ya benimde işle ev o kadar zor geliyorki bana da . ben birde çok canlı hemen bi işi bitiriveren tiplerden de değilim.bi temizliğim saatlerce sürer. birde ev işleri beni aşırı yorar.hep hayalimdir şöle çok zengin olsaydım hergün evime temizlikçi gelseydi sabah gelip ben eve gelmeden gitse her gün evi tertemiz yapsa. arada alıyorum eve kadın ama ölesini istemiyom.hep istiyorum.boshayallersmile
kızlar bu topiğe ilk girdiğim zamanlar bahsetmiştim 2-3 yıl önce ben bu detoksu yapmıştım.3 günlük planlamıştık arkadaşla ama 2 gün dayanabilmiştik. ama inanırmısınız 2. günğn sonunda wc ye gitmiştim gerçekten vücudun temizlendiğini issetmiştim.
birde vücutla ilgili bakın ne okudum kolon bağırsaklar yediğimiz yağlardan vs kirlendikçe lavobo borusu gibi tıkanırmış.bu artıklarda osmoz yoluyla kana karışırmış ve kirli kan vücutta dolaşırmış.
yaşasın detoks kardeşliği-tatlicadiarzu-
bir de ilk günün akşamında idrarınızın yağlı olduğunu hissedeceksiniz ,
yağları atıyoruz,yaşasınhihoyyyt
kuzularrrrrrkaydirigubbakcemile2
naparsınız bakemmmm :))
detoksuma baslamıs buunmaktayımmm ama çok da farketmedi benim kahvaltı yaa normalde peynirdir reçeldir vs dir hiç yemiyodum ben 3 haftadır. sadece yesiik ve salatalıva yapıyodum kahvaltımı .nadiren bozdugum oluyodu o yüzden çok farkedemedim detoksta oldugumu bi fark meyve suyu oldu
saat 9 gibi
1 bardak oda sıcakıgında suyumu içtim tiroit hapıma
1 bardak çörek otlu su
1 bardak limonlu su
sonra bi yere gittim geldim eve gelince yaptım kahvaltımı yani 11 e dogru
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu
yesillik,salatalık
veeee detoksumaaaa 52 kilo ile girdim hadi bakalım:)) açtım sabah ama o erkenden içtigim sular beni bayagı doyurdu. dün ikindinden beri bisey yememstim oysa. aksamarı meyve vs de yemiyorum bi süredir.bakalım detoks sonrası yani c.tesi sabah kaç kilo olcazz
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Ben evde olsam o kadar zor gelmez iş yapmak ama,
işle ev bir arada olunca valla bazen öyle terelellilerim geliyorkii kafamçokkarıştı
yani böyle işe koş,aman eve koş,yemek yap,aman mutfağı temizle,aman spor yap
e birde sağlıklı besleneyim diye akşamdan kendine kahvaltılık hazırla,ayyy valla yazması bile zor geldi bana :jeyyar: tabii hafta sonu temizlikleri falan da cabasıı
yok yaalmaz:
ben evle işi aynı anda yürütme becerisine sahip değilim kardeşimm
belki şu ana kadar herşey güzel gitti ama şimdi olduğu gibi bazende sos veriyor vücudum valla..fisfisfis
Ben evde olsam o kadar zor gelmez iş yapmak ama,
işle ev bir arada olunca valla bazen öyle terelellilerim geliyorkii kafamçokkarıştı
yani böyle işe koş,aman eve koş,yemek yap,aman mutfağı temizle,aman spor yap
e birde sağlıklı besleneyim diye akşamdan kendine kahvaltılık hazırla,ayyy valla yazması bile zor geldi bana :jeyyar: tabii hafta sonu temizlikleri falan da cabasıı
yok yaalmaz:
ben evle işi aynı anda yürütme becerisine sahip değilim kardeşimm
belki şu ana kadar herşey güzel gitti ama şimdi olduğu gibi bazende sos veriyor vücudum valla..fisfisfis
y:
yaaa kuzucum sen ne zaman 52 oldun.. anchusa 52, dulcinea 53 , sen 52...
aman nazar emeyeyim, bravo size
masallah herkes almis yurumus;
bir klik, spatz, ben kaldik 54 ler de :-((((((((((( mafoldumben
walla bendedeğilim. mesela ev le ilgili bi iş yarım kalmışsa saplantı haline geliyo şurayı temizlemem lazım .kafaya takıyorum.
ya benim bi arkadaşım vardı. eskiden aynı yerde çalışırdık maşallah o kıza hep özenirdim. anneydi birde evliydi de. sabah erken kalkarmış ev temizlermiş duşunu alırmış işe gelirken birde kuaföre uğrar fön falan çektirirdi arada. hep bakımlıydı. birde onun işi çok ağırdı bütün gün oraya buraya giderdi. bazen akşamları giderdim yanına yemeği olurdu hep.kızının ödevlerien yardm ederdi vs. vs. hafat da3 gün tenise giderdi akşamüstleri bende o kapasitede değilim walla 2 gün yapsam 3. gün aynı moda dönüyorum
Günaydın herkese, ben de başladım detoxa, eşimle birlikte hem de:) Bahar da sağlık kazanalım dedik, ben bugün 300 gram fazla çıktım tartıda, o yüzden detoxdan vazgeçmiycem, yalnız yarından şüpheliyim, bir gün sürer herhalde benim detox hikayesi:)
gunaydin cnmmm,
ohh ne iyi etmissiniz,
ne yedin ictin su saate kadar ???
Hiç bişey yemedim çünküüü, zaman çabuk geçsin diye geç kalktım kaydirigubbakcemile3
Limonlu ılık su içtim, domates salatalık yerim birazdan da.
yaa kizlar , supersiniz,
daha da bir baglandim detoksumaaaa
yasasinnn.
atalim yaglari, pislikleri ne varsa...........
yaaa kuzucum sen ne zaman 52 oldun.. anchusa 52, dulcinea 53 , sen 52...
aman nazar emeyeyim, bravo size
masallah herkes almis yurumus;
bir klik, spatz, ben kaldik 54 ler de :-((((((((((( mafoldumben
Bir de sen cumartesi de calisiyorsun...Tamamiyle bos hafta sonun olmayinca calismak gercekten zor.....Ben de 4 yildir durmaksizin calisiyordum. Insanliktan ciktigimi hissediyordum bazen...gunleri bilmezdim cunku hafta sonunun hafta icinden bir ayricaligi yoktu. Evd eoldugum gunlerdede ne yapacagimi sasirirdim. Temizlik mi yemek mi yoksa arkadaslkarimla plan mi, yoksa uyusam mi????
walla bendedeğilim. mesela ev le ilgili bi iş yarım kalmışsa saplantı haline geliyo şurayı temizlemem lazım .kafaya takıyorum.
ya benim bi arkadaşım vardı. eskiden aynı yerde çalışırdık maşallah o kıza hep özenirdim. anneydi birde evliydi de. sabah erken kalkarmış ev temizlermiş duşunu alırmış işe gelirken birde kuaföre uğrar fön falan çektirirdi arada. hep bakımlıydı. birde onun işi çok ağırdı bütün gün oraya buraya giderdi. bazen akşamları giderdim yanına yemeği olurdu hep.kızının ödevlerien yardm ederdi vs. vs. hafat da3 gün tenise giderdi akşamüstleri bende o kapasitede değilim walla 2 gün yapsam 3. gün aynı moda dönüyorum
uyanikk seniiii
yerimseniben
Sorma yaaa veyvahedigeldismile
belki detoks sonrası düşeriz hee
ne dersin?
aynen dediğin gibi..halbuki cumartesi 1e kadar,hiç olmasa nolcak sanki ??
o saplantı bende de var yaa.. aklıma bir yerin temizleneceği takılmasınn
o beni yiyor valla
maşşallah arkadaşın süper women mişşş.(hani süperman var ya,ondan esinlendimde :)
Ay çok korkuyorum valla hayatım, geçen detox tam işkenceydi, kilo vermek için katlanmam bu işkenceye de, işte vücut temizlensinn falan diyoruz, eşim de hiç bişey yememiş garibim, 7den beri, dedim oruç tutmuyoruz detox yapıyoruz:) Ne yiyeceğini bilememiş şaşkın kaydirigubbakcemile3
Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - AYDINLIK DÖNEM
24 - 30 Mart (8 Rebiülahir - 14 Rebiülahir)
22 - 28 Nisan (8 Cemaziyelevvel - 14 Cemaziyelevvel)
22 - 28 Mayıs (8 Cemaziyelahir - 14 Cemaziyelahir)
Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - KARANLIK DÖNEM
6 - 12 Nisan (21 Rebiülahir - 27 Rebiülahir)
5 - 11 Mayıs (21 Cemaziyelevvel - 27 Cemaziyelevvel)
4 - 10 Haziran (21 Cemaziyelahir - 27 Cemaziyelahir)
Kozmik Beden Temizliği, ilkbaharda mart, nisan, mayıs, sonbaharda ise ekim, kasım, aralık aylarında ayın gökteki hareketine göre; gökteki ayın (kameri) 9. günü başlanıp, 15. günü dolunayda yapılan lavman uygulamasıyla sona erer. Böylece karaciğer, safra ve kalınbağırsağın temizliği yapılmış olur.
Tecrübeler göstermiştir ki, Kozmik Beden Temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?