50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

trufcum yaa bak sen ole dedın dıye fotona baktım tekrardan bırıcık kızının yas gununde kı su ankı halın ondan zayıf bılıyorum onda bıle olee benımkının ıkı katı falan degıl aynısı gıbı heheheh

yesaaaaaaaa
ben koyarım koymasına da göbekimin fotosunu
1 göz sağlığınız için iyi olmaz
2 forum morum kapanır maazallah hiç birimiz istemeyiz dimi

:roflol:
yesaaaaaaaa
ben koyarım koymasına da göbekimin fotosunu
1 göz sağlığınız için iyi olmaz
2 forum morum kapanır maazallah hiç birimiz istemeyiz dimi

:roflol:

hattaaaaaaaaaaa o fotonda demıssın kı ooo benım daha verecek 6 kılom var kıııı yarısı gıttı sımdı :dance: :teytey:

yok yaaa lınk diye aşağı sarkmış bir göbek var bende seninki ayva göbeği
benim sezeryan kesisinin üstünden aşağı süzülen bir çuval misali
teşbihte hata yoktur canlar

eveeeeeeeeeeet göbekler yarışıyoooooooor
565413685436 yaz 255273546 yolla oy ver istediğin göbek 1. olsun hadiiiiiii

dulcinea ne yedin ne içtin bi yaz hele
Canım ben bugün detoks yapmadım, ona rağmen menümü yazmamı istiyosan yazam, canınız çekmesin diye yazmıyom.

% 24 normal, ama demek senin tek yağ göbeğinde, o da 50 oldun mu yanında sporla dümdüz olur aklinialirimsmile
Yok canım ya, her yerde yağ mevcut, göbeğim çok yok ama sanırım dediğin gibi kilo vereli çok olmadığında daha tam toparlanamadı. Bikini giyip oturmadıkça sorun yok Ben en çok bacaklarımdan şikayetçiyim boshayallersmile

Ay buarada geçen senin hakkında şey düşündüm: Sen diyon ya göğüslerim küçük diye, mezuradaki sonucu göz önüne alarak, bence yanılıyo olabilirsin, çünkü senin vücudunun üst kısmı kemik şeklin nedeniyle ince.. yani göğüs değil kemiklerin küçük.

Ya trufcum aynı kilodayız, inanamıyorum senin göbeğin öyle olduğuna, hamilelikten dolayı mı öyle acaba...

Yesacım başkası göbeğini içine çeker, sen dışına veriyon kaydirigubbakcemile

Cidden yaw bizim burda bi kendini çok beğenenler var (şizofren mi bu bile diyom bazen :)) bi de yerden yere vuran var, e tabi normal olanlar da var :icecream:

Bilmem en küçük bedeni giyiyorum:) kaburgalarım da baya çıkıkdır aslında gözüküyor hatta. Ay küçük olsa da halimden memnunum ben gerçi, ferah oluyor kaydirigubbakcemile3

aaaaaa o dediğine bende sinir oluyom bak :1ninca: hakikatten bööööööööööööğğğğğğğğqqq:dilcikar:

bir tane var ondan, abartıyor o da yahu, şaka gibi, ay ben şöle, ay ben böle kaydirigubbakcemile3

Lachesiscim benim yağ oranı %24 çıktı... Ama daha az da olabilir, bel çevremi tam bilmiyom çünkü.

:1shok: :1shok: ahaaaa ohaoldumsmile benim % ya 25 yada % 25.5 çıktı
nolcah şincikCADIARZU CADIARZUbilmiyorumkismile
% 24 normal, ama demek senin tek yağ göbeğinde, o da 50 oldun mu yanında sporla dümdüz olur aklinialirimsmile
ama benim bacaklarda ya ondan öle çıktı galibaaaakannehir fisfisfis
kendimi biyerlerden aşağı atmak istiyorum yaaaaaaaaaa

anacım sendemiiiiiisırnaşık şey sırnaşık şey

WATERCIM peynir YASAK :icecream:

Aaaa tuz ve yağ koymuşsun. Kız YESA watera bakalım ne dicem, beni bi banlamadığın kalmıştı :)))

yaa kızlar ama sanki detokslu yemeklerde 1 tatlı kasıgı falan zeytınyagı koyuyorlardı sankı bak buda bır detoksdan alıntı Katı detoks: Büyük bir salata. İçine domates, ıspanak, roka koyabilirsin. Üzerine zeytinyağı ve limon ekleyebilirsin hatta marankinin detoksunda son gun zeytinyağı içiyorlar diye biliyrm zeytinyağı da olmazsa nasıl calıssın bu metabolizmakaydirigubbakcemile3 super savundum ama kendımı kaydirigubbakcemile3

Bilmem en küçük bedeni giyiyorum:) kaburgalarım da baya çıkıkdır aslında gözüküyor hatta. Ay küçük olsa da halimden memnunum ben gerçi, ferah oluyor kaydirigubbakcemile3
Bence senin 85 le benim 90 aynıdır diye hesap ettim ben yerimseniben

aaaaaa o dediğine bende sinir oluyom bak :1ninca: hakikatten bööööööööööööğğğğğğğğqqq:dilcikar:
He yaw, eskiye göre daha iyi ama...

bir tane var ondan, abartıyor o da yahu, şaka gibi, ay ben şöle, ay ben böle kaydirigubbakcemile3
Ben 1 tane daha biliyorum ama söylemem sempatiksalakcinni

:1shok: :1shok: ahaaaa ohaoldumsmile benim % ya 25 yada % 25.5 çıktı
nolcah şincikCADIARZU CADIARZUbilmiyorumkismile

ama benim bacaklarda ya ondan öle çıktı galibaaaakannehir fisfisfis

Az yicen kaydirigubbakcemile3 Ay bi de bacakta olmasaydı nolcaktı acaba aklinialirimsmile

Yaw bence de bişi olmaz watercım, yesa bana çok laf dedi diye ben böyle yapıyorum
birde dulcineacım ben peynir yemedimki yazmadımda yanlış okudun heralde

Canım bi daha oku, ilk gün detoks niyetiyle güne başlayıp peynir yediğini yazmışsın.... Bugün yemediğini biliyom ama

yaa canım yemedim ama nasıl yazdım bılmıyrm alışkanlık heraldekaydirigubbakcemile3 yemedıklerımıde yedım dıye yazıyrm ayy ben cok yorgunum heralde

yaa canım yemedim ama nasıl yazdım bılmıyrm alışkanlık heraldekaydirigubbakcemile3 yemedıklerımıde yedım dıye yazıyrm ayy ben cok yorgunum heralde

Watercım yani normali o, sabah sabah domates salatalık tek başına yenir mi, elbet de peynir de olacak, detoksun ayıbı, sen normalsin kaydirigubbakcemile3

Ben 1 tane daha biliyorum ama söylemem sempatiksalakcinni

Az yicen kaydirigubbakcemile3 Ay bi de bacakta olmasaydı nolcaktı acaba aklinialirimsmile

ohaoldumsmile ohaoldumsmilesenin 90 mı bana mı üle geldi:1ninca: yok yaaaa:1no2:

bacaklarda olmasa sizinki gibi çevre yollara saparlardı herhallşakkıdı lülülülülülüŞeniz

Canım yine bi anlaşmazlık oldu sanırsam kaydirigubbakcemile3 85 ve 90 dan kastım sütyen ölçüsü değil, mezura ölçüsü. 85 cm ve 90 cm yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…