Kızlar bugünkü menüm:
1 yeşil çay
Otb ekmeği ile peyaz peynirli tost + 2 közlenmiş biber(12:00 falandı sanrıım)
1 avuç kuru siyah üzüm + 3 közlenmiş biber(17:00)
1 yeşil çay içtikten sonra spora yapcam:
Tibet + Nivea
Akşama ne yiyeceğim konusunda kararsızım, makarna istiyo canım ama yine bilmiyom...
Oooooo kuzucum sen hem dolu hem kıyafetle böyleysen en çok 56 lı bişi kilon kaydirigubbakcemile5
Kızlar bugünkü menüm:
1 yeşil çay
Otb ekmeği ile peyaz peynirli tost + 2 közlenmiş biber(12:00 falandı sanrıım)
1 avuç kuru siyah üzüm + 3 közlenmiş biber(17:00)
1 yeşil çay içtikten sonra spora yapcam:
Tibet + Nivea
Akşama ne yiyeceğim konusunda kararsızım, makarna istiyo canım ama yine bilmiyom...
Zuzum cadı yesa seni ne haşlıcak valla eyvahedigeldismile İyi yapmışsın ama, herkes yesa gibi genç değil sempatiksalakcinni En küçüğümüz o diye biliyom ben :))
O yağları nirene sürcen aklinialirimsmile
azmı yemişsin bana mı öle geldi guzum ya kafamçokkarıştı
makarna yapcaksan bence salata gibi yap bol yeşillikli şöle kaydirigubbakcemile5
lingucum maşallah iyi gidiyo tetoksun
dulcicim beni sakın bu aralar örnek alma malum aybaşıya
aysonuna doğru sıkışıyorum. eteklerim zil çalıyo o zaman
yumurta kapıya gelmeden harekete geçemiyom
bugün annemlerde yine götürdüm bisürü bişey
iyiki iddia var ya olmasaydı ben bu kiloda olamazdım asla şimdi.
leslie ile 4 mil + 30 dk plates yaptım
birazdan nivea yaparım sanırım ya da callan
offfffffff canım sıkılıyo yaaaa içimde bi sıkıntı var acaba niyeeeeee
O ara öğünü 16:00 da falan yeseydim daha iyi olcaktı sanırım zuzum, ben hep 2 öğün yiyorum ya, o yüzden de az geliyo olabilir. Sabah doydum baya.. şu an açım ama spordan önce yemek istemiyorum. Bi de son zamanlarım, çok yiyeceğime az yiyem hazır kilo veriyorken :kedi:
Buarada kuzum sen geçen hafta kaç kiloydun, 55.5 ten önce kaç kiloydun yani, bugün merak ettim ve bi tülü hatırlayamadım.
Makarna yaparsam kesinlikle peynirli yaparım ayıptır söylemesi cokacimcoook
Katılmıyorum sana kuzum, sen en ince kıyafetin 500 gram olsa, midenin su dolu olması 500 gram olsa, eder sana 1 kilo aklinialirimsmile Ki daha fazladır muhtemelen, o yüzden kesin 56 lı kilosun.ay inşallah cnm ya aslında bozuldum 10 gündür tartılmıodum sadece 100grmmı verdim die heyecanla cumayı bekliyorum.. ama 56 lı bi rakam imkansız gibi gelio bana tahmini 57.3 yada 4 falan çıkarım
Sen yemene rağmen veriyorsun trufcum ama yine de dikkatli olmalısın, iddanın son zamanlarında işi koyvermek olmaz kaydirigubbakcemile5l
dulcicim beni sakın bu aralar örnek alma malum aybaşıya
aysonuna doğru sıkışıyorum. eteklerim zil çalıyo o zaman
yumurta kapıya gelmeden harekete geçemiyom
bugün annemlerde yine götürdüm bisürü bişey
iyiki iddia var ya olmasaydı ben bu kiloda olamazdım asla şimdi.
Katılmıyorum sana kuzum, sen en ince kıyafetin 500 gram olsa, midenin su dolu olması 500 gram olsa, eder sana 1 kilo aklinialirimsmile Ki daha fazladır muhtemelen, o yüzden kesin 56 lı kilosun.
Arada bişiler yemem gerekirdi, haklısın kuzum, yarın daha dikkat edeceğim.
doğru diyon dayanaamdım wala hiç böle olmasdım sönük balon gibiyim bugün bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı :1ninca:
o yağlarıı nireme sürcem biliyon demii orama burama iştedelikafadulden
ewde biberiye yağım wardı o uçucu olduğundan sabit bi yağla karıştırmak lazım bende bu defa lahana alem dedim :))
bu hodan da çatlaklara ii geliyomuş muhtemelen yeni oluşanlaradır ama olsun hiç olmassa bebek totosu gibi olur yine sürerim işte :roflol: :sm_cool:
:roflol: :roflol: Allah iyiliğin versin canım yaw, eğlence metoduna bak kaydirigubbakcemile3100 tane ip atladım belki canımın sıkıntısı geçer diye
nefes nefese kaldım
Bence olmaz.lafınızı balla kesiyorum ama
kızlar yarı suya limon sıkıp içicezya balla tatlandırsak olurmu
Ablanın tartısını sizin eve kaçır bence aklinialirimsmileinşallah sen haklı çıkarsın canım :1hug: cuma günü bakalım =)
hiç meyve yemiyorsun cnm sen bak artık menülerinde meyve görmek istiyorum.. çilek hormonlu diyosan yeşil elma falan ye ok?
:roflol: Kız zuzu, sönüğüm diyon da, yazılarından bomba gibi bi zuzu görüyom ben Şeniz
Anladım zuzum da çok yağ sürmek de kötü gelmesin cilde, dikkat etmek lazım gerek sempatiksalakcinni
Bundan sonra dediğin gibi meyvelerle bol bol ara öğün yapayım kaydirigubbakcemile5 Bugün canım salata istemiyo :sinifsinif:
300 gram verdin yani.... atak yapmanı bekliyom zuzum kaydirigubbakcemile Uzun süre yerinde sayıp aniden verince insan sevündürük oluyo delikafadulden
Ay bi de bugün şu görüşü benimsemiştim: İstediğin fiziğe sahip olmak için az ye, nolcak ki, sanki çok zor bayanssulusmile Hazır mide de küçük... :kedi:
Ben spor yemek işini halledem, yine gelecem. guclubacismile
Ye azicik makarna nasilsa detoks yapiyoruz. Ya da kendine yagsiz hasla esine yagli... Yagsiz makarnanin kalorisi cok degil...
Ben acik acik ne yiyecegimi soyledimm. Ne bulursam yiyecegim bu gece...aklinialirimsmile
olur tabi canım ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile5
1-2 kaşık yersin canım canın çekersezemuszemus
bir koça hiiiiiç yakışmıyorlmaz:
1 kaşıktan fazla yeme heeee
ben yerimden kalkamıyom hala yaw... trufcum ne diyon tuzsuzluktan mı oldum böle uykulu gibiyim ayakta durunca oturasım oturunca yatasım war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?