Sirkesiz başka tarif yazıyım sana çok kolay, sen kolayı seversin.:)
Fırın tepsine domates, sivri biber, ve patlıcanları diz, sayısını sen belirle ben ama çok azalıyorum söyleyeyim en az 4 patlıcan falan olsun, neyse
Sonra onları 50 dakika fırında en yüksek derecede közle evet çok uzun sürüyor, mikroda daha kısa sürer ama aynı lezzet olmuyor, ben nhep mikroda yapardım anchusa fırını getirdi aklıma orda yaptım.
Sonra bunları doğra, ezme sakın, 3 diş sarımsak, sıvı yağ ve tuz koy müthiş oluyor, akşam ben de mi yapsam, cokacimcoook
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Hemen 1 günlük yarım detoks (yağ ve tuz vardı o yüzden yarım) sonucumu söyleyem belki sizi motive eder: 600 gram verdim veee 53.9 oldum delikafadulden Ama benimki zımbırtı ve dün wc ye problemim olmasıyla bağlantılı da olabilir diye hemen ekleyem.
Detoks nasıl gidiyo kızlar??
Yesacım cadıcım, ben bugün midemi hazır hissetmiyorum (midem çok hassastır ne yazık ki, bulantı problemi yaşayabileceğimi düşünüyorum), bi de ben bişiyi bi kez sevmedim mi aylarca hatta yıllarca yemem, o yüzden domates salatalıkla aramı daha fazla bozmak istemiyom. Birazdan az peynirli, bol biberli tost yapıp yicem ama akşama sebze yemeği düşünüyorum.
TRUFCUM canım benim, arkanda takipteyim kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben bugün tartıda 57 olduğumu gördüm 400 gram vermişim, ay çok mutluyum, her gün 1000 kalori yakınca zayıflanıyormuş demekki:sm_cool: :sm_cool:
gerçi bıraktım, inşallah cumaya kadar şişmem kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese ,
ben bugün itibariyle detoksa başlamış vaziyetteyimsositososito
Kizlar ben cilek hosafimin icine cok azicik esmer seker koydumm. Yarin icmemin bir sakincasi var mi?????
Hemen 1 günlük yarım detoks (yağ ve tuz vardı o yüzden yarım) sonucumu söyleyem belki sizi motive eder: 600 gram verdim veee 53.9 oldum delikafadulden Ama benimki zımbırtı ve dün wc ye problemim olmasıyla bağlantılı da olabilir diye hemen ekleyem.
Yesacım cadıcım, ben bugün midemi hazır hissetmiyorum (midem çok hassastır ne yazık ki, bulantı problemi yaşayabileceğimi düşünüyorum), bi de ben bişiyi bi kez sevmedim mi aylarca hatta yıllarca yemem, o yüzden domates salatalıkla aramı daha fazla bozmak istemiyom. Birazdan az peynirli, bol biberli tost yapıp yicem ama akşama sebze yemeği düşünüyorum.
Kızlar ben bugün tartıda 57 olduğumu gördüm 400 gram vermişim, ay çok mutluyum, her gün 1000 kalori yakınca zayıflanıyormuş demekki:sm_cool: :sm_cool:
gerçi bıraktım, inşallah cumaya kadar şişmem kaydirigubbakcemile3
Kizlar ben cilek hosafimin icine cok azicik esmer seker koydumm. Yarin icmemin bir sakincasi var mi?????
TRUFCUM canım benim, arkanda takipteyim kaydirigubbakcemile3
@Lachesisim ,
solaryum konusunda seninle hem fikirim bir kaç defa girdim ve kullandığım yoğun nemlendiricilere rağmen cildimi aşırı yaşlandırdırğını fark ettimakannehir
Gozun aydin lachesis
Çok sağol canım, ya ben senin tarfilerine bayılıyorum bu arada, fırsat buldukça yaz:)
ay tebrikler dulcim ya ne kaldı şurda hedefe birde ben görsen şu rakamları.. ben bugüb başladım detoxa ama bizde tartı olmadığı için tartılmadım ne kadar verdiğimi kestiremiycem yani tabi verirsem kaydirigubbakcemile3
Evet yemek zevkimiz seninle ve peppermint le cok uyusuyor. Bol bol tarif degiselim lutfen...
Evet yemek zevkimiz seninle ve peppermint le cok uyusuyor. Bol bol tarif degiselim lutfen...
kahvekokusu su ana kadar aclik hissetmemen iyi cnm,
oglen ne yiyeceksin.
ben dun cilek hosafi yapamadim kizlar; evdeki cilekler bozulmus kac gundur yememisisz attim, markete de cikamadim.
elma-kuru kayisi- kuru erik-cubuk tarcin -karanfil cok az sekerle bi hosaf yaptim ben de dun aksam; ama detoks da icmicem onu tabi..
lachesis ne guzel simdiden 400 gr vermissin; darisi detoksaa
dulcinea hayatim beni solladin gittin sen yaaa;
tebrik ederim cnm benimmmmm
evet evet aynen katiliyorum, tarif degiselimm
bu aksama anchusa senin tarifini yapayim;
lachesis seninkini de bi h.sonu deneyecegim; 50 dk. beklersek cok acikiriz bu aksam ;-)
Cimcimem benim, sen bu işin hakkını vererek bol içecekli yaptığından daha güzel sonuçlar alırsın diye ümit ediyorum opuyorumnanaktan Tüm detoksçı arkadaşlarıma başarılar diliyorum kaydirigubbakcemile5amanınnnnnnnnnn kusum supersın yaaaaaa afferın 1 gunluk yaptın bı de degıl mı dur bakalım kusum su an ıcın cok super gıdıyor benımkı sureklı bı seyler ıcıyorum yuruyese cıkasım var da hava sıcak pek aksama dogru cıkayım dıyorum artık delikafadulden
tamamdır canım sen kendı durumunu en ıyı bılırsın dıkkat et kusum afıyet bal seker olsun sana Şeniz
Kız ben de tam senin 1000 kalori yakma sonucuna aynı tepkiyi vercektim kaydirigubbakcemile3 Tebrikler canım.Aaa süpermiş ya, ben de kesin yapıyım o zaman:)
Peppercim teşekkürler opuyorumnanaktan, senin fizik tedavin bitsin, sen de atak yaparsın kaydirigubbakcemile5dulcinea hayatim beni solladin gittin sen yaaa;
tebrik ederim cnm benimmmmm
Detoks alternatiflerimEvet bence de, diyet yemeği olarak ne yapmayı düşünüyorsun, ben tatsız tuzsuz yemek hazırlayamam diye dülünüp, feast diye bir dondurulmu ürün markası varya, onun sebze paketleri var, poşetli mikrodalgada buharlı pişiyor, brokoli karnıbahar falan var içinde onlardan alıcam sanırım. Yoksa dayanamam, tuz falan eklerim herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?