50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuh yaa,

keske dun bahsetseydiniz bu konudan,

ben de bu gece cizsem mi acaba ya?

Ya ben Ahirkapiya hidirellez senliklerine gidip sucuk ekmek yiyecegim diye basbas bagirdim dun. Ama galiba sen yalnzica sucuk ekmek kismina konsantre oldun a.s
Cizin bakalim bu gece... Ben de daha buyuk bir diploma cizip asayim. 4 tane de makale cizeyim bir de hamile beni mi cizeyim.. ah bir de araba mi cizsem kendime....:bbo:

Ay ne guzel. Darisi basimiza....ama dikkat canim bunun su kaybi olma ihtimali de cok yuksek...

kız ben sucuk ekmeğine . sabahtan beri sucuk ekmek sucuk ekmek. maydonoz ekmek de şuna detoksdayız heralde.

biliyorum canim da,
cizme kismini bilmiyordum ben,

bizim cevrede pek hidrallez kutlanmaz cunku. hic gormesim cevremde.

ben ne cizsem yaa,

ben de mali musavirlik ruhsati cizeyim, sirkette kariyer atlama ile ilgili bisey ne olabilir ki, hamile beni ben de mi cizsem.
ev taksitlerimiz bitmis, tum senetler odenmis cizsem )
arabamizdan simdilik memnunuz, ac gozluluk etmeyeyim )
onu da seneye cizerim, yenilemisizzz gibi.

)

anchusa nasıldı şenlikler. güzelmiydi .canım çekti bak.maydonoz ekmeği herkes kendimi yaptı?bende gurbetteyim. annemin yanında olsam pikniğe giderdik bugün

kız ben sucuk ekmeğine . sabahtan beri sucuk ekmek sucuk ekmek. maydonoz ekmek de şuna detoksdayız heralde.

Elimde koca bir tabak ot oturuyorum zaten su anda.. Bol nane, bol maydanoz, 1 domates bir salata..Pek lezzetli.....Tuzsuz limonsuz yagsiz....aklinialirimsmile
Kizlar insallah ben vazgecmem yarina. Hos iki gun dayanabilirim bun ama insnalar bir hafta nasil yapiyor bunu anlam veremiyorum. Ben mutsuz olurdum herhalde bu kadar kisitli seyler yemekten...

kahvekokusu tebriklerrrrrrrr
iyice tinimini hanim olma yolunda ilerliyorsun, sirin sey seni;-))

dun tum gun ne yedin, yaz hele bakalimmmmmm

anchusa nasıldı şenlikler. güzelmiydi .canım çekti bak.maydonoz ekmeği herkes kendimi yaptı?bende gurbetteyim. annemin yanında olsam pikniğe giderdik bugün

Istanbulun butun delileri ordaydi..Asiri kalabalikti.. Herkes cilginlar gibi dans ediyordu, e biz de dans ettik roman orkestralari esliginde..Ben en son 4 sene once gitmistim senlige, tam karnaval havasina donmus iyice... Cok eglendik. ama bir suru cis yedim ictim...

peppercim merak ettim sen nerelisin yada ne taraflısın

Bende an itibariyle detoks kahvaltımı bitirmiş bulunuyorum ama
zerre tokluk hissetmiyorum yaa :sinifsinif:
hiç yememiş gibiyim eyvahedigeldismile
çay almıştım,yasak diye onuda içmedim.

aferin koçcum. bende odadaki herkes çay istedi.ben su içiyom.
klik çizdinmi sen hıdırellez dileklerini

Yaninda insallah salatalik karnibahar falan getirmissindir.Atarsin agzina.Biz peppermintle kahvaltida ekmek de yemedik...Gorecegiz bakalim nasil olacak..Nohut hasladin mi? O da tokluk hissi veriyor..Termosta bitki cayi demleyip getirseydin keske...

Son düzenleme:
pöfff müdür geldi odada sigara içiyor. detoksumun içine edecek.burnunun deliklerine tıkıvercem şimdi o sigarayı
klava:klava:klava:

kahvekokusu tebriklerrrrrrrr
iyice tinimini hanim olma yolunda ilerliyorsun, sirin sey seni;-))

dun tum gun ne yedin, yaz hele bakalimmmmmm

hihihihi,
  • sabah ,
  • uyanır uyanmaz ılık limonlu su,
  • 1 domates , 1 salatalık
  • ara
  • yeşilçay
  • öğlen ,
  • kabak çorbası
  • 1 haşlanmış patates
  • ara
  • yeşil çay
  • akşam
  • kabak çorbası
  • yağsız bol limonlu semizotu salatası
  • 2 tane haşlanmış patates
  • ara
  • bir kase çilek
  • rezene çayıbuyrunnnnnnnnn
    tabiki acıktıkça bol su ve elma çayı içtim bu da dipnotkaydirigubbakcemile2
fakat bugü su böreği partisine davetliyim ve muhakkak gitmem gereken bir yer ,
irademe nasıl hakim olucam onu bilemedimCADIARZU

amanin cok tehlikeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…