Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim
valla bende en çok penir zeytin ve yumurtalı kahvaltımı özledimm
akşamın derdi bastı şimdiden
çorba bir sürü
patates de haşlıcam nohutla
acaba çorbanın içine onlardan katsam tatlanırmı azıcık yaa
birazda kimyon katsamm
ne dersiniz ?
ilk gün şişkinlik oluyor canım. tartılmadım ama hissediyodum bugün göbeğim küçücük kaldı..
cnaım bende sabah 52ydim bi güzel c ye gitim yrüyüsten sonra bi tartıldım 53 üm:)) sabah midem daha bostu suda birikmemisti o yüzdendi ama
canım çok yememişsin. detoksada çok uygunKizlar hiziniza yetisemedim valla..
Benim tansiyonum cok cok dustu. Ve birden bir usume geldi(sanirim sabah yaptigim 4 mil lik leslie nin de etkisi var)O yuzden uzanma ihtiyaci duydum.
Ben galiba cok yedim bir bakar miisniz??
Sabah
1 bardak limonlu maydonoz suyu
4 millik leslie fast 4 miles
Kahvalti
Bolca maydonoz, nane
1 domates
1 salatalik
ara: Tarcinli zencefilli yesil cay
1 adet uzerine tarcin serpistirilmis elma
Ogle
1 tabak detoks corbasi
KEsmedi
1 buyuk tabak bol limonlu marul salatasi(uzerine keten tohumu ve limon dokulmus)
Ara
1 adet kuru kayisi
YEsil cay
Kesmedi
1 avuc nohut
Aksama da detoks corbamin yaninda haslanmis karnibahar yiyecegim...
Birde 15 dakikada bir tuvalete gidiyorum. su ana kadar 3 litre su ictim. ama hala agzimin kurudugunu hissediyorum..Sizler nasilsiniz?
yaa ne güzelllbence de mantiksiz, yap cnm sen,
narkozun kotu etkilerini atarsin hic olmazsa fena mi?
kizlar bugun soylemesi ayip ben tuvalete gittigimde idrarim ayni gecenlerde vuruldugum igneler gibi kokuyor;
atiyorum demek ki zehri vucudumdan
bende çok aç hissedersem canım şu anda gayet iyiyim ama yulaf ezmesi yicem.meyve da koyucam yanınaAy surekli ne yesem diye dusundum durdum.Tabaklarimin boyutu devasaydi. Bunlarin hepsinin kalorisi de cok cok az..O yuzden bence miktarda cok bir sinirlama olmamali . Acaba corbanin icine biraz musli ya da kepek atsak nasil olurdu ki??
yazıkkk ben daha yemedim ana akşam yemeğimi.bende nohut yicemdetoxumun son ana yemeği olan nohut salatamı yedim..
artık sadece açy içerim bu saatten sonra bizim detoxta burda biter devam eden yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sempatiksalakcinni
bakalım yarın tartı ne göstereceksengözlerimebaksanab
400 gr çok normal canım .bende hiç öle aman aman wc ye taşınmadım kızlarKizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim
Patates tadini degistirmez ama kimyon degistirir..Benimkinin tadi baharatlardan sonra degisti...
tamam o zaman kimyon katıp içicem çorbayı.
içmem lazımmmm
çöpe atmaya kıyamam yaa
ne hevesle yaptım ben o çorbayıı
Patates tadini degistirmez ama kimyon degistirir..Benimkinin tadi baharatlardan sonra degisti...
Canim detoks bitince modifikasyon yaparsin corbada. Az yagda sogan kavurur, kalan corbani doker tuzunu ekler bir tasim kaynatirsin.... Ziyan olmaz yani...Artarsa benim coram o sekilde degerlendirmeye calisacagim. Yag tuz baharat girince tadi degisir...
aaa valla o daha güzel bir fikirmişş
o zaman ben kendimi çorba bitecek diye zorlamayımm
nohut yiyim akşam
yarınada patates ve az çorba yerim.çorbamın kalanınıda
dediğin gibi yaparak değerlendiririm.gerçektende sadece az tuz bile katsam tadı değişecek yanii
kızlar yaa ne kadar zor geçiyor detoksunuz. umarım güzel sonuçlar alırsınız. gözüm korktu valla, hiç kalkışmasam mı diye düşünmüyor değilim:sinifsinif:
Sen bakma bizim sikayetlerimize... Sonuc cok guzel olacak. BAgisiklik sistemimiz gucleniyor, cildimiz guzellesiyor, enerjimiz artiyor, hormonal denge kendine geliyor..... Sinirlerimiz yatisiyor...Belki biraz kilo bile gider ama benim amacim bu degil en azindan...
Kizlar dayanamayip tartiya ciktim. Sabahtan daha agirim .... Cok su ictigimden mi ki???Ama habire tuvalete de tasiniyorum. Yarin sabah mi belli olur???400 gram fazlayim
Ben de 1 kilo fazlayım normaldir herhalde, ay ben de nohut ile brokoli yedim de iyice şiştim, nohut salatası çok süper oldu ama, yağsız tuzsuz bu kadar güzel olcağını tahmin etmemiştim.
başım çok ağrıyor gidip uzanıyım bari
evet yesacim yaa;
bence biz bu detoksu her persembe yapalim;
hem cumaya tarti icin cok iyi olur ??
bencede çok az attım zaten karabiberi biraz fazla attım çünkü çayla içemiyorum..
patatesi dene caqnım özellikle limon posası içindeydiya süperdi valla..
[
Ahanda kabak çorbam arkadaşlarr
görünüşü sizi yanıltmasınnn
ya kusura bakma yesacımdaa
bu iğrenç şeyi inan yerken çıkarmamak için zor tuttum kendimi.
kızıcaksın biliyorumdaa
ben bunu 2 gün nasıl yiycem yaa[/QUOTE]
[B]kusum senınkının goruntusu benımkınınkınden guzelmıs yahuuu 1 gun ıc kuzum ben hem dun yedım hem de bugun ama sen bana bakma -tatlicadiarzu- bı de KIMYON COK ONERILMIS CANIM BOL BOL KATABILING:)[/B]
[quote="peppermint, post: 13081360"][B] kilo bildirimini cumartesi mi yapicaz bu hafta? yarin mi?[/B][/QUOTE]
[B]canım sırf bu haftalık cumartesı sabah da olabılıng detox sonucları ıcın o yuzden scyllacıgım cumartesı gun ıcerısınde yayınlar ınsallah kaydirigubbakcemile5[/B]
[quote="Katrece, post: 13082674"][B][
[B][FONT="Comic Sans MS"]
tutmasınlar canım tutmasınlar da p.tesi salı da ayran detoksu yapam hehe:))[/FONT][/B]
[B][FONT="Comic Sans MS"]aha da buyur bi karabiberimiz vardı zaten tuzuz biseye benzemiyo bu çorbalar ayyy geçen hafta ne güzel sütlü, makarna suyuyla yaptıgım patetes çorbamı yemeye doyamamıstım bu seferki bööö' dedirtti ama napam evde pat. le havu.tan baska benim sevdiğim sebze yok
[/FONT][/B][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]hakkatten yaa bazıları haslanmıs pat. de deimis serbestmis haslanmıs papatesssss???? bayılırımmmmmm yesllikle birlivte oohh misss ne güzel detoks olurrr ölçülü yemek sartıyla serbet mi kiiiii sonuçta nisasta vsss barındırıyooo[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[B]heheh bı ayranlı detoxumuz ekstıktı valla delikafadulden super olur bunun ustune -tatlicadiarzu- canım karabıberı serbest dıyebılırız yaa acı baharatlar detox da olmaz denmıs ama karabıbere super seyler yazmıslar bılemedım bilmiyorumkismile patates 1 tane serbest canım da benımkıler kucuk kucuktu o yuzden azıcık sınır asılmıs olabılıng hihoyyyt[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?