Merhaba kızlar...
YESACIM ceviz yemiş herkes, cevizin serbest olduğundan emin misiniz??? Anneannenin elinden nasıl kurtuldun :)))
Patatese limon sıkmak aklıma gelmedi, gelseydi o gün belki yağ tuz faciası yaşanmazdı...
gız boncukkkk naptın kıs sen üylee kalmamışsın be yaaaa:1shok:
Merhaba kızlar...
YESACIM ceviz yemiş herkes, cevizin serbest olduğundan emin misiniz??? Anneannenin elinden nasıl kurtuldun :)))
Patatese limon sıkmak aklıma gelmedi, gelseydi o gün belki yağ tuz faciası yaşanmazdı...
he hehh
yesamm gülüm bidenem benim anacım çok özleştik yaaaaa nolcahh benim bu halceziiimmmmm ama sizin geçmişi okurken inanılmaz eğleniyorumkaydirigubbakcemile3 oda yetiyor siz yokken:sinifsinif:
Yasemincim nasılsın? Sen böyle giderse, diyet olayından kopacaksın.. Ay bi de baaaak kaç kiloyum :dance:
Anlamadım canım :kedi:
a
ayyyyyy kuzum gıtme bak bı yere bulmusuz bırbırımızı bırakmayalım :teytey: sen detox neyım hak getıre sanırım hehe Şeniz
kilo klio diyommmmmsempatiksalakcinni
YASEMİNCİM sevindim, yaza az kaldı, hedefe ulaşmadan cozutmaya başlamak olmaz)
Kızlar yaw, ayaktayken çok hafif bi göbek var, azcuh içime çekince belli bile olmuyo :) Ama hala göbeğimde bol miktarda yağ var yahu.... Kilo hedefim vücuttaki yağ miktarına göre değişcek sanırsam... Yesacım sende yağ miktarı ne durumda???
yav gülüm evde ne gerek falan yohtu yaaabilmiyorumkismile
YESACIM CADICIM bence onları haşlamaya dermanın kalmamıştı, o yüzden heee tabi tabi ceviz serbest diye geçiştirdin :)))
Kızlar yaw, ayaktayken çok hafif bi göbek var, azcuh içime çekince belli bile olmuyo :) Ama hala göbeğimde bol miktarda yağ var yahu.... Kilo hedefim vücuttaki yağ miktarına göre değişcek sanırsam... Yesacım sende yağ miktarı ne durumda???
yok tatlışımmm kopmadım genelde geçmişe birazd olsa bakıyorumpazardan aldım yeşilliklerimi ve meyvalarımı yarın yapayım şu detoxu artıkın ben manavdan pek bişey almıyorum aciliyet yoksa
gördüm gördüm kilonu akannehir :teytey:laelaelaelaelae
kızlaar yarım saat yokummm bide bir aksilik olmazsa yerimseniben
:mymeka:
ne vuruyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar: :dilcikar:
aaaa canım gıtmeseydın ıkı abaza savas muhabettı yapardık yaaa gecen bolumu ızledım ben o ne olee yasem aynı ceketın farklı rengınden gıymıs carpasım geldı : ) sankı baska kıyafetı yok yaaa sacma sapan :mymeka: abaza savasın annesı de favorım o ne ole kamyon arkası yazıları gıbı hehehe delikafadulden
ve dıyet haberlerının sonuna geldık sayınseyırcıler bızı ızlemeye devam edın
ONEMLI NOT: detox da cevız yoktu kandırdım heheh saka yaa 1ıla 3 arası yenılebılır yazıyordu hehsgfhdfgfb( alıntıdır) hhee
ONEMLI NOT2 yasemnc detox neyım yapmıyor
ONEMLI NOT 3 meyve sebze detoxunda nohutun ısı ne acaba heheh saka saka serbesttır yaa ben yemedım ama hehe:)
tabiki bidenecim şimdi hedefte bacaklarım var kollar her zaman ön planda tabiki yanlz göbekteki yağlar beni pek etkilemiyor benim biraz yanlara yayık yağlarımda bööööööööööööööööööğğğğğğğğğğğlaelaelaelaelae
Ben hiç ölçtürmedim.. vücudumu mıncıklayıp el karar kendim ölçüyom sempatiksalakcinni Hala yağlıyım baya sempatiksalakcinnialkisalkisalkis canım ya ıyı hatırlattın yarın sabah ac karnına gıdeyım de olctureyım ben en cıkan hııııııııııc ıc acıcı degıldı valla :umursamaz:
Benim her yer ön planda valla, neremi şey etceğimi şaşırdım sempatiksalakcinni Ben göbeğimi anlamıyorum valla ayaktayken gayet güzel, ama yan yatarken yana sonra gitme eğilimi var :sm_confused: Bu sıralar halsizlik var canım, yer yer baş dönmesi falan sorunu yaşıyorum, bu yüzden spora pek yüklenemiyorum, bi kendime gelsem sağlam bi spor programı düşünüyorum yerimseniben
Ben hiç ölçtürmedim.. vücudumu mıncıklayıp el karar kendim ölçüyom sempatiksalakcinni Hala yağlıyım baya sempatiksalakcinni
Ben hiç ölçtürmedim.. vücudumu mıncıklayıp el karar kendim ölçüyom sempatiksalakcinni Hala yağlıyım baya sempatiksalakcinni
Benim evde kendi cihazım var onla ölçüyorum, doğruluğunu bilmiyorum ama %22 yağ %65 su diyor kendileri. Normalmişim yani. Bana hiç normal gelmedi ya neyse:)
Yesa senin kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?