50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha ne olsun zaten detox zamanı fazla spor önermiyolarmış.. ender saraç hafif bi yürüyüş yapın demişti.

Güzele benziyordu yesacımi bol çeşitli olduğundan tadı tuzu yerinde izlenimi verdi cokacimcoook
Az yiyom ya cimcimem, kansızlık olmasın diye şey ediyom, bu sıralar halsizlik falan var çünkü, ama dediklerinde haklısın kaydirigubbakcemile3 Bundan sonra erken saatlerde yemeye özen göstercem.

Ay cimcimem ya, bugün başına neler gelmiş böyle kaydirigubbakcemile3 Üzüldüm valla senin o haline, millet löp löp yerken herşeyi sen yutkunmuştursun ancak :1hug: Sanki hepsi anlaşmış da senle uğraşıyorlar gibi aklinialirimsmile

Hiç aç değilsen yeme canım zaten saat geç olmuş. Eriğin kalorisi baya fazlaymış hem... Bi de sıvı tüketimini de sakın abartma... yerimseniben

Ay süper bişey o diyet ya acaip de doyurucu yalnız, ben öyle sabit bir menüyü harfi harfine uygulayamam diye yapmadık, b,r hafta denesek mi ki cokacimcoook
Kendi kafamızdan bi liste oluşturursak neden olmasın, makarnayı çok ama çok severim :asigim: Ama tam yağlı beyaz peynir de serbest olmalı... sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: Merak etme, hiç kimse farketmiyordur kaydirigubbakcemile3

Heeee annadım Birazcık daha kilo verek, ikimiz de tam minnak zuzu olacaz olumunekankayizsmile zuzutoninler sayesinde de gençleşcez zaten sempatiksalakcinni

kızlar az evvel telefonumu helaya düşürdüm nasıl o tel. cebimde unutmuşum bu düşürdüğüm 3. telefon ((
Gamişim geçmiş olsun canım, kızma ama çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Kız o kadar düşürmüşsün, hala akıllanmadın mı Şeniz

Kendi kafamızdan bi liste oluşturursak neden olmasın, makarnayı çok ama çok severim :asigim: Ama tam yağlı beyaz peynir de serbest olmalı... sempatiksalakcinni

Caten onda pek yasak yok canım, tersine aşırı yiyorsun yahu, sadece tatlı yok galiba, dur bir listeye bak sen, beğenirsen haftaya yapalım:) Çünkü ben makarna bağımlısıyıym: )

http://www.maksimum.com/saglik/diyet/29.php

:1shok: Canım benim bu diyet kilo aldırma diyeti gibin, akşam yemeğin ne öyle, 3 porsiyon balık demiş, 1/2 tavuk demiş, 10 köfte demiş, kız zorlasan yiyemezsin bu kadar :))) Ben bu diyete başlasam %100 kilo alırım :) Ama hayatımda ilk kez bugün kalori araştırması yaptım, makarnanın kalorisi haşlanmış patatesten azmış. Yani peynirli makarna çok güzel bi diyet yiyeceği bence cokacimcoook Ben 1 porsiyonu, 1 su bardağı kuru makarna olarak belirliyorum. Ay bi de lachesiscim beni bu konuda çok iyi anlayacağını biliyorum: Kaç zamandır çubuk makarna yapmak istiyom, böyle tıka basa yemek istiyom (onda porsiyon ayarı yapamadığımdan hep normal şekillerde makarna yapıyom, ama şekli öyle olunca tadi da başka oluyo sanki :)))

Şöyle yapılabilir: Sabah normal kahvaltı, normal ara öğün.. akşama da 1 porsiyon makarna.. yanına da ya ton balığı, peynir, tavuk ya da kırmızı et... (öğle yemeği yiyorsan, öğlen akşamın aynısı) Böyle aylarca hatta yıllarca beslenirim sempatiksalakcinni

Ay sebze sevmediğim ne belli, yanına da bol salata olsun bari :)))

Erteleme zuzum işini, ama detoks yüzünde düşük not da verme lmaz: Hemen oku notları, bekletme yavrucakları sempatiksalakcinni :))

Kolay gelsin Şeniz

:roflol: :roflol:
Kız zuzu valla bugün bomba gibisin kaydirigubbakcemile3

sayenizde canım hepimiz süperiz walla birleşince böle bişi çıkıyo ortaya opuyorumnanaktan okuyodum da canım sıkıldı bi bakem dedim boshayallersmile

makarnayı bende sewerim cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…