@SCYLACIGIM aaaaaaaaaa dun sormustu yapabılırmıyım yapamazmıyım acaba dıye ama yapmıyor mu tuh yasemncıgım de yapacak ınsallah canım yaaaaaaaaa sıgarasız 2 gun ıns:)
cok guzeldi. Bol bol dans ettikk. Bir suru cis yedik. Aslinda her turlu ciss yedik ictik.dilek agacina dilegimizi astik...Anchusa gittin mi ahırkapıya nasıldı?
Cook komikkkAy çok korkuyorum valla hayatım, geçen detox tam işkenceydi, kilo vermek için katlanmam bu işkenceye de, işte vücut temizlensinn falan diyoruz, eşim de hiç bişey yememiş garibim, 7den beri, dedim oruç tutmuyoruz detox yapıyoruz:) Ne yiyeceğini bilememiş şaşkın kaydirigubbakcemile3
Benim de tansiyonum dusuk. Fark ediyorum. Bir de cok lazimmis gibi 4 mil leslie yaptik. Kizlkar spor yapmammak mantikli sanirim bu detoks takizlarr , ben de hafiften bas donmesi basladi;
ne onerirsiniz?
1 gün kesin geziyor musunuz, ne güzel ya, biz sinemaya gidersek gidiyoruz yoksa ancak yürüyüş, eşim aşırı evcil :sinifsinif:
cok guzeldi. Bol bol dans ettikk. Bir suru cis yedik. Aslinda her turlu ciss yedik ictik.dilek agacina dilegimizi astik...
Biz hafta sonu iceri girmiyoruz. Sabah cikip gece donuyoruz eve.. Pazar da genelde esimin ailesine ugruyoruz...Benim hic evde oturasim yok. Esim de cok evcimendir ama zorla surukluyorum onu hafta son planimizi yapip...Bilet aliyorum, yemek yenilecek mekanlari arastiriyorum sonra full plan koyuyorum onune....O da daha fazla bunalmayayim diye istanbulda garibim yapiyor istedikleirmi
Ben de çok istiyordum gitmeyi de ya biz heryere çok uzağız yamafoldumben
Bir çıkıyıp desen 4 saat gidiş geliş yolda geçiyor zaten, benim iş istanbul içinde olursa kesin taşıncam ben de, bunaldım
Bu arada şehir fırsatı diye bir site var, çok güzel etkinlikler oluyor, hepsinde şansı yakalayamasan da mekan keşfediyorsun en azından:)
http://www.sehirfirsati.com/deals/istanbul
Nerdesin istanbulda sen? Mahser yeri gibiydi. 11.30 da ayrildik. Taksi bulamadik.Bizim bile eve gelmemiz 1.5 saati buldu. Gece 1.30 da yatabildik
Merhabalar detoksçular :icecream:
Hemen size kilo güncellemesi yapayım, ben hani 54 lü kiloyu hızlıcana geçip, 53.9 oldum diye, kilomun anlık zayıflık olmasından korkuyordum ya, bugün tartıldım yine 53.9 um. Detoksta verdiğimi geri almadım yani :lepi: Belki moral olur bu size)
(not zımbırtı bitimi sebebiyle atak yapmış olabilirim)
Kaçmam lazım fıstıklar, hepinize kolay gelsin, mümkün oldukça az hareket edin, dün spor yapanlar pişman oldu.
Dün konuştuk da yapamam ben onu midem kaldırmaz diyordu, yaseminin sigaranın olmadığını bilse katılmazdı bence
Merhabalar detoksçular :icecream:
Hemen size kilo güncellemesi yapayım, ben hani 54 lü kiloyu hızlıcana geçip, 53.9 oldum diye, kilomun anlık zayıflık olmasından korkuyordum ya, bugün tartıldım yine 53.9 um. Detoksta verdiğimi geri almadım yani :lepi: Belki moral olur bu size)
(not zımbırtı bitimi sebebiyle atak yapmış olabilirim).
YESACIM tebrikler, eğer zımbırtı başı o kiloydaysan, zımbırtı bitimi 48 li kiloları görürsün, o kadardır birlikteyiz, ilk kez kilo vereceğine inanıyorum, içime doğru :))) Ama sonrasında kilo verdim diye cozutursan orasını bilemem
TAMAMDIR kusum sen 1 gun yap spatzcıgım hıc yapmıyor trufcugum da bılınmeyen gelecek zamanda yapacakmıs katrececıgımınde gelecek hafta sanırım dulcıneacıgımın da ne yaptıgı bellı ne yapmadıgı heh ohhhhhhh masallah:))
Elimde koca bir tabak ot oturuyorum zaten su anda.. Bol nane, bol maydanoz, 1 domates bir salata..Pek lezzetli.....Tuzsuz limonsuz yagsiz....aklinialirimsmile
Kizlar insallah ben vazgecmem yarina. Hos iki gun dayanabilirim bun ama insnalar bir hafta nasil yapiyor bunu anlam veremiyorum. Ben mutsuz olurdum herhalde bu kadar kisitli seyler yemekten...
benin ailem de ic anadoludan.
tam sehri ozelden yazayim..
;-)
valla dün benim için çok yoğun bir gün olduğundan oldukça rahat geçti dünkü kısım ,
bugün de öğleden sonra yoğun olucam ama işte şu su böreği partisini napıcam onu bilemedimeyvahedigeldismile
kizlarr , ben de hafiften bas donmesi basladi;
ne onerirsiniz?
ee canım benim tarihe göre biz şimdi karanlık dönemdemiyiz. yani yapılmaması ereken dönemmi bu???Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - AYDINLIK DÖNEM
24 - 30 Mart (8 Rebiülahir - 14 Rebiülahir)
22 - 28 Nisan (8 Cemaziyelevvel - 14 Cemaziyelevvel)
22 - 28 Mayıs (8 Cemaziyelahir - 14 Cemaziyelahir)
Kozmik Beden Temizliği Tarihleri - KARANLIK DÖNEM
6 - 12 Nisan (21 Rebiülahir - 27 Rebiülahir)
5 - 11 Mayıs (21 Cemaziyelevvel - 27 Cemaziyelevvel)
4 - 10 Haziran (21 Cemaziyelahir - 27 Cemaziyelahir)
Kozmik Beden Temizliği, ilkbaharda mart, nisan, mayıs, sonbaharda ise ekim, kasım, aralık aylarında ayın gökteki hareketine göre; gökteki ayın (kameri) 9. günü başlanıp, 15. günü dolunayda yapılan lavman uygulamasıyla sona erer. Böylece karaciğer, safra ve kalınbağırsağın temizliği yapılmış olur.
Tecrübeler göstermiştir ki, Kozmik Beden Temizliği sonrasında kan değerlerinden başlayarak, bağışıklık sistemine kadar olağanüstü değişiklikler yaşanmıştır.
özlemezmiyim canımkızlar,
şimdi çıkıyorum ben ,
öğleden sonra yoğunum,
akşam da çaya arakadaşlar gelecek,
yarın şehir dışına çıkıyorum haftasonu için kısa bir ara..
sanırım pazartesi'ye kadar gelemiycem..
biraz kendimi zorlarsam gece yarısı girip total kilomdan ve detoksumun sonucundan haber bildiririm..
beni özleyin ve olur muguclubacismile
Kızlar sigara da yasak dimi detox da?
sigara tabikide yasak ama bence yasemnn sigara yasak diyede vazeçmesi bence. içiyorsa içsin hiç değilde biraz olsun temizenir vücudeDün konuştuk da yapamam ben onu midem kaldırmaz diyordu, yaseminin sigaranın olmadığını bilse katılmazdı bence
sonuçta ot yasak değil canım.Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak salatalık ve kuzu kulağı yedim, bu kuza kulağı inşallah yasak değildir, çünkü kurtarıcım benim:) Çok leziz cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?