50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımıniçisi,
ben detoksa dün başladım da dün gün boyu duruşmam olduğundan nete giremedim..
sen de mi dün başladın kuşumyerimseniben
sen de durumlar nasılsüprizzzzz

canım ben bugün başladım. iyi gidiyor aslında çok. yaa aslında detoksdayım detoksdayım diye sürekli beynimize sölemesek çok daha rahat gider bence.

günaydın kızlar
detoks iyi gidiyor anlaşılan
ben yapıcam yapıcam dedim ama bugün sabah 1 kupa sıcak suya yarım limon sıkıp içtim
geri kalanı normal yedim bu saate kadar
öğleden sonra mevlüt var oraya gitcem yan komşuma
yarın il dışına çıkıcam yani detoks metoks hak getire
haftaya yapmayı düşünüyorum inşallah.
kızmayın bana olurmu

canım ben bugün başladım. iyi gidiyor aslında çok. yaa aslında detoksdayım detoksdayım diye sürekli beynimize sölemesek çok daha rahat gider bence.

valla dün benim için çok yoğun bir gün olduğundan oldukça rahat geçti dünkü kısım ,
bugün de öğleden sonra yoğun olucam ama işte şu su böreği partisini napıcam onu bilemedimeyvahedigeldismile

naaptiin spatzcim yaaaaaaa:-((((88

ne hediyesi bayram degil, seyran degil????**

@spatz bencede ne hediyesi.

cuma günü çok yakın bi arkadaşımın doğumgünü, cumartesi kardeşimin doğumgünü, pazar anneler günü (ve erkek arkadaşım annesine anneannesine de ben aldım hediyeleri-onun adına yani-)düşünün yani...battım battımmmboshayallersmile

ben hayatta öle durumlarda irademe sahip çıkaıyorum.
daha doğrusu su börği olmasada ben ısrarlara karşı koyamıyorum. şimdi sana orda herkes yee ye aman nolcakmış detoks falan biz yokken yap detoksunu falan derler.ben işte ısrarlara karşı gelemiyorum. eee dün hiç aksatmamışsın. bugünde öğlene kadar yapsan detoksunu .1,5 gün yinede iidir bence

ben de öyle düşünüyorum canım ya:kedi:
napıyım artık haftaya bir günlük daha yaparım olmazsa:bbo
:

aferin koçcum. bende odadaki herkes çay istedi.ben su içiyom.
klik çizdinmi sen hıdırellez dileklerini

ya aslında sizin çizdiklerinizi okyunca bende ne çizerdim çizseydim diye düşündüm ama
aklıma borçlarımızın bitmesinden başka bişey gelmedi :1no2:
aslında çok da değil borcumuz(3-4 aylık falan) ama hem iş hem evi beraber yürütmek bazen o kadar zor geliyor ki :1no2:
belki birde hamile klik çizerdim ama o da borçlarımızın bitmesine bağlı olduğu için yine aynı şeye dönüyor konu nilüfertcimm.

Yaninda insallah salatalik karnibahar falan getirmissindir.Atarsin agzina.Biz peppermintle kahvaltida ekmek de yemedik...Gorecegiz bakalim nasil olacak..Nohut hasladin mi? O da tokluk hissi veriyor..Termosta bitki cayi demleyip getirseydin keske...

ya erik havuç ve kuru üzümle beyaz leblebi var yanımda..
beyaz leblebide yasaktı sanırım. doğru mu?

pöfff müdür geldi odada sigara içiyor. detoksumun içine edecek.burnunun deliklerine tıkıvercem şimdi o sigarayı
klava:klava:klava:

ayyy delikafadulden çok güldürdün beni yaa :sm_cool:

Emin degilim ben de...o yuzden nohut hasladim yemek icin. Istersen ogle yemeginde eve gidince nohut islat gece de pisirirsin. Yarina onu yersin

Evet evet yaa
öğlen eve gidince ıslatayım nohutu dediğin gibi gecede pişiririm..
valla iyi oldu hatırlattığın .
sağolasın. Şeniz

ya benimde işle ev o kadar zor geliyorki bana da . ben birde çok canlı hemen bi işi bitiriveren tiplerden de değilim.bi temizliğim saatlerce sürer. birde ev işleri beni aşırı yorar.hep hayalimdir şöle çok zengin olsaydım hergün evime temizlikçi gelseydi sabah gelip ben eve gelmeden gitse her gün evi tertemiz yapsa. arada alıyorum eve kadın ama ölesini istemiyom.hep istiyorum.boshayallersmile

kuzularrrrrrkaydirigubbakcemile2

naparsınız bakemmmm :))

detoksuma baslamıs buunmaktayımmm ama çok da farketmedi benim kahvaltı yaa normalde peynirdir reçeldir vs dir hiç yemiyodum ben 3 haftadır. sadece yesiik ve salatalıva yapıyodum kahvaltımı .nadiren bozdugum oluyodu o yüzden çok farkedemedim detoksta oldugumu bi fark meyve suyu oldu

saat 9 gibi

1 bardak oda sıcakıgında suyumu içtim tiroit hapıma
1 bardak çörek otlu su
1 bardak limonlu su

sonra bi yere gittim geldim eve gelince yaptım kahvaltımı yani 11 e dogru

1 dilim kepek ekmeği
1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
yesillik,salatalık

veeee detoksumaaaa 52 kilo ile girdim hadi bakalım:)) açtım sabah ama o erkenden içtigim sular beni bayagı doyurdu. dün ikindinden beri bisey yememstim oysa. aksamarı meyve vs de yemiyorum bi süredir.bakalım detoks sonrası yani c.tesi sabah kaç kilo olcazz
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

hala acikmadimmmmmm hihoyyyt

ve ayiptir soylemesi 2 defa tuvalete gittim bugun.
(tarihimde bir ilk yasiyorum)
:roflol:

kızlar bu topiğe ilk girdiğim zamanlar bahsetmiştim 2-3 yıl önce ben bu detoksu yapmıştım.3 günlük planlamıştık arkadaşla ama 2 gün dayanabilmiştik. ama inanırmısınız 2. günğn sonunda wc ye gitmiştim gerçekten vücudun temizlendiğini issetmiştim.

birde vücutla ilgili bakın ne okudum kolon bağırsaklar yediğimiz yağlardan vs kirlendikçe lavobo borusu gibi tıkanırmış.bu artıklarda osmoz yoluyla kana karışırmış ve kirli kan vücutta dolaşırmış.

yaşasın detoks kardeşliği-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…