O kadin benim asabimi bozuyor. hic bes aylik hamileye benziyor mu???Sinir oluyroum sinir....
detoksta olan azimli kızlar bir yiyecek tarifide ben vereyim ( evde yaptım akşama yiycem)
karnıbahar brokoli haşlanmıştı onları küçük küçük doğradım içine garnitür ve mısır ve haşlanmış barbunya koydum ( siz nohut falanda koyarsınız) içinede bol yeşillik doğrıcam nane roka maydanoz tere dereotu baharat olarak ne kullanmak isterseniz artık......
2. tarifim yeşil mercimekli kuskuslu salata ( nohut ve bulgur falanda koyarsınız isteğinize göre....) gene içi yeşillikli ve varsa közlenmiş kırmızı biber.....
3 tarifimde fırında karnıbahar brokoli........bunları haşlayıp borcama yayın üstüne (soğan havuç mantar bunları kavurun ben az yağda yapıyordum ama sizde yağ olmadığı için kendı suyuyla pişsin) bu karışımı dökükp fırına verin aslına üsütünde beşamel sosla daha güzel ama böylede tam diyet yemeği....
2.nci günden şüpheliyim ben zaten:)
Bana da öyle geliyor ama bilmiyorum, çok sulu olduğundan düşüktir belki karpuz gibi.
Günaydın canım iyi yapmışsın, bugün vişneyi unutmazsam ben de yarın yapıyım:)
mercimek,bulgur, mısır serbest mi peki ???
Çok doğru diyon canım, ben zaten detoks yapmıyom bugün yerimsenibenehehe sağol canım, ama aynısını aynı anda yapmayalım bayılırız sonra mazallah
Sevgilinin gelmesine çok az kala atağa geçtin maşşallah, çocuk şok olcak kaydirigubbakcemile3
Nohut ya da fasülyeyi protein için kattık detoksa canım, ama bence o dediklerin olmamalı, olsa da çok az olmalı, mısır hiç olmamalı.mercimek,bulgur, mısır serbest mi peki ???
Ben ben ben, canım 53 lü kiloya geldim yaw delikafadulden Seni takibe devam etcem kaydirigubbakcemile3
bravo canımmmm.bi benmi kaldım burda en şişko yaaa:sinifsinif:
Çok doğru diyon canım, ben zaten detoks yapmıyom bugün yerimseniben
Ayyy evet ya opuyorumnanaktan Şeniz delikafadulden Bu konuda en ufak bi muhabbet nefes alışlarımı hızlandırıyo delikafadulden hihoyyyt Kilomu biliyo, ama yine şok olacak diye ümitt ediyom..
ZUZUM hoşgeldin canım, ay ben 53.9 çıktım bugün ya hihoyyyt Seni de bekliyorum bu kilolara sırnaşık şey Ben bugün detoks yapamıcam, ama şimdiden başarılar kaydirigubbakcemile5
bravo canımmmm.bi benmi kaldım burda en şişko yaaa:sinifsinif:
hoşbuldum bebeeem opuyorumnanaktan
zuzum o kadar sewindim ki anlatamam canım benim darısı bizlere inş. Şeniz :sm_cool:
Canım çok yazı var, karışık okuyom geçmişi... sen sanırım fazla çıktık bugün biraz ama 56 ya şişko deme, ben nisan boyunca bu kilodaydım boshayallersmile Arada sırada böyle oluyo insan, neden oluyo bilmiyorum ama oluyo işte, ben naptım peki, direndim, cozutmadım ve karşılığını aldım :lepi: Aynı şekilde sen de ısrarlar dikkat edersen, kaçınılmaz olarak hedefine ulaşırsın kaydirigubbakcemile5
Ay buarada ben de yarın tartılmaya korkuyom her ne kadar bugün dikkat etsem de, bi süre korkuyla tartılmadan dikkat edem de, belki bu yöntemle almam kiloyu tekrar, hatta iyi bi süprizle karşılaşırım eyvahedigeldismile
1 dakika ya siz detoksa bugünmü başladınız haftaya değilmiydi?
saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?