Olacaz zuzum, hep beraber olacaz... Bence yat canım, yeterince kalori almadığındandır...
Yeter canım ya, sen yapıyon ben yoruluyom :)
Zuzum eğer yarın yoğunsan istersen bu işin devamını hafta sonuna ertele... Hatta kesin öyle yap derim, ya da ufak kaçamaklarla detoksa devam et.
saolasin tatliskomm
balik aldim oglen balik salata yedimm ama yaninda bi cola zero ictim nedense balikta colasiz yiyemiomm
aksamda taze fasulye cacik bi dilim cavdar yedim
kazandibi yedim pek iyi olmadi ama sutlu tatludur diyerek bi nebze olsun icime su serpiom umarim kilomu etkilemezz
Kızlar ben bugün tartıda 57 olduğumu gördüm 400 gram vermişim, ay çok mutluyum, her gün 1000 kalori yakınca zayıflanıyormuş demekki:sm_cool: :sm_cool:
gerçi bıraktım, inşallah cumaya kadar şişmem kaydirigubbakcemile3
klava: klava:
:mymeka: :mymeka:
ayyyyyyyy kuzumm hıc kıyamam sen sısır yeter kı hıc sorun deeeeeeeeel Şeniz
yok kuSUM 0 zeytın:))
canım okur okumaz kıskanclıktandır dedım sonra yorumları okudum herkesler de oyle demıs bence de oyle kusum yaaaaaa vereliniortak
canım ben de 61den ındım 57 olunca hah cok ıyı oldun daha zayıflama dedıler sonra 55 oldum yıne aynısını dedıler 50 oldum yıne aynısını degısık valla bu ısler :1rolleyes:
GUNAYDINNNN DETOX ONCU BIRLIKLER
cok sahane basladım cok sahane bıter ınsallahhhhhh amın:)
@katrece canım yaa ayranlı detox mu kaldı eskıdı o eskıdı hem bak klık harıc bı belkı 2-3 kısı harıc herkesler aldı hem bu temızlık arınma neyım falan fılan bıdı bıdı bunu yap bunu:)
Kola yok, niye yiyemeyesin yahu, acıkınca öyle bi yersin ki aklinialirimsmile
Kazandibinin erken saatte yeseymişsin daha iyi olurmuş canım ama çok da problem değil bence. Sporunu yaptıysan hiiç bişi olmaz, düşün ben tahinli pekmez yiyom akşam yemeğinden sonra sırnaşık şey
Umarım iyisindir canım?
Ben de kaçıyom, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Çok sağol canım opuyorumnanaktan
Kısır şişkinlik yapar, ondandır o kilo değildir üzülme canım. Ama kısırı dikaktli yapmak lazım, ne kadar yağ koyarsa bulgur çekiyor çünkü, ben çok az koyuyorum.
saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık
kızlar maydanoz kürü uygulayan varmı aranızda
Olacaz zuzum, hep beraber olacaz... Bence yat canım, yeterince kalori almadığındandır...
Yeter canım ya, sen yapıyon ben yoruluyom :)
cicegimm gozun aydinnn gulum benim cok sevindim darisi basima insalla tatlim benim Şeniz
Çok sağol canım, darısı başına tabi kuzum, sen bu menülere devam et beni geçersin hayatım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?