günaydın günaydın herkese...... sımsıcak yaz günün aratmayan bir günden tüm türkiyeye gü-nay-dın
sabahtan beri mutfaktayım anca okula gelince oturdum.
kuru kayısılı elmalı kuru üzümlü dut kurulu azcıkta pekmezli hoşaf yaptım.... birde anchucanın patlıcanlı tarifini hazırladım ama pişirmeye fırsatım olmadı (şekerim hani senin patlıcan domates biberli bir tarfin vardı ya tenceye diziyordun hepsini tarifte sirkede vermişin onu ne zaman koyacaz.)
Ocagin altini kapatmadan az once koyuyorum ben sirkeyi yemeklere canim..
teşekkür ederim şulecim.. insan çok bozuluyo ya:sinifsinif:
teşekkür ederim şulecim.. insan çok bozuluyo ya:sinifsinif:
kesin kıskançlıktır zayıflayıpta yüzü çöken kırışan görüdüm duydum göz çevresini hiç duymadım......koskaca yüzünden zayıflayınca orasımı kalmış kırışacak boşver........ne derse desinler...
ya detoksu da yapamamaktan çok korkuyorum. yicek şey bulamıcakmışım gibi geliyor:1shok: aman yesa duymasın çarpar bana dakafamçokkarıştı
kusura bakma bitanem sisirdim seni Şeniz
gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan
detoks yapıcaz diye yoldan çıktık iyice dimi?ben de pizza yedim dun akşam:kedi:
çok önemli bir sorum var size. detoksda zeytin yiyebilir miyiz ???
günaydın kızlar..
nasılsınız? benim moralim çok bozuk.. bana zayıflamışsın ama zayıflayınca gözçevren fena kırışmış dediler :çok üzgünüm: belli etmedim ama okadar moralim bozulduki...
Benim de gozlerimin alti mordur.... solaryuma girdim su ana kadar hep gozluk takip , bronzlasinca gidiyor ancak o morluk... Krem falan yaramiyor. ama artik girmek istemiyorum solaryuma.
Stresli oldugum zaman benim de goz cevrem degisiyor kivi cok iyi geliyor bana. Bir de salatalik kabuklarini koyuyorum salata yaparken.. Aklinda bulunsun...
Ocagin altini kapatmadan az once koyuyorum ben sirkeyi yemeklere canim..
Benim de gozlerimin alti mordur.... solaryuma girdim su ana kadar hep gozluk takip , bronzlasinca gidiyor ancak o morluk... Krem falan yaramiyor. ama artik girmek istemiyorum solaryuma.
Stresli oldugum zaman benim de goz cevrem degisiyor kivi cok iyi geliyor bana. Bir de salatalik kabuklarini koyuyorum salata yaparken.. Aklinda bulunsun...
bir şey değil ne demek sende öyle diyen insnlar sende kilomu aldın göbeğin çıkmış basenin büyümüş de......dişe dişe laelaelaelaelae
tüm kadınlar kilo almkatan korkar ve böyle söylenmesinden eminim hoşlanmazlar......
:lepi: yaşasın kötülük....
cicegimm baktimmm resmine cok guzel olmus sacinn gulum
once kisa kestircen sandimm sanirim kat yaptirdinn guzel olmus yakismis burnunda ortaya cikmis iyice bak sisliklerde indii fistigimm allah nazarlardan saklasinn seni
günaydın kızlar..
nasılsınız? benim moralim çok bozuk.. bana zayıflamışsın ama zayıflayınca gözçevren fena kırışmış dediler :çok üzgünüm: belli etmedim ama okadar moralim bozulduki..
günaydın herkese ,
ben bugün itibariyle detoksa başlamış vaziyetteyimsositososito
Bende de var, ama 2 kere solaryuma girdim cildimi mahvetti, sana da hiç tavsiye etmem, direk cildi yaşlandırıyor, ben çok krem denedim hiç biri de etki etmedi. Ama bak sanırım kuzum bir krem tavsiye etti bana, şimdi onu kullanıyorum, çok da ucuz neutrogena nın morluklar için kremi o 3 hafta sonra bir ton açtı gözlerimi. O kadar para döktüğüm kremler bunu yapamadı yani, tavsiye ederim. Ama baya düzenli kullanman lazım. Sabah akşam 2 kere. Ben de kiviyi deniyim canım.
ayy tam seni aklimdan geciriyorsum,
kahvekokusu nerelerde napiyor diye.
nasil gidiyor cnm detoks,
sabah tartildin mi?=
kahvaltida ne yedin?
günaydın herkese ,
ben bugün itibariyle detoksa başlamış vaziyetteyimsositososito
yaa, su tarif kolayinizday sa yaziversenize;
dun ben de patlican aldim marketten, anchusa senin diger ekmekli tarifini yapacaktim; ama tencere yemegi daha iyi olur.
bir de ben sirke sevmem, sirkesiz olur mu bu tarif?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?