50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendime baktığım yetmiyo gibi millete de bakıyom yaw bi yandan müzik dinliyom bi yandan da orası burası pörtleyipte nası bu kadar dar giyiniyolar diye konuşuyom içimden kaydirigubbakcemile3 ayy kafayı yedim ama rahatsız olmuyolarmı çok kötü görünüyoo boshayallersmile nası bi özgüwen warsa artık ben rahatsız oluyodum yaw ört pas etmeye çalışırdım :sinifsinif:
protien konusunda haklısın ben ondan da büle oldum hatta başlamadan önce yasmıştım cuma günü protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyom diye sanırım öle yapcam

ZUZUM çay çok güzel ama tarçın çubuğu ve karanfil eksik :))) Dondurulmuş vişne sağlıklı değilse onu çıkart bence :icecream:

onları yeşil çaya eklemiştim ayrıca içtiğimde ..ama yarın hepisini karıştırıp yapabilirim:))
canım fişneler tahmin et nerden delikafadulden tabiki kendi mahsülümüz anam kendisi toplayıp dondurucuda saklıyo en son geldiğinde getirşmiş yazları ben seftalili yada vişneli yeşil çaylı ice tea yapıyomda sempatiksalakcinni ondan almış gelmiş saolsun hihoyyyt

Kızlar bişi sorcam da dalga geçmeyin :kedi:, tahinli pekmez yesem olur mu?? Pekmez kısmının sağlıklı olduğuna eminim de, tahin kısmı sağlık açısından nasıl???

tahin çok yağlı pekmesde çok sağlıklı ama bi o kadar da kalorili az yiceksen ye nasılsa geç yatıyon ama miktara dikkat ohaoldumsmile

:1shok: Canım zaten sadece makarna ile doyuyo insan, sen üstüne baya ekleme yapmışsın, menünü baştan sona yazsana bi aklinialirimsmile Makarna 1 tabak olsaydı, ve çokokrem olmasaydı güzel olurdu...

Sabah 2 dilim ekmek, cevizli salça, pınar beyaz ve bir kaşık çokokrem,
arada çilek
arada ceviz 2 tane
akşam da bir tabak yoğurtlu bakla, 1.5 tabak sossuz yoğurtlu makarna, yarım bardak şu çilek kompostosundan yaptım şekerli ondan, bir de bir çay kaşığı çokokrem.

Ay hiç pişman değilim ne yalan söyliyim:)

5 mil yapmıştım, bisikletle de 100 kalori falan yakmaya çalışıırm kaydirigubbakcemile2

Ya bu çilek şurubuna 4 kaşık şeker attım yemek kaşığı hem de, yine de tatsız oldu.

Yarın diyetini yapıcam, o nasıl olcak allah bilir

Ben akşam yemeğinde brokoli haşlıycam, bir de nohut haşlıycam olur mu sizce, aklıma bişey gelmedi

canım nohutu nasıl yemeyi düşünüyosun salata yapabilirsin :)) ay dulci de bu kıs salatayla kafayı bozmuş dicekte ben yapıyom arada güzel oluyo :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: Ay bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Bu kişiler kimler canım, dışarda yürürken mi müzik diyon, yoksa klipteki kişilerden mi bahsediyon... Zuzum dışardan gayet düşünceli gözükürken içinde ne fırtanalar kopuyormuş halbuki Şeniz Ben de anlamıyom valla bi çok insanı, taam belli bi noktadan sonra ne giysen saklanmıyo da yine de insan elinden geleni yapmalı ohaoldumsmile

Ay harika yaw, çok şanslısın canım, niye obur olduğun belli aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Ay her bişi var maşallah bahçenizde opuyorumnanaktan

Zuzum şimdi araştırdım da ikisinin de bi sürü faydası varmış, yiyem o yüzden, bu sıralar halsizlik var, zaten son bi kaç gündür 3 er 5 er tatlı kaşığı tüketiyom, bi dün yemedim.:ecrin_bebek:

yolda sokakta gördüğüm kişiler zuzum ya burda spor sağlıklı yaşam,okula gidiyom millet benden spor videosu alıyo nasıl yaptın falan demeye başladılar artık yawas yawas çözülüyolar laelaelaelaelae bi ara hastamısın diyolardı ya delikafadulden sempatiksalakcinni öle olunca sürekli bunu düşüyom yalnız oluncada milleeti gözlemliyom sanırım
war canım gel seni memleketime götürem ben salihlidenim yasemin de merkesde birleşirik bi güzel :)) seni kırlara çıkarırım bahçeden meywe sebze toplayıp yiriz bi güzel Şeniz minnak bi zuzu olduğundan oraları sewiceğinden eminim ehehe sırnaşık şey delikafadulden
bende yiyodum 3-4 gündür fena addanmıştım hatta hafta sonu olsada yisek

kıslaaa ben geldiiim ve gidiyom pc de bozukluk var fan arızalımıymış galibaa yakında bum layabilirmiş eyvahedigeldismile

neyse ben detox yapmıyorum çünküüüümmmmmmmmmm:1ninca: evde sebze yokkk
pazarda yarın ben bi aksilik olmazsa cuma yaparım artıkın:uhm:
ben kaçtım hepinizi öptüümmümmmŞeniz

hoşgeldin yaseminim inş. düzelir pc :sinifsinif:
fazla özletme kendini Şeniz

Şimdi daha hoşuma gitti menü lachesiscim, bilinçli yiyip pişman olmadıysan ne mutlu zaten kaydirigubbakcemile5
Nohutu çerez gibin yiyebilirsin, tok tutar baya...
Kız makarna diyeti diye bişi okudum, merak ettim şimdi içeriği nasılmış hemen bakam cokacimcoook

canım nohutu nasıl yemeyi düşünüyosun salata yapabilirsin :)) ay dulci de bu kıs salatayla kafayı bozmuş dicekte ben yapıyom arada güzel oluyo :roflol:
Aynen valla, kız detokstasın zaten, salatadan bıkman lazımken... canın salata çekiyo, hadi gib bi tabak salata ye kaydirigubbakcemile3

melabaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de geldımmmmmm

yasemncıgımmmmmm kuzum cok ozlettın kendını yahuuuuuuuu tamamdır canım cuma yap sen hıııııc sorun degıl

anchusacım 2 kere afferın sana nıye deme gecmısı okudum da hatırlayamadım sımdı:)

lınguıstcıgım hay masllah yanı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya yag secseydın ya tuzu barı hem yag hem tuz koymussun askolsun valla:) yarına ornek olacaklara bakın bı hele offf offfff

koccaaa bi tabak yidim zaten :lepi:

datlum yağı koymamın nedeni hem kabızlık olmasın diye hemide yalnızca yağda parçalanan vitaminler war o yüzden canım opuyorumnanaktan herkes kendine göre uyarlasın denmedimi yahu kafamçokkarıştı :sm_confused: delikafadulden

afferın bea canım ıste gormek ıstedıgımız DETOXCULAR BOYLE OLMALI

tam yesa cadısına göre:roflol::

İyidir cadı yesa kaydirigubbakcemile3

corbamı pardon yemegımı begendınız deeeeeeeeemı :))

Zuzum cadı yesa seni ne haşlıcak valla eyvahedigeldismile İyi yapmışsın ama, herkes yesa gibi genç değil sempatiksalakcinni En küçüğümüz o diye biliyom ben :))

23 canım ben var mı benden kucugu :)) valla hasladım ama az bıle ahanda yıne haslıyorum lınguıstcım kuzum naptın sen boyle yaaaaaa zaten 2 guncuk su ıkı gune de uymazsan artık ooooooo oooooooo ısımız var heeheh:)

lafınızı balla kesiyorum ama
kızlar yarı suya limon sıkıp içicezya balla tatlandırsak olurmu

olmaz kusum:)

yaaa ben erik yiyorum şimdi detoxa uygunmu acaba?

uygun kusum afıyet:)

Kızlar bişi sorcam da dalga geçmeyin :kedi:, tahinli pekmez yesem olur mu?? Pekmez kısmının sağlıklı olduğuna eminim de, tahin kısmı sağlık açısından nasıl???

hay masallah canım yaaaaaaaaaaa kılo alma topıgınden mı aldın bu tarıfı coooooook ıstıyosa canım sabah 1 kucuk seker kasıgı ıle baska da yok sana lmaz:

bı de cevap verıyor klava: :mymeka: klava: :mymeka:

canım 0 yag dıye yazmaktan ellerım koptu yaa bı de 0 tuz :mymeka:

yarına 0 kacamak tamam mıdır vereliniortak

Ay süper bişey o diyet ya acaip de doyurucu yalnız, ben öyle sabit bir menüyü harfi harfine uygulayamam diye yapmadık, b,r hafta denesek mi ki cokacimcoook

bı de cevap verıyor klava: :mymeka: klava: :mymeka:

canım 0 yag dıye yazmaktan ellerım koptu yaa bı de 0 tuz :mymeka:

yarına 0 kacamak tamam mıdır vereliniortak

:kedi: kafamçokkarıştı ohaoldumsmile eyvahedigeldismile
inş. diyelim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…