Kızlar geçmişi okuyamadı, detox nasıl gidiyor, benim hiç iyi gitmiyor, dışarı çıktım güneşte iyice tansiyonum düştü, canım da bişey istemiyor, ayran detoxu çok daha kolaydı valla.
serbest canım ama bitaneden fazla yeme
Patates öğlenleri serbest, nohut hep serbest, yesam öyle dedi, ben de akşama nohut salatası yapıcam. pişiyor şimdi.
ayy canım ne güzelmis o zamannn :) valla snein evde olmak isterdim simdi o zaman:))
ben de haslıyım o zaman ya yiyim çünkü spordan 8 e dogru gelicem bisey yemem artık anca bitki çayı içerim yatcagımda en iyisi simdi patatesimi yiyim ben o zaman ögle yemegi niyetine.
çünkü öğle yemegi olareak
1 b.salatalık çayı
2 kepçe de pati havuç çorbası içmistim
çorbam yarına kalsın ben salatamla patatesimi yiyim oh beee;:)))
hiç olmassa biraz takat gelir de yapabilirim sporumu ya
neyse kızlar ben gidip yemegimi hazırlıycam spor sonra evde egzersiz ve banyo kese mese isi derken yıgılp kalırım belki yıgılmassam tüm gün yediklerimi yeniden rapor veriim insallah
bu arada dünkü sürdügüm yagları bugün yine sürcem bi yandan da göbüsüm ve kalçam dısardan detokslansın hehe:))
çok mutlu oldum yaa pat .yiyceğim içinŞenizŞenizŞeniz
ya ayda2 kereden fazlası saglıklı değil ya detoksn ben simdi bunu bu hafta yaptım haftaya ayranlı da yapsam nolur kiii
2 gün olmasa da 1 gün bari
cnm netten bi yazi bulup kopyalamistim senin icin gordunmu,
son 6 icinde ameliyat gecirenler detoks yapamaz yaziyordu?
"kimler detox yapamaz" diye bi aratsana cnm ?
sen de ameliyat gecirdin ya; sonra rahatsiz olma bitanecim benimm
o zaman canim sen bir hepatit (sarilik ) testi yaptir.
mide bulantisi, kusma falan var mi?
belki hafif bir sarilik geciriyorsundur, cunku karaciger dalak buyumesi onun belirtileridir.
ama seni korkutmayayim da canimcigim; doktor bisey demediyse gecici bi rahatsizlik da olabilir.
ebn o zaman 20 gun hastanede yatmistim cnm,
orda vermislerdi , ilac -serum.
neyseki benmkisi hepatit a, en hafif sarilikmis..
en iyisi bir doktora daha gorun cnm yaa
cnm netten bi yazi bulup kopyalamistim senin icin gordunmu,
son 6 icinde ameliyat gecirenler detoks yapamaz yaziyordu?
"kimler detox yapamaz" diye bi aratsana cnm ?
sen de ameliyat gecirdin ya; sonra rahatsiz olma bitanecim benimm
Çok geçmiş olsun hayatım, küçülüyor evet, ödem gbi bir şey oluyor tedaviden sonra normale dönüyor, benim arkadaşımda da kötü beslenmekten dalak büyümesi olmuştu sonra tedaviyle iyileşti, ne kadar sürede geçiyor bilmiyorum ama tez zamanda iyileşirsin inşallah kuzum.
bir sitede öyle yazıyor evet, bana biraz mantıksız geldi, ya zaten yarın yapmıycam, akşam da çok yiycem, yemeğim bile pişiyor, bu saatten sonra dönmek olmaz:)
bence de mantiksiz, yap cnm sen,
narkozun kotu etkilerini atarsin hic olmazsa fena mi?
kizlar bugun soylemesi ayip ben tuvalete gittigimde idrarim ayni gecenlerde vuruldugum igneler gibi kokuyor;
atiyorum demek ki zehri vucudumdan
Ya ben ne yag gordum kahve kokusundaki gibi ya da baska birsey.. ama habire tuvalete tasiniyorum. Ya biz su kaybediyorsak yag yerine....
Anchusa canım çok yememişsin bu arada.
Ben hiç sıvı alamıyorum yalnız hiç canım istemiyor
bence de mantiksiz, yap cnm sen,
narkozun kotu etkilerini atarsin hic olmazsa fena mi?
kizlar bugun soylemesi ayip ben tuvalete gittigimde idrarim ayni gecenlerde vuruldugum igneler gibi kokuyor;
atiyorum demek ki zehri vucudumdan
Kızlar geçmişi okuyamadı, detox nasıl gidiyor, benim hiç iyi gitmiyor, dışarı çıktım güneşte iyice tansiyonum düştü, canım da bişey istemiyor, ayran detoxu çok daha kolaydı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?