50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zuzum eğer yarın yoğunsan istersen bu işin devamını hafta sonuna ertele... Hatta kesin öyle yap derim, ya da ufak kaçamaklarla detoksa devam et.

Zuzum eğer yarın yoğunsan istersen bu işin devamını hafta sonuna ertele... Hatta kesin öyle yap derim, ya da ufak kaçamaklarla detoksa devam et.

sabah bi kalkim de yorgunluk halsizlik dewam ederse bırakırım sanırım yada ufak tefek eklemeler yaparım bakalım gari boshayallersmile
ben gideyim uyuyayım artık zuzum çok öpüyom senii ii geceler opuyorumnanaktan

Kola yok, niye yiyemeyesin yahu, acıkınca öyle bi yersin ki aklinialirimsmile

Kazandibinin erken saatte yeseymişsin daha iyi olurmuş canım ama çok da problem değil bence. Sporunu yaptıysan hiiç bişi olmaz, düşün ben tahinli pekmez yiyom akşam yemeğinden sonra sırnaşık şey

Umarım iyisindir canım?

Ben de kaçıyom, herkese tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

hey sizi gidi tetoksçular siziiiiii
naptınız bakiiiiiiiiiiim
ben geldim ütü yapıyorum bi yandan
şimdi makine ısınıyo
8 parça yaptım daha bi 8 parça daha var ütülenecek ayaklarım ağrıdı yaaaaaaaa
uykum geldiiiiiiii

cicegimm gozun aydinnn gulum benim cok sevindim darisi basima insalla tatlim benim Şeniz

canim benim yirim seni citir citir bak Şeniz

yok citiriskom kola almicam artik zaten ayda bi iki kere icerim artik hic almam canparem
dogru diyosun ama fazladan bi saat bisiklet cevirdimm hayatimm.tahin pekmez faydali kansizligida iyi gelir fistigimm
valla iyi diyim iyi olalim misaliyim moralim hic yok bu ara niyeyse tatliskommmŞeniz

kizlar size light sut getirdimmm sutte zayiflamada etkiliymis daha dogrusu kalsiyum alimi
sabah bi dilim cavdar bi dilim light peynir zeytin alatalik domates
ara ogun elma
tavuklu mantar sote bi dilim cevizli ekmek ayran light yogutan yaptim
araogun biavuc kuruyemis
aksam taze fasulye salata bi dilim cavdar
meyva

evet canim bulgur sisiriyoo oda tartiya yansiyooo karinda gaz olunca bile fazla cikioosun bizzat sahit oldumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol tatlım benim.ben de bu aralar bi düzene oturtamadım kendimi aslında. yarın detoksla kendime gelmem lazım artık

canim sen kendine sisko diosun ama burda en sisko benimm off off deli olcamm valla :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Olacaz zuzum, hep beraber olacaz... Bence yat canım, yeterince kalori almadığındandır...

Yeter canım ya, sen yapıyon ben yoruluyom :)

canimin icin noldu filmi izledinmi sekerparemm?
bende bu aksam buyulu cifti izledim gerci onceden izlemistim ama unutmusum ilk kez izlio gibiydim hemen hemen izlemediysen oneririm fistiriskomm

Çok sağol canım, darısı başına tabi kuzum, sen bu menülere devam et beni geçersin hayatım:)

bitanecikimm biricigimm uyumadinmi uykunmu kacti canim benimm?
saoll kuzumm insallahhh bu regl donemiyle tum denge bozuldu umarim yerine oturur yine gulummm bakalim cuma sabahi deisiklik olcakmi?bugun tartildigimda yine ayniydida :sinifsinif:

herkese merhaba ..salı ve çarşamba yediklerimi yazayım hemen :))
salı :
sabah bir bardak ılık limonlu su bir kase yoğurt
ara bir elma
öğlen ton balıklı salata
ara elma
ara 1 bardak sıcak süt
akşam :
bamya yemeği
bulgur pilavı
salata
ekmek ise ne kadar yedim hatırlamıyorum ama 3-4 dilim yemişimdir
akşam 8 gibi çayın yanında 4-5 adet profiterol
1 avuç badem-fındık karışımı

dün : sabah bir bardak ılık limonlu su
işyerinde çayın yanında 3 tane profiterol
öğlen tavuk pirzola salata çok az pilav
ara elma
akşam balık salata
ekmek yine bolca
bu hafta haftaiçi diyet yapacaktım ama olmadı ..evde annemler var malum yemek pişiyor :))
eşim de ameliyattan çıktı o yesin diye ona eşlik ettim yerken
ekmek çok yedim bu hafta ...tatlı da öyle ..aklıma gelmiyor ama aralarda atıştırdım tatlı olarak bir şeyler ...
bu şekilde tıka basa yememe rağmen bugün sabah tartıldım ki 54,3 çıktım yine şaşırdım ..ben bir kaç yüz gram almış olmayı bekliyorken 200 gram vermişim ..çok sevindim ...bakalım yarına ne olacak...
bugün de sabah yoğurt yedim öğlen ve akşama allah kerim :)))

kızlar gunaydinopuyorumnanaktan

sizi son dakikada sattım kızlar yaaamafoldumben detoks yapamıyorum bugun. çünkü dün meyve sebze almaya vaktim olmadı. herkeslere hediye aldım canım çıktı koşturmaktan. pazartesi salı yapıcam sanırsam ki...

selam detokss guzelleriiiiiiii;

nasilsiniz?

basladi mi detoks.

ben kahvaltimi yaptim.

06.30
2 bardak ilik su

08.30
1 bardak ilik su,
domates, salatalik, 1 tutam maydonoz , limonlu yesil cay

saat 10.30 da da 1 bardak elma suyu icicem..

;-)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…