50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakkatten salata yogurtsuz gitmiyomus yaa yyemedim çok yavan geldi spor için yaptıgım çaydan aldım yanına onla içerek yiyorum/B]

valla bende en çok penir zeytin ve yumurtalı kahvaltımı özledimm
akşamın derdi bastı şimdiden
çorba bir sürü
patates de haşlıcam nohutla
acaba çorbanın içine onlardan katsam tatlanırmı azıcık yaa
birazda kimyon katsamm
ne dersiniz ?

Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim

ilk gün şişkinlik oluyor canım. tartılmadım ama hissediyodum bugün göbeğim küçücük kaldı..

Patates tadini degistirmez ama kimyon degistirir..Benimkinin tadi baharatlardan sonra degisti...

canım çok yememişsin. detoksada çok uygun
bence de mantiksiz, yap cnm sen,

narkozun kotu etkilerini atarsin hic olmazsa fena mi?

kizlar bugun soylemesi ayip ben tuvalete gittigimde idrarim ayni gecenlerde vuruldugum igneler gibi kokuyor;
atiyorum demek ki zehri vucudumdan
yaa ne güzelll
Ay surekli ne yesem diye dusundum durdum.Tabaklarimin boyutu devasaydi. Bunlarin hepsinin kalorisi de cok cok az..O yuzden bence miktarda cok bir sinirlama olmamali . Acaba corbanin icine biraz musli ya da kepek atsak nasil olurdu ki??
bende çok aç hissedersem canım şu anda gayet iyiyim ama yulaf ezmesi yicem.meyve da koyucam yanına
yazıkkk ben daha yemedim ana akşam yemeğimi.bende nohut yicem
Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim
400 gr çok normal canım .bende hiç öle aman aman wc ye taşınmadım kızlar

tamam o zaman kimyon katıp içicem çorbayı.
içmem lazımmmm
çöpe atmaya kıyamam yaa
ne hevesle yaptım ben o çorbayıı

Canim detoks bitince modifikasyon yaparsin corbada. Az yagda sogan kavurur, kalan corbani doker tuzunu ekler bir tasim kaynatirsin.... Ziyan olmaz yani...Artarsa benim coram o sekilde degerlendirmeye calisacagim. Yag tuz baharat girince tadi degisir...

Patates tadini degistirmez ama kimyon degistirir..Benimkinin tadi baharatlardan sonra degisti...

aaa valla o daha güzel bir fikirmişş
o zaman ben kendimi çorba bitecek diye zorlamayımm
nohut yiyim akşam
yarınada patates ve az çorba yerim.çorbamın kalanınıda
dediğin gibi yaparak değerlendiririm.gerçektende sadece az tuz bile katsam tadı değişecek yanii

Kesinlikle...Daha cok miden bulanir zorlarsan kendini

kızlar yaa ne kadar zor geçiyor detoksunuz. umarım güzel sonuçlar alırsınız. gözüm korktu valla, hiç kalkışmasam mı diye düşünmüyor değilim:sinifsinif:

kızlar yaa ne kadar zor geçiyor detoksunuz. umarım güzel sonuçlar alırsınız. gözüm korktu valla, hiç kalkışmasam mı diye düşünmüyor değilim:sinifsinif:

Sen bakma bizim sikayetlerimize... Sonuc cok guzel olacak. BAgisiklik sistemimiz gucleniyor, cildimiz guzellesiyor, enerjimiz artiyor, hormonal denge kendine geliyor..... Sinirlerimiz yatisiyor...Belki biraz kilo bile gider ama benim amacim bu degil en azindan...

doğru söylüyorsun canım, sonuçta yaptıgınız çok sağlıklı bir şey. bol bol meyve sebze yiyorsunuzhihoyyyt

Ben de 1 kilo fazlayım normaldir herhalde, ay ben de nohut ile brokoli yedim de iyice şiştim, nohut salatası çok süper oldu ama, yağsız tuzsuz bu kadar güzel olcağını tahmin etmemiştim.
başım çok ağrıyor gidip uzanıyım bari

Yat hemen...Ben de fazlayim. Sirf ottan olusan bir sofra kurdum kocami bekliyorum ben de...

melabaaaaaaaaaaaa ben geldım BIR DETOX GUNUNUN DAHA SONUNA GELDIK :)) sadece ıceceklerım kaldı
hıc ac degılım basım neyım de agrımıyor Allahıma bın sukur :) tansıyonumda yerınde masallah:)

@AYRANLI DETOX DAHA IYIYDI DIYEN CANLARIMA:)
valla bence bu daha ıyıydı yaa ben ılk yaptıgımda bunalmıstım ondan sadece o bunda bır suru cesıt var

YEDIKLERIM
SABAH

1 muz yarısı (canım baska da bı sey ıstemedı)

ara
cılek:)

ogle
kabak corbası(tadı dune gore AZICIK kotuydu :)hhehe berbattı ya ama yedım:)
bol maydonoz
bol eksımen- kuzu kulagı

ara
cılek
yenı dunya

aksam
patates haslama salatası (domates bol yesıllık lımonlu) (YAGSIZ TUZSUZ)

arkadasım etı browni intense almıs ama yok dedım cantama attı zorla yarın ye dıye hem de 2 tane :))) aksam dırekt bızımkılere verdım yesınler dıye:)))

evet yesacim yaa;
bence biz bu detoksu her persembe yapalim;
hem cumaya tarti icin cok iyi olur ??

KUZUM ben gelecek hafta degıl de ondan sonrakı haftada yapacagım ınsallah ıngıltereye donunce ev sahıplerım evde olmayacaklar o ara yapayım dıyorum normalde bana uymuyor da kiramın ıcınde yemek de dahıl de aksam beraber yıyoruz mutlaka et - balık- tavuk neyım oluyor da bilmiyorumkismile

bencede çok az attım zaten karabiberi biraz fazla attım çünkü çayla içemiyorum..
patatesi dene caqnım özellikle limon posası içindeydiya süperdi valla..

canım aslında TANE KARABIBER ınanılmaz calıstırırmıs metabolızmayı da hızlandırmıs o yuzden ben bolca attım tarcın karanfıl karabıber elma lımon ıcecegımın ıcıne bılemedım valla bu arada yaptım kuzum patatesı de pek enfes oldu:)

amanınnnnnnnnnnnn kımler gelmıs kımler gelmısssss hobaaaaaaaaaaaaaaa dulcıneacıgım yasemncıgımmmmm hadı bakalımmm oturmayamı geldıkkkk

Merhaba kızlar...

YESACIM ceviz yemiş herkes, cevizin serbest olduğundan emin misiniz??? Anneannenin elinden nasıl kurtuldun :)))
Patatese limon sıkmak aklıma gelmedi, gelseydi o gün belki yağ tuz faciası yaşanmazdı...

he hehh
yesamm gülüm bidenem benim anacım çok özleştik yaaaaa nolcahh benim bu halceziiimmmmm ama sizin geçmişi okurken inanılmaz eğleniyorumkaydirigubbakcemile3 oda yetiyor siz yokken:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…