kızlar ben spor yapmaya gidiyorum sonrada duş falan derken daha gelemem herhalde öpüyorum sizi iyiakşamlar
oyle mı dersın kuzum elımde suyum var zaten o zaman yemeyım daha su ıcerım bı tek:)
@gamıs gelmıs olsun canım:) tuvalet dedın de bugun hep ordaydım ben:)
@kuzum ıyıdır canım yaa daha ne yapalım deeemı:)
Güzele benziyordu yesacımi bol çeşitli olduğundan tadı tuzu yerinde izlenimi verdi cokacimcoookcorbamı pardon yemegımı begendınız deeeeeeeeemı :))
hay masallah canım yaaaaaaaaaaa kılo alma topıgınden mı aldın bu tarıfı coooooook ıstıyosa canım sabah 1 kucuk seker kasıgı ıle baska da yok sanalmaz:
Kendi kafamızdan bi liste oluşturursak neden olmasın, makarnayı çok ama çok severim :asigim: Ama tam yağlı beyaz peynir de serbest olmalı... sempatiksalakcinniAy süper bişey o diyet ya acaip de doyurucu yalnız, ben öyle sabit bir menüyü harfi harfine uygulayamam diye yapmadık, b,r hafta denesek mi ki cokacimcoook
:roflol: :roflol: Merak etme, hiç kimse farketmiyordur kaydirigubbakcemile3zuzu bende bakınmam da gözüme gözüme çarpıyolar resmen bende anlamıyom algıda seçicilik bu olsa gerek istemsiz olarak takılıyo gözüm :jeyyar: allahtan gözümde koyu gözlükler war farkedilmiyodmur demi gız Şeniz
inş. olur bi gün ne diyem canım benim yaw olumunekankayizsmile
kır bahçe neyim dedim ya minnak da minik oluyo hani hoplayıp zıplarsın sewinir ya guzular öle kırlara çıkınca delikafadulden :roflol:
tabi canım yaw her şeyden yimemis lasım hemde çok sewerim ben sanada afiyet olsun hihoyyyt
Gamişim geçmiş olsun canım, kızma ama çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Kız o kadar düşürmüşsün, hala akıllanmadın mı Şenizkızlar az evvel telefonumu helaya düşürdüm nasıl o tel. cebimde unutmuşum bu düşürdüğüm 3. telefon((
kolay gelsin canım opuyorumnanaktan öpüyorumm Şeniz
bende sınaw okusam çok ii olcak yaw kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol:ayy aynı bizimde öle yaw bankadaki gibi bi sistem yapmak lasım diye geyik bile dönüyo sıra numarası alıp oturcan kafamçokkarıştı
Kendi kafamızdan bi liste oluşturursak neden olmasın, makarnayı çok ama çok severim :asigim: Ama tam yağlı beyaz peynir de serbest olmalı... sempatiksalakcinni
Caten onda pek yasak yok canım, tersine aşırı yiyorsun yahu, sadece tatlı yok galiba, dur bir listeye bak sen, beğenirsen haftaya yapalım:) Çünkü ben makarna bağımlısıyıym: )
http://www.maksimum.com/saglik/diyet/29.php
Güzele benziyordu yesacımi bol çeşitli olduğundan tadı tuzu yerinde izlenimi verdi cokacimcoook
Az yiyom ya cimcimem, kansızlık olmasın diye şey ediyom, bu sıralar halsizlik falan var çünkü, ama dediklerinde haklısın kaydirigubbakcemile3 Bundan sonra erken saatlerde yemeye özen göstercem.
Ay cimcimem ya, bugün başına neler gelmiş böyle kaydirigubbakcemile3 Üzüldüm valla senin o haline, millet löp löp yerken herşeyi sen yutkunmuştursun ancak :1hug: Sanki hepsi anlaşmış da senle uğraşıyorlar gibi aklinialirimsmile
Hiç aç değilsen yeme canım zaten saat geç olmuş. Eriğin kalorisi baya fazlaymış hem... Bi de sıvı tüketimini de sakın abartma... yerimseniben
Kendi kafamızdan bi liste oluşturursak neden olmasın, makarnayı çok ama çok severim :asigim: Ama tam yağlı beyaz peynir de serbest olmalı... sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: Merak etme, hiç kimse farketmiyordur kaydirigubbakcemile3
Heeee annadımBirazcık daha kilo verek, ikimiz de tam minnak zuzu olacaz olumunekankayizsmile zuzutoninler sayesinde de gençleşcez zaten sempatiksalakcinni
Gamişim geçmiş olsun canım, kızma ama çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Kız o kadar düşürmüşsün, hala akıllanmadın mı Şeniz
Erteleme zuzum işini, ama detoks yüzünde düşük not da vermelmaz: Hemen oku notları, bekletme yavrucakları sempatiksalakcinni :))
Kolay gelsin Şeniz
:roflol: :roflol:
Kız zuzu valla bugün bomba gibisin kaydirigubbakcemile3
Caten onda pek yasak yok canım, tersine aşırı yiyorsun yahu, sadece tatlı yok galiba, dur bir listeye bak sen, beğenirsen haftaya yapalım:) Çünkü ben makarna bağımlısıyıym: )
http://www.maksimum.com/saglik/diyet/29.php
Kaç kağıdın kaldı zuzum?
Hedefe ulaşınca yapalım onu bence :))) Çünkü bi yemeye başlarsak sonu gelmez :)
:)) Bi kısmı hazırlık yapıyordur, detoks yapanlar da uyuyodur :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?