bende yazayım yediklerimi
sabah çörek otlu su
kahvaltı: 1 domates 1 salatalık biraz maydonoz ve taze nane
ara yeşil erik ve yeşil elma
öğlen:1haşlanmış patates 1salatalık 1 domates maydonoz nane ve üzerine sıktığım limonun posasınıda doğradım içine kırmızı ve karabiber septim şahane oldu
ara erik yerim sanırım
akşamada nohut haşlıyorum ama gaz yapıp tartıda fazla gösteririmi acep?
[:dilcikar::dilcikar:
işyerime dün nasıl getircem falan diye sormuştun ondan sordum haşlanmışları . iyi şanslıısn iiki çıkmış. hııı söle bakalım çıkmasa ne yapcaktın. yicekdin dimi herşeydenguclubacismile
çörekotlu su ne ay. daha neler duycaz du bakalım.
haşlanmış patates eminim çok güzel olmuştur canımcımda ben baharatıda kestim. aharat kana karışıp cildin dokusunu bozuyormuş özellikle pul bider. hazır detok syapmışken cildimde güzelleşsin.
ok o zaman,
biraz acikinca 1 avuc kuru karisimimdan,
biraz daha acikinca yarim muz. (hic de bi muzu yarim biraktigim olmamistir ama denicem)
afferini de aldimm. yasasinnnnnn sositososito
(yesacim karisimin icinde misir da vardi, ayirmadim onlari da yedim ben de, bugun yedigim en tok tutucu sey o 3-5 misir tanesiydi)
benim ki tam detoks menusu degil yani oylemii :-((((((
ben burda acliktan oleyim, bir de menum begenilmesin hee mafoldumben
bende yazayım yediklerimi
sabah çörek otlu su
kahvaltı: 1 domates 1 salatalık biraz maydonoz ve taze nane
ara yeşil erik ve yeşil elma
öğlen:1haşlanmış patates 1salatalık 1 domates maydonoz nane ve üzerine sıktığım limonun posasınıda doğradım içine kırmızı ve karabiber septim şahane oldu
ara erik yerim sanırım
akşamada nohut haşlıyorum ama gaz yapıp tartıda fazla gösteririmi acep?
hımmm bende öle beklemiş yemeği hele bide neidiğiü belirsiz şeyi beklemişse yiyemem .sen bidaha pişir. bende dün alışverişe çıktım ama hiç doğru düzgün sebze bulamadım.bi kabak aldım işte.yarına artık hıı bak haşlanmış patates olabilir akşam sende yapabilirsin. hem sıcak sıcaık yeriz ki patatesi sıcak yemek özlemimiz geçer :sinifsinif::sinifsinif: bak aklıma geldi taze fasulyemde var onun haşlamasını da severim ben.
bide yeşil çayla iki kuru kaısı yedim
bildiğin çörek otu canım hamur işlerinin üzerine serptiğimiz suya bir kaşık atıp içtim yoksa kabızlık çekiyorum..
baharat kesme cnm baharatlar detoxun olmazsa olmazları özelikle zencefil zerdeçal ve karabiber
cikmasa sadece salata yicektim kuzucummm;
bir de hergun natural corba cikiyor sirkette (salcasiz, yagsiz) ondan alacaktim.
ama bugun natural sogan corbasi yapmislar; igrenc gorunuyorsu alamadim;
yarin alirim brokolili falan cikarsa ;-)))
çörek otunu ağzıma alıp bazen bende çğğniyorum da suya atılıp bi faydası olacağını duymamıştım.
zerdaçıl zencefilde kesinlikle haklısında ben pul biberle karabideri kestim
ayyyyyyy peppercımmmmmmmmmm yazıya bıttım kusum yaaaaaaaa EY DETOX SEN NELERE KAaaADIYMISS :)) YAPMAYANLAR UTANSIN HEHHE:)
tam soracaktım corekotulu su nedır dıye sorulmus dur cevabı okuyum heh:)
canlarım baharat konusunda da ACI BAHARATLAR ve TUZ KESIN YASAKMIS ama OLMAZSA OLMAZ BAHARATLARI da varmıs detoxun:)) (alıntıdır)
ay çiğnemeyi denedim felaketti aynen geri tükürdüm.. bölesi iyi benim wc problemimi kesti
ay ben kırmızı biber yedim bilmiyorumkismile
ay ben kırmızı biber yedim bilmiyorumkismile
:dilcikar::dilcikar: hıııhhh gördünmüüü
olsun kuzum az bı seyden bı sey olmaz ben de kımyona taktım yaa pek guzel seyler yazmıslar aksamkı salataya eklenmez mı acaba bilmiyorumkismile
heheh :roflol: :roflol:
canımcım sizin şirkette maşallah şirket mi otelmi belli değil. yanlış anlama iyi bi şirket sanırım vitamin barlar filan.
sirket fena degil iyi bir sirket cnm ,
yemekhanenin isletmesi ozel bir yemek sirketine verlmis,
onlar da daha cok para kazanabilmek icin cesidi artirdikca artiriyorlar; vejeteryan yemegi cikiyor hatta hergun bir cesit, pizza bolumu var...
2000 kisilik plazadayim ben,
yemek sirketi 2000 kisiye hizmet veriyor;
her personelin yemek kartş var, icine de kendi sirketimiz belli miktar para yukluyor,
yemekhanede herseyin bir fiyati var, o kartimizla oduyoruz.
yani ne cok sey alirsak yemek sirketi o kadar kazaniyor.
benim acin onemli olan, rejim yapmak cok kolay burdaaa
izgara, haslama, salata, meyve , cacik hepsi bulunuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?