Haftaya pazara kadar 52.5 kiloya insem tam süper olacak :))) :icecream:
hee tencerenin içine düşeris walla laelaelaelaelae
Uykun varsa uyu zuzum, zuzutoninler 2 misli salgılanıyomuş öyle sırnaşık şeydelikafadulden sırnaşık şey
bende uyucaktım güya :umursamaz: ama daha çok eerken zaten :)) uyurum guclubacismile
inşallah guzum benim :Saruboceq:
bende 19 mayısa kadar 54 falan olsam 53.5 ta süper olur hanii :roflol:
pişt...ben geldim...bana acil psikolojik terapi uygulamalıyız...polly olmalıyım...nolurrrrrrr
Hoşgeldin cadıcım, havalar güzelleşti, artık oturduğumuz yere verecez kiloları desem iyi etki yapar mı aklinialirimsmile
Hayırdır, konu diyet mi başka bişi mi?
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Göbeğimin şişlikten iyice gerileceğine eminim ben :)) Ama ben yine peynirli maydonozlu yaparım, yağ tuz koymam ekstra :1closedeyes: peynir zaten tam yağlı ve tuzlu delikafadulden
hayırdır canım ?pişt...ben geldim...bana acil psikolojik terapi uygulamalıyız...polly olmalıyım...nolurrrrrrr
Uykun varsa uyu zuzum, zuzutoninler 2 misli salgılanıyomuş öyle sırnaşık şey
Zuzum aniden atak yapıp indim ya bu kiloya, sanki yarın alakasız bişi çıkacakmışım gibi, sahiplenemedim kiloyu, yoksa çok uçuk bi hedef değil benimki sanki bilmiyorumkismile
Sen bence cuma günü 54 lü bi kilo çıkcan aklinialirimsmile (tabi detoksa başlama kilon 55.5 ise) Hele bi kilona öğrenek, sana kilo hesabı yaparız kaydirigubbakcemile5
ZUZUM müstakbel nişanlın :)))) nete kavuştu mu?
Canım benim konu ya da durum her neyse, o anki hislerin şiddeti çok yüksek olduğundan genelde normalden, olması gerekenden daha fazla etkileniyoruz. Bu yüzden ilk etapta elinden geldiğince konunun üzerinde düşünmemeye çalış. Hayat kısacık, ufak şeyler için niye kendimizi üzelim veya başkasını üzelim. Hem üzülünce insanın sağlığı da kötü etkileniyo... Şöyle deriiin nefes al, sevdiğin bi uğraş varsa onla uğraş gamyoncuiremsu
yok gülüm fırtınalı bir gündü de...gerçi sadece son 1 kaç saat fırtınalıydı..ne biliyim o kadar üzgünüm ki...:gitme:
Kızlar bu da benim kilo verme hikayem :)))
off canım çektii kısss :roflol:
hayırdır canım
yok canım daha ya kafamçokkarıştı
Canım benim konu ya da durum her neyse, o anki hislerin şiddeti çok yüksek olduğundan genelde normalden, olması gerekenden daha fazla etkileniyoruz. Bu yüzden ilk etapta elinden geldiğince konunun üzerinde düşünmemeye çalış. Hayat kısacık, ufak şeyler için niye kendimizi üzelim veya başkasını üzelim. Hem üzülünce insanın sağlığı da kötü etkileniyo... Şöyle deriiin nefes al, sevdiğin bi uğraş varsa onla uğraş gamyoncuiremsu
off canım çektii kısss :roflol:
zuzutoninlerini yiyem senin :icecream: işim bitsin yatarım
yok canım böle düşündüğün zamanlarda bi zaman hep aynı kiloda kaldığını düşün Şeniz bu senin hakkın ve o senin gerçek kilon şuan olumunekankayizsmile
inş. 54 lü bişiler olur yaw 55 baydı beni :kedi:
yok canım daha ya kafamçokkarıştı
:1shok: Canım benim bu diyet kilo aldırma diyeti gibin, akşam yemeğin ne öyle, 3 porsiyon balık demiş, 1/2 tavuk demiş, 10 köfte demiş, kız zorlasan yiyemezsin bu kadar :))) Ben bu diyete başlasam %100 kilo alırım :) Ama hayatımda ilk kez bugün kalori araştırması yaptım, makarnanın kalorisi haşlanmış patatesten azmış. Yani peynirli makarna çok güzel bi diyet yiyeceği bence cokacimcoook Ben 1 porsiyonu, 1 su bardağı kuru makarna olarak belirliyorum. Ay bi de lachesiscim beni bu konuda çok iyi anlayacağını biliyorum: Kaç zamandır çubuk makarna yapmak istiyom, böyle tıka basa yemek istiyom(onda porsiyon ayarı yapamadığımdan hep normal şekillerde makarna yapıyom, ama şekli öyle olunca tadi da başka oluyo sanki :)))
Şöyle yapılabilir: Sabah normal kahvaltı, normal ara öğün.. akşama da 1 porsiyon makarna.. yanına da ya ton balığı, peynir, tavuk ya da kırmızı et... (öğle yemeği yiyorsan, öğlen akşamın aynısı) Böyle aylarca hatta yıllarca beslenirim sempatiksalakcinni
Ay sebze sevmediğim ne belli, yanına da bol salata olsun bari :)))
opuyorumnanaktan Şeniz Çok teşekkürler zuzum, öncesi de var o grafiğin :)) Şubatın başından bu yana 7 kilo verdim hihoyyyt hihoyyyt Sabır çok önemli bi faktör. İşte genelde diyet yapınca bi yerden sonra kopuyordum, resmen unutuyordum kilo verme işini... Ama sizler sayesinde hergün her an aklımda bayanssulusmile Bence bizim başarımızın sırrı beraberliğimiz olumunekankayizsmileçok güzel canım 3 ayda 5 kilo gayet sağlıklı dewamıda gelsin inş. :Saruboceq:
Ya haklısın [aslında ama ben biraz sakinleşince durumu anlatırım size...kızgınlık falan bir yere baya üzgünüm....
Duygularım çok karışık şimdi...ben düzelince girerim buraya yine yazarım size olur mu...sizi seviyorum...
hadi görüşürüz...opuyorumnanaktan
bende seni çok sewiyom tatlı cadım opuyorumnanaktan üzen şey her ne ise tezamanda düzelir umarım :1hug: öptüm opuyorumnanaktan
Ya haklısın [aslında ama ben biraz sakinleşince durumu anlatırım size...kızgınlık falan bir yere baya üzgünüm....
Duygularım çok karışık şimdi...ben düzelince girerim buraya yine yazarım size olur mu...sizi seviyorum...
hadi görüşürüz...opuyorumnanaktan
Pardon zuzum, konu kapansın ohaoldumsmile Aaa evet, 1 kağıt okuyup 1 mesaj yazarak bu kağıtları bitirsin, "müstakbel nişanlının" :)) neti olunca da rahat rahat bıdı bıdı yaparsınız kaydirigubbakcemile3
Taam zuzum, 55 li kilolar baydı diyosun ya sen, ben 54 lü kiloda sadece 3 gün kaldım :lepi: pazar günü 54,8 salı 54,5 çarş 53,9 :lepi: Darısı başına canım kaydirigubbakcemile3
Ben yarın tam detoks yapmazsam da sebze yicem daha çok kaydirigubbakcemile5
Zuzum eğer detoksa başlama kilon 55.5 ise için ferah olsun yerimseniben
yapalım yapalım bir ara, yalnız ben çok kuruyemiş yedim, çikolata da yedim, gidiyim 1 mil de olsa yürüyeyim öpyorum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan Şeniz Çok teşekkürler zuzum, öncesi de var o grafiğin :)) Şubatın başından bu yana 7 kilo verdim hihoyyyt hihoyyyt Sabır çok önemli bi faktör. İşte genelde diyet yapınca bi yerden sonra kopuyordum, resmen unutuyordum kilo verme işini... Ama sizler sayesinde hergün her an aklımda bayanssulusmile Bence bizim başarımızın sırrı beraberliğimiz olumunekankayizsmile
Kırıldın sanırım canım( Kırgınlığın ilacı yok ne yazık ki ((( En kötü günü bugün olmuş olsun canım. Ben de ben de delikafadulden opuyorumnanaktan
Canım ben sana alıştım zaten kaydirigubbakcemile3 Burda en çok yemek yiyen kişi sensin sanırım aklinialirimsmile Afiyet bal şeker olsun yerimseniben Kolay gelsin.
maşallah kıs sana nettin öle darısı başımıza :)))
tartılmadım acayip şiştim çünkü patlayana kadan yemiştim alsanaalsanasmile 56 falandır belkim ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?