50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yerimden kalkamıyom hala yaw... trufcum ne diyon tuzsuzluktan mı oldum böle uykulu gibiyim ayakta durunca oturasım oturunca yatasım war

Zuzum ben de öyle olduydum dün, yeşil çay içince kendime geldiydim ama...
Kız illa bebek totosu gibi olsun istiyon her yerin di mi kaydirigubbakcemile3 Detoksun atak yapmanda fayda sağlayacağına inanıyorum canım...

Ben bi tek tibeti yaptım saat geç oldu diye, az yedin dediniz ya bi de, spor yapmak iyi olmaz diye mazeret şey ettim sempatiksalakcinni

- Tatlı bişey yerken yanında mutlaka sıcak su için, bu tatlıdan alının enerjinin yakılmasını sağlar, depo edilmesini önler... sengözlerimebaksanab

:ecrin_bebek: Saol canım paylaşım için, zaten insan tatlı yiyince otomatikmen su içesi geliyo :içelim:

anladım canım..normal günlere göre hiç bişi yemiyom sayılırr kafamçokkarıştı
jillian cadısıyla spor yapıp üstünede çarşıya yürüyerek gidip geldiydim iyice halsiz kaldım sanırım akannehir
werdiğin bilgi içinde teşükkürler canım bundan sonra tatlıylan birlikte ılık limonlu su yudumluycam kaydirigubbakcemile3

bi bitki çayı daha yapem madem kaydirigubbakcemile5
öle olsun istiyom walla ne yalan söliim ayannın karşısına geçip geçip gendüme bakıyom zaten manyadım her bi yerim gaymak gibi olsun diyom :roflol: sırnaşık şey delikafadulden
inş. ii başlangıç olur detox yaw....
tibetinde maşallahı war zaten yarın yüklenirsin sporaa rtıkın :dance:

Eveetttt yarın yoğun arınmalı bir gün bizleri bekler yoldaşlarrrrr
hadiyin iyi akşamlar

kuzucummm
tamam makarna sadece bir kaşık yiycemmm
öpüldünüzzzz

gündüz yediklerimi yazdım akşam yediğimide yazayım
5 kaşık semizotu yemeği 1 kase yogurt tesadüf bu ya annemde mücver yapmıştı ama fırında 1 adette mücver yedim 2 dilim kepek ekmeği
birazdan yani spordan sonra çayımla beraber 3 adet diet bisküvi yicem

yaa ben moralimin bozulma canımın sıkılma nededini buldum şimdi
teyzemde annemlerdeydi kendisi 3 çocuk annesi 36 yaşında bir bayan ve benden zayıf ve homini gırtlak yemek yiyen, kilo almak için diyetisyene gidip diyetisyen tarafından git ya başka işin yokmu lafını duyan bir insan
yanyana geldik ve sen daha kilolu duruyosun dediler ya bana ondan canım sıkkın.
sanki hiç zayıflamamışım gibi geliyor şu anda ve dışarı çıkasım bile yok.

kızlar ben bugün lachenin çayını yaptım 1 litre termosa koydum içtim meyweli aroması hoşumada gitti ama yarın değiştirsem mi acaba yoksa yine bu çaya dewam mi edem :))

önerileri bekliyom :))
2 poşet yeşil çay
1 poşet ısırgan ya da bir tatlı kaşığı
1 poşet böğürtlen
bir çay kaşığı toz zencefil ( ben kök zencefil koydum birde avakado yaprağı attım )
bir tutam kiraz sapı
bir limonu 4 bölüyorsun
2 kaşık da dondurulmuş vişne atıyorsun.
bunların hepsini bir litre su da kaynatıp içiyorsun.

ne diyonus değişiklik iyi olurmu?

üzülme canım benim bazılarının metabolizması olduğundan daha hızlı çalışıyor :sinifsinif:
benim annem de öledir mesela benle aynı kiloda üstelik zemuszemus ama oda çok hareketlidir eskiden bu yana hiç üşenmes bi şeye kaydirigubbakcemile3
bence sen çok güzel kilo werdin üstelik spor yaptın...sıkılaşma da oldu neden öle kıyaslama yaptılar bilmiyom ama nedense çewremisde hep bu tür olaylar yaşıyos illaki insanın moralini bozcaklar :1no2: sen hiç takma kafaya bunlara Şeniz

Detoks zamanı yeterince protein de almıyoruz ya zuzum, o yüzden spora yüklenmemek lazım....
Ben de ayna karşından orama burama bakıyom her gün kaydirigubbakcemile5 E o kadar kilo veriyoz, değişiklikleri takip etmek lazım bayanssulusmile Ama cildime sıra gelmedi henüz, sen önden gidiyon baya aklinialirimsmile

Hiç duymamış olayım lmaz: %100 eminim senin şu an çok güzel fiziğin var, aynı kilodayız ve sen benden daha uzunsun... Şu an evet bi miktar yap var ama böyle de çok güzel oluyo, şahsen beğeniyorum, sen de beğen yerimseniben Çok zayıflık da çirkin bişi, o yüzden teyzen kilo almaya çalışıyo boshayallersmile

ZUZUM çay çok güzel ama tarçın çubuğu ve karanfil eksik :))) Dondurulmuş vişne sağlıklı değilse onu çıkart bence :icecream:

kociş gelir kızlar birazda ben kaçaro
hepinizi öptüm
kız dulci bu arada ben senden uzun değilim ki yevruum
158 işte boy fukarası

Kızlar bişi sorcam da dalga geçmeyin :kedi:, tahinli pekmez yesem olur mu?? Pekmez kısmının sağlıklı olduğuna eminim de, tahin kısmı sağlık açısından nasıl???

Selam kızlar naber, ben akşam 1.5 tabak makarna ile yoğurtlu bakla yedim. çokokrem falan da yedim, çilek kompostosunu şekerli yapmıştım ondan da içtim, yarın detox yapıcaz ondan böyle bir şımardım mı, depo hevesine mi girdim ne

Görüşmek üzere TRUFCUM, ee taam o zaman aynı boydayız, ne yani sen bana şişko mu diyon :))) Şu anda da gayet güzel fiziğimiz!!!!! Elimizle oramızı buramızı ellemedikçe o yağlar göze batmıyo hiç

:1shok: Canım zaten sadece makarna ile doyuyo insan, sen üstüne baya ekleme yapmışsın, menünü baştan sona yazsana bi aklinialirimsmile Makarna 1 tabak olsaydı, ve çokokrem olmasaydı güzel olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…