:kedi:kafamçokkarıştı ohaoldumsmile eyvahedigeldismile
inş. diyelim CADIARZU
Yaz geldi ya o yüzden aklinialirimsmile İşte zamanında bariz özeniyorlarmış sana kaydirigubbakcemile3 Ben tek başımayken bakınmam da, yanımda sevgülüm olunda bıdı bıdı yapmadan duramamyolda sokakta gördüğüm kişiler zuzum ya burda spor sağlıklı yaşam,okula gidiyom millet benden spor videosu alıyo nasıl yaptın falan demeye başladılar artık yawas yawas çözülüyolar laelaelaelaelae bi ara hastamısın diyolardı ya delikafadulden sempatiksalakcinni öle olunca sürekli bunu düşüyom yalnız oluncada milleeti gözlemliyom sanırım
war canım gel seni memleketime götürem ben salihlidenim yasemin de merkesde birleşirik bi güzel :)) seni kırlara çıkarırım bahçeden meywe sebze toplayıp yiriz bi güzel Şeniz minnak bi zuzu olduğundan oraları sewiceğinden eminim ehehe sırnaşık şey delikafadulden
bende yiyodum 3-4 gündür fena addanmıştım hattahafta sonu olsada yisek
Yasemincim fan bozuksa, ve başka çalışan fan yoksa çalıştırma bilgisayarı, parçaları bozulur ısıdan. Temizlerseniz belki düzelir.. Fan pahalı bi parça değil, değiştirmesi de basit, hallolur yerimsenibenkıslaaa ben geldiiim ve gidiyom pc de bozukluk var fan arızalımıymış galibaa yakında bum layabilirmiş eyvahedigeldismile
canım yaza koycam ben pc de resim yok serwise gitti hepsi sefkilimin harici belleğinde kaldı boshayallersmilelingu ya sen hiç resim koydun mu ben merak ediyorum seni aklinialirimsmile
Yaz geldi ya o yüzden aklinialirimsmile İşte zamanında bariz özeniyorlarmış sana kaydirigubbakcemile3 Ben tek başımayken bakınmam da, yanımda sevgülüm olunda bıdı bıdı yapmadan duramamAy şu şöyle, bu böyle diye sempatiksalakcinni
Ay keşke zuzum, ne süper olurdu opuyorumnanaktan Kırlarda spor neyim yapardık :teytey: Sen türkü çığırırken ben ağaçdaki meyvelere dadanırdım sempatiksalakcinni %100 severim zuzum opuyorumnanaktan
Bi dönem zuzu ne demek demiştim, şimdi de utanarak minnak ne demek dicem :kedi: Manyahh ya da minik geliyo aklımaSen ne anlamda söylüyorsan öyle anlayam Şeniz
Aaaa kız senin öyle şeyler yediğini bilmiyordum, bak şimdi daha bi gönül rahatlığıyla yicem cokacimcoook Dİyet yapmak ayrııı, sağlıklı beslenip demir ihtiyacını karşılamak ayrı cokacimcoook
Yasemincim fan bozuksa, ve başka çalışan fan yoksa çalıştırma bilgisayarı, parçaları bozulur ısıdan. Temizlerseniz belki düzelir.. Fan pahalı bi parça değil, değiştirmesi de basit, hallolur yerimseniben
kızlar az evvel telefonumu helaya düşürdüm nasıl o tel. cebimde unutmuşum bu düşürdüğüm 3. telefon((
anaaa naptın kız sen öleee ..niye cebinde taşıyonki zaten kafamçokkarıştı
anaaa naptın kız sen öleee ..niye cebinde taşıyonki zaten kafamçokkarıştı
canım yaza koycam ben pc de resim yok serwise gitti hepsi sefkilimin harici belleğinde kaldı boshayallersmile
kızlar az evvel telefonumu helaya düşürdüm nasıl o tel. cebimde unutmuşum bu düşürdüğüm 3. telefon((
kocam arayacakyaaa odada bıraksam duymam normalde wc ye girerken dışarda bırakıyordum unutmusum :tomato:
oyle mı dersın kuzum elımde suyum var zaten o zaman yemeyım daha su ıcerım bı tek:)
@gamıs gelmıs olsun canım:) tuvalet dedın de bugun hep ordaydım ben:)
@kuzum ıyıdır canım yaa daha ne yapalım deeemı:)
sağol tatlımTamam kuzum Şeniz
Ay geçmiş olsun canım
canım duymassan da görünce ararsın nolcak ki sankim bu son olur inş. olumunekankayizsmile
kocam arayacakyaaa odada bıraksam duymam normalde wc ye girerken dışarda bırakıyordum unutmusum :tomato:
tuvaletten bende hiç çıkmıyorum işyerinde çok zor oluyor 30 bayan sıra oluyor artık :roflol::roflol:
etme öle vücuduna temas etmesin zaten yeterince hayatımızıan içinde bu telefondu bilgisayardı falan :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?