bnd katılblr myım bu gruba :uhm: 57 kılym 50 olmam lasm :çok üzgünüm:
tabiki hayatım hoşgeldin,nasılsın? neler yapıyorsun 50 kg olmak için ?
moonserose0 .... ..56kg
me_as ..............54,3kg
Sportie .............55 kg
guguz .............. 57 kg
selisha ..............51,4kg
MissDeFnE....... 50,9 kg
bozo85 ..............55 kg
sempatik............57 kg
karalım...............58 kg
beyaz melek ......54 k
damla.................48kg
spatz..................56,1 kg
burcuhayal………57 kg
sbl.dnz……………59,5
malibu……………..58 kg
elff……………….58 kg
maeves..............53,5 kg
deryacık…………...55 kg
burcays.................57 kg
fbuse.....................51,8 kg
günaydın hatunlar,nasılsınız bugün? ben malesefki dün pizza yedim . bana kızabilirsin ama çok tatlı geldi yaa aylardır ilk defa bir kaçamak yaptım.annemler hala memlekette olduğu için dün öğlene kadar temizlik yaptım.ehh kahvaltıyıda öğlen yaptım.sonra kardeşimle sahilde yürüyüş yaptık,alışveriş yaptık derken kurt gibi acıkmışız.beni kandırdı hain kardeşim .yemekden sonra bir yürüyormuşum ki kardeşim dalga geçiyordu benle .neyse arkadaşlar bu hafta bu pizzayla beraber en az 1 kg daha eriteceğim
Günaydın moonserocum, iyi yapmışsın. Lop lop et olmasın inşaalah. Bir kerecik kaçamaktan birşey olmaz moonserocum:lepi: Hadi inş moonserocum, inş 1 kg verirsin.kaydirigubbakcemile2
Günaydın moonserocum, iyi yapmışsın. Lop lop et olmasın inşaalah. Bir kerecik kaçamaktan birşey olmaz moonserocum:lepi: Hadi inş moonserocum, inş 1 kg verirsin.kaydirigubbakcemile2
canimm bisey olmaz arada vucudu sasirtmak odulendirmek gerekirrropuyorumnanaktan bal seker olsunnn
merhaba canım,en büyük yanlışı yapıyorsun ve kendinde itiraf ediyorsun.hiç yemeden zayıflamak olmazzz ! az,öz ve sık yiyeceksin ki bedenine zarar vermeyesin.Evet evet eriyelim biraz daha.. Offf ben uzun süredir bu kilodayım ve diyetten eser kalmadı ben de. Çokta yemiyorum aslında ama yedimmi de tam yiyorum..:umursamaz:
ne güzel hayatım kaydirigubbakcemile5 yürüyüş yapma şansın varsa hiç kaçırma,ben işden o kadar yorgun dönüyorum ki bu aralar hiçbirşey yapamıyorum :kedi:selam kıslarrrrrr yürüyüş yapamadığım halde 54.1 olmuşum artık yürüyüşümede başlıycammm gidicek bu kilolar kaydirigubbakcemile2
çok güzel bir sonuç ama ne kadar doğru bilemiyorum.kahvaltı ve ara öğünlerinde ne yaptın? şahsen sürekli çorba ben içemezdim içim almazdı sanırım bu konudaki sabrın için tebrik ederim.umarım giden kilolarını geri almazsınBen 52 kg oldum. 55dim.1 hafta boyunca sadece çorba ile beslendim sonuç 3 kg. Bide ılık limonlu su Zaten bünyem hemen zayıflamaya meyilliiii. Oleeeyyy:lepi:
kızlar naber nasılsınız nası gıdıyo? ya bu yaz sıcaklarında ınsanı canı yemek yemek ıstemıyo hıç.
bu arada bı ıtırafta benden sarma yedım zeytın yaglı napyım annem karınıyarık yapmıs onu yıcegme bunu yıyeyım dedım
sabah :klasık kahvaltı
ögle:karpuz peynır
ara:limonata
akşam:sarma bıde meyve baska bısey yemedım moonscum kızma cok guzeldı dayanamadım.
Günaydın Kızlar
ben biraz kaçamak yaptım son günlerde.
haftasonu babamın yanına gittim, dikkat ettim ama yine de az da olsa herşeyden yedim.
Sonra erkek arkadaşımı terk ettim. Ona da çok çok üzüldüm. Ama yapacak birşey yok, hayat devam ediyor. Hemen 1 Kg almışım. Neyse veririz yine. Yeterki keyfim yerine gelsin.... şimdi kendime tost ve portakal suyu söyleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?