50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben evde olsam o kadar zor gelmez iş yapmak ama,
işle ev bir arada olunca valla bazen öyle terelellilerim geliyorkii kafamçokkarıştı
yani böyle işe koş,aman eve koş,yemek yap,aman mutfağı temizle,aman spor yap
e birde sağlıklı besleneyim diye akşamdan kendine kahvaltılık hazırla,ayyy valla yazması bile zor geldi bana :jeyyar: tabii hafta sonu temizlikleri falan da cabasıı
yok yaa lmaz:
ben evle işi aynı anda yürütme becerisine sahip değilim kardeşimm
belki şu ana kadar herşey güzel gitti ama şimdi olduğu gibi bazende sos veriyor vücudum valla..fisfisfis

bir de ilk günün akşamında idrarınızın yağlı olduğunu hissedeceksiniz ,
yağları atıyoruz,yaşasınhihoyyyt

yaa kizlar , supersiniz,
daha da bir baglandim detoksumaaaa

yasasinnn.
atalim yaglari, pislikleri ne varsa...........

yaaa kuzucum sen ne zaman 52 oldun.. anchusa 52, dulcinea 53 , sen 52...

aman nazar emeyeyim, bravo size
masallah herkes almis yurumus;
bir klik, spatz, ben kaldik 54 ler de :-((((((((((( mafoldumben

Bir de sen cumartesi de calisiyorsun...Tamamiyle bos hafta sonun olmayinca calismak gercekten zor.....Ben de 4 yildir durmaksizin calisiyordum. Insanliktan ciktigimi hissediyordum bazen...gunleri bilmezdim cunku hafta sonunun hafta icinden bir ayricaligi yoktu. Evd eoldugum gunlerdede ne yapacagimi sasirirdim. Temizlik mi yemek mi yoksa arkadaslkarimla plan mi, yoksa uyusam mi????

walla bendedeğilim. mesela ev le ilgili bi iş yarım kalmışsa saplantı haline geliyo şurayı temizlemem lazım .kafaya takıyorum.
ya benim bi arkadaşım vardı. eskiden aynı yerde çalışırdık maşallah o kıza hep özenirdim. anneydi birde evliydi de. sabah erken kalkarmış ev temizlermiş duşunu alırmış işe gelirken birde kuaföre uğrar fön falan çektirirdi arada. hep bakımlıydı. birde onun işi çok ağırdı bütün gün oraya buraya giderdi. bazen akşamları giderdim yanına yemeği olurdu hep.kızının ödevlerien yardm ederdi vs. vs. hafat da3 gün tenise giderdi akşamüstleri bende o kapasitede değilim walla 2 gün yapsam 3. gün aynı moda dönüyorum

Günaydın herkese, ben de başladım detoxa, eşimle birlikte hem de:) Bahar da sağlık kazanalım dedik, ben bugün 300 gram fazla çıktım tartıda, o yüzden detoxdan vazgeçmiycem, yalnız yarından şüpheliyim, bir gün sürer herhalde benim detox hikayesi:)

vayy beee..

insanustu mahlukattttttt.. o neymis oyle.

ben de cocuk yok, zor yetisiyorum.

evin biryerini temizliyorum, diger yerlere sira gelene kadar temizledigim yer yine kirleniyor sanki.
heryer ayni anda piril piril olamiyor hiccc:-(((

mesela camlarimi sildim bikac hafta once annemin yaridmiyle;
mutfak dolaplarim kaldi;

gecen h.sonu da esimle dolaplari duzenledik, yazlik kisliklari ayirdik; ayakkabiligimizi temizledi..
mutfak dolaplari hala duruyorrrrrrrrr
ben orayi temizledigimde camlarim yine kirlenmis olacak :-(((

ilerde cocugum olursa yardimci tutucam bende..

gunaydin cnmmm,

ohh ne iyi etmissiniz,

ne yedin ictin su saate kadar ???

08.30
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.40
1 avuc kiraz

1 fincan daha yesil cay iciyorum su anda...

Ay ev işi de ev işi içimi baydınız he, zaten detoxdan dolayı stresliyim.:)
Ay şu kirişi temizliyim, şurası pırılı pırılı olsun, milim toz olmasın insanı değilimdir ben hiç, her gün temizlik yapamam yani, ona harcadığım süreyle neler yaparım neler, bazen türk kadınları temizlik yapmayı zorunlu görevi gördüğünden herşey gözüne batıyor, temizlemezse vicdan azabı yaşıyor. Ben biraz rahatım açıkçası, mutfağım, banyom yerlerim temiz olsun, öyle herşey yerli yerinde durmaz bir de.
Herşeye bu kadar takarsak, ne kendimize zaman kalır, kendimze zaman kalmazsa da kendimizi geliştiremez, geri geri ilerler öyle geçiririz ömrümüzü.

Son düzenleme:

Sorma yaaa veyvahedigeldismile
belki detoks sonrası düşeriz hee
ne dersin?

aynen dediğin gibi..halbuki cumartesi 1e kadar,hiç olmasa nolcak sanki ??

o saplantı bende de var yaa.. aklıma bir yerin temizleneceği takılmasınn
o beni yiyor valla
maşşallah arkadaşın süper women mişşş.(hani süperman var ya,ondan esinlendimde :)

uyanikk seniiii
yerimseniben

Ay çok korkuyorum valla hayatım, geçen detox tam işkenceydi, kilo vermek için katlanmam bu işkenceye de, işte vücut temizlensinn falan diyoruz, eşim de hiç bişey yememiş garibim, 7den beri, dedim oruç tutmuyoruz detox yapıyoruz:) Ne yiyeceğini bilememiş şaşkın kaydirigubbakcemile3

Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - AYDINLIK DÖNEM

24 - 30 Mart (8 Rebiülahir - 14 Rebiülahir)

22 - 28 Nisan (8 Cemaziyelevvel - 14 Cemaziyelevvel)

22 - 28 Mayıs (8 Cemaziyelahir - 14 Cemaziyelahir)

Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - KARANLIK DÖNEM

6 - 12 Nisan (21 Rebiülahir - 27 Rebiülahir)

5 - 11 Mayıs (21 Cemaziyelevvel - 27 Cemaziyelevvel)

4 - 10 Haziran (21 Cemaziyelahir - 27 Cemaziyelahir)

Kozmik Beden Temizliği, ilkbaharda mart, nisan, mayıs, sonbaharda ise ekim, kasım, aralık aylarında ayın gökteki hareketine göre; gökteki ayın (kameri) 9. günü başlanıp, 15. günü dolunayda yapılan lavman uygulamasıyla sona erer. Böylece karaciğer, safra ve kalınbağırsağın temizliği yapılmış olur.

Tecrübeler göstermiştir ki, Kozmik Beden Temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır.

insallah duseriz cnmcigimmm 53 lere detoks sonrasi.

yaa o takinti bende de var, belim agrirken bile ne isler yapiyorum; esim bile durduramiyor beni..

ama haftaici bi is yapamiyorum, sadece yemek.
h.sonu da 1 gun gezme, 1 gun ev isi.

haftada 1 gun de olsun o kadar diy mi,

camasirlari cuma aksamindan hallediyorum,
utu de pazar aksamina kaliyor

ben duzeni boyle oturttum simdilik ;-))

ayy yazik yaaaa.

ben de sabahtan beri kendimi oyle motive ediyorum, hic mi oruc tutmadin diyorum kendi kendimee.. hem de oruc da su bile yok, bunda neler neler yiyoruzz diy mi amaa

ayy bu marankinin beden temizligi ise ben bunu hayatta yapamam,
gunde bilmem kac kez lavman yapiliyor bunda,

evde uygulanacak bisey degil yani...

GUNAYDIN DETOX KARDESLERIM :)

nassınız bakalım dun olaylı da olsa cok sahane bır detoks gecırdım hıc kacamagım yok aksam da kabak corbası yemedım sızın de dedıgınız gıbı su ıctım sadece

amaaaaaaaaaaa sabah kalktım regl olmusum yıne de tartıya cıktım ve deeeeeeeee 49.8 gordum yıne favorı kılom:))) 50.9 du en son gordugum kılo bızım tartıda :)) o yuzden cok mutluyum bugun yıne detoxdayım sadece maydonoz suyu ıcmeyecegım regl ıken maydonoz suyu ıcılmezmıs :))

Allahıma sukur de ne bas agrısı ne halsızlık hıc bı sey olmadı acıkmadım da canım bıle cekmedı karsımda dolma ve su boregı yenılmıstı de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…