50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ocagin altini kapatmadan az once koyuyorum ben sirkeyi yemeklere canim..

teşekkür ederim şulecim.. insan çok bozuluyo ya:sinifsinif:

Benim de gozlerimin alti mordur.... solaryuma girdim su ana kadar hep gozluk takip , bronzlasinca gidiyor ancak o morluk... Krem falan yaramiyor. ama artik girmek istemiyorum solaryuma.
Stresli oldugum zaman benim de goz cevrem degisiyor kivi cok iyi geliyor bana. Bir de salatalik kabuklarini koyuyorum salata yaparken.. Aklinda bulunsun...

teşekkür ederim şulecim.. insan çok bozuluyo ya:sinifsinif:

bir şey değil ne demek sende öyle diyen insnlar sende kilomu aldın göbeğin çıkmış basenin büyümüş de......dişe dişe laelaelaelaelae

tüm kadınlar kilo almkatan korkar ve böyle söylenmesinden eminim hoşlanmazlar......
:lepi: yaşasın kötülük....

ya detoksu da yapamamaktan çok korkuyorum. yicek şey bulamıcakmışım gibi geliyor:1shok: aman yesa duymasın çarpar bana dakafamçokkarıştı

klava: klava:
:mymeka: :mymeka:

kusura bakma bitanem sisirdim seni Şeniz

ayyyyyyyy kuzumm hıc kıyamam sen sısır yeter kı hıc sorun deeeeeeeeel Şeniz

gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan
detoks yapıcaz diye yoldan çıktık iyice dimi?ben de pizza yedim dun akşam:kedi:
çok önemli bir sorum var size. detoksda zeytin yiyebilir miyiz ???

yok kuSUM 0 zeytın:))

canım okur okumaz kıskanclıktandır dedım sonra yorumları okudum herkesler de oyle demıs bence de oyle kusum yaaaaaa vereliniortak

canım ben de 61den ındım 57 olunca hah cok ıyı oldun daha zayıflama dedıler sonra 55 oldum yıne aynısını dedıler 50 oldum yıne aynısını degısık valla bu ısler :1rolleyes:

GUNAYDINNNN DETOX ONCU BIRLIKLER

cok sahane basladım cok sahane bıter ınsallahhhhhh amın:)

@katrece canım yaa ayranlı detox mu kaldı eskıdı o eskıdı hem bak klık harıc bı belkı 2-3 kısı harıc herkesler aldı hem bu temızlık arınma neyım falan fılan bıdı bıdı bunu yap bunu:)

benimde hep mordur genetik babamda öyleydi.......ne yapsamda fayda etmiyor....bende çok zorda kalırsam kapatıcı sürüyorum....

Ocagin altini kapatmadan az once koyuyorum ben sirkeyi yemeklere canim..

yaa, su tarif kolayinizday sa yaziversenize;
dun ben de patlican aldim marketten, anchusa senin diger ekmekli tarifini yapacaktim; ama tencere yemegi daha iyi olur.

bir de ben sirke sevmem, sirkesiz olur mu bu tarif?

hmm.. bundan sonra salata kabuklarını atmak yok ozaman..

sırnaşık şey alemsin gerçekten çok can yakıcı

Günaydın herkese, hepinizin yanaklarından öpüyorum tek tek Şeniz

Katrecem roaccatune mi ne öyle bir hap var sivilceler için, onu mu kullanıyorsun, ya o çok kötü bişey keşke kullanmasan Ben doktor da yazsa kullanmam açıkçası, direk niye o hapı vermiş ki

cicegimm baktimmm resmine cok guzel olmus sacinn gulum
once kisa kestircen sandimm sanirim kat yaptirdinn guzel olmus yakismis burnunda ortaya cikmis iyice bak sisliklerde indii fistigimm allah nazarlardan saklasinn seni

Çok sağol canım, beğenmene sevindim, yok sadece kırıklarla önlerden kestirler. Biraz fazla kısa oldu diye üzülmüştüm ama sizin yorumlarınız beni mutlu etti. Kızlar siz de bakın bakalım beğencek misiniz?

Ya zayıflayınca göz altı mı kırışırmış ne yalancı ne kıskanç insanlar var bu dünyada ya, kafa atasım geliyor, boşver hayatım sen onları. Gülünce gözleri kırışanlardansa eğer o da mükemmel bir şey bence, eşimin de gülünce gözleri çizgi çizgi olur ay çok severim, çok hoş durur, gülünce gözlerin kırışması:)
Gözler hafif morarabilir, çökebilir ama asla kırışmaz.

Bende de var, ama 2 kere solaryuma girdim cildimi mahvetti, sana da hiç tavsiye etmem, direk cildi yaşlandırıyor, ben çok krem denedim hiç biri de etki etmedi. Ama bak sanırım kuzum bir krem tavsiye etti bana, şimdi onu kullanıyorum, çok da ucuz neutrogena nın morluklar için kremi o 3 hafta sonra bir ton açtı gözlerimi. O kadar para döktüğüm kremler bunu yapamadı yani, tavsiye ederim. Ama baya düzenli kullanman lazım. Sabah akşam 2 kere. Ben de kiviyi deniyim canım.

detoxumun ilk ürünü olan çilek hoşafımı içtim..

herkese tavsiye ederim tam bir diet içeceği olmuşş.

sadece benim tarfite limon oluğu için hafif ekşili olmuşştu siz koymayın

-yarım kilo çilek

-2 rulo tarçın

-1kaşık kuru üzüm

-3su bardağı su

Evet solaryum iyi bir sey degil. Ben solaryumdan sonra bepantenle siviyordum her yerimi onarsin cildimi diye. Dugun oncesi 6-7 kere girdim. artik istemiyorum girmek. Zaten bugday tenliyim solaryumla zenci gibi oluyorum bir de.Ben de deneyeyim neutrogena nin kremini.Tesekkur ederim canim

ayy tam seni aklimdan geciriyorsum,
kahvekokusu nerelerde napiyor diye.

nasil gidiyor cnm detoks,
sabah tartildin mi?=

kahvaltida ne yedin?

canım benimmmmopuyorumnanaktan
adliyedeyim hayatım ama bende öyle bir bağımlılık yapmışsınız ki duruşma aralarında gelip gelip nete giriyorumopuyorumnanaktan
öncelikle sabah uyanır uyanmaz tartıldım , tartı 52,4'ü gösteriyordu
hemen ılık limonlu suyumu hazırladım ,
işe hazırlanırken onu içtim,
bir domates ,
bir salatalık yedim,
saat 10:00 gibi yeşliçayımı içtim..
su içmeyi ihmal etmiyorum tabi..
henüz bir açlık hissi yok canımıniçisikaydirigubbakcemile2

yaa, su tarif kolayinizday sa yaziversenize;
dun ben de patlican aldim marketten, anchusa senin diger ekmekli tarifini yapacaktim; ama tencere yemegi daha iyi olur.

bir de ben sirke sevmem, sirkesiz olur mu bu tarif?

Sirkesiz başka tarif yazıyım sana çok kolay, sen kolayı seversin.:)

Fırın tepsine domates, sivri biber, ve patlıcanları diz, sayısını sen belirle ben ama çok azalıyorum söyleyeyim en az 4 patlıcan falan olsun, neyse
Sonra onları 50 dakika fırında en yüksek derecede közle evet çok uzun sürüyor, mikroda daha kısa sürer ama aynı lezzet olmuyor, ben nhep mikroda yapardım anchusa fırını getirdi aklıma orda yaptım.
Sonra bunları doğra, ezme sakın, 3 diş sarımsak, sıvı yağ ve tuz koy müthiş oluyor, akşam ben de mi yapsam, cokacimcoook

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Hemen 1 günlük yarım detoks (yağ ve tuz vardı o yüzden yarım) sonucumu söyleyem belki sizi motive eder: 600 gram verdim veee 53.9 oldum delikafadulden Ama benimki zımbırtı ve dün wc ye problemim olmasıyla bağlantılı da olabilir diye hemen ekleyem.

Detoks nasıl gidiyo kızlar??

Yesacım cadıcım, ben bugün midemi hazır hissetmiyorum (midem çok hassastır ne yazık ki, bulantı problemi yaşayabileceğimi düşünüyorum), bi de ben bişiyi bi kez sevmedim mi aylarca hatta yıllarca yemem, o yüzden domates salatalıkla aramı daha fazla bozmak istemiyom. Birazdan az peynirli, bol biberli tost yapıp yicem ama akşama sebze yemeği düşünüyorum.

TRUFCUM
canım benim, arkanda takipteyim kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben bugün tartıda 57 olduğumu gördüm 400 gram vermişim, ay çok mutluyum, her gün 1000 kalori yakınca zayıflanıyormuş demekki:sm_cool: :sm_cool:
gerçi bıraktım, inşallah cumaya kadar şişmem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…