mutfak robotu tatlı yedikten sonra da sıcak su içersen o zaman tatlının tadına doyum olmuyomuş
bu arada göz kalemin akanlardanmı akmayanlardanmı
bu konuda dertliyim
mutfak robotu tatlı yedikten sonra da sıcak su içersen o zaman tatlının tadına doyum olmuyomuş
bu arada göz kalemin akanlardanmı akmayanlardanmı
bu konuda dertliyim
kızzz ben basladım yaa:))[/FONT][/COLOR][/B]-[/COLOR][/FONT][/B]
Kahvaltı ve öğlen yemeği olarak salatalık ve kuzu kulağı yedim, bu kuza kulağı inşallah yasak değildir, çünkü kurtarıcım benim:) Çok leziz cokacimcoook
heh valla canım ya
ben yarın bilem devam edebilirim..
ama sanki artık vucudumuzun yağa ve tuaz ihtiyacı var kafamçokkarıştı
valla okadar kararlıydımki kimse döndüremedi annem en sevdiğim yemekler yapmıştı ablam gelirken halley ve eti puf almıştı (çok severimde)
ama elimi bile sürmedimmm
afferın kuzum yaaaaaaaaaaaaaa aman tuz ıhtıyacı da neymıs eskıden tuz mu vardı hehe:) canım benım de anneannem catalı agzıma tıkıyordu az kalsın bugun soylemesı ayıp et yok dedım yemedım:))) yengem de ogleden sonra cagırdı bı seyler yapcam gel dedı de mecbur yarına erteledık o yuzden yarın detox ısı benım yas ama yarın DULCINEANIN DETOXUNDAN yapacagım detoxdasın ama yasaklar serbest hehehhehe:))
canım yağ konusunda evet olabilir. bence salatanın üstüne bikaç damla zeytinyağı yapalım derim ben.
ayrıca dahiliye dr u bi arkadaşım vardı o demişti.vücuudn kesinlikle tuza ihtiyacı yok diye.hiç yemesekde vücudun aradığı birşey değilmiş tuz.
kizlar kimse kalmamis buralarsa;
acliktan bayildiniz mi yoksaa?
ben fena gitmiyorum,
kan sekerim iyi (meyvelerden oturu)
yalniz tuz olmadigindan tansiyonum cok dustu, basim donuyor.
aclik derseniz hissetmiyorum;
sadece bas donmesi var.
su ana kadar yediklerime gelince;
08.30
domates salatalik, 1 tutam maydonoz
limonlu yesil cay
10.30
1 bardak elma suyu
11.40
1 avuc kiraz
1 fincan yesil cay
12.30
1 kase haslanmis karnibahar, brokoli, misir, kirmizi biber
(tuzsuz)
3 kasik salara (yagsiz, tuzsuz)
14.30
5-6 ad. Cilek
kuru kayisi, k. incir, ceviz, k. uzum karisimi aldim (yemekhanede satiliyordu)
bunlardan yemek serbest mi ?
bir tane de muzum var, ilerleyen saatlerde yiyebilir miyim?
lachesis cnm hatasonlari 1 gun gezmeye cikiyoruz canimcigim;
evden bir cikiyoruz yani, ya kahvaltiya gidiyoruz, ya da alisveris vs. isimiz olursa alisverisimizi yapip, disarda bi yemek yiyip, hava guzelse carsi-pazar-sahil kenarlarini biraz gezip geliyoruz.
bir de canim; kuzu kulagi ne? cahil kalmisim; duydum sanki ama, ot muydu?
canımmmmmmmmm hosgeldın oncelıkle:)
1- detox menun guzeldır mısır eklemesen de olurmus
2-kuzukulagı eksımen de denır bır tur ot cok sahane tadı var bıraz eksı
3-o altıgın karısımlardan 1 avuc yıyebılırsın canım onu gecmesın
4-yarım muz serbest canım
5-yagsız tuzsuz yazan ellerını yırım affffferın:)
pepper haşlanmış karnıbaharı evden mi getirdin. evet herkesin sesi soloğu kesildi. bayıldı millet .dur ben de yazayım sana yediklerimi
kahvaltı:
maydanoz biber salatalık. tarçınlı yeşil çay
öğlen kabak haşladım az. limonlu
bir azöncede cevizli kru kayısı 3 adet.
akşam içinde bir avuç nhut ılattım onu haşlıcam. yanına marul karışık salata yapıcam
nılufertcım senınkını cok begendım yahuuu cok sahane tam detox menusu:) ben de sımdı cılek ve yenıdunya yedım ama aksama ne yıyecegım bellı degıl bıraz kabak corbam var ama ılk seferkı gıbı degıl tadı bırazcık buruk heheh sankı ılk pısınce daha sahaneydı sımdı az sahane:))) aynı anda yazmısız kusum:)
nılufertcım senınkını cok begendım yahuuu cok sahane tam detox menusu:) ben de sımdı cılek ve yenıdunya yedım ama aksama ne yıyecegım bellı degıl bıraz kabak corbam var ama ılk seferkı gıbı degıl tadı bırazcık buruk heheh sankı ılk pısınce daha sahaneydı sımdı az sahane:))) aynı anda yazmısız kusum:)
benim ki tam detoks menusu degil yani oylemii :-((((((
ben burda acliktan oleyim, bir de menum begenilmesin hee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?