50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Moonserosecuğum

Çok teşekkür ederim... Hepimiz incecik oluruz umarım.

Bu site bana çok destek veriyor. Yanlız olmadığımı fark ediyorum ve hepinizle konuştukca ya da sadece yazdıklarınızı bile okudukca motive oluyorum. En büyük motivasyon ise tartıdaki eksiler tabi ki...:hooray:

aaaa orası kesin hayatım tartıdaki 100 gr lık eksiklik bile beni dehşet mutlu ediyor opuyorumnanaktan tabiki burada sizlerle olmakda çok büyük bir etgen.iyiki varsınız kızlara.s. bu arada hiç gelmeyen bizi terkedenler var alacağım hesabını birbir listem hazırklava:

oh yarasin kiymali makarna yedim cok canim cekti dunden beri:kedi: ama midem kuculmus o kadar agir geldi kii pisman oldummlmazysa sadece 1 tabak yedimm:kedi: tabi sabah pilatesimi yapmistim kendime odul vereyim dedimmmzemuszemus

mrb kızlar bugun hergunden dahada sıcak kosu bandı bana bakıyo ben ona bakıyorum bu havalarda ınsanın canı ıstemıyo valla denız havuz olsa da gırsek serınlesek bıraz dımı hem yuzmede cok faydalı hadı optum hepınızı ınşallah ıncecık olcaz buna bende ınanıyorumopuyorumnanaktan

Bir - iki haftadır buraya yazamıyorum, telaşlarım vardı, çok şükür bitti. diyeti bozduk bir haftadır, neyse tekrar aranıza döndüm, şimdi iş yerinden bir arkadaşım daha var o da diyet yapıyor, birbirimize destek oluyoruz, hep beraber vercez bu kiloları inşallah :hooray: . Üstelik erkek arkadaşım acele ediyor bu yaz söz yapalım diye kaydirigubbakcemile , acilen zayıflamam lazım....

cileklipuding tebrik ederim simdiden :) darısı bekleyenlerin basına opuyorumnanaktan

mrb mooncum nasilsinyerimseniben
calisiyodum taaa icerden kostum geldim kulagim cinledia.s bi baktimki sen cinletmisin:jeyyar:

o listenin icinde aceba bende varmiyimfisfisfis
bayadir pek girmiyorum biliyorum ,neysem affettiririm insallah kendimiŞenizŞeniz
eee nasil gidiyo ,bu haftada verdinmi biraz:dance:

mrb kizlar nasilsiniz gorusmeyeli
bayadir pek ugrayamadim ,mooncum biraz kulagimi cinlattida bi bakim dedim
tabi tek bugunluk degil insallah burda olmaya caliscam deamli:Saruboceq::lepi:

cileklipuding tebrik ederim simdiden :) darısı bekleyenlerin basına opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım ama ben bekarlığı daha çok seviyorum :kedi: . özgürlüğüme çok düşkünüm .Darısı başına spatzcım, evlilikde güzel bir heyecan aslında . Şu 4 -5 kg mi versemde daha bi güzel olsam, incecik dolşsam hihoyyyt...

Son düzenleme:
Kızlar regliden önce tartılmıştım 56 kiloydum reglim bitti 20 gündür de spor yapıyorum. Dün tartıldım 51,9 kilo geldim. Aslında hızlı kilo veriyorum pek bişey yiyemiyorum istesemde. Çünkü moralim bozuk sürekli.

tebrikler canım özel değilse noldu?sıkma canını..

kızlar bu arada bugün 3 günde 4,5 kilo veridren amerikan kalp vakfı diyetine başladım..gerçi aşırı bi kilom olmadığı için 4,5 kilo verebilme ihtimalım 0 ama bakalım nolucak ilk günüm bitti sayılır:hooray:

sabah greyfurt olmadığı için ılık bir suya ona eşdeğer olan limon sıktım ve içtim kahvaltıda fıstık ezmesi bulamdfığım için 1,5 yemek kaçığı fındık ezmesini bir dilim kepek ekmeğine sürüp şekersiz çayla içtim.Öğlen arkadaşlarımla dışardaydım ve akşamki etimi buraya kaydırıp 4 köfte yedim ve pilavdan sadece 1 çatal yedim..inanırmısınız haytımda ilk defa tabağımda patates kızartması ve pilavı bıraktım herlde ondan yaklaşık 2 saat sonra dondurma yedim biraz akşam yemeğindede 2 kaşık eytinyaplı fasulye ve 1 dilim kepek ekmeği yedim daha deminde elmamı yedim biraz fazla böldüm ama bütün gün yürürmeme rağmen hiç acıkmadım sanırım başardım inşakllah yararını görürürüm..
sizde bana destek olun hep beraber yapalım:enbuyukkk:

Yok canım özel değil. Kpssden iyi bi puan almıştım 1 atama tek yaptılar 6 aydır bekliyoruz 4000 kişi alacaklarmış ve yeni bir sınav yapacaklarmış atanamazsak puanlar da yanacak sanırım. Önceki atamayı da 0,5 puanla kaçırdım 1 puan bile değil düşünsene. Moralim çok bozuldu o yüzden.

günaydın kıslar ben 54.1 uzun zaman sonra kilo verdim haftaya kadar 1 kilo daha vermem lazım düğün varrrr

sevgili balperisi

170 boya 52 kg hedef = BMI 15 yapar.

BMI 18.5un altına indiğin zaman artık sağlıklı alanı yavaş yavaş terk etmeye başlıyorsun.Senin şu an zaten 17.7. Daha neden zayıflamak istiyorsun ?

BMI 15 artık anorexia sınırlarına varıyor. Burası insanların birbirini kemiklerine kadar zayıflattığı bir yer değil ve BMI 15 de sağlıklı değil, hastalıklı bir kilo. Bence dış görünüşünü bu kadar değiştirmek yerine , içinde neyin seni bu kadar zayıf olmaya zorladığını bulmaya çalış. Belki de bir psikologtan bu konuda yardım alabilirsin.

Şu an kilon gayet iyi ( biraz düşük bile ). Sorun kilolarında değil yani bence

Günaydın Kızlar

0,5 Kg almışım geçen haftadan beri. ama sadece bu kadar ile kaldığı için bile mutluyum. sonuçta canımı sıkan bir sürü şey oldu ve arada gerçekten bazı öğünleri gayet normal ( abartı hatta biraz yedim - krema soslu makarnalar , pideler falan )

Neyse bu sabah ki kilo 51.9 Kg
Dün yediklerim
sabah 1/2 kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost + greyfurt / portakal karışık meyve suyu.
öğlen = karpuz + peynir + yağsız yeşil salata + 1 dilim kepek ekmeği
ara 1/2 kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost
akşam = yoğurtlu makarna ( evet biliyorum akşam saatlerinde yakılmayacak olan karbınhidratlar pek iyi değil :çok üzgünüm: )

kaydirigubbakcemile kafama koca bir taş yedim
moonserosecim canım benim hep okuyorum yazılanları ama yazmayış nedenim bu aralar diyette değilim şunu yedim bunu yedim diye yazarsam maazallah iştahınız kabarır sizde diyeti bozarsınız diye korkuyorum.
ya gerçekten bana diyet ruhunu aşılayacak birileri lazım. acilen hemde.
55,9 u bile gördüm ama diyeti bırakınca 57 oldum halbuki hedefim 50 idi
yardım edin kızlar nasıl moda girebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…