şekerim inan benim de motivasyon için aklıma pek birşey gelmiyor. insanın içinden gelmeyince zor ama bir kaç fikrim varkaydirigubbakcemile kafama koca bir taş yedim
moonserosecim canım benim hep okuyorum yazılanları ama yazmayış nedenim bu aralar diyette değilim şunu yedim bunu yedim diye yazarsam maazallah iştahınız kabarır sizde diyeti bozarsınız diye korkuyorum.
ya gerçekten bana diyet ruhunu aşılayacak birileri lazım. acilen hemde.
55,9 u bile gördüm ama diyeti bırakınca 57 oldum halbuki hedefim 50 idi
yardım edin kızlar nasıl moda girebilirim.
şekerim inan benim de motivasyon için aklıma pek birşey gelmiyor. insanın içinden gelmeyince zor ama bir kaç fikrim var
1) daha zayıf olduğun günlerin bir fotoğrafını buzdolabına yapıştır, ya da bilgisayarına duvar kağıdı var
2) istediğin kiloda olan kadınların resimlerine bak
3) çok beğendiğin ama sana bir beden küçük bir giysi satın al ve ona sığdığın zaman nasıl görüneceğini hayal et
4) bir kağıda neden yemek yemeği durduramadığını not al
5) zayıfladığın zaman hayatının nasıl olumlu değişeceğini bir kağıda not al
6) her akşam 5-10 dakika zayıflayınca hayatında nelerin değişeceğini düşün
sevgili balperisi
170 boya 52 kg hedef = BMI 15 yapar.
BMI 18.5un altına indiğin zaman artık sağlıklı alanı yavaş yavaş terk etmeye başlıyorsun.Senin şu an zaten 17.7. Daha neden zayıflamak istiyorsun ?
BMI 15 artık anorexia sınırlarına varıyor. Burası insanların birbirini kemiklerine kadar zayıflattığı bir yer değil ve BMI 15 de sağlıklı değil, hastalıklı bir kilo. Bence dış görünüşünü bu kadar değiştirmek yerine , içinde neyin seni bu kadar zayıf olmaya zorladığını bulmaya çalış. Belki de bir psikologtan bu konuda yardım alabilirsin.
Şu an kilon gayet iyi ( biraz düşük bile ). Sorun kilolarında değil yani bence
Ben sürekli şaşırtıyorum metabolizmamı. Mesela dün yine diyete başladım , akşam olunca baktım çok acıktım normal yemeğe döndüm laelaelaelaelae :roflol: Herşey metabolizmayı şaşırtmak için, irademe hakim olamadığımdan değil (!) sırnaşık şeySpatzilein,
teşekkürler şekerim. :)
3 haftadır aynı kilo?sen rejimi bozsana 1-2 gün.. bence vücudun alıştı kilona.. korumaya geçti. biraz fazla kalori al, metabolizmanın şaşırt. bence yardımcı olur ? yoksa olmaz mı acaba ?
ay bilmiyorum- zor işler bunlar
Spatzilein,
teşekkürler şekerim. :)
3 haftadır aynı kilo?sen rejimi bozsana 1-2 gün.. bence vücudun alıştı kilona.. korumaya geçti. biraz fazla kalori al, metabolizmanın şaşırt. bence yardımcı olur ? yoksa olmaz mı acaba ?
ay bilmiyorum- zor işler bunlar
karpuz yiyecektim ama dayanamadım mideme kraanplar girdi ben hiç açlığa dayanamıyorum off
demekki neymiş şok diyetler bize göre değilmiş. ben de çok acıkıyorum kızlar ya...bir de midem rahatsız, gastrit vardi tedavi oldum ama aç kalınca yine inanilmaz ağrıyor.
nmm nmm nmm karpuz çektirdiniz canımı :icecream:
aynen bende öyle sabah karpuz yedim sonra öğlen karnım acayip açıktı bişey yemeyince bile bu kadar açıkmıyodu sonrada abarttım öğle yemeğini cokacimcoooken iyisi zamana bırakmak
abartmadan aburcubur yemeden sporumu yapıp zamana yayıp kilo vericem böyle olmuyo işler tersine gidiyobuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?