50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın akşam bitmicek kız kaytarma yapma :)
cumartesi sabah bitmiş olacak
yarın akşamda ot çöp yicen

tamam şekerim.bende onu kastetmek istemiştimm opuyorumnanaktan

canım maydanoz detoxunu kastettim ben

sabah aç karnına içiliyor
karaciğeri temizliyormuş canım

karaciğerimde büyüme varmış da :çok üzgünüm:

geçmiş olsun tweety cimm.
acil şifalarr...Şeniz

tamam şekerim.bende onu kastetmek istemiştimm opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tweety cimm.
acil şifalarr...Şeniz

amin canım sağol
ama geçecek bişi mi onu hiç bilmiyorum valla

büyümüş bi organ küçülürmü ki gene

pek bi bilgim yok bu konuda açıkçası

bugünkü sporumu yazmıştım ama gitmedi mesaj galiba

tekrar yazim lesli ile 3 mil

karın bacak ve kol hareketleri yine lesli ile

yarın da pilates yapmayı düşünüyorum kısmetse ama önce 3 mil leslie tabi:dance::dance::dance:

tweety cim
4 dilim ekmek fazla gibi geldi bana
gerçi öğlen yememişsin ama
akşamda yemeyzsin dimi ?
ayrıca çayıda şekerli içiyosunn
bak ben bile bıraktım şekeri
dulcineanınkademeli bırakma metoduyla
sanada tavsiye ederim .

tweety canim gecmis olsun,

ben de lisedeyken hepatit a gecirmistim;
karaciger ve dalak ta buyume olmustu hastalik suresince,
sonra normale dondu.
yani kuculebilir canimcigim endiselenme,

o da grip olmak gibi bi rahatsizlik, iacini alir, tedavini olursun duzelir..

;-)

evet canım haklısın 4 dilim biraz fakla kaçtı bugün yoksa normalde 3 dilim yerim ipisince dilimler zaten
akşam yamağinde ekmek yemiyorum sadece kahvaltıda yiyorum canım
akşam hafif yediğim için sabah çok aç oluyorum doyamıyorum yaaaa

çaya da çok çok az şeker koyuyorum hiç şekersiz yapamam sanırsam:içelim:

ay canım sanada geçmiş olsun ama geçmiş zaten çok şükür

inan ki mesajını okurken gözlerim doldu
doktor bişi demedi diye eşim de hiç umursamıyo ben ne yapıcamı ınan hiç bilmiyorum tatlım
ne ilacı içmiştin hayatım sen
evet benim dalak da da büyüme var mış sadece karaciğerde değil

40 dk kadar tempouya yakın yürüdüm kursta da devamı hareket halindeydim aslında detovs günlerinde bmyle tempolu harevet yürüyüs iyi değil biliyoırum ama mecburiyettendi. birazdan karnımı doyurunca spora gidicem insalah. bi 40 dk kadar yien yürüyüs ve spor sporda kaytarmıycam mümkün oldugunca yapmaya gayret edicem nasıl olsa suyla muyla da doyuyoss

ara olarak yediğim:

1 tane sade maden syu
1 avuçtan biraz az yesil erik

amanınnnnnnnnn katrecem yaaaaaaaa afferın vallla yuru be kım tutar bızı DETOX CILGINLARI HHEH -tatlicadiarzu

tutmasınlar canım tutmasınlar da p.tesi salı da ayran detoksu yapam hehe:))

2-kuzukulagı eksımen de denır bır tur ot cok sahane tadı var bıraz eksı
ay ben de bayılıyorum ya kahvaltı aksam yemegi ögle yemegi hepsinde tüketiyorum bizim burda eksi ot, eksicik falan da diyolar

canlarım baharat konusunda da ACI BAHARATLAR ve TUZ KESIN YASAKMIS ama OLMAZSA OLMAZ BAHARATLARI da varmıs detoxun:)) (alıntıdır)[/B]

aha da buyur bi karabiberimiz vardı zaten tuzuz biseye benzemiyo bu çorbalar ayyy geçen hafta ne güzel sütlü, makarna suyuyla yaptıgım patetes çorbamı yemeye doyamamıstım bu seferki bööö' dedirtti ama napam evde pat. le havu.tan baska benim sevdiğim sebze yok

kizlarr, bu meyve-sebze detoxu degil mi?

nohutu nerden cikardiniz yaa?

hakkatten yaa bazıları haslanmıs pat. de deimis serbestmis haslanmıs papatesssss???? bayılırımmmmmm yesllikle birlivte oohh misss ne güzel detoks olurrr ölçülü yemek sartıyla serbet mi kiiiii sonuçta nisasta vsss barındırıyooo

ayy serbestse haslıycam patates doyurcam ya karnımısempatiksalakcinnisempatiksalakcinniserbest mi kızlarrrr.normali serbest biliyorum da haslanmısı da mı serbestt??

o zaman canim sen bir hepatit (sarilik ) testi yaptir.
mide bulantisi, kusma falan var mi?

belki hafif bir sarilik geciriyorsundur, cunku karaciger dalak buyumesi onun belirtileridir.

ama seni korkutmayayim da canimcigim; doktor bisey demediyse gecici bi rahatsizlik da olabilir.

ebn o zaman 20 gun hastanede yatmistim cnm,
orda vermislerdi , ilac -serum.

neyseki benmkisi hepatit a, en hafif sarilikmis..

en iyisi bir doktora daha gorun cnm yaa

ayy serbestse haslıycam patates doyurcam ya karnımısempatiksalakcinnisempatiksalakcinniserbest mi kızlarrrr.normali serbest biliyorum da haslanmısı da mı serbestt??

Patates öğlenleri serbest, nohut hep serbest, yesam öyle dedi, ben de akşama nohut salatası yapıcam. pişiyor şimdi.

amin canım sağol
ama geçecek bişi mi onu hiç bilmiyorum valla

büyümüş bi organ küçülürmü ki gene

pek bi bilgim yok bu konuda açıkçası

Çok geçmiş olsun hayatım, küçülüyor evet, ödem gbi bir şey oluyor tedaviden sonra normale dönüyor, benim arkadaşımda da kötü beslenmekten dalak büyümesi olmuştu sonra tedaviyle iyileşti, ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama tez zamanda iyileşirsin inşallah kuzum.

Kızlar geçmişi okuyamadı, detox nasıl gidiyor, benim hiç iyi gitmiyor, dışarı çıktım güneşte iyice tansiyonum düştü, canım da bişey istemiyor, ayran detoxu çok daha kolaydı valla.

Patates öğlenleri serbest, nohut hep serbest, yesam öyle dedi, ben de akşama nohut salatası yapıcam. pişiyor şimdi.

ayy canım ne güzelmis o zamannn :) valla snein evde olmak isterdim simdi o zaman:))

ben de haslıyım o zaman ya yiyim çünkü spordan 8 e dogru gelicem bisey yemem artık anca bitki çayı içerim yatcagımda en iyisi simdi patatesimi yiyim ben o zaman ögle yemegi niyetine.

çünkü öğle yemegi olareak

1 b.salatalık çayı
2 kepçe de pati havuç çorbası içmistim

çorbam yarına kalsın ben salatamla patatesimi yiyim oh beee;:)))

hiç olmassa biraz takat gelir de yapabilirim sporumu ya

neyse kızlar ben gidip yemegimi hazırlıycam spor sonra evde egzersiz ve banyo kese mese isi derken yıgılp kalırım belki yıgılmassam tüm gün yediklerimi yeniden rapor veriim insallah

bu arada dünkü sürdügüm yagları bugün yine sürcem bi yandan da göbüsüm ve kalçam dısardan detokslansın hehe:))

çok mutlu oldum yaa pat .yiyceğim için
ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…