yesaaaaaaaa
ben koyarım koymasına da göbekimin fotosunu
1 göz sağlığınız için iyi olmaz
2 forum morum kapanır maazallah hiç birimiz istemeyiz dimi
trufcum yaa bak sen ole dedın dıye fotona baktım tekrardan bırıcık kızının yas gununde kı su ankı halın ondan zayıf bılıyorum onda bıle olee benımkının ıkı katı falan degıl aynısı gıbı heheheh
Canım ben bugün detoks yapmadım, ona rağmen menümü yazmamı istiyosan yazam, canınız çekmesin diye yazmıyom.dulcinea ne yedin ne içtin bi yaz hele
Yok canım ya, her yerde yağ mevcut, göbeğim çok yok ama sanırım dediğin gibi kilo vereli çok olmadığında daha tam toparlanamadı. Bikini giyip oturmadıkça sorun yok% 24 normal, ama demek senin tek yağ göbeğinde, o da 50 oldun mu yanında sporla dümdüz olur aklinialirimsmile
aaaa canım gıtmeseydın ıkı abaza savas muhabettı yapardık yaaa gecen bolumu ızledım ben o ne olee yasem aynı ceketın farklı rengınden gıymıs carpasım geldı : ) sankı baska kıyafetı yok yaaa sacma sapan :mymeka: abaza savasın annesı de favorım o ne ole kamyon arkası yazıları gıbı hehehe delikafadulden
ve dıyet haberlerının sonuna geldık sayınseyırcıler bızı ızlemeye devam edın
ONEMLI NOT: detox da cevız yoktu kandırdım heheh saka yaa 1ıla 3 arası yenılebılır yazıyordu hehsgfhdfgfb( alıntıdır) hhee
ONEMLI NOT2 yasemnc detox neyım yapmıyor
ONEMLI NOT 3 meyve sebze detoxunda nohutun ısı ne acaba heheh saka saka serbesttır yaa ben yemedım ama hehe:)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: canım benimm yaaa ben ne diyim şincik sağaaaaa
tamam dediğin gibi olsun bizi izlemeye devam edinvereliniortak lülülülülülü
Yok canım ya, her yerde yağ mevcut, göbeğim çok yok ama sanırım dediğin gibi kilo vereli çok olmadığında daha tam toparlanamadı. Bikini giyip oturmadıkça sorun yokBen en çok bacaklarımdan şikayetçiyim boshayallersmile
Ay buarada geçen senin hakkında şey düşündüm: Sen diyon ya göğüslerim küçük diye, mezuradaki sonucu göz önüne alarak, bence yanılıyo olabilirsin, çünkü senin vücudunun üst kısmı kemik şeklin nedeniyle ince.. yani göğüs değil kemiklerin küçük.
Benim her yer ön planda valla, neremi şey etceğimi şaşırdım sempatiksalakcinni Ben göbeğimi anlamıyorum valla ayaktayken gayet güzel, ama yan yatarken yana sonra gitme eğilimi var :sm_confused: Bu sıralar halsizlik var canım, yer yer baş dönmesi falan sorunu yaşıyorum, bu yüzden spora pek yüklenemiyorum, bi kendime gelsem sağlam bi spor programı düşünüyorum yerimseniben
Ya trufcum aynı kilodayız, inanamıyorum senin göbeğin öyle olduğuna, hamilelikten dolayı mı öyle acaba...
Yesacım başkası göbeğini içine çeker, sen dışına veriyon kaydirigubbakcemile
Cidden yaw bizim burda bi kendini çok beğenenler var (şizofren mi bu bile diyom bazen :)) bi de yerden yere vuran var, e tabi normal olanlar da var :icecream:
Lachesiscim benim yağ oranı %24 çıktı... Ama daha az da olabilir, bel çevremi tam bilmiyom çünkü.
ama benim bacaklarda ya ondan öle çıktı galibaaaakannehir fisfisfis% 24 normal, ama demek senin tek yağ göbeğinde, o da 50 oldun mu yanında sporla dümdüz olur aklinialirimsmile
kendimi biyerlerden aşağı atmak istiyorum yaaaaaaaaaa
amanınn gobek fotomu koyacam dedım kalabalıklastık bırden heheh:)
@dulcıneacıgım buraya koymustum kuzum ozele degıl gobegımı nıye saklayım mılletten herkesler gorsun heheh:)
@watercım yarın da yapıp 2ye tamamlayacakmısın kuzum ben yapmayacagım yarın hehe:)
yaa evet ne guzel bugun bıtecektı ama olsun pişman degılım sevgılımle guzel bır yemek yedimkaydirigubbakcemile3
@scyllacıgım canım bel cevremı tam bılmıyorum 68 ya da 70 her ıkısıyle de hesapladım ya kabul edılebılır sınır ya da normal cıkıyor canım yanı 24 ya da 25
gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
WATERCIM peynir YASAK :icecream:
Aaaa tuz ve yağ koymuşsun. Kız YESA watera bakalım ne dicem, beni bi banlamadığın kalmıştı :)))
canım watercıgımın bırıncı gununu detox saymadım kı ben ole detox mu olur yahuuu ıkıncı gunde de yag tuz masallah yıne dulcınea- detoxu yapanlar cıkıyor hehe:)
ama gerı kalanı cok sahane canım benım:)
Bence senin 85 le benim 90 aynıdır diye hesap ettim ben yerimsenibenBilmem en küçük bedeni giyiyorum:) kaburgalarım da baya çıkıkdır aslında gözüküyor hatta. Ay küçük olsa da halimden memnunum ben gerçi, ferah oluyor kaydirigubbakcemile3
He yaw, eskiye göre daha iyi ama...aaaaaa o dediğine bende sinir oluyom bak :1ninca: hakikatten bööööööööööööğğğğğğğğqqq:dilcikar:
Ben 1 tane daha biliyorum ama söylemem sempatiksalakcinnibir tane var ondan, abartıyor o da yahu, şaka gibi, ay ben şöle, ay ben böle kaydirigubbakcemile3
:1shok: :1shok: ahaaaa ohaoldumsmile benim % ya 25 yada % 25.5 çıktı
nolcah şincikCADIARZU CADIARZUbilmiyorumkismile
ama benim bacaklarda ya ondan öle çıktı galibaaaakannehir fisfisfis
Yaw bence de bişi olmaz watercım, yesa bana çok laf dedi diye ben böyle yapıyorumyaa kızlar ama sanki detokslu yemeklerde 1 tatlı kasıgı falan zeytınyagı koyuyorlardı sankı bak buda bır detoksdan alıntı Katı detoks: Büyük bir salata. İçine domates, ıspanak, roka koyabilirsin. Üzerine zeytinyağı ve limon ekleyebilirsin hatta marankinin detoksunda son gun zeytinyağı içiyorlar diye biliyrm zeytinyağı da olmazsa nasıl calıssın bu metabolizmakaydirigubbakcemile3 super savundum ama kendımı kaydirigubbakcemile3
birde dulcineacım ben peynir yemedimki yazmadımda yanlış okudun heralde
Bence senin 85 le benim 90 aynıdır diye hesap ettim ben yerimseniben
He yaw, eskiye göre daha iyi ama...
Ben 1 tane daha biliyorum ama söylemem sempatiksalakcinni
Az yicen kaydirigubbakcemile3 Ay bi de bacakta olmasaydı nolcaktı acaba aklinialirimsmile
Yaw bence de bişi olmaz watercım, yesa bana çok laf dedi diye ben böyle yapıyorum
Canım bi daha oku, ilk gün detoks niyetiyle güne başlayıp peynir yediğini yazmışsın.... Bugün yemediğini biliyom ama
yaa canım yemedim ama nasıl yazdım bılmıyrm alışkanlık heraldekaydirigubbakcemile3 yemedıklerımıde yedım dıye yazıyrm ayy ben cok yorgunum heralde
Ben 1 tane daha biliyorum ama söylemem sempatiksalakcinni
Az yicen kaydirigubbakcemile3 Ay bi de bacakta olmasaydı nolcaktı acaba aklinialirimsmile
ohaoldumsmile ohaoldumsmilesenin 90 mı bana mı üle geldi:1ninca: yok yaaaa:1no2:
bacaklarda olmasa sizinki gibi çevre yollara saparlardı herhallşakkıdı lülülülülülüŞeniz
hay allah iyilik ler versin emiiiŞenizCanım yine bi anlaşmazlık oldu sanırsam kaydirigubbakcemile3 85 ve 90 dan kastım sütyen ölçüsü değil, mezura ölçüsü. 85 cm ve 90 cm yani yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?