50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

detoksa 7 gun devam etsek 1 beden incelirmisizz :-oo

En başta vücudunuzun performansını düşüren toksinler temizlenir.
• Enerjiniz yükselir.
• Kilo verilir. 7 günlük bir programda genel ortalamada bayanlar 1 beden küçülür (4-6 kg) erkekler ise 6-12 kg arası verebilirler. Tabii ki yaş, metabolizma, bulunulan kilo, genetik gibi faktörleri de unutmamak gerekir.
• Uyku düzeni dengelenir. Sabah daha erken, dinç ve kolayca kalkılabilir.
• Kan temizlenir.
• Kalınbağırsaklar büyük ölçüde temizlenir. Dolayısı ile kabızlık, gaz, şişkinlik gibi sorunlar iyileşmeye başlar.
• Cilt güzelleşir, parlar.
• Gözün beyazı daha beyazlar, daha canlı bakar.
• Vücut şekillenir.
• Gençleşilir, yaşlanma yavaşlar.
• Güçlü bir fizik yapınız olduğunu hissetmeye başlarsınız.
• Vücudunuz esner. Eklemlerin arasında birikmiş kristalize kalıntılar temizlenir.
• Sindirim rahatlar.
• Daha atik ve hareketli olursunuz.
• Kolesterol sorununuz varsa dengelenir.
• Farkındalık, algılama ve duyarlılık artar.
• Zihin berraklaşır.
• Bağışıklık gücü artar. Bu çok önemli bir konu. Dışarıda ne kadar kirlilik olursa olsun sizin bağışıklığınız güçlüyse etkilenmezsiniz. Dolayısıyla detoks size bunu sağlar.
En önemlisi, kendinizle daha dürüst bir iletişime geçme şansınız gelişir!

çörekotlu su ne ay. daha neler duycaz du bakalım.
haşlanmış patates eminim çok güzel olmuştur canımcımda ben baharatıda kestim. aharat kana karışıp cildin dokusunu bozuyormuş özellikle pul bider. hazır detok syapmışken cildimde güzelleşsin.

cikmasa sadece salata yicektim kuzucummm;
bir de hergun natural corba cikiyor sirkette (salcasiz, yagsiz) ondan alacaktim.

ama bugun natural sogan corbasi yapmislar; igrenc gorunuyorsu alamadim;
yarin alirim brokolili falan cikarsa ;-)))

bildiğin çörek otu canım hamur işlerinin üzerine serptiğimiz suya bir kaşık atıp içtim yoksa kabızlık çekiyorum..
baharat kesme cnm baharatlar detoxun olmazsa olmazları özelikle zencefil zerdeçal ve karabiber

kuzummmm ıkı ara yaparsın ıkısı de sahane olur 3-4mısırdan da bı sey olmaz valla olumunekankayizsmile

benim ki tam detoks menusu degil yani oylemii :-((((((
ben burda acliktan oleyim, bir de menum begenilmesin hee mafoldumben

anammmmmmmmmm yırım m Şeniz detoxun ıste tek bı yan etkısı alınganlık hehe canım cok sahane olmus valla begendım daha nossun olumunekankayizsmile

ooooooo masallah bı guzel detox menusu daha gelıyorrr oglenkıne bıttım aynısını ben de aksam yapabılırım valla erıkte cok abartmamak lazımmıs kızlar dedı valla ben de dun yemıstım bayaa da nohut -gaz olayını da valla bılemedım opuyorumnanaktan

canım kuzunun ogle yedıgınden aksam yıyeyım dıyorum patateslı neyım guzel olur deeeemıı valla dun yapmıstım ogleyın yedım zaten de aksama yıyemem artık ben patateslı salata yapacagım ınsallah ohhhhh yıyelım valla da hihoyyyt cok kırıldım DETOX KABAK CORBASI AHMETIN CORBASINA neıdıgu belırsız dedın -tatlicadiarzu-

bide yeşil çayla iki kuru kaısı yedim

oh afıyet ben de tarcın karanfıl karabıber lımon elma cayımdan yaptım bıtıreyım barı onu bugun :kedi:

ayyyyyyy peppercımmmmmmmmmm yazıya bıttım kusum yaaaaaaaa EY DETOX SEN NELERE KAaaADIYMISS :)) YAPMAYANLAR UTANSIN HEHHE:)

tam soracaktım corekotulu su nedır dıye sorulmus dur cevabı okuyum heh:)

canlarım baharat konusunda da ACI BAHARATLAR ve TUZ KESIN YASAKMIS ama OLMAZSA OLMAZ BAHARATLARI da varmıs detoxun:)) (alıntıdır)

Son düzenleyen: Moderatör:

çörek otunu ağzıma alıp bazen bende çğğniyorum da suya atılıp bi faydası olacağını duymamıştım.
zerdaçıl zencefilde kesinlikle haklısında ben pul biberle karabideri kestim

cikmasa sadece salata yicektim kuzucummm;
bir de hergun natural corba cikiyor sirkette (salcasiz, yagsiz) ondan alacaktim.

ama bugun natural sogan corbasi yapmislar; igrenc gorunuyorsu alamadim;
yarin alirim brokolili falan cikarsa ;-)))

canımcım sizin şirkette maşallah şirket mi otelmi belli değil. yanlış anlama iyi bi şirket sanırım vitamin barlar filan.

Detoks bitki ve baharatları

Papatya papatya çayı stres azaltıcı ve ruhsal rahatlatıcı olarak kullanılır. Ayrıca sindirimi kolaylaştırır, idrar miktarını artırır. Detoks kürlerinin tümünde yer alan papatya çayı sıcak ya da ılık olarak günde iki üç bardak içilebilir.

Zencefil: toksin atıcı, mide, bağırsak rahatlatıcı ya da sebze sularına tat verici olarak detoks kürlerinin değişmez baharatıdır.

Karahindiba: kurutulmuş kökleri bitkisel çay yapımında kullanılabilir. Taze ve genç yaprakları salatalara ya da sebze suyu karışımlarına eklenebilir. Yapraklarından da çay yapılabilir. ıyi bir tonik (uyarıcı, enerji ve güç verici), güvenli bir detoks desteğidir.

Ketentohumu: çok değerli bir omega-3 ve lif (posa) kaynağıdır. Taze ketentohumlarını öğüterek ya da doğrudan salatalara ilave ederek kullanabilirsiniz. Yoğurtla birlikte de tüketilebilir. Ketentohumu karaciğer destekleyicisi ve laksatif (kabızlık giderici, bağırsak yumuşatıcı) etkileriyle detoks sürecine yardımcıdır. Bir tatlı kaşığı ile başlayıp ihtiyaca göre dozu yavaş yavaş artırabilirsiniz. Kolay küflenen ve bozulan bir tohumdur. Koyu renkli kaplarda karanlık ve serin bir yerde, mümkünse buzdolabında saklanmalıdır. Beklemiş, bayat tohumlar kullanılmamalıdır.

Devedikeni
): karaciğer koruyucu yararı için yüzyıllardır kullanılmaktadır. Birçok bilimsel araştırma, aktarlarda "devedikeni tohumu" adı altında satılan meyvesinin, karaciğer hücrelerini alkolün, ilaçların ve zehirli kimyasalların zararlı etkilerinden koruduğunu kanıtlamıştır. Detoks kürleri süresince ya da daha uzun kürler halinde bitkisel ilaç olarak hazırlanmış kapsülleri kullanılabilir..

Çam kabuğu: çok güçlü PCO,s kaynağı ve deperli bir antioksidandır. Kolesterol düzeyini düşürür. Detoks kürleri süresünce ya da uzun süreli kürler halinde kullanılabilir.

Üzüm çekirdeği ekstresi: PCO bakımından zengin güçlü bir antidoksidan ve toksin gidericidir.

Adaçayı: toksinlerden arındırıcı ve enerji artırıcı etkileriyle karaciğer fonksiyonları ve safra oluşumu üzerine yararları iyi bilinen ve bizde çay şeklinde bol bol kullanılan değerli bir bitkisel detoks desteğidir.

zerdecal- kımyon kısnıs:)

Son düzenleyen: Moderatör:
çörek otunu ağzıma alıp bazen bende çğğniyorum da suya atılıp bi faydası olacağını duymamıştım.
zerdaçıl zencefilde kesinlikle haklısında ben pul biberle karabideri kestim

ay çiğnemeyi denedim felaketti aynen geri tükürdüm.. bölesi iyi benim wc problemimi kesti

ay ben kırmızı biber yedim bilmiyorumkismile

evet yesacim yaa;
bence biz bu detoksu her persembe yapalim;
hem cumaya tarti icin cok iyi olur ??

lachesis hayatim ayni yazinin devaminda bu da vardi,
sen detoks yapmasan mi kusum ??

KİMLER DETOKS YAPAMAZ ?
- Hamileler ve emzirenler
- Çocuklar
- Kanser olan ve kemoterapi tedavisi görenler veya diğer tıbbi tedavi sürecinde olanlar.
- Son 6 ayda ameliyat geçirmiş olanlar

olsun kuzum az bı seyden bı sey olmaz ben de kımyona taktım yaa pek guzel seyler yazmıslar aksamkı salataya eklenmez mı acaba bilmiyorumkismile

heheh :roflol: :roflol:

bencede çok az attım zaten karabiberi biraz fazla attım çünkü çayla içemiyorum..

patatesi dene caqnım özellikle limon posası içindeydiya süperdi valla..

yurtta kalırken yapardım ben bunu sempatiksalakcinni

detox olmasada iyi alternatif diet için

canımcım sizin şirkette maşallah şirket mi otelmi belli değil. yanlış anlama iyi bi şirket sanırım vitamin barlar filan.

sirket fena degil iyi bir sirket cnm ,

yemekhanenin isletmesi ozel bir yemek sirketine verlmis,
onlar da daha cok para kazanabilmek icin cesidi artirdikca artiriyorlar; vejeteryan yemegi cikiyor hatta hergun bir cesit, pizza bolumu var...

2000 kisilik plazadayim ben,
yemek sirketi 2000 kisiye hizmet veriyor;

her personelin yemek kartş var, icine de kendi sirketimiz belli miktar para yukluyor,
yemekhanede herseyin bir fiyati var, o kartimizla oduyoruz.

yani ne cok sey alirsak yemek sirketi o kadar kazaniyor.

benim acin onemli olan, rejim yapmak cok kolay burdaaa
izgara, haslama, salata, meyve , cacik hepsi bulunuyor..

otla çöple beslendiğim yetmezmiş gibi bide ağzıma sakız almışım cakkudu cukkdu.karnımı açıktırdım.yukarda da acai berry nin reklamı var koymuşlar pizzayla yaşpastayı bide açlıkla başa çıkamıyormusunuz diyo.ne salaklar ya.
ama walla ben iç acıkmadım kızlar sadece sakız biraz acıktırır gibi oldu ama eçti

[/url][/IMG]
Ahanda kabak çorbam arkadaşlarr
görünüşü sizi yanıltmasınnn
ya kusura bakma yesacımdaa
bu iğrenç şeyi inan yerken çıkarmamak için zor tuttum kendimi.
kızıcaksın biliyorumdaa
ben bunu 2 gün nasıl yiycem yaa

bne böle açık büfe tarzı yererde. saldırıyorum resmen. hayatta hiç yemek yememişim gibi. ben mesela böle olsa pizzayı görmüşsem kesin yerim. gözümün görmemesi gönlümün katlanması lazım benim. gerçi bugün kendimi tebrik ettim kocam sucuklu yumurta yerken ben afiyetle aşlanmış kabağımı yedim. hiçde çekmedi canım

@klik iki gün bunu içmene gerek yok ben sadece dün içtim htta sadece öğleni bugün patates falan yedim genelde bol yeşillikli sende öle yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…