50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaz geldi ya o yüzden aklinialirimsmile İşte zamanında bariz özeniyorlarmış sana kaydirigubbakcemile3 Ben tek başımayken bakınmam da, yanımda sevgülüm olunda bıdı bıdı yapmadan duramam Ay şu şöyle, bu böyle diye sempatiksalakcinni

Ay keşke zuzum, ne süper olurdu opuyorumnanaktan Kırlarda spor neyim yapardık :teytey: Sen türkü çığırırken ben ağaçdaki meyvelere dadanırdım sempatiksalakcinni %100 severim zuzum opuyorumnanaktan
Bi dönem zuzu ne demek demiştim, şimdi de utanarak minnak ne demek dicem :kedi: Manyahh ya da minik geliyo aklıma Sen ne anlamda söylüyorsan öyle anlayam Şeniz
Aaaa kız senin öyle şeyler yediğini bilmiyordum, bak şimdi daha bi gönül rahatlığıyla yicem cokacimcoook Dİyet yapmak ayrııı, sağlıklı beslenip demir ihtiyacını karşılamak ayrı cokacimcoook

kıslaaa ben geldiiim ve gidiyom pc de bozukluk var fan arızalımıymış galibaa yakında bum layabilirmiş eyvahedigeldismile
Yasemincim fan bozuksa, ve başka çalışan fan yoksa çalıştırma bilgisayarı, parçaları bozulur ısıdan. Temizlerseniz belki düzelir.. Fan pahalı bi parça değil, değiştirmesi de basit, hallolur yerimseniben

GELELIM BANAAAAAAAA

TUM GUN ICTIKLERIM
1 tencere:) karanfıl karabıber tarcın lımon elma ıcecegı
3 bardak yesıl cay
3 bardak karısık bıtkı cayı
2 kucuk cay bardagı sıcak su +lımon
su an ıcın 1lıtre su ama ınsallah 2 olacak:)
maydonoz suyu

YEDIKLERIM
SABAH
domates
salatalık
bol maydonoz lımonlu

ara
3 erık:=)

ogle
kabak corbası mıs corba:)

ara
1 elma

ara
1 kıvı

ara
bol cılek ve erık

aksam
kabak corbası

SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIII
Canlar bı de basıma gelenlerı anlatıyım anneanneme gıdeyım bakıyım dedım bı gıttım sofradalar otur otur bagrıyorlar ama yemedım semaver cayı yapmıslar ıcmedım lımonlu sıcak su ıctım cay nıyetıne

sonraaaaaa arkadasım aradı ılla gel dıye dedım kı detoxdayım eger bı seyler yedıreceksen asla gelmem tamma he he dedı

bı gıttım dolma ve su boregı ama hıııııııııc yemedım meyve cıkardı o yzuden bol cılek ve erık yedım cay nıyetıne de bıtkı cayı ıctık

sonra tutturdu ılla dondurma yok yedım:))

SIMDIIIIIIIIIIIIIIIIIII

hıc ac degılım cok cılek erık yemek zorunda kaldıgım ıcın cunku dıger secenek dolma ve su boregıydı

1 tabak daha kabak corbası yesem mı ama ac neyım degılım???? ya da yıyeyım yıyeyım ben bırazcık:) ekledım aksamı da:)

Son düzenleyen: Moderatör:
amanınnnnnn yaptıklarımı da yazayım barı:)

1- LESLIE ıle 3 mıl

2- yok:9 bıttı:)

aç değilsen yeme yesacım. saatte ilerledi kapat tükkanı artıkın.. bitki çayı su veya limonata iç sadece

lingu ya sen hiç resim koydun mu ben merak ediyorum seni aklinialirimsmile
canım yaza koycam ben pc de resim yok serwise gitti hepsi sefkilimin harici belleğinde kaldı boshayallersmile

zuzu bende bakınmam da gözüme gözüme çarpıyolar resmen bende anlamıyom algıda seçicilik bu olsa gerek istemsiz olarak takılıyo gözüm :jeyyar: allahtan gözümde koyu gözlükler war farkedilmiyodmur demi gız Şeniz

inş. olur bi gün ne diyem canım benim yaw olumunekankayizsmile
kır bahçe neyim dedim ya minnak da minik oluyo hani hoplayıp zıplarsın sewinir ya guzular öle kırlara çıkınca delikafadulden :roflol:
tabi canım yaw her şeyden yimemis lasım hemde çok sewerim ben sanada afiyet olsun hihoyyyt

kızlar az evvel telefonumu helaya düşürdüm nasıl o tel. cebimde unutmuşum bu düşürdüğüm 3. telefon ((

oyle mı dersın kuzum elımde suyum var zaten o zaman yemeyım daha su ıcerım bı tek:)

@gamıs gelmıs olsun canım:) tuvalet dedın de bugun hep ordaydım ben:)

@kuzum ıyıdır canım yaa daha ne yapalım deeemı:)

tuvaletten bende hiç çıkmıyorum işyerinde çok zor oluyor 30 bayan sıra oluyor artık :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…