50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yine bi anlaşmazlık oldu sanırsam kaydirigubbakcemile3 85 ve 90 dan kastım sütyen ölçüsü değil, mezura ölçüsü. 85 cm ve 90 cm yani yerimseniben

Ben de öyle sandım, 85 olsa daha ne isterim diycektim
Gerçi benim mezura ölçüsü de 85 değil ya neyse kaydirigubbakcemile3

Benim de 90 değil zaten sempatiksalakcinni :kedi: Çok şaşırdım ama, gayet normaller halbuki, severim kendilerini :roflol:
Zayıflayınca göğüslerde küçülüyormuş, ama sen şimdi spor da yapıyorsun ya spor da dik tutmuştur ondan süper olmuştur:)

Ya yasemin sen beni sallamıyorsun hiç he, sigara diyorum detox diyorum ne yapıcaksın diyorum Çok üzgünüm çoook

Watercım yani normali o, sabah sabah domates salatalık tek başına yenir mi, elbet de peynir de olacak, detoksun ayıbı, sen normalsin kaydirigubbakcemile3

bencede tatlım kahvaltı dedıgın peynırsız olmaz biz onun ayıbına iki gün katlanacağız artıkkaydirigubbakcemile3 cok alemsin dulcim

yaa benım bugun bırsey yapmek ıstemıyorum artık bu saatden sonrada spor yapılmaz detoksun rahatlıgı heralde pek bırsey yemeyıp bol tuvaltet cıkınca ınsan rahat davranıokaydirigubbakcemile3 en iyisi sabah yine erken kalkıp plates yapmalı aksama zaten yogunum annemler pazar gunu gelecek dıye alısverıs falan yaparım yoksa sen bu evde ne yıyordun dıye soylenıp dururlarkaydirigubbakcemile3

ay detoxluyken spor yapıyım deme, ben bugün bir dışarı çıktım, başım nasıl ağrıyor anlatamam, kafamın üstünde kaya var sanki, migren mi oldum ne
Öyle odluğun yerde yatacaksın kaydirigubbakcemile3

kızlar zayıflayınca goğüs super kuculuo yanı spor degıl dıyet bıle etkılı bunda ama tabı sporla daha ıyı oluo ama artık ben kuculmelerını ıstemyrm fakat zayıfladıkca gıdıyrlar yapcak bısı kalmıo benım goğüs ölçüm 85 ama benım sırtım genıstır bıraz ,voleyball oynamıstım o yuzden heralde kollarımın ust kısmı falan bıraz kaslıdır .ben o sırtı duzeltmeye calısıyrm ama malesef göğüs gidio

canım bencede haklısın yaa ılk gun hem bunye alıssın bır degılmıkaydirigubbakcemile3 bendede migren vardır bilirim o derdi birde dışarıda güneş yorgunluk derken çekilen eziyet yarın alışverişden sonra büyük ihtimalle öle olurum. bugün birde yutkunurken bogazım agrıo azıcık bademciklerim biraz şişmiş heralde detoksda olmasam ballı zencefilli sütle bunun üstesinden gelirdim ama yarında idare edeyim

Zayıflayınca göğüslerde küçülüyormuş, ama sen şimdi spor da yapıyorsun ya spor da dik tutmuştur ondan süper olmuştur:)
Ay evet canım, ondan korkuyorum valla, ama benim kilo fazlam çoktu ya (kilomu kendi kilonla karşılaştırma, benim boyum senden kısa) sanırım o yüzden göğüslerim küçülmediler, ama sırt bölgesindeki yağlı deri inceldi biraz... göğüslerimi elleyerek ölçüyom ben sempatiksalakcinni Eğer kilodan dolayı hiç küçülmezse tibetin bi parmağı vardır dicem yerimseniben Diklik olayında öyle farkedilir bi değişme olmadı ne yazık ki.. Ama yaptığım spor da zaten çok yeterli değil, hele bi hedef kiloma erişem, esas sporu o zaman yaparım, selülit neyim her bişiyle kafayı o zaman bozarım :lepi:

Ay kesinlikle spor yapma zaten canım, yeteri kadar besin almadın çünkü. Yarın da yapma detoks yapcaksan. Tansiyonun falan düşer, çünkü spor yapınca tuz kaybı olur bi de.

Kaybolmayan göğüs lazım kaydirigubbakcemile3

Ben yarın yapamıycam valla, bugün bile iptal vaziyetteyim, olduğu kadar:)

Dulci sen de bir gün mü yapmıştın kuzum?

Kızlar kk çöküş yoluna girdi yine sanırsam, yoksa bizim net mi sorunlu...

Evet canım 1 gün yaptım hatta akşam zeytin yağı ve tuz kullandım, 1 gün bile değil yani... Zaten azcık sebze seviyom, detoks yüzünden ondan da vazgeçmeyem... ki kısmen vazgeçtim iki gündür domates salatalık yemiyom

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun hepsiyle birlikte uğraşılmaz ben de o zaman selülitlere savaş açıcam, gerçi 1 yıl geçer ben hedefime ulaşana kadar kaydirigubbakcemile3

Doğru söylüyorsun hepsiyle birlikte uğraşılmaz ben de o zaman selülitlere savaş açıcam, gerçi 1 yıl geçer ben hedefime ulaşana kadar kaydirigubbakcemile3

Kız sen bence sen kilondan çok da şikayetçi değilsin, yoksa o kadar yemezdin aklinialirimsmile Bu konudaki fikrimi biliyon, 57 olmalısın, min 55 (ille de zayıf olcam diyosan)

Ay evet site çıldırdı delikafadulden

evet kızlar bayagı yavasladı sıte sanırım sorun kk dan kaynaklanıo yaa bence ıyı bıle dayanıo bu kadar bayanın konusmasınakaydirigubbakcemile3 dulcineacım sen 1 gun mu yaptın detoksu ay benı caydırma bunu okurken sabah elime alıp alıp bırktıgım gofretler aklıma geldi acaba bugunde bana yetermi dedim ama cmtsi günü affetmem onları

WATERCIM o sorunun cevabını yukarıya yazdım Eziyet haline geliyorsa bence abartmaya gerek yok, caydırmak gibi olmasın da... ben o ayran detoksu için kendimi zorladığıma pişmanım mesela...

Kız sen bence sen kilondan çok da şikayetçi değilsin, yoksa o kadar yemezdin aklinialirimsmile Bu konudaki fikrimi biliyon, 57 olmalısın, min 55 (ille de zayıf olcam diyosan)

Ay evet site çıldırdı delikafadulden

Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook

WATERCIM o sorunun cevabını yukarıya yazdım Eziyet haline geliyorsa bence abartmaya gerek yok, caydırmak gibi olmasın da... ben o ayran detoksu için kendimi zorladığıma pişmanım mesela...

yaa ben o cvbı okudımda emin olayım dıye sana sordum.bu sefer aslında ben daha ıyıyım sadece dun tabakda kalan gofretleri kaldırırken kotu oldum kendı kendıme dun bunları nasıl yemedım dıye kızdım ama kabak çorbası detoksu yapmıstım bırde o felaketdi sabah elma hoşafı öğle akşam kabak çorbası işkenceydi bunu asla yapmam ayran detoksunda sadece ayranmı ıcıyrdnz

ayyy göbekleri kaçırdımmmm:sinifsinif:

gerçi en büyüğünden bende de var bitane, aynaya bakmam yeterli:sm_cool:

ayy bitanem ben sana öyle ayıp edermiyim yaa inan yazdıysan ki daha görmedim bilmiyorumkismile birde bu gece gelip gittim ikide bir inan takmamak değil hiçde yapmamaya çalışırım öyle şeyler:uhm:

detoxu yapmaktan galibaa vazgeçtim şu dk itibarıyle sigara zaten devam ediyoo domatoları alayım lütfennnbuyrunnnnnnnnn:tomato: :tomato:

Çok şiakeytçi değilim de, eski pantalonlarım olsa daha huzurlu olcam, bir de bebek öncesi fazladan veriyim, ben çünkü şimdi bu kadar yiyorsam hamilelikte kimse beni tutamaz herhalde cokacimcoook

beni asıl dudunduren bu kadar ugrasıp verdıgımız kıloların cok kısa bır sure sefasını surebılecegız bu hamılelık canımı cok sıkıo ben senelerce ugrasıp verdıgım kılolarımı hamılelıkte alacagım bırdaha vermeye calısacagım yaa bu kadınların işi ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…