Nasil bu kadar az yiyebildin ya????Benim yediklerim
Sabah limonlu su
Sabah yani öğlen
1 salatalık biraz kuzukulağı
arada 4-5 çilek
akşamada nohut salatası ve brokoli salatası yiycem.
Ay surekli ne yesem diye dusundum durdum.Tabaklarimin boyutu devasaydi. Bunlarin hepsinin kalorisi de cok cok az..O yuzden bence miktarda cok bir sinirlama olmamali . Acaba corbanin icine biraz musli ya da kepek atsak nasil olurdu ki??
En azindan cay ic bol bol...Ben su sisemle uyudum. Dilim damagim kurudu...
sporda çok zorlancaksın çok ye.
hiç yapma bi işe yaramıyor.
.
valla ben ayranlı detoks çorbasını çok daha rahat içmiştim
ve detoks sonrası kiloda almadım.aksine daha fazla vermeye devam ettim.
dediğin gibi keşke ayranlı olsaydı bu çorbaa
bu marankinin çorbası berbat yaa kafamçokkarıştı
Nasil bu kadar az yiyebildin ya????
ay ben yapmadım ya onu aklımda kaldı bi gün bile olsa denemek istiyorum değilse içim rahat etmeyecek:)) tabi o kadar ceit baklagilli olmaz benimki. onlarda gıdalı çünkü
benim da patatesim haslanıyor. yesillik,beyaz lahana, salatalık da dpogradım içine.salatamı yiyip yağlarımı sürüp gidicem insallah
spor esnasında da su an demlenmekte olan biberiye,kekik,mate,funda yap,rezene,melisa,yesilçay,karanfil,çubuk tarcunla yaptıgım çayı siseme doldurucam onu içicem.
bu fena etkii yağ yakımında. sahsen böye düsünüyoum spor esnasında insanı öyle bi terletiyoki sanki yalı yaglı terliyomussun gibi
bir dilim kepek ekmeği hakkımız vardı, onu kullanmış olursun atabilirsin aslında bilemedim ki bilmiyorumkismile evet kalorileri çok az miktar sınırlaması yok zaten. Yalnız tansiyonun çok kötüyse çok az tuz kullan istersen, ben kullanıcam, detox yapıyım derken hastanelik olmayayım durduk yere.
alla alla çorbamı seni öyle yaptı acaba?
detoxumun son ana yemeği olan nohut salatamı yedim..
artık sadece açy içerim bu saatten sonra bizim detoxta burda biter devam eden yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sempatiksalakcinni
bakalım yarın tartı ne göstereceksengözlerimebaksanab
Kizlar hiziniza yetisemedim valla..
Benim tansiyonum cok cok dustu. Ve birden bir usume geldi(sanirim sabah yaptigim 4 mil lik leslie nin de etkisi var)O yuzden uzanma ihtiyaci duydum.
Ben galiba cok yedim bir bakar miisniz??
Sabah
1 bardak limonlu maydonoz suyu
4 millik leslie fast 4 miles
Kahvalti
Bolca maydonoz, nane
1 domates
1 salatalik
ara: Tarcinli zencefilli yesil cay
1 adet uzerine tarcin serpistirilmis elma
Ogle
1 tabak detoks corbasi
KEsmedi
1 buyuk tabak bol limonlu marul salatasi(uzerine keten tohumu ve limon dokulmus)
Ara
1 adet kuru kayisi
YEsil cay
Kesmedi
1 avuc nohut
Aksama da detoks corbamin yaninda haslanmis karnibahar yiyecegim...
Birde 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. su ana kadar 3 litre su ictim. ama hala agzimin kurudugunu hissediyorum..Sizler nasilsiniz?
ayranlı çorba olsaydı da içseydik o mis cokacimcoook
ama o da su atıyordu canım, gerçi bu da aynısı gibi.
canım bişey istemiyor, bir keyifsiz yaptı beni bu detox
clinique nin göz kalemi akmıyor canım
dur bir de tatlıdan sonra deneyeyim nasıl oluyor ..dondurmadan sonra dediğin oluyor hem de süper oluyor da diğer tatlılarda denemedim...
valla göz kalemim flormar ..benim gözlerim normalde de sürmeli gibi :kedi: kirpiklerim siyah uzun kalem çekmesem de kalem çekmiş gibi duruyor ...bir sürü kalem kullandım ...flormar ultra black te karar kıldım..bak bu avatarımda gözlerimde makyaj yok ..makyajsız hali ...:kedi:
nohutu çok abartmamak lazım kızlarr.bir öğün yiyelim sadece. gaz da yapıyor zaten
bugünkü sporumu yazmıştım ama gitmedi mesaj galiba
tekrar yazim lesli ile 3 mil
karın bacak ve kol hareketleri yine lesli ile
yarın da pilates yapmayı düşünüyorum kısmetse ama önce 3 mil leslie tabi:dance::dance::dance:
bence çok yememişsinnn.detoksun dışına da çıkmamışsınn
bence çok tuvalete çıkıyorum. ama ağzım kurumadı
ya bende bişey sorsam sana..
bu maranki çorban hoşuna gittimi senin ?
ben yerken ağzımdan geri geliyor valla
ıyyyyyyyy
tek gün yaparım cnaım çünkü bide bu simdi yaptıgmız var ya.ağır olur met. yavaslamıs iyce. zaten çalısmadıgı için hap atıyorum bide ben yavaslatmıuım diye yaparsam 1 gün yaparım yalnızca.canım ayranlı detox daha kolay ilk gün süper geçiyor da, ikinci gün ayran içesin gelmiyor haliyle, yaparsan tek gün daha kolay. ben zaten ilk günde verdim, ikinci günde vermedim.
bahçeye cayla bisküvi çesitleri indirim annemere ay nasıl zoruma gittiiii çaysızlık ahhh Allah yardımcımız olsunn bide yarın varrakannehir
salatamı yiycem ben de çay yerine:gitme:
keten tohumu çörek otu da attm içine tok tutsun bari:gitme:
Ben de kahve iccem cumartesi sabah ilk is..Sonra cay... Sonra da canim ne isterse....
bende peynir zeytin yiycem..
bana tek koyan buydu..
Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?