50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mutfak robotu tatlı yedikten sonra da sıcak su içersen o zaman tatlının tadına doyum olmuyomuş

bu arada göz kalemin akanlardanmı akmayanlardanmı
bu konuda dertliyim

mutfak robotu tatlı yedikten sonra da sıcak su içersen o zaman tatlının tadına doyum olmuyomuş

bu arada göz kalemin akanlardanmı akmayanlardanmı
bu konuda dertliyim

dur bir de tatlıdan sonra deneyeyim nasıl oluyor ..dondurmadan sonra dediğin oluyor hem de süper oluyor da diğer tatlılarda denemedim...
valla göz kalemim flormar ..benim gözlerim normalde de sürmeli gibi :kedi: kirpiklerim siyah uzun kalem çekmesem de kalem çekmiş gibi duruyor ...bir sürü kalem kullandım ...flormar ultra black te karar kıldım..bak bu avatarımda gözlerimde makyaj yok ..makyajsız hali ...:kedi:

kuru kayısımın içine cevizi sardım koydum bi güzell. cevizi yasaklamıyorum ben kızlar hem bitkisel hemde hiç yağ almıyoruz bari cevizin faydalı yağını alalım diye

kızzz ben basladım yaa:))
[/FONT][/COLOR][/B]-[/COLOR][/FONT][/B]

amanınnnnnnnnn katrecem yaaaaaaaa afferın vallla yuru be kım tutar bızı DETOX CILGINLARI HHEH -tatlicadiarzu

Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak salatalık ve kuzu kulağı yedim, bu kuza kulağı inşallah yasak değildir, çünkü kurtarıcım benim:) Çok leziz cokacimcoook

yok ben de tam senın bu yazını okurken yıyordum valla ohhh mıs aksam daha duzgun yazarım da su ana kadar yarım muz bır kac erık kabak corbası bır tabak bol lımonlu maydonoz ve de kuzu kulagı yedım bırazdan da yenıdunya yıyecegım bı de bı seyler ıctım ohhhh mıs :dance:

@KUZU benden sana kocaman tebrıkler gelıyor canım yaaaaaaaaaaaa afferın valla boyle detoxcular gormek ıstıyoruz ben de cok hafıf hıssedıyroum ve de aclık hıssım neyım de yok
bı de soyle detoxcular var
1-ayyyyy ben kahvesız yapamam azıcık ıcsem ne olur
2-ayyy ben tuzsuz yapamam azıcık katsam ne olur
3-ayy bu corbanın tadı cok kotu
4-ayy acıktım :roflol:

yok canlar yok ıkıncı gruptan degıl bırıncı gruptan olmak ıcın gelın elele verelım DETOX yapalım yaptıralım :teytey:

heh valla canım ya

ben yarın bilem devam edebilirim..

ama sanki artık vucudumuzun yağa ve tuaz ihtiyacı var kafamçokkarıştı

valla okadar kararlıydımki kimse döndüremedi annem en sevdiğim yemekler yapmıştı ablam gelirken halley ve eti puf almıştı (çok severimde )
ama elimi bile sürmedimmm

afferın kuzum yaaaaaaaaaaaaaa aman tuz ıhtıyacı da neymıs eskıden tuz mu vardı hehe:) canım benım de anneannem catalı agzıma tıkıyordu az kalsın bugun soylemesı ayıp et yok dedım yemedım:))) yengem de ogleden sonra cagırdı bı seyler yapcam gel dedı de mecbur yarına erteledık o yuzden yarın detox ısı benım yas ama yarın DULCINEANIN DETOXUNDAN yapacagım detoxdasın ama yasaklar serbest hehehhehe:))

canım yağ konusunda evet olabilir. bence salatanın üstüne bikaç damla zeytinyağı yapalım derim ben.

ayrıca dahiliye dr u bi arkadaşım vardı o demişti.vücuudn kesinlikle tuza ihtiyacı yok diye.hiç yemesekde vücudun aradığı birşey değilmiş tuz.

ben tuttum ozaman bu detoxukaydirigubbakcemile3

ay benim vucudum arıyo ya özellikle dilim damağımdelikafadulden

kizlar kimse kalmamis buralarsa;

acliktan bayildiniz mi yoksaa?

ben fena gitmiyorum,
kan sekerim iyi (meyvelerden oturu)

yalniz tuz olmadigindan tansiyonum cok dustu, basim donuyor.

aclik derseniz hissetmiyorum;

sadece bas donmesi var.

su ana kadar yediklerime gelince;

08.30
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay

10.30
1 bardak elma suyu

11.40
1 avuc kiraz
1 fincan yesil cay

12.30
1 kase haslanmis karnibahar, brokoli, misir, kirmizi biber
(tuzsuz)
3 kasik salara (yagsiz, tuzsuz)

14.30
5-6 ad. Cilek

kuru kayisi, k. incir, ceviz, k. uzum karisimi aldim (yemekhanede satiliyordu)
bunlardan yemek serbest mi ?

bir tane de muzum var, ilerleyen saatlerde yiyebilir miyim?

lachesis cnm hatasonlari 1 gun gezmeye cikiyoruz canimcigim;
evden bir cikiyoruz yani, ya kahvaltiya gidiyoruz, ya da alisveris vs. isimiz olursa alisverisimizi yapip, disarda bi yemek yiyip, hava guzelse carsi-pazar-sahil kenarlarini biraz gezip geliyoruz.

bir de canim; kuzu kulagi ne? cahil kalmisim; duydum sanki ama, ot muydu?

canımmmmmmmmm hosgeldın oncelıkle:)

1- detox menun guzeldır mısır eklemesen de olurmus

2-kuzukulagı eksımen de denır bır tur ot cok sahane tadı var bıraz eksı

3-o aldıgın karısımlardan 1 avuc yıyebılırsın canım onu gecmesın

4-yarım muz serbest canım

5-yagsız tuzsuz yazan ellerını yırım affffferın:)

pepper haşlanmış karnıbaharı evden mi getirdin. evet herkesin sesi soloğu kesildi. bayıldı millet .dur ben de yazayım sana yediklerimi
kahvaltı:
maydanoz biber salatalık. tarçınlı yeşil çay

öğlen kabak haşladım az. limonlu

bir azöncede cevizli kru kayısı 3 adet.
akşam içinde bir avuç nohut ıslattım onu haşlıcam. yanına marul karışık salata yapıcam

nılufertcım senınkını cok begendım yahuuu cok sahane tam detox menusu:) ben de sımdı cılek ve yenıdunya yedım ama aksama ne yıyecegım bellı degıl bıraz kabak corbam var ama ılk seferkı gıbı degıl tadı bırazcık buruk heheh sankı ılk pısınce daha sahaneydı sımdı az sahane:))) aynı anda yazmısız kusum:)

ok o zaman,
biraz acikinca 1 avuc kuru karisimimdan,
biraz daha acikinca yarim muz. (hic de bi muzu yarim biraktigim olmamistir ama denicem )

afferini de aldimm. yasasinnnnnn sositososito

cnm haslanmis k.bahar, brokolili karisim, isyerinde et yemeginin yanina garnitur olarak cikarmislar;
ben de kucuk bir tabaga alabilir miyim dedim aldim..
sansima denk geldi.
(yesacim karisimin icinde misir da vardi, ayirmadim onlari da yedim ben de, bugun yedigim en tok tutucu sey o 3-5 misir tanesiydi)

sen de cok az yemissin cnm,
cok iyi gidiyorsun.

ama meyve de ye cnmin iciiii

meyve suyu da icc

benim ki tam detoks menusu degil yani oylemii :-((((((

ben burda acliktan oleyim, bir de menum begenilmesin hee mafoldumben

bende yazayım yediklerimi
sabah çörek otlu su
kahvaltı: 1 domates 1 salatalık biraz maydonoz ve taze nane
ara yeşil erik ve yeşil elma
öğlen:1haşlanmış patates 1salatalık 1 domates maydonoz nane ve üzerine sıktığım limonun posasınıda doğradım içine kırmızı ve karabiber septim şahane oldu
ara erik yerim sanırım
akşamada nohut haşlıyorum ama gaz yapıp tartıda fazla gösteririmi acep?

hımmm bende öle beklemiş yemeği hele bide neidiğiü belirsiz şeyi beklemişse yiyemem .sen bidaha pişir. bende dün alışverişe çıktım ama hiç doğru düzgün sebze bulamadım.bi kabak aldım işte.yarına artık hıı bak haşlanmış patates olabilir akşam sende yapabilirsin. hem sıcak sıcaık yeriz ki patatesi sıcak yemek özlemimiz geçer :sinifsinif::sinifsinif: bak aklıma geldi taze fasulyemde var onun haşlamasını da severim ben.

benim ki tam detoks menusu degil yani oylemii :-((((((

ben burda acliktan oleyim, bir de menum begenilmesin hee mafoldumben

[:dilcikar::dilcikar:

işyerime dün nasıl getircem falan diye sormuştun ondan sordum haşlanmışları . iyi şanslıısn iiki çıkmış. hııı söle bakalım çıkmasa ne yapcaktın. yicekdin dimi herşeydenguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…