lachesis ne guzel simdiden 400 gr vermissin; darisi detoksaa
günaydınnn kızlar geçmişi okumadan bi günaydın diyim dedim moralim bozuk sabah yine 56.1 çıktım.
dün yediklerime gelince bi bakıverin niye 55.8 den 56.2 ye çıktım bugün
sabah :
ceviz elma çay bardağı süt
öğlen yulaflı yoğurt ,zeytinyağlı fasulye 2 kaşık anca
akşam :
1 tabak kısırr((
günaydınnn kızlar geçmişi okumadan bi günaydın diyim dedim moralim bozuk sabah yine 56.1 çıktım.
sabah :
akşam :
1 tabak kısırr((
Detoks alternatiflerim
1. Nohut islatip pisirdim, nohut serbestti detoks ta...
2. Ispanak aldim. Onu hic yagsiz kavurup baharat ve limon sikip yiyecegim
3. Karnibahar haslayacagim
4. Bol salatalik malzeme aldim
5. Derin dondurucu da iglo nun buharda pisen sebzeleri var (brokoli ve bezelye)
6. 2 kabak, 2 enginar, bol maydonoz, nane ve dereotu (belki bir de lahanadan bir corba yapacagim) Arkadasim icine bir tane hazir domates corbasi koyabilecegimi soyledi. Tadini iyilestirmek icin...
7. Meyveden cok sebze yiyecegim
8. Bol sarimsak ve mineral hapi tuketecegim( sarimsak hapini gece yatarken icerim herhalde)
9. Baharat olarak zerdecal cok onemli. Ben zencefil, kisnis de katmayi planliyorum
10. Bir kac kasik keten tohumu yiyecegim
sabah :
akşam :
1 tabak kısırr((
ay canım ben de detoksada ne yicem diye kara kara düşünüyordum bunlardan faydalanayım en iyisihihoyyyt
Kız ben de tam senin 1000 kalori yakma sonucuna aynı tepkiyi vercektim kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canım.
Detoks alternatiflerim
1. Nohut islatip pisirdim, nohut serbestti detoks ta...
2. Ispanak aldim. Onu hic yagsiz kavurup baharat ve limon sikip yiyecegim
3. Karnibahar haslayacagim
4. Bol salatalik malzeme aldim
5. Derin dondurucu da iglo nun buharda pisen sebzeleri var (brokoli ve bezelye)
6. 2 kabak, 2 enginar, bol maydonoz, nane ve dereotu (belki bir de lahanadan bir corba yapacagim) Arkadasim icine bir tane hazir domates corbasi koyabilecegimi soyledi. Tadini iyilestirmek icin...
7. Meyveden cok sebze yiyecegim
8. Bol sarimsak ve mineral hapi tuketecegim( sarimsak hapini gece yatarken icerim herhalde)
9. Baharat olarak zerdecal cok onemli. Ben zencefil, kisnis de katmayi planliyorum
10. Bir kac kasik keten tohumu yiyecegim
günaydın kızlar
leslie ile 4 mil yürüdüm
ebru ile selülit günü platesi yaptım
işte burdayım
tv 8 de ebrulide selülit, zayıflama, diyetisyen ne ararsan var mutlaka izleyin
ama ordaki diyetisyen daha kendini zayıflatmayı başaramamış
günaydın kızlar
leslie ile 4 mil yürüdüm
ebru ile selülit günü platesi yaptım
işte burdayım
tv 8 de ebrulide selülit, zayıflama, diyetisyen ne ararsan var mutlaka izleyin
ama ordaki diyetisyen daha kendini zayıflatmayı başaramamış
Meyve olarak da selulitlerim daha cok gitsin diye ananas aldim. Bir de yesil elma, cilek ve yesil erik ve malta erigi tuketecegim ama en cok ananas..
Her meyve serbest mi, ben de ananası çok severim, selülite iyi geliyorsa yiyim cokacimcoook
Meyve olarak da selulitlerim daha cok gitsin diye ananas aldim. Bir de yesil elma, cilek ve yesil erik ve malta erigi tuketecegim ama en cok ananas..
Ananas selulitler icin mucize meyvedir canim.... Inanilmaz azaltiyor selulitleri. Ilk gun muz yarim gun yiyebilirimz. Butun muz yasak ama ikinci gun ishali engellemek icin muz serbest
Bana da öyle geliyor ama bilmiyorum, çok sulu olduğundan düşüktir belki karpuz gibi.ananas çok tatlı değil mi ya? bana kalorisi yüksektir gibi geliyor...
günaydınn yawrılarrrr opuyorumnanaktan
detoxsun ilk günü şimdilik iyiyim guclubacismile
lachecim sebin şu weyweli çayını denedim çok sewdim tadını teşekkürler canım a.s. içine ek olarak avakado yaprağı ve zencefili toz değil kök olarak koydum opuyorumnanaktan
aman allahımmm mutfaktan nefis kokular geliyoo yoksa bu kabak çorbasının kokusumu sempatiksalakcinni :roflol: -tatlicadiarzu-
ananas çok tatlı değil mi ya? bana kalorisi yüksektir gibi geliyor...
Kizlar detoks ta misir serbest mi? Seker orani cok yuksek cunku misirdada...detoksta olan azimli kızlar bir yiyecek tarifide ben vereyim ( evde yaptım akşama yiycem)
karnıbahar brokoli haşlanmıştı onları küçük küçük doğradım içine garnitür ve mısır ve haşlanmış barbunya koydum ( siz nohut falanda koyarsınız) içinede bol yeşillik doğrıcam nane roka maydanoz tere dereotu baharat olarak ne kullanmak isterseniz artık......
2. tarifim yeşil mercimekli kuskuslu salata ( nohut ve bulgur falanda koyarsınız isteğinize göre....) gene içi yeşillikli ve varsa közlenmiş kırmızı biber.....
3 tarifimde fırında karnıbahar brokoli........bunları haşlayıp borcama yayın üstüne (soğan havuç mantar bunları kavurun ben az yağda yapıyordum ama sizde yağ olmadığı için kendı suyuyla pişsin) bu karışımı dökükp fırına verin aslına üsütünde beşamel sosla daha güzel ama böylede tam diyet yemeği....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?