50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim inan benim de motivasyon için aklıma pek birşey gelmiyor. insanın içinden gelmeyince zor ama bir kaç fikrim var
1) daha zayıf olduğun günlerin bir fotoğrafını buzdolabına yapıştır, ya da bilgisayarına duvar kağıdı var
2) istediğin kiloda olan kadınların resimlerine bak
3) çok beğendiğin ama sana bir beden küçük bir giysi satın al ve ona sığdığın zaman nasıl görüneceğini hayal et
4) bir kağıda neden yemek yemeği durduramadığını not al
5) zayıfladığın zaman hayatının nasıl olumlu değişeceğini bir kağıda not al
6) her akşam 5-10 dakika zayıflayınca hayatında nelerin değişeceğini düşün

kıslar canınız tatlı isteyince ilk 20 dakikayı atlatmak gerekirmiş 20 dakikadan sonra canınız istemezmiş bide tatlı veya bişeyler yemek iteyince su içicekmişsin veya sevdiğin bi müziği dinliycekmişsin
nette okumuştumm

bende 57.4 olmuşum kızlar yavaşveriyorum mafoldumbenama sıkılaşıyorum bi eczacı arkadaş karpuz diyeti önerdi 3 günlük bi diyet sadece kapuz yiyiyosun ve 3 günde 5 kilo vriyomuşun aynı zamanda karaciğeri temizliyomuş bugün başladım sabah karpuz yedim yürüdüm sporumu yaptım bakalım günün ilerlyen saatlerinde devam edebileceekmyimkafamçokkarıştı

günaydın hanımlar.. moonserocum benimde kafama taş geldi ama inan iş yerinde yalnızım diğer çalışma arkadaşım yıllık izinde işler bana kaldıkafamçokkarıştıforum sayfamızı sürekli okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.

geçen hafta annemler yanımda olmasına rağmen kilo almadımkaydirigubbakcemile2
ama kilo da veremedikaydirigubbakcemile3 kilom kayıtlara 50,9 olarak geçsin lütfenkaydirigubbakcemile3 hadi görüşürüz öptüm...

kıslar ben 54.1 dedim ama bidaha tartıldım 53.9
söylemesi ayıptır kabızdım kaç gündür şiştim :kedi:

yani 53.9 kaydirigubbakcemile2

selam kızlar bende diyete devm ediyorum sabah 1 saat tenisin ardından arabada 1 muz yedim sonra eve glince 1 mumurta salatalık ve kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım bakalım şu 3 günün sonunda ne kadar kilo verebilicem cuma tartılıp yazıcam buraya :)))

Selishaciğim harikasin ya :) bunlari dusunmek eminim motive edecektir herkesi. bu arada senin durumunu okudum onceki sayfalarda, eminim kendin icin en doğru karari vermişsindir. bunlar çok hassas konular, hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Moonscuğum 3. hafta kilom yine aynı. 56.1. lmaz:

balperisi, selisha hakli bence de. sağlığın herşeyden önemli. hem bi objektif olarak bak sıfır beden olanlara. çok mu güzel sence ? bence hastalıklı görünüyor bazıları...kilo verecegim derken sağlığından olma bu çok ince bir sınır, hem beden hem ruh sağlığına zarar verebilir. eğer bölgesel bir kilo sorunun varsa spor yap, kendini çok daha iyi hissedersin bence.

Spatzilein,
teşekkürler şekerim. :)

3 haftadır aynı kilo?sen rejimi bozsana 1-2 gün.. bence vücudun alıştı kilona.. korumaya geçti. biraz fazla kalori al, metabolizmanın şaşırt. bence yardımcı olur ? yoksa olmaz mı acaba ?
ay bilmiyorum- zor işler bunlar

Ben sürekli şaşırtıyorum metabolizmamı. Mesela dün yine diyete başladım , akşam olunca baktım çok acıktım normal yemeğe döndüm laelaelaelaelae :roflol: Herşey metabolizmayı şaşırtmak için, irademe hakim olamadığımdan değil (!) sırnaşık şey

canım diyet yaptıgım yok ki bozayım. dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum ama onun dışında pek özen gösteremiyorum. aç kalınca kolay kilo verebiliyorum aslında...azim yok bende şekerim azim...

karpuz yiyecektim ama dayanamadım mideme kraanplar girdi ben hiç açlığa dayanamıyorum off

ben de dayanamıyorum..
şimdi öğlen ne güzel karpuz peynir yedim.. acıktım çift kaşarlı domatesli tost ( normal ekmek ) ve ayran söyledim kendime...
aklıma şu laf geldi nedense :jeyyar: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

öğle yemeği olarak 3 grisini ve lor beyniri yedm ama 2 saati geçti ve acıktım birkaç kiraz ve erik yedim yok dayanamıyorummm :/

aynen bende öyle sabah karpuz yedim sonra öğlen karnım acayip açıktı bişey yemeyince bile bu kadar açıkmıyodu sonrada abarttım öğle yemeğini cokacimcoooken iyisi zamana bırakmak
abartmadan aburcubur yemeden sporumu yapıp zamana yayıp kilo vericem böyle olmuyo işler tersine gidiyobuyrunnnnnnnnn

demekki neymiş şok diyetler bize göre değilmiş. ben de çok acıkıyorum kızlar ya...bir de midem rahatsız, gastrit vardi tedavi oldum ama aç kalınca yine inanilmaz ağrıyor.

nmm nmm nmm karpuz çektirdiniz canımı :icecream:

sen de sonundaki dondurmayı yalayarak benim canımı dondurma çektirdin :)

Şimdi asıl yanlışı nerde yapıyoruz , biliyor musunuz? Glisemik indeksi yüksek yiyecekler yiyoruz, yani kan şekerini aniden yükselten ve hemen sonrasında düşüren yiyecekler yiyoruz, bu da karnımızı daha çok acıktırıyor. elf in örneğinde olduğu gibi... (Glisemik indeksi yüksek yiyeceklerin yağa dönüşme hızı da yüksek) karpuzun glisemik indeksi yüksek olduğu için normal zamanda acıktığından daha çabuk acıkmış buyrunnnnnnnnn .

moonserose0 .... ..55,8kg………………….200 gr vermiş
me_as ..............54,3kg
Sportie .............55 kg
guguz .............. 57 kg
selisha ..............51,9kg………………………500 gr almış
MissDeFnE....... 50,9 kg…………………….kilo verememiş
bozo85 ..............53,9 kg……………………600 gr vermiş
sempatik............57 kg
karalım...............58 kg
beyaz melek ......54 k
damla.................48kg
spatz..................56,1 kg…………………kilo verememiş
burcuhayal………57 kg
sbl.dnz……………59,5
malibu……………..58 kg
elff……………….57,4kg…………………….600 gr vermiş
maeves..............53,5 kg
deryacık…………...55 kg
burcays.................57 kg
fbuse.....................51,8 kg
mors.....................54 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…