50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarrrr selam.
akşama nohutumu haşaldım.bol yeşillikle karıştırdım pek güzel oldu.ama biraz daha haşlanamsı gerekiyomuş inşallah çok gaz yapmazz.
yaa yesacımmm ben bişi yaptım.sayıyla 5-6 tane zeytinyağlı fasulye yedim. nomlurrrr bişi olmaz de

benimki pek profodyonel bişi değil zaten. hesaba göre kas oranım da %13 tür herhalde egriye o kalıyor, aman fazla kasa gerenk yok zaten:)

oooohh afıyet bal seker canım tum detoxun bosa gıttı ben temızlenelım arınalım dıyorum sen zeytınyaglı fasulye dıyorsun :roflol: yok canım yaa 5-6 taneden bı sey olmaz bence ben de 1 catal adını bılmedıgım bır ottan yapılmıs bı sey yedım ama ıcıne yumurta da kırmıslar o yuzden 1 catal yesıllıgınden secıp bıraktım kaydirigubbakcemile5
benimki pek profodyonel bişi değil zaten. hesaba göre kas oranım da %13 tür herhalde egriye o kalıyor, aman fazla kasa gerenk yok zaten:)

profodyonelını yırımmm Şeniz normalde kac olması gerekıyormus acaba sımdı bunlar normal de yuksek mı onu soyluyor mu canım süprizzzzz

E zayıfladın vücut yeni kilona alışmaya çalışıyor:) Bu arada deriyi gösterip bak çok yağlıyım diyen bir arkadaşım vardı 40 kiloydu bir de deli akannehir
Bilmiyom ki canım fisfisfis Doğru kiloyu belirlemek de güç bi iş... O arkadaşınınki de artık hastalık boyutuna ulaşmış canım, öyle bi duruma düşmemek için boy kilo 10 fark olayına kesinlikle özen gösteririm o yüzden. Benim hedef 50 ama boyum 1.60 dan kısa, tahmin ettiğimden daha yağlı olursam naparım karar vermedim hala, aslında 53 de falan dururum diye bile düşünmüştüm ama bu göbişler duymak olmaz :)

oooo senınkı daha supermıs benımkıne de bı el atıversen canım hehe :sm_cool:
:kedi: kaydirigubbakcemile3 Cidden cimcime, sen oranı buranı elleyince yağ miktarı nasıl, özellikle göbekteki, sende göbek var mı??????? 50 kilodaki halimi merak ettiğimden soruyorum canım.

oooo canım olmaz mı ben de gobek hatta fotosunu cekıp koymustum ayy dur bı daha cekeyım de koyayım cok heveslendım hehe):

slm kızlar gecmıse baktımda kabak corbası krızı yasanmıs yaa kabagı cok severım ama corbası ıcın sızlerede demıstım zaten o kokusu maydanozun tadı felaket ama oncedende dedıgım gıbı lımonla ıcın bırde sıcak ıcın ben ancak o sekılde ıcebılmıstım.gelelım benım detoksa dun super bır baslangıc yaptım sabah kalktım plates yaptım domates peynırlı bır kahvaltı yaptım aksam oldu eve gıdıp sebzelerımı yıyeym dıyrdumkı sevgılım aradı ben geldım yemegı nerede yıyeceksın dedı bende dedımkı sevgılım o kadar yol tepmıs bana surprız yapmıs gelmıs sonra beraber dısarda yemegımızı yedık sınemaya falan gıttık benım detoks yattı ama bugun sevgılımı gonderdım ve detoksa basladım ama sabah kahvaltı yapamadım işe gecikiyordum ee okuldada detoksa uygun yıyecek yok tabıkı

öğle
salatalık domates bırde sabahkı 1 dılım kepekli ekmegımı yedım

ara 1 elma
bıraz çilek

AKŞAM
patates salatası(ama ben içine az miktarda tuz ve zeytinyağı koydum sonra boll limon sıktım)

ARA
biraz kuru üzüm (detoksada vardır sanırım çünkü detoks kompostalarında kuru üzüm vardı)

yeşil çayımı içiyorum belki birazdan salatalık yada elmayla kapatırım günü

bu arada reglimin 2. günü ve ben aynı kiloyum genelde reglde 1 kilo fazla oluyrdm ama cok umitlenmiyorum regl bitsin bakalım tartılacagız

Bişi olmaz canım yaw, ama onun içinde tuz da vardır aklinialirimsmile

Oooooo yesa hanım, nirde senin adaletin, zeytin yağı yemiş işte, bana demediğini bırakmamıştın. Ben ceviz neyim de yememiştim :1closedeyes:

oooo canım olmaz mı ben de gobek hatta fotosunu cekıp koymustum ayy dur bı daha cekeyım de koyayım cok heveslendım hehe):
Kız senin eski fotoda göbek falan yoktu, foto koyacaksan oturken çekilmiş koy aklinialirimsmile

amanınn gobek fotomu koyacam dedım kalabalıklastık bırden heheh:)

@dulcıneacıgım buraya koymustum kuzum ozele degıl gobegımı nıye saklayım mılletten herkesler gorsun heheh:)

@watercım yarın da yapıp 2ye tamamlayacakmısın kuzum ben yapmayacagım yarın hehe:)

@scyllacıgım canım bel cevremı tam bılmıyorum 68 ya da 70 her ıkısıyle de hesapladım ya kabul edılebılır sınır ya da normal cıkıyor canım yanı 24 ya da 25

gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
WATERCIM peynir YASAK :icecream:

Aaaa tuz ve yağ koymuşsun. Kız YESA watera bakalım ne dicem, beni bi banlamadığın kalmıştı :)))

kucuk yuvarlagın onu gobegım dıye bı acıklama yapmak ıstıyorum ama gerek yok sanırım hehehhe:) ALINTI YAPMAYINH HEHEH sılecegım canlarım:)

canım watercıgımın bırıncı gununu detox saymadım kı ben ole detox mu olur yahuuu ıkıncı gunde de yag tuz masallah yıne dulcınea- detoxu yapanlar cıkıyor hehe:)

ama gerı kalanı cok sahane canım benım:)

karnını acık içeri çek dümdüz olur yesa cadısı takma kafana bunu
benim göbek bunun iki mislli

kucuk yuvarlagın onu gobegım dıye bı acıklama yapmak ıstıyorum ama gerek yok sanırım hehehhe:) ALINTI YAPMAYINH HEHEH sılecegım canlarım:)

Kız karnını dışarı mı verdin ne yaptın, bana pek inandırıcı gelmedi, sanki dışa doğru tutmuşsun gibi, öle hepimizin göbeği var, koy bikinli resmini inanalım kaydirigubbakcemile3

@dulcıneacıgım buraya koymustum kuzum ozele degıl gobegımı nıye saklayım mılletten herkesler gorsun heheh:)

Kız detoks başına vurmuş kaydirigubbakcemile3 Eskiden foto koyduydun ya ölçüyle, onda göbeğin yoktu hiç, onu demek istedim kaydirigubbakcemile3

Gelelim fotona:

:1shok: :1shok: Canım bile bile göbeğini mi şişirdin yaw :1shok: İnanmam valla, zımbırtıdan dolayımı şiş yoksa.

karnını acık içeri çek dümdüz olur yesa cadısı takma kafana bunu
benim göbek bunun iki mislli

koy gorelım canım :teytey:

Kız karnını dışarı mı verdin ne yaptın, bana pek inandırıcı gelmedi, sanki dışa doğru tutmuşsun gibi, öle hepimizin göbeği var, koy bikinli resmini inanalım kaydirigubbakcemile3

azıcık verdım canım yaa hehehe bı de bugun regl ılk gunum ama o sayılmaz -tatlicadiarzu- kac aylık hamıle gıbı cıkmısım bakalım delikafadulden

aaaaaa valla da hatırladın kuzum yaa dogru yok canım normal halı gobegımın bu ıste kocaman yaaaaaaaaaa dıyordum da ınanmııyordunuz :roflol: bugun oldum ama pek hıssetmıyorum sıslık neyım kı ılk defa ılac kullanmadan gecırecegım ınsallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…