da göbek ata ata kilomu korurdum :teytey:
Ay çok güzel bi soru kaydirigubbakcemile3 En erken saat 10 da falan girerim siteye, ama hayatta sizleri bırakmam, çünkü sizsiz %100 kilo alırım olumunekankayizsmile
Siz olmasaydınız, ben çoktan diyet olayını unutmuştum (resmen unutuyorum valla, eskiden öyle oluyodu)
Cadıcım büyük oranda detoks muhabbeti yapıldı, ne yenir ne içilir falan...ben yokken neler kaynatıldı konuya hakim olamıyorum da
yeşil çayımı da içtim ohhh misss!
yatıyorum güzellikler ben! öptüm yumuk nanaklardannnopuyorumnanaktan
Doğru diyon zuzum, ben tarçınlı karanfilli yeşil çayı içtim de kendime geldim valla delikafaduldenyeşil çayı içip uyuyabiliyon mu canım ya ben gece geç saatlere bırakmamaya çalışıyom akannehir
ben de içmiyorum çünkü uyutmuyo...kafein var içinde çünkü...insanı cin gibi yapıyo..:1ninca:
hehe...enüşteyle hasret giderene kaadar izin veririk canım sana..gece gündüz takılın birlikte..sonra girmessen :mymeka:
uyuyorum canım ben ya..ahh uykuya o kadar hasretim ki...:gitme:
tamam canım..
ısparta merkez :
büşra ecz.
cevher ecz.
ezgi ecz.
pınar ecz.
hafta soları yapıyom spor ben ama hafta içi daha erken yatmak lasım o zaman bayanssulusmile
1 dilim ekmek hakkımızda var canım sabah cokacimcoook
Halim olursa tibeti sabah yaparım o zaman
aa tamam o zaman domates salatalık ekmek yıyeyım sonra hakkımıda kaybetmeyeyım degılmı:)
Pardon canım yaw, kimle karıştırdım ben acep :sm_confused:
Cadıcım o kadar süredir aynı kilodasın, abartmadan yediğin sürece bence istediğini ye. Tartıya yansıdığı günler dikkat et sadece bence.
Ayyy heyecanlanıyom valla bu muhabbetlerle birlikte delikafadulden :dance: opuyorumnanaktan
Bi tek ilk gece giremeyebilirim... Onun dışında her akşam/gece gelirim cadıcım Şeniz
Ayyy heyecanlanıyom valla bu muhabbetlerle birlikte delikafadulden :dance: opuyorumnanaktan
Bi tek ilk gece giremeyebilirim... Onun dışında her akşam/gece gelirim cadıcım Şeniz
tamam canım ben not aldım tesekkur edrım yardımların ıcın
benımde en cok yapamadıgım sey bu zaten erken yatmak benım ıcın erken 11 falan oluo
evet kızlar sutlu kahvemı ıctım rahatladım yarına kendımı psıkolojıkmen hazrladım sımdı gercekten yatyrm opuyorum hepınızı opuyorumnanaktan dulcicim linguistcim ev cadısı spatzcım tatlı ruyalar ıyı geceler:teytey:
gel canım özlerük seni sora sempatiksalakcinni uykunu düzene sok guzum ama bide sen 12.00-02.00 de uykuda salgılanan hormonları kaçırıyon walla kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?