50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

melabaaaaaaaaaaa ben geldım de gecmıse de baktım da

1- anchusa canım corbanın ıcıne hazır domates corbası falan neyım katacaksan hıc yapma oyle

2- bı de dondurulmus gıdalar detox da yıne tavsıye edılmıyor manavdan neyım al buzluktan cıkarıp kullanacaksan onu da su 2 gun kullanma bence

3- trufcum nerelerdesın yahu gozum yollarda dun hem mantı hem pılav yedın mı bakalım

4- canım bana gelecek hafta daha cok uyuyordu ama cogunluk bu hafta deyınce bu haftaya cevırdık bugun detoxdayım ılk gunum pek guzel gıdıyor ama sureklı wc hatta dur ben bı daha bı gıdıp geleyım

5- detox da MISIR YOK canlarım

6-detox da mantar konusu karısıkmıs:))) bızımkı sımdı sebze meyve detoxu ya o yuzden ıcınde mantar yok ama mantar detox yaparken onerılen urunlerden bırıymıs:))) olur yanı gıbı nasıl pısıreceksın acaba?

7- sekersız vısne komposto neyım ıcecek ıste olur canlarım

amanınnnnnnn heryerde cılek dıyorlar bı de lımon LIMON LIMON dıye bas bas bagırdım zaten sımdı de CILEK DIYORUMMMMM

yirim seni minnak guzu delikafadulden Şeniz inş. canım opuyorumnanaktan

saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık
bende öle umuyorum canım 1 aydır fena dağıttım bi ileri bi geri aynı kilodayım hep :1ninca:

1 dakika ya siz detoksa bugünmü başladınız haftaya değilmiydi?

bugün başladım ben ama çoğunluk yarın sanırım opuyorumnanaktan

o zaman 4 kısı basladık sanırım bız yahuu

lınguıst
ben
kuzu
kahve kokusu

hadı canlar paylasımları gorelım:)

o zaman 4 kısı basladık sanırım bız yahuu

lınguıst
ben
kuzu
kahve kokusu

hadı canlar paylasımları gorelım:)

paylaşem madem :))
sabah 1 kupa limonlu ılık su + 1 kupa sade ılık su :))) + 2 kuru kayısı

kah.
2 kupa karanfilli yeşil çay
1 domates
1 salatalık
maydonoz
biber
bunları marulun içine dürüm yaptım yidim bol ekşili sempatiksalakcinni

ara
çilenkk + 1 kupa lachecimin çayından:)) tawsiye ederim çok güzeldi kaydirigubbakcemile3

öğlen
bol ilimonlu kabak çorbamı içiyom şimdii (mmmmm miss gibi :sinifsinif: delikafadulden )
yanında da 1 salatalık 1 domates

selam kızlar

@yesacım beni detox listesinden sil canıııım

katılamıcam

kendimi pek iyi hissetmiyorum tatlım
üzgünüm:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
peki mantarı nasıl ycen haşlıcanmı .yağ yok biliyorsun. mantarda haşlanınca nasıl olur ki

haşlama güzel olmaz da, ızgara yaparım yağsız nasıl olur ki?

bizi aydınlattıgın icin tesekkurler cadıcım. sen 61'den bu kilolara düştün öyle mi?ayy çok şaşırdım harika bişeysin o zaman sen!opuyorumnanaktan

Mantarın kalorisi tane hesabından çok düşük duruyor, aslında normal, bir de yağsız bişeye benzemez hakkatten.

ızgarada olur bence yaaa?

babam yapar öle çok leziz olur tam suyunu salıp çekmeden mi alıyo ızgaradan hatırlamıyomda biz seweriz öle :lepi:

ya dün bugün çok az girebildim ama her girdiğimde sürekli yemek muhabbeti dönüyo

bu arada yesacım, herşeyi yedim dün yaaa çok utanıyorum..ama az yediğim halde çok şiştim. midem güççülmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…