50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar,
şimdi çıkıyorum ben ,
öğleden sonra yoğunum,
akşam da çaya arakadaşlar gelecek,
yarın şehir dışına çıkıyorum haftasonu için kısa bir ara..
sanırım pazartesi'ye kadar gelemiycem..
biraz kendimi zorlarsam gece yarısı girip total kilomdan ve detoksumun sonucundan haber bildiririm..
beni özleyin ve olur muguclubacismile

1 gün kesin geziyor musunuz, ne güzel ya, biz sinemaya gidersek gidiyoruz yoksa ancak yürüyüş, eşim aşırı evcil :sinifsinif:

ayyyyyyyy valla ev ısı karmıs bugunun konusunu benım hıc ısım olmuyor ev ısıyle ohhh mıs:))) sadece kendı odamı toplarsam toplarım onun dısında ev sahıbımın evı zaten yemeklerı de o yapıyor :)) yardımcım gıbı saolsun hehe:))

@kahve kokusum :) kolay gelsın kusum beklıyoruz guzel haberlerınle:))

@scyllacıgım kuru meyve 1 avuc gecmeyecek sekılde serbest canım ama kuruyemıs falan yok 2 gun sonra 1 avuc fındık yersınız :)

ayyy kuzmmm masallah de gıııı :)) günlerdir dogru dürüst bisey yemiyorum ve o vadar çok yrüdüm ki anlatamam . ve tabi tiroit hapını da bi kaç gündür tam atıyorum. yarım atmıyorum onun da etkisi var .ama gerçekten çok az yiyrm ya ve ikindinden sonra bsey yemiyorum sadece bitki çayı içyorum

Özlemez miyiz canım benim Şeniz

@scyllacıgım kuru meyve 1 avuc gecmeyecek sekılde serbest canım ama kuruyemıs falan yok 2 gun sonra 1 avuc fındık yersınız :)

Ya ben bir gün yapıcam galiba :sinifsinif:

TAMAMDIR kusum sen 1 gun yap spatzcıgım hıc yapmıyor trufcugum da bılınmeyen gelecek zamanda yapacakmıs katrececıgımınde gelecek hafta sanırım dulcıneacıgımın da ne yaptıgı bellı ne yapmadıgı heh ohhhhhhh masallah:))

kaydirigubbakcemile3

Ben yapıyom abbaaaaaaa süprizzzzz

afferın ornek kocum benımmmmm 13 kısı kaldık sanırım:)

DETOX LISTESI YANINDAKI SORU ISARETLERINI OKLAVA OLARAK KABUL EDINIZ:)

1-SPATZ ????

2-KUZU

3-ANCHUSA

4-NILUFERT

5-TRUF?????

6-DULCINEA?????

7-SCYLLA(1gun)

8-PEPPERMINT

9-KAHVE KOKUSU

10-KATRECE?????

11-KLıK

12-YASEMN

13-WATERSPIDER

14-EV CADISI?????

15-OSKE

16-LINGUIST

17-YESA

Son düzenleyen: Moderatör:

bu arada yukarıya 1 dilim ekmek yazmıştım ama kahvaltımda yemedim ekmeği.
ilerleyen saatlerde kullanırım hakkımı diye..
şimdi de 2 havuç ve 7 tane erik yedimm..

yerim seni bena.s.

bugün yeme ama detoksun bozulmasın kaydirigubbakcemile3

afferın ornek kocum benımmmmm 13 kısı kaldık sanırım:)

valla bunu size yapmak istemezdim (kime ne yapıyosam) geçen perşembe cuma zaten full meyve sebze yemiştim ay sonu olduğu için
haftaya diyelim inşallah

ayrıca senin menün yemeğin herbişeyin pek güzel peq tatlı maaşallah sana tü tü tü :hooray:

öske yapmıyor kuzum, yaseminin de sigarasız detox yapacağına inanmıyorum ben kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…