ben yerimden kalkamıyom hala yaw... trufcum ne diyon tuzsuzluktan mı oldum böle uykulu gibiyim ayakta durunca oturasım oturunca yatasım war
- Tatlı bişey yerken yanında mutlaka sıcak su için, bu tatlıdan alının enerjinin yakılmasını sağlar, depo edilmesini önler... sengözlerimebaksanab
canım yediğin şeylerin kalorisi düşük demek ki
vücut alarm veriyor eyvah ne oluyo diyo
kullanacak enerjin kalmamış
bu arada
- Tatlı bişey yerken yanında mutlaka sıcak su için, bu tatlıdan alının enerjinin yakılmasını sağlar, depo edilmesini önler... sengözlerimebaksanab
Zuzum ben de öyle olduydum dün, yeşil çay içince kendime geldiydim ama...
Kız illa bebek totosu gibi olsun istiyon her yerin di mi kaydirigubbakcemile3 Detoksun atak yapmanda fayda sağlayacağına inanıyorum canım...
Ben bi tek tibeti yaptım saat geç oldu diye, az yedin dediniz ya bi de, spor yapmak iyi olmaz diye mazeret şey ettim sempatiksalakcinni
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanben geldimmmmmmmmmmmmm
Eveetttt yarın yoğun arınmalı bir gün bizleri bekler yoldaşlarrrrr
hadiyin iyi akşamlar
kuzucummm
tamam makarna sadece bir kaşık yiycemmm
öpüldünüzzzz
yaaa ben erik yiyorum şimdi detoxa uygunmu acaba?
yaa ben moralimin bozulma canımın sıkılma nededini buldum şimdi
teyzemde annemlerdeydi kendisi 3 çocuk annesi 36 yaşında bir bayan ve benden zayıf ve homini gırtlak yemek yiyen, kilo almak için diyetisyene gidip diyetisyen tarafından git ya başka işin yokmu lafını duyan bir insan
yanyana geldik ve sen daha kilolu duruyosun dediler ya bana ondan canım sıkkın.
sanki hiç zayıflamamışım gibi geliyor şu anda ve dışarı çıkasım bile yok.
Detoks zamanı yeterince protein de almıyoruz ya zuzum, o yüzden spora yüklenmemek lazım....bi bitki çayı daha yapem madem kaydirigubbakcemile5
öle olsun istiyom walla ne yalan söliim ayannın karşısına geçip geçip gendüme bakıyom zaten manyadım her bi yerim gaymak gibi olsun diyom :roflol: sırnaşık şey delikafadulden
inş. ii başlangıç olur detox yaw....
tibetinde maşallahı war zaten yarın yüklenirsin sporaa rtıkın :dance:
Hiç duymamış olayımyaa ben moralimin bozulma canımın sıkılma nededini buldum şimdi
teyzemde annemlerdeydi kendisi 3 çocuk annesi 36 yaşında bir bayan ve benden zayıf ve homini gırtlak yemek yiyen, kilo almak için diyetisyene gidip diyetisyen tarafından git ya başka işin yokmu lafını duyan bir insan
yanyana geldik ve sen daha kilolu duruyosun dediler ya bana ondan canım sıkkın.
sanki hiç zayıflamamışım gibi geliyor şu anda ve dışarı çıkasım bile yok.
Selam kızlar naber, ben akşam 1.5 tabak makarna ile yoğurtlu bakla yedim. çokokrem falan da yedim, çilek kompostosunu şekerli yapmıştım ondan da içtim, yarın detox yapıcaz ondan böyle bir şımardım mı, depo hevesine mi girdim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?