50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

O kadin benim asabimi bozuyor. hic bes aylik hamileye benziyor mu???Sinir oluyroum sinir....

canım ben de 5 aylık hamileyken öyleydim
hatta 6,5 aylık olana kadar gitar çalmıştım
6. ayda çıkmaya başladı göbeğim
ve ne olduysa ondan sonra oldu o yüzden
size önerim kilo almadım nasılsa demeyin son 3 ay benim gibi hüsrana uğramayın.

saol canım 2.3. tarifni yapıyorum çok güzel oluyo ama kuskus falan koymuyodum yeşil mercimeğe :)) hatta yarında yapiim bari Şeniz

opuyorumnanaktan afiyet olsun cokacimcoook

bende bugün yarınki detoks için alışverişe gidecem. aslında bu aralar pek sebzede yok.karnabaharın brokolinin zamanı geçti gibi.artık ne bulduysam alırım.

ehehe sağol canım, ama aynısını aynı anda yapmayalım bayılırız sonra mazallah
Sevgilinin gelmesine çok az kala atağa geçtin maşşallah, çocuk şok olcak kaydirigubbakcemile3
Çok doğru diyon canım, ben zaten detoks yapmıyom bugün yerimseniben
Ayyy evet ya opuyorumnanaktan Şeniz delikafadulden Bu konuda en ufak bi muhabbet nefes alışlarımı hızlandırıyo delikafadulden hihoyyyt Kilomu biliyo, ama yine şok olacak diye ümitt ediyom..

ZUZUM
hoşgeldin canım, ay ben 53.9 çıktım bugün ya hihoyyyt Seni de bekliyorum bu kilolara sırnaşık şey Ben bugün detoks yapamıcam, ama şimdiden başarılar kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum bebeeem opuyorumnanaktan
zuzum o kadar sewindim ki anlatamam canım benim darısı bizlere inş. Şeniz :sm_cool:

bravo canımmmm.bi benmi kaldım burda en şişko yaaa:sinifsinif:

Canım çok yazı var, karışık okuyom geçmişi... sen sanırım fazla çıktık bugün biraz ama 56 ya şişko deme, ben nisan boyunca bu kilodaydım boshayallersmile Arada sırada böyle oluyo insan, neden oluyo bilmiyorum ama oluyo işte, ben naptım peki, direndim, cozutmadım ve karşılığını aldım :lepi: Aynı şekilde sen de ısrarlar dikkat edersen, kaçınılmaz olarak hedefine ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

Ay buarada ben de yarın tartılmaya korkuyom her ne kadar bugün dikkat etsem de, bi süre korkuyla tartılmadan dikkat edem de, belki bu yöntemle almam kiloyu tekrar, hatta iyi bi süprizle karşılaşırım eyvahedigeldismile

hoşbuldum bebeeem opuyorumnanaktan
zuzum o kadar sewindim ki anlatamam canım benim darısı bizlere inş. Şeniz :sm_cool:

Ay canım ben çok teşekkürler Şeniz Ben çok inanıyorum aynı kilolara birlikte ineceğimize, o yüzden sana ve truf söylemeyi sabırsızlıkla bekledim. Biz sürekli aynı kiloda gidiyoz ya olumunekankayizsmile Eminim, aynı kiloya gelcez yine :lepi:

saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık

saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık

Bence bol yeşil çay ve daha çok sebze ağırlıklı beslenirsen, kesin sonuç alırsın. Çünkü senin önceden 55 kiloya indiğini biliyorum kaydirigubbakcemile5

ay çok soruyorum ama mantar yenir mi ki detoksada? hem protein, hem çok çok azmış kalorisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…