50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün yediklerimi yazıyım bu arada :
Sabah : kibrit kutusu kadar peynir + domates+ çay
Ara: Kahvaltımı biraz geç yaptığımdan ara öğün yapamadım.
Öğlen : peynirli makarna + ayran + domates
Ara: 5 adet erik
Akşam : Bır dilim ekmek + karpuz+ azda peynir
Ara: Az Kiraz

ızmir iyice sıcaklaştı ve bu aralar pek birşey yiyemiyorum. Canım hiç yemek yemek istemiyor. KAhvaltı ve akşamı zorlayarak yiyorum. Sporda yaptığımdan yap yerine kas yakmıyım diye yiyorum artık.

bu arada yedıklerımıde yazayım aa unutmadan tebrık edıyorum kızlar hepınızı
sabah:klasık kahvaltı
ara:turk kahvesı
oğlen:kepek ekmeklı beyaz peynırlı yagsız tost
akşam:kabak yemegı yogurt ve salata

bende kilomu bildiremedim özür :çok üzgünüm: memlekete geldim , tartılamadım ama zayıfladım ne kadar olduğunu bilmiorum cumartesi tartılcam inş. hihoyyyt

kızlar benide eklermisiniz kilo çizergem aşağıda zatenyerimseniben
53 kiloyla başladım 2 gün önce 51.8 idim ama hastalandığım için tartılmıyorumm bitsin öyle tartılıcam yazarım artık ebnde buraya 45e kadar yolum var :enbuyukkk:

Son düzenleme:
ya canım sayı yazmıyor nedendir bilmem ilk başta oluyor sonra değişiyor bende anlamadım üstteki mesajımı o yüzden ayrıntılı yazdım şimdi :))

hımm anladım canım hoşgeldin diyim o zaman sana... çarşamba günü tartılma günümüz kilo bildirimi yapıyoruz listeyle ilgilenen arkadaş okur zaten yazdıklarını alır listeye...

moonserose0 .... ..56kg………….kilo verememiş
me_as ..............54,3.....................
Sportie .............55 kg……………….1 kg vermiş
guguz .............. 57 kg……………….1 kg almış
selisha ..............51,4kg……………..900 gr vermiş
MissDeFnE....... 50,9 kg……………..200 gr vermiş
bozo85 ..............55 kg……………….200 gr almış
sempatik............57 kg………………..1 kg almış
karalım...............58 kg……………….
beyaz melek ......54 kg………………..
damla.................48kg………………….
spatz..................56,1 kg……………….kilo verememiş
burcuhayal………57 kg………………..500 gr vermiş
sbl.dnz……………59,5……………………
malibu……………..58 kg…………………
elff……………….58 kg…………………….
maeves..............53,5 kg…………………..500 gr vermiş
deryacık…………...55 kg……………….

günaydın kızlar,nelaemdesiniz bakalım ? ben çok kötüyüm neden derseniz dün gecemi sabaha kadar banyo ve odam arasında mekik dokuyarak geçirdim ,ishal ve kusma beni mahvetti ama şuan öyle bir şikayetim yok şükür.bu nedenle dün akşam spor yapamadım , gerçi epey bir enerji harcadım :))
kahvaltımı yapayım sonrasında sizlerleyim.kimler var topikde el kaldırsın

Selisha : burada ! hihoyyyt

selam kıslarr bugün bi tartılıyım dedim şok oldum 54.5 biraz daha zayıflamam lazım ay başında düğün var bugünden itibren sıkı rejimdeyim hala misafirim var ama olsun yemiycem

sen misafirlerini yedir ama onlara uyma bozocuğum:)) aybaşına daha 10 gün var zemuszemus

bölgesel zayıflama için lahana yağını deneyen varmı aranızda... çok etkili diyolar ben biraz daha araştırıp göbeğim için almayı düşünüyorumm..

bölgesel zayıflama için lahana yağını deneyen varmı aranızda... çok etkili diyolar ben biraz daha araştırıp göbeğim için almayı düşünüyorumm..

canım bende çok methini duydum aldım ama spor yapmadan önce uygulandığında faydası görülüyormuş.
Spor yapamadığım için net bişey söyleyemiycem ama bu hafta tam anlamıyla kullanıcam izne çıkıyorum çünkü
sabah akşam spor yapmak planım.
o zaman kullanıcam bakalım nasıl bi etki göstericek önümüzdeki hafta sonu paylaşırım deneyimlerimi

burdada bi topik var baya fayda gören varmış.. geçen kuaföre gittim manikürcü kızın annesi kullanmış doğumdan kalma göbek varmış ki seneler önce doğum yapmış 1 ayda göbeği gitmiş öle dedi kız.. bende heveslendim en kısa zamanda almayı düşünüyorum ama biraz daha araştırıcam tabii...

şekerlerim spor spor spor... canlarım bölgesel sorun için bölgesel spor hareketleri yapmadan kurtulamayız biliyorsunuz.benim spor akademisinden bir arkadaşım demişti hiç unutmam fuzuli yere incelme kremleri yağları filan almayın onların hepsi psikolojik destek asıl destek spordur diye :)) hakiki zeytinyağı veya herhangi bir vücut yağıda aynı işi görebilir bence değil mi ?

inanmıyorum izne çıkacaksın ve sadece spora vereceksin kendini yanlış mı anladım delikafadulden azmin için seni tebrik ediyorum ve gıpta ediyorum.şahsen ben yıllık iznimde gezmeyi,eğlenmeyi planlıyorum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…