Düzen çalışmalarına tam gaz devam ediyom canım, yarın 10 da kalkcam, çarş 9 da sempatiksalakcinni (ay günlerden bile haberim yok yaw :kedi:) perş 9 da...
Gız zuzu, o hormonlar ne ola ki :uhm: Ben de o hormonları 4-6 arası salgılıyom belki :ecrin_bebek:
ben yatıyum kızlar...birisi de kanepede uyudu kaldı onu da kaldırayım yazık kıyamıyorum...yatıp erken kalcam yarın...hepinizi teeek teeek teek öperim güzel yanaklardan...
Ayyy canım benim yaw Şeniz Sen ne dersen odur hormonun adı, zuzutonin olsun adı bence kaydirigubbakcemile3çok zor sordun -tatlicadiarzu- daha oraya gelmediydik -tatlicadiarzu-
canım gelişimimiz açısından faydalı şeylerdi melatonin mi neydi :sinifsinif:
şimdi ben nöbetten çıktım ya kafa bin beşyüz sırnaşık şey iyi bişiydi ama noldunu hatırlamıyom tam :roflol: :roflol:
hatta gece 24 ten önce uykuya başlamak lazımış ayy çok az waktim kaldı eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
Ayyy canım benim yaw Şeniz Sen ne dersen odur hormonun adı, zuzutonin olsun adı bence kaydirigubbakcemile3
Saat geç oldu zuzum sen de yat yavaştan, zuzutoninleri kaçırmadan... kaydirigubbakcemile3
(Sana yat demeyince çok geç saate kalıyon ya, o yüzden diyom olumunekankayizsmile )
Şeniz opuyorumnanaktan ewet canım zuzutoninleri kaçırmiim kaydirigubbakcemile3 bundan sonra sende faydalanmaya bak taam mi bidenem opuyorumnanaktan
bugün gene çok gewezelik ettim seni bicik öpem de gidem sırnaşık şey Şeniz
ii geceler canım tatlı rüyalar zemuszemus
Hemen ilk izlenimimi yazıyom canım, peynir yemeyinca aç karna salatalık domates belli yerden sonra bayıyo ve zorla bitiyorsun salatayı.
Koç yarıştırma fikri süpermiş fıstık :lepi: Ama ilk yarışan koçlar daha avantajlı aklinialirimsmile Kilo çokken vermek daha kolay ya sempatiksalakcinni
Öptüm fıstık, niye gidiyon cildiyeye?
İyi gezmeler canım, sağlıklı olan şeylerden al kaydirigubbakcemile5
GAMISSSSSSSSSSS kuzum ekleyım mı detoxa cok sahane zaten dıyetısyenın verdıgı menu gıbı sadece SUT VE SUT URUNLERI ET VE ET URUNLERI yok ama 2 guncuk bea canım:)
@PRENSESIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AYYY sıstım burda
1- eger tansıyonum duse dıye korkuyorsan asıl pırınc lapası yaparsan duser cunku tek yonlu sabahtan aksama kadar sadece pırınc lapası
2- yok aslında tansıyonum belkı dew dusmez dıyorsan bızımkı daha daha daha daha da saglıklı
3- o koca lısteden gore gore bı nohut mu gordun canım SECENEKLI yaptık kı sana nohut uymuyorsa uyan bı seyı sec dıyeeeeeee ayyy yoruldum:)))
selam kızlarr nassınınız bakayım olumunekankayizsmile
anacım coşmuşsunuz :uhm: siz yaaa vereliniortak
klikçim tebrik ederim opuyorumnanaktan
dulsim maşşallah diyorum sağğaaaa
yesacım işleri bitirdin varlığını iyicene hissttiriyonaklinialirimsmile
Kızlar ben kaçıyım saçlarımı kestircem çok öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan
selam kizlar;
yoktum bikac saattir neler yaptiniz;
benim bugun gittigim doktor da emarima bakip ufak bir fitigin var dedi :-((( cookk moralim bozuk.. fizik tedaviye basladim, sukur.
bugun yediklerim;
sabah
1 yuvarlak kepek ekmegi
yesil cay
maydonoz
2 dilim kasar peynir
1 kucuk bal
ara
1 k.k. beyaz peynir
ogle
1 kase ispanak corbasi
3 kasik z.yagli taze fasulye
3 kasik pilav
ara
erik yicem simdi
kızlar size bi soru ne zamandır soracdam unutuyorum
özellikle yemek yapanlar
şimdi ben yemeklerimi zeytinyağıyla yaparım sebze yemeklerini özellikle
ama sıvı yağ özellikle zeytinyağı kızarınca kavrulunca tamamen zararlı oluyormuş.hatta diyorlarki zetinyağını yemek piştikten sonra üstüne dökün.
peki yemek kavrulmadan özellikle soğan salça yağda ölmeden nasıl pişer?
benim annem soğanı salçayı sebzeyi yağı hepsini aynı anda koyar tencereye içine hç su koymadan öldürür hepsini aynı anda. erçi artık bende öyle yapıyorumda
siz?*?
yaa ben de cok acikmistim;
light sutle (200 ml) 2 ad. selanik kurusu yedim;
servisle 1,5 saat yol gidicem, 19.30 a kadar bekleyemeyecektim vallaa
Selam fıstıklar... opuyorumnanaktan
Şu ana kadar yiyip içtiklerim:
1 yeşil çay
3 minik domates, 1 salatalık, 1 otb ekmek (yağ tuz yok) (12:00)
10 adet kuru siyah üzüm (14:00)
1 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasülye (15:00 sanırım)
1 yeşil çay, tarçın ve karanfilli
Ve akşam yemeği olarak 2 orta boy papatesi 3 minik domatesle haşlıyorum, suyunu çektircem, çok güzel kokuyo ama tuz atsam daha da güzel olurdu :kedi: Ay evde hiçbişi yok ya, anam inadıma yapıyo böyle sanki, biber bilem yok mafoldumben Evdeki tüm sebzeleri kızartmış saolsun. (miktarı çok yaptım bile bile, doyana kadar yiyem diye, belki hepsini yemem)
Haa buarada sabah 54,5 tum ama dediydim zımbırtının son günü sanırsam :Saruboceq: ve wc problemim vardı. Az evvel tartıldım: 54 akannehir
Patatese bakam ben, dibi tutmasın sempatiksalakcinni
Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.
Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü
ben de içmiyorum çünkü uyutmuyo...kafein var içinde çünkü...insanı cin gibi yapıyo..:1ninca:
katrecem hoşgeldin:))) sebze detoxu yapces bis canım o dediğin değil:))
neler neler almışsın kıs güle güle kullan opuyorumnanaktan canım la roche okuldan bi kaç ark. aldı ben den sora onlarda çok memnun kaldılar umarımsende beğenirsin :1hug:
yağlar neler say bakalım sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun KATRECE SARAÇIM, keşke ertelemeseydin ilacı, ama ilaçsız geçtiyse ne mutlu sana, kremsiz çıkmayalım kesinlikle. Ne kadara aldın canım roche u
Bu detoks başka detoks, meyve ve sebze ağırlıklı, hayvansal gıda olmayan bi detoks
La Roche'un hangi güneş kremini kullanıyorsun ben jel ve nemlendirici de onu kullanıyordum da, şimdi renkli bir güneş kremi varmış onu merak ettim, hafif renk veriyormuş, nemlendirme özelliği de nasıl acaba?
yaa kızlar bende sebamed kullanıyrm ve cok yaglı hergun surunce sıvılce yapıo normalde sıvılcem olmaz bende roche nın yağ oranı nasılkı sıvılce yaparmıkı
yok canım seba med daha öncede yazmıştım katı olduğundan sürerken kızartıyodu yüzümü ve güneşte de kıpkırmızı yapıyodu kokusuda değişiyo ya sıcakta iğrenç geliyodu bana...la roche da yüz tipine göre alıyosun kuru yağlı karma ... ve hafif sıwı halde olduğundan ben 1 yıldır onu kullanıyom memnunum önerdiğim kişilerde beğendiler hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?