50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yatıyum kızlar...birisi de kanepede uyudu kaldı onu da kaldırayım yazık kıyamıyorum...yatıp erken kalcam yarın...hepinizi teeek teeek teek öperim güzel yanaklardan...

çok zor sordun -tatlicadiarzu- daha oraya gelmediydik -tatlicadiarzu-
canım gelişimimiz açısından faydalı şeylerdi melatonin mi neydi :sinifsinif:
şimdi ben nöbetten çıktım ya kafa bin beşyüz sırnaşık şey iyi bişiydi ama noldunu hatırlamıyom tam :roflol: :roflol:
hatta gece 24 ten önce uykuya başlamak lazımış ayy çok az waktim kaldı eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

ben yatıyum kızlar...birisi de kanepede uyudu kaldı onu da kaldırayım yazık kıyamıyorum...yatıp erken kalcam yarın...hepinizi teeek teeek teek öperim güzel yanaklardan...

iyi geceler canım opuyorumnanaktan öpüyorum Şeniz
güçlü kollarınlan kaldır sewdiceni yerine yatır delikafadulden :icecream:

Ayyy canım benim yaw Şeniz Sen ne dersen odur hormonun adı, zuzutonin olsun adı bence kaydirigubbakcemile3

Saat geç oldu zuzum sen de yat yavaştan, zuzutoninleri kaçırmadan... kaydirigubbakcemile3

(Sana yat demeyince çok geç saate kalıyon ya, o yüzden diyom olumunekankayizsmile )

Şeniz opuyorumnanaktan ewet canım zuzutoninleri kaçırmiim kaydirigubbakcemile3 bundan sonra sende faydalanmaya bak taam mi bidenem opuyorumnanaktan
bugün gene çok gewezelik ettim seni bicik öpem de gidem sırnaşık şey Şeniz
ii geceler canım tatlı rüyalar zemuszemus

Gız ne gevezeliği, ağzından bal damlıyo Şeniz Hep böyle ol opuyorumnanaktan

Taaam canım, ama bence vücut saatine göre değişiyo o durum, yani benim de zuzutoninlerim var sempatiksalakcinni

Şeniz Tatlı rüyalar canım, rüyanda sevgülünü gör opuyorumnanaktan

Ben de kaçtım kızlar, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

saolasin tatliskomm
balik aldim oglen balik salata yedimm ama yaninda bi cola zero ictim nedense balikta colasiz yiyemiomm
aksamda taze fasulye cacik bi dilim cavdar yedim
kazandibi yedim pek iyi olmadi ama sutlu tatludur diyerek bi nebze olsun icime su serpiom umarim kilomu etkilemezz

kusura bakma bitanem sisirdim seni Şeniz

yasemincimm tatlimm hosgeldinn canimm ozledim senide lokumuda nasilsinizz?

canimm benimmm
tekrar gecmis olsunn kuzumm cihan hhocayami gittinn yoksa bu ilk gittiginkine tekrarmi gittinn canim?ufak bi fitikmiss uzme kendini gulumm fizik tedavide iyi gelir yalniz fizikten cikinca kendini koruman lazimmis usutmemen lazimmis annemden biliomm gerci sanada soylemislerdir ama bende soylemeden gecemedim hayatimm.alllah baska dert vermesinn fistikli baklavam benimm yirim seni ben

canim bende zeytinyag kullaniorum pisirmeye riviera salata ve cig olarak yencekse sizma kullaniomm

tebrik ederim hayatim yarim kilo daha gitmiss kuzum darisi basima bugun yesil cay
aldim bi kupa ictimm findiriskomm

Evet canım domates şekerli yapar, ben önceden görseydim söylerdim sana. Neyse sağlık olsun kuzum.

Kızlar saçımın resmini koydum bir bakın bakalım çok mu kötü

cicegimm baktimmm resmine cok guzel olmus sacinn gulum
once kisa kestircen sandimm sanirim kat yaptirdinn guzel olmus yakismis burnunda ortaya cikmis iyice bak sisliklerde indii fistigimm allah nazarlardan saklasinn seni

ayy canım ben baklagilli olanı yapam o zaman sebzeli beni pek sarmadı :)
canım benim çok sağol çok tesekkür ederim bence en dogru seçimi yaptım.

canım su asagıdaki, o kadar övdü ki bir daha sebamed e döneceğimi sanmıyorum. sebamedlerimi elime koluma boynuma falan kullanarak bitiricem bunu da yüzüme kullanıcam insallah. 5 ay falan gidiyo dedi.47 milyonmus 42 ye indirdi

bi de onarıcı olarak su asagıdakini aldım. 75 miydi neydi ya da biraz daha fazlaydı 55 e indirdi onu da. ben a vitamini hapı kullanıyorum ya roac. nemlendirici olarak rosense kullanıyodum onu kullanmamın kesinlikle dogru olmadıgı söyledi parafininden dolayı. o yüzden bunu aldım. mucize gibi bisey dedi felaket övdü 21 gün sonra sonuçlarıı tam göstermeye baslar dedi bakalım deniycez görcez

bi de dudaklarım fena kuruyodu o haptan dolayı. bebanthen de dudak kremleri de yeterli olmuyodu.doktorumun önerisiyle sunu aldım 19 küsür milyon

buda çok etkiliymis dudak ve cevresinin bakımında. bakalım insallah ben de fayda edeceğine inanıyorum.doktoruma çok güveniyorum çünkübayanssulusmile

almısken bi de dedim el için krem alayım . 15 milyona indirdi su kremi aldım ordaki uzmanın önerisiyle. zeytinyaglı olunca bayagı cazip geldi.

göz altı krem olarak da aslında vichy i çok önerdi ama simdilik rosense var elimde ve onu bile dogru dürüst kulanmıyorum.bi imkanım olunca alıcam onuda. bayagı etkiliymis o kırısık görünümündeki azalmada

yağ olarak da lahana(sonundaaaaa:), nane, greyfurt, biberiye, kekik yağlarını aldım canım. susamı da annem evdeki tahinden çıkarttı. bunları su ara spor salona gititğimde kuanmayı düsünüyorum. tez sonuç almam lazımmm hemi de en acilinden:))

kuyrugum fena sıkıstı da:)
ohaoldumsmile

ay cnım doktorum öye bi yogunki geçen hafta aradım daha düne alabildim randevuyu.yapma ilaç vermis onara baslıycam iste insallah sabah .günes kremi de kulanmadım 2 gündür iyce kızardı yine ama geçen haftaki gibi değil. ne biçim bi hale gelmistim geçen hafta hele çene bölgem böylee ayyy hatırlamak bile istemiyıorum

simdi itiraf edeyim kendimi nasıl o hale soktgumuuuuuuu

evetttt itiraf ediyorummmm

yüzümdeki tüyleri iple aldım bi güzel sonra ben akıllı ne yaptım okuyun da siz benim yaptıgım salaklıgı aklınızdan bie geçirmeyin

aldım güzelce tamam güzelce kaldım sonta naptımmm

elma sirkeli bi varısım sürdüm yüzümeeeee

eee sonra bide değisik krem derven yüzüm çöp kutusuna döndü:gitme::gitme:

bu arada 42 ye aldım canım. 47 ymis ama indirim yaptı

La Roche'un hangi güneş kremini kullanıyorsun ben jel ve nemlendirici de onu kullanıyordum da, şimdi renkli bir güneş kremi varmış onu merak ettim, hafif renk veriyormuş, nemlendirme özelliği de nasıl acaba?

ben de kuru ciltler için olan nemendiricisini alacaktım canım deneme fiyatı olrak 24 milyon falandı. vichy bittikten sonra bide onu denerim belki bende. o da güzel bi ürünmüs

yaa kızlar bende sebamed kullanıyrm ve cok yaglı hergun surunce sıvılce yapıo normalde sıvılcem olmaz bende roche nın yağ oranı nasılkı sıvılce yaparmıkı

ben de seneelrdir onu kulanıyorum canım cilt bakımında da rosense kulanıyodum bi değisiklik yapayım dedim.ama la rochey le sebamedi öye bi kıyasladı ki uzman, bi da sebamed e döneceğimi sanmıyorum. sebamedi sürünce cide böye beyzık veriyo yogunlugundan dolayı sürmesi zor mor ama beyazlıv veriyo lekeler kapanıyo diye seviyodum,kokusunu begenmememe ragmen devam ediyodum ama günese çıkınca fena kızarıyodum günes kremi sürmemis gibi hatta daha beter oluyodu. kıpkırmızı yapıyoduç bu la roche yi linguistciğim önerdi. eczaneye sordum uzman da bayagı bi övdü ben de aldım daha kulanmadım ama orda elimde denemisti gayet akıskan bayagı bi nemendiriyo öyle yogun değil sebamed gibi

ben de bmemnun kalacagıma eminim insallah. çok tesekkür ederim canım bir kez daha

kızlar bu arada lcw de 3 + 1 kampanyası var anneer günü sebebiyle. bilmeyenler bi baksın dilerse.ben bayagı faydalandım:))

selam kızlar, ben geldim. 1 gün aradan sonra. grip oldum, sesim soluğum çıkmıyo :sinifsinif:
ama yılmadım. yediklerimi yazmayayım şimdi, zaten hiç abartmadım. bugünkü kahvaltımı yazayım ama:

sabah:
1 dilim kepek ekmeği (çavdar ve tam buğday kalmamıştı fırında)
1 salatalık
1 k.k. peynir
yarım bardak çay -şekersiz tabii-

şimdi de ara olarak limonlu ballı ıhlamurumu içiyorum
2 tane de yuvarlak kraker yedim

buradan öğrendiklerimi uygulamamla 1 haftada 2 kilo verdim hepinize teşekkür ediyorum bu tempoyla devam fena gaza geldim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…