50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay surekli ne yesem diye dusundum durdum.Tabaklarimin boyutu devasaydi. Bunlarin hepsinin kalorisi de cok cok az..O yuzden bence miktarda cok bir sinirlama olmamali . Acaba corbanin icine biraz musli ya da kepek atsak nasil olurdu ki??

bir dilim kepek ekmeği hakkımız vardı, onu kullanmış olursun atabilirsin aslında bilemedim ki bilmiyorumkismile evet kalorileri çok az miktar sınırlaması yok zaten. Yalnız tansiyonun çok kötüyse çok az tuz kullan istersen, ben kullanıcam, detox yapıyım derken hastanelik olmayayım durduk yere.
En azindan cay ic bol bol...Ben su sisemle uyudum. Dilim damagim kurudu...

alla alla çorbamı seni öyle yaptı acaba?

sporda çok zorlancaksın çok ye.

hiç yapma bi işe yaramıyor.

.

ay ben yapmadım ya onu aklımda kaldı bi gün bile olsa denemek istiyorum değilse içim rahat etmeyecek:)) tabi o kadar ceit baklagilli olmaz benimki. onlarda gıdalı çünkü

benim da patatesim haslanıyor. yesillik,beyaz lahana, salatalık da dpogradım içine.salatamı yiyip yağlarımı sürüp gidicem insallah

spor esnasında da su an demlenmekte olan biberiye,kekik,mate,funda yap,rezene,melisa,yesilçay,karanfil,çubuk tarcunla yaptıgım çayı siseme doldurucam onu içicem.

bu fena etkii yağ yakımında. sahsen böye düsünüyoum spor esnasında insanı öyle bi terletiyoki sanki yalı yaglı terliyomussun gibi

detoxumun son ana yemeği olan nohut salatamı yedim..

artık sadece açy içerim bu saatten sonra bizim detoxta burda biter devam eden yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sempatiksalakcinni

bakalım yarın tartı ne göstereceksengözlerimebaksanab

ayranlı çorba olsaydı da içseydik o mis cokacimcoook
ama o da su atıyordu canım, gerçi bu da aynısı gibi.
Nasil bu kadar az yiyebildin ya????

canım bişey istemiyor, bir keyifsiz yaptı beni bu detox

canım ayranlı detox daha kolay ilk gün süper geçiyor da, ikinci gün ayran içesin gelmiyor haliyle, yaparsan tek gün daha kolay. ben zaten ilk günde verdim, ikinci günde vermedim.

Canim benim vucudum su kaybina karsi cok hassastir.... Aninda hissederim az su oldugunu vucudumda cok fazla su ictigim icin...
Inat ettim ,basladigim isi bitirmeliyim. ama yormayacagim kendimi . Ders de calisamadim ya gidip uyudum..Pilates de yapmayacagim bugun..Yarin da devam etmek istiyorum bunyem izin verirse.

:) Hayırlı olsun, inşallah kilolar bol bol gider, ben de gidip nohut salatamı yiyim:)
öpüyorum hepiniz kızlar opuyorumnanaktan

bence çok yememişsinnn.detoksun dışına da çıkmamışsınn
bence çok tuvalete çıkıyorum. ama ağzım kurumadı
ya bende bişey sorsam sana..
bu maranki çorban hoşuna gittimi senin ?
ben yerken ağzımdan geri geliyor valla
ıyyyyyyyy

ayranlı çorba olsaydı da içseydik o mis cokacimcoook
ama o da su atıyordu canım, gerçi bu da aynısı gibi.

canım bişey istemiyor, bir keyifsiz yaptı beni bu detox

Toparlan pozitif enerjimizi geri kazanmak icin yapiyouz. Esin gelince aksam oturup film izlersiniz haslanmis brokoliler esliginde gelir keyfin yerine.

clinique nin göz kalemi akmıyor canım

lorealinkini aldım en son alix avien aldım ondan önce
loreal berbat alix avien de kötü iyi bir kalem istiyorum ya artık. gözlerimin kenarlarından aksın istemiyorum. teşekkür canım önerin için

waaaw demek bu gözler senin sürmesiz gözlerin çok güzel o zaman.
waterproof dediklerindenmi bu flormarinki peki

nohutu çok abartmamak lazım kızlarr.bir öğün yiyelim sadece. gaz da yapıyor zaten

gaz yapmaması için 1 çay kaşığı ya da 1 kesme şeker atın kaynattığınız suya
nohut ve fasulye için

10 pound çok güzel yaaa
süper challange denedim pek hoşuma gitmedi maalesef

bahçeye cayla bisküvi çesitleri indirim annemere ay nasıl zoruma gittiiii çaysızlık ahhh Allah yardımcımız olsunn bide yarın varrakannehir

salatamı yiycem ben de çay yerine:gitme:

keten tohumu çörek otu da attm içine tok tutsun bari:gitme:

Yok begenmedim. Ki icine kattigim herseyi begenirim. Sonra ben onun icine taze zencefil, kisnis, zerdecal, taze nane katip blendir dan gecirdim.. Daha iyi oldu tadi....Ben bir lahana detoksu yapmistim. Onun tadi daha guzeldi....
Agzima geri gelmiyor ama icmek icin de sabirsizlikla beklemiyorum yani.....kaydirigubbakcemile3

canım ayranlı detox daha kolay ilk gün süper geçiyor da, ikinci gün ayran içesin gelmiyor haliyle, yaparsan tek gün daha kolay. ben zaten ilk günde verdim, ikinci günde vermedim.
tek gün yaparım cnaım çünkü bide bu simdi yaptıgmız var ya.ağır olur met. yavaslamıs iyce. zaten çalısmadıgı için hap atıyorum bide ben yavaslatmıuım diye yaparsam 1 gün yaparım yalnızca.

Ben de kahve iccem cumartesi sabah ilk is..Sonra cay... Sonra da canim ne isterse....

Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim

uzun süredir sırf yesillikle kahvaltı yaptıgımdan o zor olmadı da. yogurtla bari tatandıroyodum yag ve tuz kullanmadıgım salatamı o zoruma giti bide çaysızlık tabi

hadi bugün neyse de yarın aksam isim bayagı zor Allah yardımcım olsun hepimizin tabi.

Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim

cnaım bende sabah 52ydim bi güzel c ye gitim yrüyüsten sonra bi tartıldım 53 üm:)) sabah midem daha bostu suda birikmemisti o yüzdendi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…