50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buna cok benzeyen bir tarifim var benim de. Cok severek yiyoruz biz de.. Ama domatesi biberi kozlemiyorum. Sogan domates ve bibiberi cok az zeytinyaginda sarimsakla kavuruyorum ve kozlenmis patlicanin uzerine dokup afiyetle yiyorum....
Pepper
Sirkesiz de yapabilirsin. Esim sirke sevmez ona sirke yerine limon koyuyorum. Istedigin yemegin tarifi de asagida...
alzemeler

* 4-5 tane patlıcan
* 1 büyük soğan
* 6-7 diş sarımsak
* 4-5 tane domates
* 4-5 tane sivri biber(acıda olabilir)
* 1 tatlı kaşığı tuz ot
* yarım çay bardağı sirke
* zeytinyağı
* baharat ve tuz

Hazırlanışı

Patlıcanları halka şeklinde doğrayıp tuzlu suda bekletin.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayarak tencerenin dibine serin, üstüne sivri biberleri de doğrayıp serin, acı biberde kullanabilirsiniz acı suyu çıkarılıp yıkanan patlıcanları dizin, üzerine ince kıydığınız sarımsakları da ekleyin. Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve en üste yayın. Baharat ve tuzunu ekledikten sonra üstüne istediğiniz kadar zeytinyağı ve yarım çay bardağı sirkeyi dökün. ısterseniz tuz ot kullanarak lezzeti arttırabilirsiniz. Kısık ateşte yavaş pişirin, gerekirse yarım çay bardağı kadar su ekleyebilirsiniz. Çok lezzetli ve pratik bir yaz yemeği tavsiye ederim deneyin. Afiyet olsun…

Bu arada ekmekli tarifi daha cok severim ben....

KATRACECİM aman derim, dikkat et canım yüzüne, öyle herşeyi sürmeye gelmez, bi de hassas cildin var, insan biraz korkar bişi olur diye...

AZULCUM çok büyük geçmiş olsun canım, dondurma yüzünden mi böyle oldun sen

ay tebrikler dulcim ya ne kaldı şurda hedefe birde ben görsen şu rakamları.. ben bugüb başladım detoxa ama bizde tartı olmadığı için tartılmadım ne kadar verdiğimi kestiremiycem yani tabi verirsem kaydirigubbakcemile3

tebrikler cnm :hooray: sabırla cumayı bekliyorum bende umarım güzel bi bildirim yaparım sana:içelim:

@kuzum ,
bu bayanlar manyak oluyor manyak , kendinden emin ol , onların görüşlerinin senin için önemli olmadığını bir şekilde hissettiryerimseniben
@Lachesisim ,
solaryum konusunda seninle hem fikirim bir kaç defa girdim ve kullandığım yoğun nemlendiricilere rağmen cildimi aşırı yaşlandırdırğını fark ettimakannehir
@anchusam ,
bir önceki mesajda yazdım canımıniçi sabah olanları , şimdilik durum iyi:kedi:

günaydın herkese ,
ben bugün itibariyle detoksa başlamış vaziyetteyimsositososito

oooooooooo masallah kuzum ben de basladım oncu bırlık 3 kısıyız o zaman degıl mı dulcıneayı saymadım sen ben kuzukaydirigubbakcemile5

Kizlar ben cilek hosafimin icine cok azicik esmer seker koydumm. Yarin icmemin bir sakincasi var mi?????

olmaz canım 0 SEKER 0 YAG 0 TUZ parolamız olumunekankayizsmile

amanınnnnnnnnnn kusum supersın yaaaaaa afferın 1 gunluk yaptın bı de degıl mı dur bakalım kusum su an ıcın cok super gıdıyor benımkı sureklı bı seyler ıcıyorum yuruyese cıkasım var da hava sıcak pek aksama dogru cıkayım dıyorum artık delikafadulden

tamamdır canım sen kendı durumunu en ıyı bılırsın dıkkat et kusum afıyet bal seker olsun sana Şeniz

Kizlar ben cilek hosafimin icine cok azicik esmer seker koydumm. Yarin icmemin bir sakincasi var mi?????

Canım yesa kesinkes olmuyor şekerle dedi.

Aaa süpermiş ya, ben de kesin yapıyım o zaman:)

@Lachesisim ,
solaryum konusunda seninle hem fikirim bir kaç defa girdim ve kullandığım yoğun nemlendiricilere rağmen cildimi aşırı yaşlandırdırğını fark ettimakannehir

Ben de çok önceden olul kaybolmuş sivilce lekerlerini ortaya çıkardı, artık nasıl bişeyse düşün artık akannehir

Gozun aydin lachesis

Çok sağol canım, ya ben senin tarfilerine bayılıyorum bu arada, fırsat buldukça yaz:)

Teşekkürler kuzum, inan bunda senin çok hakkın var Şeniz Senle son gaz moduna girdim ve o 3 gofreti yemeseydim bu kadar istikrarlı olmazdı belki de... Çok teşekkürler opuyorumnanaktan Senin de göreceksin bu kiloları ama tabi biraz zamana ihtiyacın var. Tartı al bi ara kuzucum çok önemli, 15 tl ye digital tartılar var piyasada.

Geçmişe hızlıca baktım ve çokonat yemişsin akşam 8 de, 2 hafta o tarz şeyleri yasaklıyorum, bitter ve ev yapımı sütlü tatlıya izin var bi tek kaydirigubbakcemile Takım arkadaşına sorumluluk duygusu taşımalısın aklinialirimsmile

Gözlerinle uğraşanlar seni kıskandığından abartmış olabilir canım, çok var öyle insan ama yine de dikkat etmeli... Benim de göz altım mor bu günlerde ama eskiden de morarırdı bazen :sm_confused:

Buarada hoşaf tarifini çok ama çok beğendim, ilerleyen günlerde soracam onu sana tekrardan, inan şu an eskiye dönüp kaydetmeye üşeniyorum :kedi:

Çok geç olmadan kahvaltı yapam ben, görüşürük opuyorumnanaktan

kahvekokusu su ana kadar aclik hissetmemen iyi cnm,

oglen ne yiyeceksin.

ben dun cilek hosafi yapamadim kizlar; evdeki cilekler bozulmus kac gundur yememisisz attim, markete de cikamadim.

elma-kuru kayisi- kuru erik-cubuk tarcin -karanfil cok az sekerle bi hosaf yaptim ben de dun aksam; ama detoks da icmicem onu tabi..

lachesis ne guzel simdiden 400 gr vermissin; darisi detoksaa

dulcinea hayatim beni solladin gittin sen yaaa;
tebrik ederim cnm benimmmmm

Evet yemek zevkimiz seninle ve peppermint le cok uyusuyor. Bol bol tarif degiselim lutfen...

Evet bence de, diyet yemeği olarak ne yapmayı düşünüyorsun, ben tatsız tuzsuz yemek hazırlayamam diye dülünüp, feast diye bir dondurulmu ürün markası varya, onun sebze paketleri var, poşetli mikrodalgada buharlı pişiyor, brokoli karnıbahar falan var içinde onlardan alıcam sanırım. Yoksa dayanamam, tuz falan eklerim herhalde:)

günaydınnn kızlar geçmişi okumadan bi günaydın diyim dedim moralim bozuk sabah yine 56.1 çıktım.
dün yediklerime gelince bi bakıverin niye 55.8 den 56.2 ye çıktım bugün
sabah :
ceviz elma çay bardağı süt

öğlen yulaflı yoğurt ,zeytinyağlı fasulye 2 kaşık anca

akşam :
1 tabak kısırr((

@pepperım öğlen kabak çorbası ile haşlanmış patates yiycem
ikinci defa , yarın sabah tartılmayı düşünüyorumyerimseniben

evet evet aynen katiliyorum, tarif degiselimm

bu aksama anchusa senin tarifini yapayim;

lachesis seninkini de bi h.sonu deneyecegim; 50 dk. beklersek cok acikiriz bu aksam ;-)

Doğru canım, ay ben bu akşam ne yapsam, patates mücveri mi yapsam, ay o da tehlikeli yarına artar, yerim onu ben detox falan dinlemem, bak onu da deneyin yapmadıysanız mükemmel bir şey cokacimcoook

Cimcimem benim, sen bu işin hakkını vererek bol içecekli yaptığından daha güzel sonuçlar alırsın diye ümit ediyorum opuyorumnanaktan Tüm detoksçı arkadaşlarıma başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile5
Teşekkürler cimcimem Şeniz
Aaa süpermiş ya, ben de kesin yapıyım o zaman:)
Kız ben de tam senin 1000 kalori yakma sonucuna aynı tepkiyi vercektim kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canım.
dulcinea hayatim beni solladin gittin sen yaaa;
tebrik ederim cnm benimmmmm
Peppercim teşekkürler opuyorumnanaktan, senin fizik tedavin bitsin, sen de atak yaparsın kaydirigubbakcemile5

Bu sefer cidden kaçtım

Detoks alternatiflerim
1. Nohut islatip pisirdim, nohut serbestti detoks ta...
2. Ispanak aldim. Onu hic yagsiz kavurup baharat ve limon sikip yiyecegim
3. Karnibahar haslayacagim
4. Bol salatalik malzeme aldim
5. Derin dondurucu da iglo nun buharda pisen sebzeleri var (brokoli ve bezelye)
6. 2 kabak, 2 enginar, bol maydonoz, nane ve dereotu (belki bir de lahanadan bir corba yapacagim) Arkadasim icine bir tane hazir domates corbasi koyabilecegimi soyledi. Tadini iyilestirmek icin...
7. Meyveden cok sebze yiyecegim
8. Bol sarimsak ve mineral hapi tuketecegim( sarimsak hapini gece yatarken icerim herhalde)
9. Baharat olarak zerdecal cok onemli. Ben zencefil, kisnis de katmayi planliyorum
10. Bir kac kasik keten tohumu yiyecegim

günaydın kızlar

leslie ile 4 mil yürüdüm
ebru ile selülit günü platesi yaptım

işte burdayım

tv 8 de ebrulide selülit, zayıflama, diyetisyen ne ararsan var mutlaka izleyin

ama ordaki diyetisyen daha kendini zayıflatmayı başaramamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…