oooo senınkı daha supermıs benımkıne de bı el atıversen canım hehe :sm_cool:
canım benım olcturdugum
kas oranı
yag oranı
cıkartıyor kas oranım normal yag oranım yuksek cıkmıstı 30du sanırım eyvahedigeldismile
kızlaaarrrr selam.
akşama nohutumu haşaldım.bol yeşillikle karıştırdım pek güzel oldu.ama biraz daha haşlanamsı gerekiyomuş inşallah çok gaz yapmazz.
yaa yesacımmm ben bişi yaptım.sayıyla 5-6 tane zeytinyağlı fasulye yedim. nomlurrrr bişi olmaz de
benimki pek profodyonel bişi değil zaten. hesaba göre kas oranım da %13 tür herhalde egriye o kalıyor, aman fazla kasa gerenk yok zaten:)
Bilmiyom ki canım fisfisfis Doğru kiloyu belirlemek de güç bi iş... O arkadaşınınki de artık hastalık boyutuna ulaşmış canım, öyle bi duruma düşmemek için boy kilo 10 fark olayına kesinlikle özen gösteririm o yüzden. Benim hedef 50 ama boyum 1.60 dan kısa, tahmin ettiğimden daha yağlı olursam naparım karar vermedim hala, aslında 53 de falan dururum diye bile düşünmüştüm ama bu göbişler duymak olmaz :)E zayıfladın vücut yeni kilona alışmaya çalışıyor:) Bu arada deriyi gösterip bak çok yağlıyım diyen bir arkadaşım vardı 40 kiloydu bir de deli akannehir
:kedi: kaydirigubbakcemile3 Cidden cimcime, sen oranı buranı elleyince yağ miktarı nasıl, özellikle göbekteki, sende göbek var mı??????? 50 kilodaki halimi merak ettiğimden soruyorum canım.oooo senınkı daha supermıs benımkıne de bı el atıversen canım hehe :sm_cool:
profodyonelını yırımmm Şeniz normalde kac olması gerekıyormus acaba sımdı bunlar normal de yuksek mı onu soyluyor mu canım süprizzzzz
kızlaaarrrr selam.
akşama nohutumu haşaldım.bol yeşillikle karıştırdım pek güzel oldu.ama biraz daha haşlanamsı gerekiyomuş inşallah çok gaz yapmazz.
yaa yesacımmm ben bişi yaptım.sayıyla 5-6 tane zeytinyağlı fasulye yedim. nomlurrrr bişi olmaz de
oooohh afıyet bal seker canım tum detoxun bosa gıttı ben temızlenelım arınalım dıyorum sen zeytınyaglı fasulye dıyorsun :roflol: yok canım yaa 5-6 taneden bı sey olmaz bence ben de 1 catal adını bılmedıgım bır ottan yapılmıs bı sey yedım ama ıcıne yumurta da kırmıslar o yuzden 1 catal yesıllıgınden secıp bıraktım kaydirigubbakcemile5
Kız senin eski fotoda göbek falan yoktu, foto koyacaksan oturken çekilmiş koy aklinialirimsmileoooo canım olmaz mı ben de gobek hatta fotosunu cekıp koymustum ayy dur bı daha cekeyım de koyayım cok heveslendım hehe):
Lachesiscim benim yağ oranı %24 çıktı... Ama daha az da olabilir, bel çevremi tam bilmiyom çünkü.
kucuk yuvarlagın onu gobegım dıye bı acıklama yapmak ıstıyorum ama gerek yok sanırım hehehhe:) ALINTI YAPMAYINH HEHEH sılecegım canlarım:)
@dulcıneacıgım buraya koymustum kuzum ozele degıl gobegımı nıye saklayım mılletten herkesler gorsun heheh:)
karnını acık içeri çek dümdüz olur yesa cadısı takma kafana bunu
benim göbek bunun iki mislli
Kız karnını dışarı mı verdin ne yaptın, bana pek inandırıcı gelmedi, sanki dışa doğru tutmuşsun gibi, öle hepimizin göbeği var, koy bikinli resmini inanalım kaydirigubbakcemile3
Kız detoks başına vurmuş kaydirigubbakcemile3 Eskiden foto koyduydun ya ölçüyle, onda göbeğin yoktu hiç, onu demek istedim kaydirigubbakcemile3
Gelelim fotona:
:1shok: :1shok: Canım bile bile göbeğini mi şişirdin yaw :1shok: İnanmam valla, zımbırtıdan dolayımı şiş yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?