50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee tencerenin içine düşeris walla laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Göbeğimin şişlikten iyice gerileceğine eminim ben :)) Ama ben yine peynirli maydonozlu yaparım, yağ tuz koymam ekstra :1closedeyes: peynir zaten tam yağlı ve tuzlu delikafadulden

delikafadulden sırnaşık şey
bende uyucaktım güya :umursamaz: ama daha çok eerken zaten :)) uyurum guclubacismile
Uykun varsa uyu zuzum, zuzutoninler 2 misli salgılanıyomuş öyle sırnaşık şey

inşallah guzum benim :Saruboceq:
bende 19 mayısa kadar 54 falan olsam 53.5 ta süper olur hanii :roflol:

Zuzum aniden atak yapıp indim ya bu kiloya, sanki yarın alakasız bişi çıkacakmışım gibi, sahiplenemedim kiloyu, yoksa çok uçuk bi hedef değil benimki sanki bilmiyorumkismile

Sen bence cuma günü 54 lü bi kilo çıkcan aklinialirimsmile (tabi detoksa başlama kilon 55.5 ise) Hele bi kilona öğrenek, sana kilo hesabı yaparız kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin cadıcım, havalar güzelleşti, artık oturduğumuz yere verecez kiloları desem iyi etki yapar mı aklinialirimsmile

Hayırdır, konu diyet mi başka bişi mi?

yok gülüm fırtınalı bir gündü de...gerçi sadece son 1 kaç saat fırtınalıydı..ne biliyim o kadar üzgünüm ki...:gitme:

kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile Göbeğimin şişlikten iyice gerileceğine eminim ben :)) Ama ben yine peynirli maydonozlu yaparım, yağ tuz koymam ekstra :1closedeyes: peynir zaten tam yağlı ve tuzlu delikafadulden

off canım çektii kısss :roflol:

pişt...ben geldim...bana acil psikolojik terapi uygulamalıyız...polly olmalıyım...nolurrrrrrr
hayırdır canım ?

zuzutoninlerini yiyem senin :icecream: işim bitsin yatarım
yok canım böle düşündüğün zamanlarda bi zaman hep aynı kiloda kaldığını düşün Şeniz bu senin hakkın ve o senin gerçek kilon şuan olumunekankayizsmile
inş. 54 lü bişiler olur yaw 55 baydı beni :kedi:

ZUZUM müstakbel nişanlın :)))) nete kavuştu mu?

yok canım daha ya kafamçokkarıştı

yok gülüm fırtınalı bir gündü de...gerçi sadece son 1 kaç saat fırtınalıydı..ne biliyim o kadar üzgünüm ki...:gitme:
Canım benim konu ya da durum her neyse, o anki hislerin şiddeti çok yüksek olduğundan genelde normalden, olması gerekenden daha fazla etkileniyoruz. Bu yüzden ilk etapta elinden geldiğince konunun üzerinde düşünmemeye çalış. Hayat kısacık, ufak şeyler için niye kendimizi üzelim veya başkasını üzelim. Hem üzülünce insanın sağlığı da kötü etkileniyo... Şöyle deriiin nefes al, sevdiğin bi uğraş varsa onla uğraş gamyoncuiremsu

off canım çektii kısss :roflol:

hayırdır canım

yok canım daha ya kafamçokkarıştı

Ya haklısın [aslında ama ben biraz sakinleşince durumu anlatırım size...kızgınlık falan bir yere baya üzgünüm....
Duygularım çok karışık şimdi...ben düzelince girerim buraya yine yazarım size olur mu...sizi seviyorum...
hadi görüşürüz...opuyorumnanaktan

Pardon zuzum, konu kapansın ohaoldumsmile Aaa evet, 1 kağıt okuyup 1 mesaj yazarak bu kağıtları bitirsin, "müstakbel nişanlının" :)) neti olunca da rahat rahat bıdı bıdı yaparsınız kaydirigubbakcemile3

Taam zuzum, 55 li kilolar baydı diyosun ya sen, ben 54 lü kiloda sadece 3 gün kaldım :lepi: pazar günü 54,8 salı 54,5 çarş 53,9 :lepi: Darısı başına canım kaydirigubbakcemile3

Ben yarın tam detoks yapmazsam da sebze yicem daha çok kaydirigubbakcemile5
Zuzum eğer detoksa başlama kilon 55.5 ise için ferah olsun yerimseniben

yapalım yapalım bir ara, yalnız ben çok kuruyemiş yedim, çikolata da yedim, gidiyim 1 mil de olsa yürüyeyim öpyorum opuyorumnanaktan

çok güzel canım 3 ayda 5 kilo gayet sağlıklı dewamıda gelsin inş. :Saruboceq:
opuyorumnanaktan Şeniz Çok teşekkürler zuzum, öncesi de var o grafiğin :)) Şubatın başından bu yana 7 kilo verdim hihoyyyt hihoyyyt Sabır çok önemli bi faktör. İşte genelde diyet yapınca bi yerden sonra kopuyordum, resmen unutuyordum kilo verme işini... Ama sizler sayesinde hergün her an aklımda bayanssulusmile Bence bizim başarımızın sırrı beraberliğimiz olumunekankayizsmile

Kırıldın sanırım canım ( Kırgınlığın ilacı yok ne yazık ki ((( En kötü günü bugün olmuş olsun canım. Ben de ben de delikafadulden opuyorumnanaktan

bende seni çok sewiyom tatlı cadım opuyorumnanaktan üzen şey her ne ise tezamanda düzelir umarım :1hug: öptüm opuyorumnanaktan

maşallah kıs sana nettin öle darısı başımıza :)))
tartılmadım acayip şiştim çünkü patlayana kadan yemiştim alsanaalsanasmile 56 falandır belkim ohaoldumsmile

yapalım yapalım bir ara, yalnız ben çok kuruyemiş yedim, çikolata da yedim, gidiyim 1 mil de olsa yürüyeyim öpyorum opuyorumnanaktan

Canım ben sana alıştım zaten kaydirigubbakcemile3 Burda en çok yemek yiyen kişi sensin sanırım aklinialirimsmile Afiyet bal şeker olsun yerimseniben Kolay gelsin.

ewet zuzum burası super bi yer :lepi: acıktım yawww kafamçokkarıştı wala hafiften aç yatmalarımı özlemişim ne zamandır tatmıyodum bu duyguyu :jeyyar:

Canım ben sana alıştım zaten kaydirigubbakcemile3 Burda en çok yemek yiyen kişi sensin sanırım aklinialirimsmile Afiyet bal şeker olsun yerimseniben Kolay gelsin.

Evet öyleyim kesin, hiç diyet yapamıyorum, onun için sporu fazla yapıyorum ben de kaydirigubbakcemile2
neyse kaçtım

maşallah kıs sana nettin öle darısı başımıza :)))
tartılmadım acayip şiştim çünkü patlayana kadan yemiştim alsanaalsanasmile 56 falandır belkim ohaoldumsmile

Heeeç, az yedim bayanssulusmile Aa bi de şöyle bişi var, spor çok yapıyordum ya, o dönem vermemiştim fazla, bırakınca verdim :)) Ha bi de zımbırtı olayım vardı benim, o yüzden de hızlı verdim gibi gözüktü.

Hııım yarın sabah tartıl zuzum, ona göre plan yapalım yahu kaydirigubbakcemile5 Aramızdaki fark açılmamalı olumunekankayizsmile

Zuzu, kağıt oku mesaj aralarında, ben beklerim seni kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…