günaydın canım,ne kadar pozitif birisin,olumsuzluklara rağmen kendi kendine destek verebiliyorsun.hayat böyle işde şekerim hep gülünmüyor acısıyla tatlısıyla yaşanıyor.sağlık olsun senin için hatta ideal kilonda incecik bir sağlık :))
Merhaba Moonserosecuğum
Çok teşekkür ederim... Hepimiz incecik oluruz umarım.
Bu site bana çok destek veriyor. Yanlız olmadığımı fark ediyorum ve hepinizle konuştukca ya da sadece yazdıklarınızı bile okudukca motive oluyorum. En büyük motivasyon ise tartıdaki eksiler tabi ki...:hooray:
Bir - iki haftadır buraya yazamıyorum, telaşlarım vardı, çok şükür bitti. diyeti bozduk bir haftadır, neyse tekrar aranıza döndüm, şimdi iş yerinden bir arkadaşım daha var o da diyet yapıyor, birbirimize destek oluyoruz, hep beraber vercez bu kiloları inşallah :hooray: . Üstelik erkek arkadaşım acele ediyor bu yaz söz yapalım diye kaydirigubbakcemile , acilen zayıflamam lazım....
aaaa orası kesin hayatım tartıdaki 100 gr lık eksiklik bile beni dehşet mutlu ediyor opuyorumnanaktan tabiki burada sizlerle olmakda çok büyük bir etgen.iyiki varsınız kızlara.s. bu arada hiç gelmeyen bizi terkedenler var alacağım hesabını birbir listem hazırklava:
Teşekkür ederim canım ama ben bekarlığı daha çok seviyorum :kedi: . özgürlüğüme çok düşkünümcileklipuding tebrik ederim simdiden :) darısı bekleyenlerin basına opuyorumnanaktan
hadi ya..neyse canım sıkma canını hayırlısı neyse o olsun..a.s.
aaaa orası kesin hayatım tartıdaki 100 gr lık eksiklik bile beni dehşet mutlu ediyor opuyorumnanaktan tabiki burada sizlerle olmakda çok büyük bir etgen.iyiki varsınız kızlara.s. bu arada hiç gelmeyen bizi terkedenler var alacağım hesabını birbir listem hazırklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?