50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TRUFCUMMMMMMMMMM sekerparem:) ınsallah kuzum gelecek haftaya beklıyoruz senı de cok saolasın menum ıcın yorumlarını da umarım bugun de dun gıbı olur ben bugun regl oldum ama ne olacak degıl mı ? bı de dun gece yatarken ılac ıcmek zorunda kaldım umarım bozmaz detoxumu hehe:)

ayyyy en az 49.2 gormustum sanırım ondan daha az gorurmuyum acaba tabıı de 1 kere gormek sonra yıne yukarılara cıkmak var ama umarım hep gorurumm amın ınsallah

@SCYLACIGIM aaaaaaaaaa dun sormustu yapabılırmıyım yapamazmıyım acaba dıye ama yapmıyor mu tuh yasemncıgım de yapacak ınsallah canım yaaaaaaaaa sıgarasız 2 gun ıns:)

@SCYLACIGIM aaaaaaaaaa dun sormustu yapabılırmıyım yapamazmıyım acaba dıye ama yapmıyor mu tuh yasemncıgım de yapacak ınsallah canım yaaaaaaaaa sıgarasız 2 gun ıns:)

Dün konuştuk da yapamam ben onu midem kaldırmaz diyordu, yaseminin sigaranın olmadığını bilse katılmazdı bence

Anchusa gittin mi ahırkapıya nasıldı?
cok guzeldi. Bol bol dans ettikk. Bir suru cis yedik. Aslinda her turlu ciss yedik ictik.dilek agacina dilegimizi astik...

Cook komikkk
kizlarr , ben de hafiften bas donmesi basladi;

ne onerirsiniz?
Benim de tansiyonum dusuk. Fark ediyorum. Bir de cok lazimmis gibi 4 mil leslie yaptik. Kizlkar spor yapmammak mantikli sanirim bu detoks ta
1 gün kesin geziyor musunuz, ne güzel ya, biz sinemaya gidersek gidiyoruz yoksa ancak yürüyüş, eşim aşırı evcil :sinifsinif:

Biz hafta sonu iceri girmiyoruz. Sabah cikip gece donuyoruz eve.. Pazar da genelde esimin ailesine ugruyoruz...Benim hic evde oturasim yok. Esim de cok evcimendir ama zorla surukluyorum onu hafta son planimizi yapip...Bilet aliyorum, yemek yenilecek mekanlari arastiriyorum sonra full plan koyuyorum onune....O da istanbulda daha fazla bunalmayayim diye garibim yapiyor istedikleirmi

Son düzenleme:

Ben de çok istiyordum gitmeyi de ya biz heryere çok uzağız yamafoldumben
Bir çıkıyıp desen 4 saat gidiş geliş yolda geçiyor zaten, benim iş istanbul içinde olursa kesin taşıncam ben de, bunaldım

Ben de çok istiyordum gitmeyi de ya biz heryere çok uzağız yamafoldumben
Bir çıkıyıp desen 4 saat gidiş geliş yolda geçiyor zaten, benim iş istanbul içinde olursa kesin taşıncam ben de, bunaldım

Nerdesin istanbulda sen? Mahser yeri gibiydi. 11.30 da ayrildik. Taksi bulamadik.Bizim bile eve gelmemiz 1.5 saati buldu. Gece 1.30 da yatabildik

Merhabalar detoksçular :icecream:

Hemen size kilo güncellemesi yapayım, ben hani 54 lü kiloyu hızlıcana geçip, 53.9 oldum diye, kilomun anlık zayıflık olmasından korkuyordum ya, bugün tartıldım yine 53.9 um. Detoksta verdiğimi geri almadım yani :lepi: Belki moral olur bu size )

(not zımbırtı bitimi sebebiyle atak yapmış olabilirim)

Kaçmam lazım fıstıklar, hepinize kolay gelsin, mümkün oldukça az hareket edin, dün spor yapanlar pişman oldu.

YESACIM tebrikler, eğer zımbırtı başı o kiloydaysan, zımbırtı bitimi 48 li kiloları görürsün, o kadardır birlikteyiz, ilk kez kilo vereceğine inanıyorum, içime doğru :))) Ama sonrasında kilo verdim diye cozutursan orasını bilemem

Süpermiş, ben de dün çok yedim ya 300 gram almışım, inşallah detoxla veririm.

Dün konuştuk da yapamam ben onu midem kaldırmaz diyordu, yaseminin sigaranın olmadığını bilse katılmazdı bence

:roflol:

affferın kuzum yaaaaaaaaaaa bravoo bravoooooo alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ayyyyyyyyyy canım senden bunu duydum yaa artık olsem de gam yemem haaaaaaaaaa yuppııı delikafadulden zaten donecegım ya canım orada da cıvıtmam ınsallah vereliniortak ayyyyyyyyy hadı ınsallah ınsallahhh:dance:

kızzz ben basladım yaa:))

sabah 1 bardak oda sıcaklıgında su
1 bardak limonlu su
1 bardak çörek otlu su

1 dilim kepek ek
1 bardak taze sıkılmıs por.suyu
salatalık yesillik yedm

simdi saltalık çayımı içiyorum:)

az sonra 2 küçük havuç ve 2 küçük patatesle yaptıgım, arabiber,nane,kekikle tatandırdıgım çorbamı içicem 2 kepçe

Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak salatalık ve kuzu kulağı yedim, bu kuza kulağı inşallah yasak değildir, çünkü kurtarıcım benim:) Çok leziz cokacimcoook

günaydın tetox çılgınları hihoyyythihoyyyt

vazgeçmezsin cnm bugün ikinci günüm ne halsizlik ne açlık hiç biri yok kendimi olmadığım kadar hafif hissediyorum..

benin ailem de ic anadoludan.

tam sehri ozelden yazayim..
;-)

olmadı ama bizde merak ettik :dilcikar:

herşeyi mahvetmek istiyorsan ye bakalım su böreği kokusu :umursamaz:

kizlarr , ben de hafiften bas donmesi basladi;

ne onerirsiniz?

kuru kayısı ye canım

[

ee canım benim tarihe göre biz şimdi karanlık dönemdemiyiz. yani yapılmaması ereken dönemmi bu???
özlemezmiyim canım
Kızlar sigara da yasak dimi detox da?

sigara tabikide yasak ama bence yasemnn sigara yasak diyede vazeçmesi bence. içiyorsa içsin hiç değilde biraz olsun temizenir vücude
Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak salatalık ve kuzu kulağı yedim, bu kuza kulağı inşallah yasak değildir, çünkü kurtarıcım benim:) Çok leziz cokacimcoook
sonuçta ot yasak değil canım.

buarada öğlen kabağı 2 ye ayırdım.az suda hafif haşladım.limon sıkıp yedim balık gibi bi tadı vardı ama olsun kendimi gayet ii hissediyorum.hatta kocam dibimde sucuklu yumurta yedi hiç çekmedi bile canım. ara öğün içinde işyerine 1 tane cevizle 3 kayısı getirdim.

SICAK SUYUN Faydaları :

1 – Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
2 – ıç organları ve kaburga kafesinin etrafındaki kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
3 - Mide asidi etkilerini rahatlatır ve asit reflu semptomlarını rahatlatır.
4 – Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
5 – Kabızlığı giderir.
6 – Kilo verme : yemeklerden yarım saat önce içilen sıcak su iştahı azaltır ve kilo vermeyi hızlandırır. Nefes tekniği ile birleştirilirse, yağ yakmak için hiper – oksijenlenme sağlar.
7 – Soğuk algınlığı, gripin süresini kısaltır, zatürreyi önler.
BEN bu sıcak suyun faydasını çok gördüm ..gerçekten denedim ve içtiğim 2 litre suyu artık ılık ya da sıcak içiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…