50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gız boncukkkk naptın kıs sen üylee kalmamışsın be yaaaa:1shok:

aslında cevız yasak kusum da onlar yesınler en cok kıloyu ben vereyım dıye yaptım hehehhe :roflol: valla yok yemıcem dıye kactım yaa annem de detoxda dıyemıyor da yarın yer anneannesı dıyor heheh :roflol: evet canım lımonlu super oluyor vereliniortak

he hehh
yesamm gülüm bidenem benim anacım çok özleştik yaaaaa nolcahh benim bu halceziiimmmmm ama sizin geçmişi okurken inanılmaz eğleniyorumkaydirigubbakcemile3 oda yetiyor siz yokken:sinifsinif:

ayyyyyy kuzum gıtme bak bı yere bulmusuz bırbırımızı bırakmayalım :teytey: sen detox neyım hak getıre sanırım hehe Şeniz

Yasemincim nasılsın? Sen böyle giderse, diyet olayından kopacaksın.. Ay bi de baaaak kaç kiloyum :dance:

yok tatlışımmm kopmadım genelde geçmişe birazd olsa bakıyorum pazardan aldım yeşilliklerimi ve meyvalarımı yarın yapayım şu detoxu artıkın ben manavdan pek bişey almıyorum aciliyet yoksa

gördüm gördüm kilonu akannehir :teytey: laelaelaelaelae

YESACIM CADICIM bence onları haşlamaya dermanın kalmamıştı, o yüzden heee tabi tabi ceviz serbest diye geçiştirdin :)))

YASEMıNCıM sevindim, yaza az kaldı, hedefe ulaşmadan cozutmaya başlamak olmaz )

Kızlar yaw, ayaktayken çok hafif bi göbek var, azcuh içime çekince belli bile olmuyo :) Ama hala göbeğimde bol miktarda yağ var yahu.... Kilo hedefim vücuttaki yağ miktarına göre değişcek sanırsam... Yesacım sende yağ miktarı ne durumda???

tabiki bidenecim şimdi hedefte bacaklarım var kollar her zaman ön planda tabiki yanlz göbekteki yağlar beni pek etkilemiyor benim biraz yanlara yayık yağlarımda bööööööööööööööööööğğğğğğğğğğğlaelaelaelaelae

yav gülüm evde ne gerek falan yohtu yaaabilmiyorumkismile

:mymeka:

alkisalkisalkis canım ya ıyı hatırlattın yarın sabah ac karnına gıdeyım de olctureyım ben en cıkan hııııııııııc ıc acıcı degıldı valla :umursamaz:

Canım sigara yasakmış he ona göre, seni sanırım nu zorluycak

Ya ben ceviz yedim bir tane ama ya, çok kötüydüm biraz kurtardı beni açıkçası, bu nohut beni mahvetti bir de, midem yanıyor :sinifsinif:

kızlaar yarım saat yokummm bide bir aksilik olmazsa yerimseniben

Benim her yer ön planda valla, neremi şey etceğimi şaşırdım sempatiksalakcinni Ben göbeğimi anlamıyorum valla ayaktayken gayet güzel, ama yan yatarken yana sonra gitme eğilimi var :sm_confused: Bu sıralar halsizlik var canım, yer yer baş dönmesi falan sorunu yaşıyorum, bu yüzden spora pek yüklenemiyorum, bi kendime gelsem sağlam bi spor programı düşünüyorum yerimseniben

alkisalkisalkis canım ya ıyı hatırlattın yarın sabah ac karnına gıdeyım de olctureyım ben en cıkan hııııııııııc ıc acıcı degıldı valla :umursamaz:
Ben hiç ölçtürmedim.. vücudumu mıncıklayıp el karar kendim ölçüyom sempatiksalakcinni Hala yağlıyım baya sempatiksalakcinni

Benim evde kendi cihazım var onla ölçüyorum, doğruluğunu bilmiyorum ama %22 yağ %65 su diyor kendileri. Normalmişim yani. Bana hiç normal gelmedi ya neyse:)

Yesa senin kaç çıkmıştı?

E zayıfladın vücut yeni kilona alışmaya çalışıyor:) Bu arada deriyi gösterip bak çok yağlıyım diyen bir arkadaşım vardı 40 kiloydu bir de deli akannehir

Ben hiç ölçtürmedim.. vücudumu mıncıklayıp el karar kendim ölçüyom sempatiksalakcinni Hala yağlıyım baya sempatiksalakcinni

oooo senınkı daha supermıs benımkıne de bı el atıversen canım hehe :sm_cool:

Benim evde kendi cihazım var onla ölçüyorum, doğruluğunu bilmiyorum ama %22 yağ %65 su diyor kendileri. Normalmişim yani. Bana hiç normal gelmedi ya neyse:)

Yesa senin kaç çıkmıştı?

canım benım olcturdugum
kas oranı
yag oranı
cıkartıyor kas oranım normal yag oranım yuksek cıkmıstı 30du sanırım eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…