50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet zuzum burası super bi yer :lepi: acıktım yawww kafamçokkarıştı wala hafiften aç yatmalarımı özlemişim ne zamandır tatmıyodum bu duyguyu :jeyyar:

Tarçınlı çay içsen belki mideni kandırırık :sm_confused: Ay o duyguyu da biliyorum yaw, sen demek ki bu aralar sağlam cozutmuşsun cidden aklinialirimsmile

hepsi birleşince süper bişi olduu patır patır gitti bi anda kaydirigubbakcemile5
tartılayım bari bende merak ettim eyvahedigeldismile
bende öle yapıyom canım saolasın anlayışın için Şeniz

Tarçınlı çay içsen belki mideni kandırırık :sm_confused: Ay o duyguyu da biliyorum yaw, sen demek ki bu aralar sağlam cozutmuşsun cidden aklinialirimsmile

soda içtim kayısı suyuyla bi 45 dk önce yetsin artık kötükedihüso
ewet ya çok fenaydım yazmıyodumda heç

:roflol: :roflol: :roflol: Ay zuzum ya son cümlene çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Kız sen bu kadar kiloyu nasıl verdin kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana, insanı acaip halsiz yapıyo bu işte, ben de dün gece kötü olduydum, ama bu sıralar öyle çok olduğumdan detoksa bağlamamıştım.

Canın isterse bi meyve suyu daha iç, çok güzel b alternatif
Rica ederim zuzum, sevindim işi aradan çıkarmana kaydirigubbakcemile5

bende bilmiyom nasıl werdim sanırım şımardım biraz yaw kaydirigubbakcemile
inan bana 15 tatilde daha iradeliydim 61 ciwarındaydım ewde mis gibi yemekler hamur işleri tatlı oluyodu kardeşimde eskişehirde üni. okuyo çünkü anam ikimiz için döktürüyodu baya bi iradeliydim yaw 2 haftada 1,5 kilo gitmişti yapılanlardan yiyodum ama miktarına ve saatini ayarlayarak leslie ve pilates yapıyodum birde ama nolduysa bu aralar dellendim klava: o zaman wercek kilo fazla diye sıkı tutuyodum sanırım eyvahedigeldismile

mrblar kuzularım

ben de düsünüyodum su detoks isini ama bizim buranın pazarı cuma oluyo bizde marketten manavdan almayız pazardan alırız pek bi sebze yok galiba ama olanlarından idare edip bende yapayım diyorum insallah ben de yapabilirim

sizin kadar yapamasam bile en azından yapabildiğim kadar yapıcam çok memnun kalmassam sebze depolayınca bi da yaparım haftaya

hiç bi hazırlık da yapmadım ya yorgunluktan spor salonuna gititm geldim bi de evde yaptım bide ip atlaım bahçede sonra bi güzel keselendim geçen gün aldıgım yagları sürdüm dedim iste yag dediğin böyle olur %100 dogal feci yaktı kasındırdı spor salonundaki bazı kisiler dedi kekik yagı falan mı sürdün dedi sen kapıdan girer girmez kokusu geldi dediler:))

çokkk ise yarayacagını düsünüyoum insallah

daha ne olsun zaten detox zamanı fazla spor önermiyolarmış.. ender saraç hafif bi yürüyüş yapın demişti.

evet canım bunu ben de duymustum tv den pc den telden mümkün oldugunda uzak olmayı ve agır spor değilde hafif yürüyüsleri tavsiye etmisti
ben maaesef çov uyamıycam spor salona gitmem laızm çünkü hem yarın hem cuma. ama takatimin yettiğince yapaım bende ama yine hafif olmaz neyse önemli olan bnyemizi zorlamamak

vallaha masallah yesam hele semaver cayına hiç dayanamazdım heralde bende zaten bugün ikindin öyle bi çay içtim ki 2 gün içemeyecem diye:)))

bence detox dan sonra da yapsan olur tatlım hatta bir kaç gün ara dan sonra

ay zaten yapamadım canım hiç vakit olmadı anca kendimce bi çay yaptım spor salonunda tükettim 7 bardak kadar.içinde biberiye, funda yapragı, mate, kekik, yesilçay, melisa, rezene,karanfil,çubuk tarçın vardı. bayagı temizlenmisimdir heraldeeee:))))

Zuzum baksana, başarmanın sırrı ne kadar basit yerimseniben Tabi kilo çokken daha rahat veriliyor ama şimdi de mide daha küçük olmalı... arada sırada benim de koptuğum olmuştu ama sabredip direnmek buna ilaç gibi geliyor. Son dediğin şey de çok doğru, eminim şu an sen de fiziğinden memnunsun, acele etmenin ne anlamı var di mi yerimseniben Amaaa ben artık istediğin kiloda olmak nasıl bi duygu bunu tatmak istiyom delikafadulden Sen de katıl bana kaydirigubbakcemile

sağolasın dulciciğim veridğin moral için:))

eger askere gitmeyecek olursa ve de abimlerin uçağı su volkandan doalyı iptal olmassa mayıs ortası gibi olcak gibi ama belli değil ama ben olacakmıs gibi incelme ve sıkılasma çabalarıma devam edicem insallah:))

haklısın canım az adaha sabır :lepi: dediğin gibi şuanki halimdende memnunum ha fazlalıklarım yokmu war ama beni çok rahatsız etmiyo o yüzden saldım kendimi sanırım :1ninca: katılayım walla yaw bi an önce gelelimde korumaya geçelelim artık sıkılıyom yoksam mirmirmirmir

neyse kuzularım ben gidem dolaba bi bakam ne var ne yok bide nohut falan ıslatam bari hiç bi sebze bulamassam bende baklagilli yaparım ayran değilde çorbaya koyarım:))

he bu arada sabah aç karna tartılmayı unutmasın yarın baslıycaklar:) tam olarak ne kadar gitcek bilelim:)

Aaaaa katreceee, askere gitme ihtimali mi var bu ay???? Kesinlikle vaktin varken elinden geleni yapmalısın Öbür türlü problemi ertelemiş oluruz sadece.

Aaaaa katreceee, askere gitme ihtimali mi var bu ay???? Kesinlikle vaktin varken elinden geleni yapmalısın Öbür türlü problemi ertelemiş oluruz sadece.

ayyy cnm evettt yaaa((((( ne güzel aile probemi de ortadan kalkcak gibiydi en azından telde bari bi konustular is tanısmaya kalacaktı asvere gitcek olursa tee yaza velki güze kalıcakkk

açıkcası mayısta olmasını tercih ediyorum kilo vermeme

Ben de sürekli kilo verme beklentisiyle yaşamaktan sıkıldım zuzum, tamam bu kiloda durmalıyım demek istiyorum. Kaç aydır tartıya göre moralimiz şekilleniyo resmen sempatiksalakcinni Bu yüzden de sabırsızlık var biraz delikafadulden

Bence askerliğin bir an önce aradan çıkması sizin lehinize olur. Ailelerin karışması da ne kadar geç olursa o kadar iyi olur yerimseniben Artık herkes biliyo ya, yeterli zaten bu kadarı da kaydirigubbakcemile5 Ama kısa dönem gitcek sanırım, kısa gitcekse aralıkta gitmesi daha olur sevgilin için.

off offff :sinifsinif: bende canım ya bi 52 olsam boshayallersmile
bu arada ben iyice uyuşuk bişi oldum başımda çatlıyo bi ben mi böleyim yaw :1no2:

Ben geldim 2 mil ile azcık callan yaptım.

bişey söyliycem bu detox da sigara yasaktır he, hiç muhabbeti olmadı da içen varsa içmesin diycektim

off offff :sinifsinif: bende canım ya bi 52 olsam boshayallersmile
bu arada ben iyice uyuşuk bişi oldum başımda çatlıyo bi ben mi böleyim yaw :1no2:
Olacaz zuzum, hep beraber olacaz... Bence yat canım, yeterince kalori almadığındandır...

Ben geldim 2 mil ile azcık callan yaptım.

bişey söyliycem bu detox da sigara yasaktır he, hiç muhabbeti olmadı da içen varsa içmesin diycektim

Yeter canım ya, sen yapıyon ben yoruluyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…