Detoks zamanı yeterince protein de almıyoruz ya zuzum, o yüzden spora yüklenmemek lazım....
Ben de ayna karşından orama burama bakıyom her gün kaydirigubbakcemile5 E o kadar kilo veriyoz, değişiklikleri takip etmek lazım bayanssulusmile Ama cildime sıra gelmedi henüz, sen önden gidiyon baya aklinialirimsmile
Hiç duymamış olayımlmaz: %100 eminim senin şu an çok güzel fiziğin var, aynı kilodayız ve sen benden daha uzunsun... Şu an evet bi miktar yap var ama böyle de çok güzel oluyo, şahsen beğeniyorum, sen de beğen yerimseniben Çok zayıflık da çirkin bişi, o yüzden teyzen kilo almaya çalışıyo boshayallersmile
ZUZUM çay çok güzel ama tarçın çubuğu ve karanfil eksik :))) Dondurulmuş vişne sağlıklı değilse onu çıkart bence :icecream:
Kızlar bişi sorcam da dalga geçmeyin :kedi:, tahinli pekmez yesem olur mu?? Pekmez kısmının sağlıklı olduğuna eminim de, tahin kısmı sağlık açısından nasıl???
:1shok: Canım zaten sadece makarna ile doyuyo insan, sen üstüne baya ekleme yapmışsın, menünü baştan sona yazsana bi aklinialirimsmile Makarna 1 tabak olsaydı, ve çokokrem olmasaydı güzel olurdu...
Ya bu çilek şurubuna 4 kaşık şeker attım yemek kaşığı hem de, yine de tatsız oldu.
Yarın diyetini yapıcam, o nasıl olcak allah bilir
Ben akşam yemeğinde brokoli haşlıycam, bir de nohut haşlıycam olur mu sizce, aklıma bişey gelmedi
:roflol: :roflol: :roflol: Ay bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Bu kişiler kimler canım, dışarda yürürken mi müzik diyon, yoksa klipteki kişilerden mi bahsediyon... Zuzum dışardan gayet düşünceli gözükürken içinde ne fırtanalar kopuyormuş halbuki Şeniz Ben de anlamıyom valla bi çok insanı, taam belli bi noktadan sonra ne giysen saklanmıyo da yine de insan elinden geleni yapmalı ohaoldumsmilekendime baktığım yetmiyo gibi millete de bakıyom yaw bi yandan müzik dinliyom bi yandan da orası burası pörtleyipte nası bu kadar dar giyiniyolar diye konuşuyom içimden kaydirigubbakcemile3 ayy kafayı yedim ama rahatsız olmuyolarmı çok kötü görünüyoo boshayallersmile nası bi özgüwen warsa artık ben rahatsız oluyodum yaw ört pas etmeye çalışırdım :sinifsinif:
protien konusunda haklısın ben ondan da büle oldum hatta başlamadan önce yasmıştım cuma günü protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyom diye sanırım öle yapcam
onları yeşil çaya eklemiştim ayrıca içtiğimde ..ama yarın hepisini karıştırıp yapabilirim:))
canım fişneler tahmin et nerden delikafadulden tabiki kendi mahsülümüz anam kendisi toplayıp dondurucuda saklıyo en son geldiğinde getirşmiş yazları ben seftalili yada vişneli yeşil çaylı ice tea yapıyomda sempatiksalakcinni ondan almış gelmiş saolsun hihoyyyt
canım nohutu nasıl yemeyi düşünüyosun salata yapabilirsin :)) ay dulci de bu kıs salatayla kafayı bozmuş dicekte ben yapıyom arada güzel oluyo :roflol:
evet canım maydanozlu taze soğanlı bol limonlu güzel oluyor
:roflol: :roflol: :roflol: Ay bi alemsin canım yaw kaydirigubbakcemile3 Bu kişiler kimler canım, dışarda yürürken mi müzik diyon, yoksa klipteki kişilerden mi bahsediyon... Zuzum dışardan gayet düşünceli gözükürken içinde ne fırtanalar kopuyormuş halbuki Şeniz Ben de anlamıyom valla bi çok insanı, taam belli bi noktadan sonra ne giysen saklanmıyo da yine de insan elinden geleni yapmalı ohaoldumsmile
Ay harika yaw, çok şanslısın canım, niye obur olduğun belli aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Ay her bişi var maşallah bahçenizde opuyorumnanaktan
Zuzum şimdi araştırdım da ikisinin de bi sürü faydası varmış, yiyem o yüzden, bu sıralar halsizlik var, zaten son bi kaç gündür 3 er 5 er tatlı kaşığı tüketiyom, bi dün yemedim.:ecrin_bebek:
evet canım maydanozlu taze soğanlı bol limonlu güzel oluyor
Kuzu kulağı da koyarım süperimsi olur cokacimcoook
Ama serbest dimi, bir an şüpheye düştüm:S
kıslaaa ben geldiiim ve gidiyom pc de bozukluk var fan arızalımıymış galibaa yakında bum layabilirmiş eyvahedigeldismile
neyse ben detox yapmıyorum çünküüüümmmmmmmmmm:1ninca: evde sebze yokkk
pazarda yarın ben bi aksilik olmazsa cuma yaparım artıkın:uhm:
ben kaçtım hepinizi öptüümmümmmŞeniz
Şimdi daha hoşuma gitti menü lachesiscim, bilinçli yiyip pişman olmadıysan ne mutlu zaten kaydirigubbakcemile5Sabah 2 dilim ekmek, cevizli salça, pınar beyaz ve bir kaşık çokokrem,
arada çilek
arada ceviz 2 tane
akşam da bir tabak yoğurtlu bakla, 1.5 tabak sossuz yoğurtlu makarna, yarım bardak şu çilek kompostosundan yaptım şekerli ondan, bir de bir çay kaşığı çokokrem.
Ay hiç pişman değilim ne yalan söyliyim:)
5 mil yapmıştım, bisikletle de 100 kalori falan yakmaya çalışıırm kaydirigubbakcemile2
Aynen valla, kız detokstasın zaten, salatadan bıkman lazımken... canın salata çekiyo, hadi gib bi tabak salata ye kaydirigubbakcemile3canım nohutu nasıl yemeyi düşünüyosun salata yapabilirsin :)) ay dulci de bu kıs salatayla kafayı bozmuş dicekte ben yapıyom arada güzel oluyo :roflol:
koccaaa bi tabak yidim zaten :lepi:Şimdi daha hoşuma gitti menü lachesiscim, bilinçli yiyip pişman olmadıysan ne mutlu zaten kaydirigubbakcemile5
Nohutu çerez gibin yiyebilirsin, tok tutar baya...
Kız makarna diyeti diye bişi okudum, merak ettim şimdi içeriği nasılmış hemen bakam cokacimcoook
Aynen valla, kız detokstasın zaten, salatadan bıkman lazımken... canın salata çekiyo, hadi gib bi tabak salata ye kaydirigubbakcemile3
melabaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de geldımmmmmm
yasemncıgımmmmmm kuzum cok ozlettın kendını yahuuuuuuuu tamamdır canım cuma yap sen hıııııc sorun degıl
anchusacım 2 kere afferın sana nıye deme gecmısı okudum da hatırlayamadım sımdı:)
lınguıstcıgım hay masllah yanı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya yag secseydın ya tuzu barı hem yag hem tuz koymussun askolsun valla:) yarına ornek olacaklara bakın bı hele offf offfff
kızzz yesa ben bayıldım çorbana pardon yemeğinee. ayy walla acaip gaza geldim bende gideyim alışverişe en hasından alayım meyvemi sebzemi.. yarınki detokscularr bizbirimize güç gaz nerneyse onlarda verelim. tek başına zor gider bu detokss
tam yesa cadısına göre:roflol::
İyidir cadı yesa kaydirigubbakcemile3
Zuzum cadı yesa seni ne haşlıcak valla eyvahedigeldismile İyi yapmışsın ama, herkes yesa gibi genç değil sempatiksalakcinni En küçüğümüz o diye biliyom ben :))
lafınızı balla kesiyorum ama
kızlar yarı suya limon sıkıp içicezya balla tatlandırsak olurmu
yaaa ben erik yiyorum şimdi detoxa uygunmu acaba?
Kızlar bişi sorcam da dalga geçmeyin :kedi:, tahinli pekmez yesem olur mu?? Pekmez kısmının sağlıklı olduğuna eminim de, tahin kısmı sağlık açısından nasıl???
datlum yağı koymamın nedeni hem kabızlık olmasın diye hemide yalnızca yağda parçalanan vitaminler war o yüzden canım opuyorumnanaktan herkes kendine göre uyarlasın denmedimi yahu kafamçokkarıştı :sm_confused: delikafadulden
Şimdi daha hoşuma gitti menü lachesiscim, bilinçli yiyip pişman olmadıysan ne mutlu zaten kaydirigubbakcemile5
Nohutu çerez gibin yiyebilirsin, tok tutar baya...
Kız makarna diyeti diye bişi okudum, merak ettim şimdi içeriği nasılmış hemen bakam cokacimcoook
bı de cevap verıyorklava: :mymeka: klava: :mymeka:
canım 0 yag dıye yazmaktan ellerım koptu yaa bı de 0 tuz :mymeka:
yarına 0 kacamak tamam mıdır vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?